LILIANE DHOOP

Particuliere bedrijvenLegale diensten • LILIANE DHOOP
Private companiesLegal Services • LILIANE DHOOP

Contactgegevens LILIANE DHOOP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LILIANE DHOOP: address, phone, fax, email, website, opening hours

LILIANE DHOOP

Regio (region): N\A, België

Adres (address): IEPERSTRAAT 72; 8958; HEUVELLAND, België

Telefoon (phone): 57444444 (+32-57444444) 57444444 (+32-57444444)

Fax (fax): +32 (63) 353-76-69 +32 (63) 353-76-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LILIANE DHOOP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LILIANE DHOOP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LILIANE DHOOP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LILIANE DHOOP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LILIANE DHOOP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LILIANE DHOOP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LILIANE DHOOP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LILIANE DHOOP
Products information LILIANE DHOOP

BTW identificatienummer (tax): BE06444274902
Ondernemingsnummer: 4157745361
Hoofdstad (capital): 958,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 616,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LILIANE DHOOP
(Get full report from official database of BE for LILIANE DHOOP)

Aanvulling soorten activiteiten voor LILIANE DHOOP
Addition kinds of activities for LILIANE DHOOP

399101. bezems | Brooms
811100. Legale diensten | Legal services
20460104. Instant zetmeel | Instant starch
20980000. Macaroni en Spaghetti | Macaroni and spaghetti
34430101. Autoclaven, industrieel | Autoclaves, industrial
36219904. Generatoren voor gas-elektrische of olie-elektrische voertuigen | Generators for gas-electric or oil-electric vehicles
50319904. Timmerhout: Ruw, gekleed en afgewerkt | Lumber: rough, dressed, and finished
51990801. Vetten, dier of groente | Greases, animal or vegetable

Werken bij LILIANE DHOOP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LILIANE DHOOP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LILIANE DHOOP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LILIANE DHOOP. Looking for open vacancies in other companies

 • CNC kunstof (ESSEN)

  Regio: ESSEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je kan zelfstandig programa's schrijven en afwerken. Je werk met een sin numeriek besturingsdienst. Tevens sta je in voor het draaiwerk, het zagen van platen en ben je verantwoordelijk voor het materiaalbeheer van de semi-producten(kunststof platen, staven etc..)

 • losser DAG - Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een textiel firma regio Roeselare zijn we op zoek naar lossers, voor het lossen van zware zakken van de vrachtwagen. U werkt hiervoor buiten (in weer en wind)

 • Rolbrugbestuurder (LICHTERVELDE)

  Regio: LICHTERVELDE

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE HYDRO EXTRUSION

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In de afdeling verzending ben je verantwoordelijk voor het plaatsen van alle pakken en deze op de juiste locatie te scannen. Adhv de laadopdracht en -planning maak je een laadlijst op, doe je de nodige voorbereidingen en vraag je transport aan. Je laadt op een veilige manier de vrachtwagen. Hierbij zorg je dat de nodige papieren in orde zijn. Jaarlijks wordt er ook een inventaris opgemaakt.

 • CNC Operator (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je hebt ervaring met CNC operator ? Je kijkt uit naar een voltijdse job in dag, regio Oostende? Dan ben jij de persoon die wij zoeken om het team van dit groeiend familiebedrijf te versterken! Als cnc operator sta je in voor het plooien en snijden van metaal, alsook het instellen van de cnc machine. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het realiseren van metaalwerken op maat, metalen trappen en balustrades. Als cnc machinebediener werk je op zowel klein-als grootschalige projecten.

 • Monteur / plaatser industriebouw (WERVIK)

  Regio: WERVIK

  Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je werkt op verplaatsing als monteur in de industriebouw, dit houdt in dat je samen met de ploeg de ruwbouw zet van de gebouwen alsook de dakconstructies.

 • Operator stansmachines | 2 ploegen (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een drukkerij in Sint-Niklaas zijn we op zoek naar een gemotiveerde operator voor de vouwmachines. Jouw takenpakket bestaat uit: Aanvoer van grondstoffen aan de stansmachine Instellen van de machine Controles uitvoeren tijdens de productie Basisonderhoud uitvoeren

 • Enthousiaste huishoudhulp te Nevele-Landegem (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Huishoudhulp met dienstencheques Diepenbeek (DIEPENBEEK)

  Regio: DIEPENBEEK

  Bedrijf: DIENSTENBRIGADE

  Type: Dienstenchequebaan

  Dienstenbrigade is heel trots op zijn team van toffe en gemotiveerde huishoudhulpen in regio Diepenbeek ! Onze mensen zijn onze troef en ons kapitaal, en worden ook overeenkomstig behandeld. Wil jij deel uitmaken van onze brigade ? Hou jij ervan om een woning onder handen te nemen en weer netjes achter te laten ? Dan pas jij in ons bedrijf ! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die in prive-woningen willen instaan voor alle huishoudelijke taken zoals poetsen, strijken, vensters wassen...bij verschillende gezinnen in regio Diepenbeek.

 • CNC - insteller (ervaring is geen must) (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf actief in metaal regio Jabbeke zijn we opzoek naar een CNC – draaier. De CNC- draaier die we zoeken heeft de volgende taken: De CNC draaier heeft een eerste ervaring met een CNC machine (instellen is geen must) Inleggen van de stukken Bijslijpen van de stukken Controles uitvoeren van de stukken Je maakt soms een serie stukken (repetitief werk)

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

  Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • Bijverdienste Mamzel (homeparty's) (Regio Menen-Wevelgem)

  Regio: Regio Menen-Wevelgem

  Bedrijf: MAMZEL

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn op zoek naar ‘Mamzellen’. Mamzel maakt mensen blij. Van maker tot koper. En het liefst ook iedereen daartussenin want Mamzel creëert kansen. Lokale designers krijgen een platform. Klanten worden in staat gesteld om via hun consumptiegedrag van de wereld een mooiere plek te maken. Mensen uit kansengroepen krijgen een constructieve tijdsbesteding. Je verkoopt onze artikelen via mamzelparty’s aan huis. Daar vertel je wat ons assortiment zo bijzonder maakt. Want achter elk item schuilt een verhaal, dat het vertellen waard is. Mamzel kiest steeds voor leveranciers die mee bouwen aan een mooiere wereld. Of dat nu op maatschappelijk, esthetisch of ecologisch vlak is. Meer info op www.mamzel.eu - mamzel worden

 • Vivid Resourcing - Windows Server Engineer (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Overall role purpose The Windows Server Engineer is part of the Windows Server/VMware department, which is itself a department within IT. The Windows Server/VMware department provides design, monitoring, operation and implementation of Windows backend and vSphere based services. Ensuring optimum availability, disaster recovery, security and performance of the infrastructure within a global scope. Duties Guarantee the seamless availability of our infrastructure portfolio in a complex and dynamic environment. Providing and supporting services on a global scale, while adhering to technical standards and strict company security guidelines. Execute specialized tasks involved in designing, installing and maintaining Windows & VMware servers located at the clients main Data Centers. This in order to provide global customers a fully operational environment for the hosted business applications at the highest availability rate, featuring the best cost/benefit ratio with minimum. - Note: The design element is particularly crucial to this project, someone who has recent experience in designing infrastructure related to the Microsoft Windows services Design and control the implementation of Windows & VMware backend services to ensure that business requirements can be met throughout the short and longer term. Document all implementation processes & administration tasks. Requirements Thorough knowledge of Windows Server, Windows Failover Clustering and their related environments. Thorough knowledge of Active Directory. Excellent experience in 3rd line support engineering Awareness of security standards. Min. 5 years' of Infra IT experience. You have good communication and planning skills You are fluent in English (spoken and written) Details Start Date: Immediate Location: Brussels Rate: Negotiable, depending on experience with Clustering and high level design on 3rd line engineering If you are interested, interviews can be scheduled immediately.

Zoek naar antwoorden van LILIANE DHOOP in sociale netwerken
Look for responds of LILIANE DHOOP in social networks

Lees alle opmerkingen voor LILIANE DHOOP. Laat een reactie achter voor LILIANE DHOOP. LILIANE DHOOP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LILIANE DHOOP. Leave a respond for LILIANE DHOOP. LILIANE DHOOP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LILIANE DHOOP op de google maps. Adres en contacten LILIANE DHOOP
Location of LILIANE DHOOP on the google maps. Address and contacts of LILIANE DHOOP

Andere gerelateerde bedrijven als come LILIANE DHOOP LILIANE DHOOP: ROTTI COLETTE | BOUCHERIE DE LA PLACE | MAN?GE LE VAL PIERRE | AMAND G?RADIN | PETER DE COCK

Other related companies as LILIANE DHOOP: ROTTI COLETTE | BOUCHERIE DE LA PLACE | MAN?GE LE VAL PIERRE | AMAND G?RADIN | PETER DE COCK

LILIANE DHOOP is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LILIANE DHOOP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06444274902. Het bedrijf LILIANE DHOOP bevindt zich op het adres: IEPERSTRAAT 72; 8958; HEUVELLAND. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 958,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 616,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van LILIANE DHOOP is Legale diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LILIANE DHOOP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LILIANE DHOOP, openstaande posities, locatie van LILIANE DHOOP op de kaart.

LILIANE DHOOP is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is LILIANE DHOOP, company assigned to the tax number BE06444274902. The company LILIANE DHOOP is located at the address: IEPERSTRAAT 72; 8958; HEUVELLAND. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 958,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 616,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of LILIANE DHOOP is Legal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LILIANE DHOOP is not available. You also can look at reviews of LILIANE DHOOP, open positions, location of LILIANE DHOOP on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LILIANE DHOOP, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LILIANE DHOOP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LILIANE DHOOP, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LILIANE DHOOP, employees, financial statistics.