LIVINUS VOLCKE

Contactgegevens LIVINUS VOLCKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIVINUS VOLCKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIVINUS VOLCKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZUIDSTRAAT 210; 8480; ICHTEGEM, België

Telefoon (phone): 50201001 (+32-50201001) 50201001 (+32-50201001)

Fax (fax): +32 (83) 736-93-95 +32 (83) 736-93-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIVINUS VOLCKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIVINUS VOLCKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIVINUS VOLCKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIVINUS VOLCKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIVINUS VOLCKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIVINUS VOLCKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIVINUS VOLCKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIVINUS VOLCKE
Products information LIVINUS VOLCKE

BTW identificatienummer (tax): BE03029174804
Ondernemingsnummer: 9810760498
Hoofdstad (capital): 714,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 367,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIVINUS VOLCKE
(Get full report from official database of BE for LIVINUS VOLCKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIVINUS VOLCKE
Addition kinds of activities for LIVINUS VOLCKE

1442. Bouw zand en grind | Construction sand and gravel
2711. Kranten | Newspapers
22730502. Tapijten, gevlochten en vastgemaakt | Rugs, braided and hooked
27549901. Kleurafdrukken: gravure | Color printing: gravure
38230504. Vloeistofconcentratie instrumenten, industrieel proces type | Liquid concentration instruments, industrial process type
59480000. Bagage- en lederwarenhuizen | Luggage and leather goods stores

Werken bij LIVINUS VOLCKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIVINUS VOLCKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIVINUS VOLCKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIVINUS VOLCKE. Looking for open vacancies in other companies

 • Procesoperator (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: Start People Lommel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als procesoperator heb je de volgende taken: Opstarten en opvolgen van het productieproces aan de hand van instructies Parameters instellen en opvolgen. Manueel afwegen en toevoegen van grondstoffen. Kwaliteitscontrole. Orde en netheid bewaren op de werkvloer.

 • CNC bediener HOUT (m/v) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze bouwklant uit regio Houthulst levert maatwerk in binnenschrijnwerk (deuren, wanden, inrichtingen, afwerkingen), trappen in hout (alle stijlen) en buitenschrijnwerken (gevelbekledingen, houten bijgebouwen, balustraden en relingen, toegangspoorten & -deuren, afsluitingen, terrassen) zijn op zoek naar een CNC bediener.

 • Huishoudhulp Brugge m/v (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: DAOUST BRUGGE

  Type: Dienstenchequebaan

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

 • Animator om spelactiviteiten te begeleiden tijdens schoolvakantie - Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Zin in een leuke vakantiejob als spel animator? De kinderen hebben een bepaald thema gekozen en doen minimaal 3 uur per dag het door hen gekozen thema. De verschillende activiteiten zijn leren programmeren, minecraft of fotografie. Als spelanimator zorg je voor de ontspanning tussen de thema lessen in, je doet een leuk spel of maakt iets creatief, bij voorkeur in het thema dat ze gekozen hebben. De groepen wisselen af tussen de thema activiteit en spel. We verwachten van jou dat je de kinderen begeleidt en boeiende activiteiten aanbiedt. Je doet dit zelfstandig in kleine groep (+/- 12 kinderen) of samen met een andere moni voor een grotere groep.

 • COMMERCIEEL MEDEWERK(ST)ER (Regio Menen-Wevelgem)

  Regio: Regio Menen-Wevelgem

  Bedrijf: VERDONCK PERSONEELSMANAGEMENT

  Type: Vaste Job

  Na een grondige introductie zal je mee instaan: - dagelijkse klantencommunicatie via mail, tel, chat, … - informatie- en adviesverlening - orderverwerking - toevoegen van nieuwe producten - beheer van de online productpresentaties: teksten, foto’s, …

 • Productieleider Machinebouw (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: AURES JOBS BVBA

  Type: Vaste Job

  Onze opdrachtgever is een bijzonder dynamische bedrijvengroep. Ze zijn actief in het ontwikkelen en assembleren van complexe kapitaalsintensieve machines bestemd voor de wereldwijde export. Voor hun vestiging, gelegen in het midden van West-Vlaanderen, waar 150 medewerkers aan het werk zijn kijken we momenteel uit voor een productieleider machinebouw. Je wordt verantwoordelijk voor het volledige assemblageproces binnen 1 van de 5 afdelingen. Je hebt niet enkel oog voor efficiëntie, maar ook voor kwaliteit en veiligheid. Daartoe stuur je een 2 tal teamleiders aan en werk je heel close samen met planning, R&D, kwaliteitsdienst en onderhoudsafdeling. Je stuurt een 20-tal monteurs aan in dagploeg. Zelf rapporteer je rechtreeks aan de plantmanager.

 • Projectleider machinebouw (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: TecQuality Brugge

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf actief in machinebouw regio Roeselare, zijn we momenteel op zoek naar een projectleider. Takenpakket: - je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en coördineren van verschillende projecten - je start vanaf het eerste klantencontact waarbij je ter plaatse de vraag van de klant analyseert, opmeet en aansluitend de lay-out of machine uittekent - je volgt het project op van A tot Z en stuurt bij waar nodig

 • Magazijnier (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: CHAUVET EUROPE

  Type: Vaste Job

  - Controle van binnenkomende goederen - Order picking met reachtruck - Verpakken van uitgaande bestellingen - Laden en lossen van vrachtwagens - Dagelijks overleg van te nemen acties met de magazijnverantwoordelijke - Tijdelijk inspringen bij andere afdelingen o.a. kwaliteitscontrole

 • Onderhoudsmecanicien tuft (SINT-BAAFS-VIJVE)

  Regio: SINT-BAAFS-VIJVE

  Bedrijf: BALTA GROUP

  Type: Vaste Job

  Als mecanicien sta je mee in voor het onderhoud van verschillende afwerkingsmachines. Je helpt mee bij mechanische aanpassingen aan de machines en je vervaardigt kleine mechanische constructies. Tot slot doe je het preventief en curatief onderhoud van het machinepark en denk je mee over de optimalisatie van de machines.

 • Piping Ontwerper (Regio Eeklo-Zelzate)

  Regio: Regio Eeklo-Zelzate

  Bedrijf: MERCOR

  Type: Vaste Job

  Begeleiding van 1 tot 5 tekenaars en tekenaar/constructeurs. Controleert zelfstandig ontwerpdocumenten. Controleert en evalueert informatie van andere afdelingen, opdrachtgevers en toeleveranciers. Maakt berekeningen. Maakt ontwerpvoorstellen en schetsen. Voert controlewerkzaamheden uit op de plant. Voert technische besprekingen met opdrachtgevers in voorkomende gevallen. Zorgt ervoor, dat de door hem vervaardigde ontwerpdocumenten in overeenstemming zijn met de contractuele projecteisen, kwaliteitseisen, veiligheidseisen, specificaties, normen, codes en standaards. Geven van toelichting op de tekeningen aan de engineer en eventueel aan de uitvoerder(s), alsook vanuit de eigen discipline aangeven van mogelijke aanpassingen in het ontwerp, ter verbetering van de kwaliteit en maakbaarheid en desgewenst zorgdragen voor gecompleteerde/gewijzigde tekeningen, teneinde een kwalitatief goed eindresultaat te leveren binnen gestelde planning en budget. Archiveren, beheren en distribueren van tekeningen en documenten, conform de instructies van de leadengineer, het projectplan c.q. de opdracht.

 • SALES ENGINEER GROENE VOERTUIGEN (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Hays Kortrijk

  Type: Vaste Job

  ● Technische bachelor (autotechnologie / elektriciteit) of gelijkwaardig ● Heavy duty voertuigen ● Sleutelrol binnen het salesteam Voor een bedrijf in regio Roeselare, actief in de automobielsector en gespecialiseerd in heavy duty voertuigen, is HAYS Engineering Kortrijk op zoek naar een Salesmanager om het oostelijk deel van het land en een stuk van Nederland te bewerken. In deze job als sales engineer ben je verantwoordelijk voor de technische ondersteuning van verschillende vestigingen en importeurs aangaande ecologische voertuigen. Je staat in voor de begeleiding van lopende offertes bij overheden en kmo's: je begeleidt de klanten in hun technische vraagstukken. Hierbij heb je oog voor commerciële opportuniteiten. Daarnaast stel je landspecifieke specificaties conform de wetgeving op. Door jouw technische kennis fungeer je als aanspreekpunt voor kandidaat-klanten, klanten en collega's en dit voor de verschillende sites.

 • Flexijob Zondagsmarkt Zonhoven (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: LIESENBORGS

  Type: Flexijob

  Wij zoeken een bijverdiener flexijob verkoop voor de wekeljkse zondagsmarkt te Zonhoven. De producten die wij verkopen zijn koffiekoeken en brood.

Zoek naar antwoorden van LIVINUS VOLCKE in sociale netwerken
Look for responds of LIVINUS VOLCKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIVINUS VOLCKE. Laat een reactie achter voor LIVINUS VOLCKE. LIVINUS VOLCKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIVINUS VOLCKE. Leave a respond for LIVINUS VOLCKE. LIVINUS VOLCKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIVINUS VOLCKE op de google maps. Adres en contacten LIVINUS VOLCKE
Location of LIVINUS VOLCKE on the google maps. Address and contacts of LIVINUS VOLCKE

Andere gerelateerde bedrijven als come LIVINUS VOLCKE LIVINUS VOLCKE: Scapa Sports | K. EIJCKMANS | NIC-D?COR | MIROIR D'EAU-AQUALIFE | Olympia NV

Other related companies as LIVINUS VOLCKE: Scapa Sports | K. EIJCKMANS | NIC-D?COR | MIROIR D'EAU-AQUALIFE | Olympia NV

LIVINUS VOLCKE is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIVINUS VOLCKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03029174804. Het bedrijf LIVINUS VOLCKE bevindt zich op het adres: ZUIDSTRAAT 210; 8480; ICHTEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 714,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 367,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van LIVINUS VOLCKE is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIVINUS VOLCKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIVINUS VOLCKE, openstaande posities, locatie van LIVINUS VOLCKE op de kaart.

LIVINUS VOLCKE is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIVINUS VOLCKE, company assigned to the tax number BE03029174804. The company LIVINUS VOLCKE is located at the address: ZUIDSTRAAT 210; 8480; ICHTEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 714,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 367,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of LIVINUS VOLCKE is Administration of Human Resource Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LIVINUS VOLCKE is not available. You also can look at reviews of LIVINUS VOLCKE, open positions, location of LIVINUS VOLCKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIVINUS VOLCKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIVINUS VOLCKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIVINUS VOLCKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIVINUS VOLCKE, employees, financial statistics.