LONCKE-HONOR?

Contactgegevens LONCKE-HONOR?: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LONCKE-HONOR?: address, phone, fax, email, website, opening hours

LONCKE-HONOR?

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GENTSEHEERWEG 6; 8870; IZEGEM, België

Telefoon (phone): 51314348 (+32-51314348) 51314348 (+32-51314348)

Fax (fax): +32 (82) 866-44-71 +32 (82) 866-44-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LONCKE-HONOR?: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LONCKE-HONOR?"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LONCKE-HONOR?"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LONCKE-HONOR?, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LONCKE-HONOR?. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LONCKE-HONOR?, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LONCKE-HONOR?. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LONCKE-HONOR?
Products information LONCKE-HONOR?

BTW identificatienummer (tax): BE05824371337
Ondernemingsnummer: 7149047851
Hoofdstad (capital): 271,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 185,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LONCKE-HONOR?
(Get full report from official database of BE for LONCKE-HONOR?)

Aanvulling soorten activiteiten voor LONCKE-HONOR?
Addition kinds of activities for LONCKE-HONOR?

251104. Houten speelkamer meubels | Wood game room furniture
325503. Tegels en stenen vuurvaste materialen, behalve plastic | Tile and brick refractories, except plastic
515901. Katoenhandelaars en producten | Cotton merchants and products
22819901. Gekarteld garen, gesponnen | Carded yarn, spun
28690400. brandstoffen | Fuels
80529900. Intermediaire zorgfaciliteiten, nec | Intermediate care facilities, nec

Werken bij LONCKE-HONOR?: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LONCKE-HONOR?: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LONCKE-HONOR?. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LONCKE-HONOR?. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteur magazijn (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor: - Het monteren van tractiebatterijen. - Het aanbrengen van buisjes om zuur van de ene naar de andere batterij over te brengen.

 • Transportplanner / dispatcher (PULLE)

  Regio: PULLE

  Bedrijf: ASAP GEEL

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je maakt de planning van de koppeling tussen de verhuurde machines / machinisten / opleidingen /... Je zorgt ervoor dat de puzzel past! Je werkt in shiften om permanente ondersteuning aan chauffeurs te voorzien.

 • Bekister (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in de regio van Dendermonde zijn we op zoek naar een ervaren bekister.

 • Vervangingsopdracht schoonmaker/-ster regio Oostende (38u20/week) - dagwerk (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor onze afdeling “Cleaning” zijn we dringend op zoek naar een schoonmaker/-ster voor een bedrijf regio Oostende. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: maandag t.e.m. vrijdag van 7u-14u40 (38u20/week)

 • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Startpeople

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

 • Passie voor ICT én klantencontact? Lees zeker verder! (BORGERHOUT)

  Regio: BORGERHOUT

  Bedrijf: Start People Call Antwerpen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Heb jij een passie voor ICT en wil je in een internationaal bedrijf werken? Dan is dit dé job voor jou! Voor onze klant in Antwerpen zoeken wij een medewerker IT. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze eindgebruikers en verantwoordelijk om de problemen in eigen handen te nemen. Er wordt van je verwacht dat je een hoog niveau klantgerichtheid aanbiedt en de eindgebruikers assisteert met hun IT problemen (hardware, netwerk, applicaties, …). Je werkt met ons ticketsysteem en kan prioriteiten correct inschatten. Je volgt jouw tickets op en zorgt ervoor dat de problemen tijdig opgelost geraken. Je staat in verbinding met ons hoofdkantoor in Duitsland om samen problemen op te lossen. Je bent in staat jouw werkprocedure en probleemoplossingen in onze Wiki tool te documenteren. Je volgt stocks op en zal bestellingen aanvragen om onze voorraad op peil te houden. Je kan ons netwerk monitoren en indien nodig problemen (helpen) oplossen. Informatiebeveiliging, servers, PC’s, laptops en smartphones hebben geen geheimen voor jou. Je denkt ook proactief mee met het team en de manager en je doet voorstellen ter optimalisatie van de dienstverlening.

 • Local Quality Manager (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Start People Menen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Local Quality Manager CUP ben je samen met het lokale team verantwoordelijk om de kwaliteit van de eindproducten te garanderen. Je rapporteert hiervoor aan de Quality Department Manager. Als Local Quality Manager heb je volgende verantwoordelijkheden: - Je bent owner van root cause analyses op niet-conformiteiten (klachten, niet-conforme eindproducten, niet conforme materialen, ...) en het definiëren en opvolgen van corrigerende acties. - Je volgt de effectiviteit op van gedefinieerde acties. - Je staat in voor de opvolging van trends op niet-conformiteiten. - Je bent het aanspreekpunt voor productiegerichte vragen. - Je bent verantwoordelijk voor de maandrapportering van de plant voor kwaliteit. - Je bent betrokken in verbeterprojecten en de implementatie ervan.

 • Zaakverantwoordelijke speelgoedwinkel (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: t-interim Tienen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als kandidaat zaakverantwoordelijke leer je alle taken en de winkel door en door kennen. Tijdens je opleidingstraject leer je eerst alle taken en verantwoordelijkheden van een bediende verkoper. Eens je die taken goed onder de knie hebt, krijg je meer en meer verantwoordelijkheden. Met de nodige begeleiding en ondersteuning. Je doorloopt meerdere functies. Zo ontwikkel je inzicht in de winkel en leer je de organisatie van de winkel volledig te begrijpen. Als je zaakverantwoordelijke bent, draag je de eindverantwoordelijkheid over je winkel. Je staat o.a. in voor de planning en de organisatie van die winkel. Zo zorg je ervoor dat je medewerkers en de beschikbare middelen zo goed mogelijk ingezet worden. Je staat aan het hoofd van een ondersteunend team dat je coacht en motiveert. Voor hen ben je het eerste aanspreekpunt. En je staat open voor hun mening en feedback. Je team doet de operationele opvolging van de winkel terwijl jij instaat voor het people management. Je delegeert de juiste taken naar je verantwoordelijken. Zo kunnen zij zich ontwikkelen en meewerken aan de doelstellingen die je op korte en lange termijn samen met je team wil realiseren. Je creëert een aangenaam werkkader, zodat iedereen van het team zich goed voelt bij de werkwijze en bij zijn eigen taakinhoud. Je implementeert het personeelsbeleid in je filiaal. Waar nodig stuur je bij en los je samen met je team problemen op een constructieve manier op. Daarnaast organiseer je jouw filiaal en realiseer je doelstellingen op het vlak van zakencijfer, productiviteit en loonkost. Je stelt de werking van je filiaal kritisch in vraag en evalueert die. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. Ook op commercieel vlak ben jij verantwoordelijk. Je vindt klantvriendelijkheid en veiligheid belangrijk en zorgt dat je team dat ook vindt.

 • Poetshulp/Huishoudhulp (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: EXTRANET

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar een medewerk(st)er voor het uitvoeren van huishoudelijk werk bij verschillende klanten in het kader van dienstencheques : schoonmaken van de woning, ramen wassen, strijken, kleine naaiwerken, bereiden van maaltijden, boodschappen doen ... Je zal tewerkgesteld worden in de regio Beringen (Paal, Koersel, Beverlo). Je bent flexibel en je bent in het bezit van eigen vervoer (fiets, brommer, auto). De werkuren zijn flexibel in te vullen. ZEER GOEDE VERDIENSTEN!!!!

 • Student voor onderhoud/schoonmaak (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Studentenjob

  Ben je minimum 18 jaar en zou je graag van dinsdag 4 september tot vrijdag 7 september van 6u tot 14u enkele onderhoudstaken willen doen? Neem dan contact op met ons. Een overzicht van jouw taken: Je maakt de werkvloer schoon met een schoonmaakmachine. Je doet kleine herstellingen (wieltjes, leggers) aan rekken, hangbaren, etc. Je ontstoft machines. Je maakt transportbanden schoon.

 • Student frituur (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

  Type: Studentenjob

  - je bedient de klanten met de glimlach - je maakt de bestellingen klaar - je bedient de kassa - je kuist de tafels op - je bent beschikbaar in het weekend (tot 23u) en vakantieperiodes

 • Dossierbeheerder verzekeringssector - Brussel Centrum (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Vaste Job

  Je begint je loopbaan met een interne opleiding van enkele maanden zodat je kan kennismaken met onze verschillende producten op het vlak van groepsverzekering. Daarna maak je als klantbeheerder deel uit van een van onze teams. - Je beheert een eigen klantenportefeuille. - Je volgt dossiers op van A tot Z: vanaf aansluiting, over wijzigingen tijdens de loopbaan, tot uitbetaling van pensioenkapitalen van werknemers. - Je waakt over de nauwkeurigheid van de gegevens en controleert de berekeningen van premies en kapitalen. - Je hebt zowel schriftelijke als telefonische contacten met verzekerden, klanten, makelaars en collega’s en je helpt hen verder op je eigen spontane manier. - Samen met je collega’s denk je voortdurend na over verbeteringen aan de dienstverlening van onze klanten.

Zoek naar antwoorden van LONCKE-HONOR? in sociale netwerken
Look for responds of LONCKE-HONOR? in social networks

Lees alle opmerkingen voor LONCKE-HONOR?. Laat een reactie achter voor LONCKE-HONOR?. LONCKE-HONOR? bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LONCKE-HONOR?. Leave a respond for LONCKE-HONOR?. LONCKE-HONOR? on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LONCKE-HONOR? op de google maps. Adres en contacten LONCKE-HONOR?
Location of LONCKE-HONOR? on the google maps. Address and contacts of LONCKE-HONOR?

Andere gerelateerde bedrijven als come LONCKE-HONOR? LONCKE-HONOR?: VAN MOERKERKE NV | SALMON MARIE | Vandroogenbroeck Kris | CANTERS | B茅riot A

Other related companies as LONCKE-HONOR?: VAN MOERKERKE NV | SALMON MARIE | Vandroogenbroeck Kris | CANTERS | B茅riot A

LONCKE-HONOR? is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LONCKE-HONOR?, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05824371337. Het bedrijf LONCKE-HONOR? bevindt zich op het adres: GENTSEHEERWEG 6; 8870; IZEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 271,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 185,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van LONCKE-HONOR? is Transportuitrusting, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LONCKE-HONOR? is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LONCKE-HONOR?, openstaande posities, locatie van LONCKE-HONOR? op de kaart.

LONCKE-HONOR? is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is LONCKE-HONOR?, company assigned to the tax number BE05824371337. The company LONCKE-HONOR? is located at the address: GENTSEHEERWEG 6; 8870; IZEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 271,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 185,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of LONCKE-HONOR? is Transportation Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LONCKE-HONOR? is not available. You also can look at reviews of LONCKE-HONOR?, open positions, location of LONCKE-HONOR? on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LONCKE-HONOR?, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LONCKE-HONOR?, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LONCKE-HONOR?, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LONCKE-HONOR?, employees, financial statistics.