LIEVEN DEWITTE

Particuliere bedrijvencommunicatie • LIEVEN DEWITTE
Private companiesCommunications • LIEVEN DEWITTE

Contactgegevens LIEVEN DEWITTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIEVEN DEWITTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIEVEN DEWITTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHENDEKOUTERSTRAAT 30; 8940; WERVIK, België

Telefoon (phone): 56512921 (+32-56512921) 56512921 (+32-56512921)

Fax (fax): +32 (83) 543-93-55 +32 (83) 543-93-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIEVEN DEWITTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIEVEN DEWITTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIEVEN DEWITTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIEVEN DEWITTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIEVEN DEWITTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIEVEN DEWITTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIEVEN DEWITTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIEVEN DEWITTE
Products information LIEVEN DEWITTE

BTW identificatienummer (tax): BE08303161621
Ondernemingsnummer: 8530303955
Hoofdstad (capital): 598,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 324,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIEVEN DEWITTE
(Get full report from official database of BE for LIEVEN DEWITTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIEVEN DEWITTE
Addition kinds of activities for LIEVEN DEWITTE

228401. Draad van kunstmatige vezels | Thread from manmade fibers
508801. Marine ambachten en benodigdheden | Marine crafts and supplies
01619907. Tomatenboerderij | Tomato farm
22990700. Tops en topverwerking, kunstmatige of andere vezels | Tops and top processing, manmade or other fiber
23920203. Dekenzakken, plastic: gemaakt van aangekochte materialen | Blanket bags, plastic: made from purchased materials
35370210. Heftrucks, industrieel: vorken, platformen, schroeven, enz. | Lift trucks, industrial: fork, platform, straddle, etc.
36459908. Wandlampen | Wall lamps
38430100. Tandheelkundige apparatuur | Dental equipment
79970101. Curling club, lidmaatschap | Curling club, membership

Werken bij LIEVEN DEWITTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIEVEN DEWITTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIEVEN DEWITTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIEVEN DEWITTE. Looking for open vacancies in other companies

 • Master data medewerker regio Kortrijk (tijdelijk/interim optie vast) (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Ergon Recruitment Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Samen met je collega's sta je in voor alle master data processen m.b.t. de producten. Je bent het eerste aanspreekpunt en hebt volgend takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor een nauwkeurige en stipte bepaling, opmaak en onderhoud van productcodes. Dit doe je voor alle producten en productcategorieën bij alle afdelingen van de organisatie; Op basis van je grondig inzicht over product- en procesparameters van de supply chain en de onderliggende processen, kan je dit omzetten naar procedures en werkinstructies; Je bent verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie wat betreft de master data; Je garandeert de kwaliteit van de master data in diverse databestanden. Hiervoor breng je op zelfstandige en proactieve wijze structurele verbeteringen aan. Je ontwikkelt de procedures, processen en werkinstructies en zorgt voor een vlotte toepassingen, zowel binnen je eigen team als bij andere betrokken afdelingen; Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie en opvolging van verschillende afdelingen bij de creatie van bijkomende specifieke data die nodig is voor de lancering en wijziging in het portfolio of de supply chain; Je helpt bij diverse projecten m.b.t. master data; Je rapporteert over projecten en processen m.b.t. master data bij andere afdelingen en binnen je eigen afdeling.

 • Redder (SINT-AMANDSBERG)

  Regio: SINT-AMANDSBERG

  Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je op zoek naar een job als redder? Lees dan zeker verder! Voor een subtropisch zwembad in regio Gent zoeken we gemotiveerde redders met een brevet 'Hoger Redder'. Je zal instaan voor de veiligheid van de zwembadbezoeker en de optimale klantentevredenheid. Bedrijfsprofiel: Een toonaangevend sport -en recreatiecentrum in Gent

 • Randstad zoekt technisch talent voor Engie! (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb je ervaring en interesse in één van de volgende technische domeinen? Aarzel niet en bezorg ons jouw recente cv! HVAC/koeling elektromechanica elektriciteit piping automatisatie ingenieurs meet-en regeltechniek mechanica sprinklers security en data pijpfitten/lassen werkvoorbereiding

 • Chauffeur CE - rolcontainers - regio Schoten (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Schoten, zoeken we chauffeurs CE afzetcontainers. Dit zowel bij particulieren als bij KMO's. Je transporteert containers van en naar de klant en voorziet ze van een afdekzeil en de nodige veiligheidslichten. Als chauffeur sta je in voor het direct contact met de klant. Je bent niet alleen de stem maar ook het gezicht van het bedrijf. Je helpt de klant volgens het klant is koning principe en handelt eventuele conflicten tactvol af. Je staat in kort contact met de planning en geeft feedback daar waar nodig. Je draagt bij aan een positieve werkomgeving. Je start om 6u 's morgens en je werkt je route af. ( max. 12 u) Je staat mee in voor het kleine onderhoud van je vrachtwagen ( bv oliepijl vervangen)

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: CLEAN INSIDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

 • Studenten zaterdag en/of vakantieperijden inpak productie (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: ASAP XL MECHELEN

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor het versnijden en verpakken van groenten en fruit. Je reinigt de werkplek en houdt rekening met de hygieneregels.

 • Group Manager (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: MAKRO MACHELEN

  Type: Vaste Job

  Gedetailleerde omschrijving kan je vinden op onze website www.makro.be.

 • Facility medewerker (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Als Facility medewerker zal je de gehele organisatie bij de verhuis van onze klant naar hun nieuwe locatie.  je doet dit in samenspraak met de facility manager. Je zal ook allround ingezet worden en moet alles technische zaken opvolgen. Van technische en It problemen tot contracten met kuisfirma's en het afvalbeheer. je bent daarnaast ook verantwoordelijk voor de beveiliging, het wagenpark, de inventaris, ... Bedrijfsprofiel: Onze klant is gespecialiseerd in supply chain solutions 

 • Commercieel Adviseur - Regio Vlaams Brabant (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: ADECCO LEUVEN INDUSTRIE

  Type: Vaste Job

  Zin om vandaag de bank van morgen uit te tekenen? In een bank in een wereld die verandert, maken onze medewerkers van die verandering hun sterkste troef en zetten ze uitdagingen om in opportuniteiten. Ze anticiperen om klanten innovatieve oplossingen aan te bieden die perfect aansluiten bij hun behoeften. BNP Paribas Fortis, de grootste bank van het land, geeft haar medewerkers de kans om zich continu te ontwikkelen in een stimulerende en agile werkomgeving. Voor ons kantorennet zoeken we nieuwe collega's die klaar zijn voor een uitdaging. Onze klantenportefeuille is zeer gevarieerd. En jouw job dus ook! Je toekomstige job: Jouw taken als commercieel medewerker: Je bent in een van onze agentschappen het aanspreekpunt voor onze klanten. Je helpt klanten en geeft hen advies in de domeinen daily banking, save & invest, verzekeringen en kredieten. Je rekent daarvoor op je commerciële geest. Je grijpt commerciële kansen met beide handen en zorgt voor situaties waarbij de klant, de bank én de maatschappij winnen. Je deelt spontaan de nieuwste digitale tools met onze klanten. Want innovatie en creativiteit fascineren je.

 • Recruiter (VILVOORDE CARGOVIL)

  Regio: VILVOORDE CARGOVIL

  Bedrijf: VAN HECK - INTERPIECES

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor de rekrutering van verschillende bedrijven in België en Frankrijk. Je gaat op zoek naar verschillende profielen zowel magazijniers, vertegenwoordigers, IT-ers als administratieve en leidinggevende profielen. Je bent verantwoordelijk voor de publicatie van onze vacatures, contacten met uitzendbureau’s en voor de selecties. Je werkt hiervoor nauw samen met de manager of teamcoach in kwestie. Uiteraard probeer je een maximale instroom te genereren via eigen kanalen en zo de interim- en selectiekosten te verlagen. Eenmaal de kandidaat aangeworven zorg je voor een vlotte opstart van de persoon. Je rapporteert aan de HR-manager. Eventuele moeilijkheden of bijzonderheden breng je onder zijn aandacht.

 • Mobiele verkoopmedewerker Buurtslagers regio Aarsele (AARSELE)

  Regio: AARSELE

  Bedrijf: Meat&More

  Type: Vaste Job

  Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Ondersteun je graag in verschillende filialen? Een mobiele verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal (VVP) is verantwoordelijk voor volgende taken: Je ondersteunt verschillende VV¨P filialen in jouw regio Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden en broodjes, indien nodig help je mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

 • On-line verkopers (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: KIND OF WONDER

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je verkoopt via computer en/of telefoon. Het betreft de verkoop van een boek.

Zoek naar antwoorden van LIEVEN DEWITTE in sociale netwerken
Look for responds of LIEVEN DEWITTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIEVEN DEWITTE. Laat een reactie achter voor LIEVEN DEWITTE. LIEVEN DEWITTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIEVEN DEWITTE. Leave a respond for LIEVEN DEWITTE. LIEVEN DEWITTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIEVEN DEWITTE op de google maps. Adres en contacten LIEVEN DEWITTE
Location of LIEVEN DEWITTE on the google maps. Address and contacts of LIEVEN DEWITTE

Andere gerelateerde bedrijven als come LIEVEN DEWITTE LIEVEN DEWITTE: COIFFURE HILDE | Crauwels Sanitair BVBA | VAN DER HAEGEN | MARCEL VANDE RYSE | Pattyn D

Other related companies as LIEVEN DEWITTE: COIFFURE HILDE | Crauwels Sanitair BVBA | VAN DER HAEGEN | MARCEL VANDE RYSE | Pattyn D

LIEVEN DEWITTE is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIEVEN DEWITTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08303161621. Het bedrijf LIEVEN DEWITTE bevindt zich op het adres: SCHENDEKOUTERSTRAAT 30; 8940; WERVIK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 598,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 324,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van LIEVEN DEWITTE is communicatie, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIEVEN DEWITTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIEVEN DEWITTE, openstaande posities, locatie van LIEVEN DEWITTE op de kaart.

LIEVEN DEWITTE is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIEVEN DEWITTE, company assigned to the tax number BE08303161621. The company LIEVEN DEWITTE is located at the address: SCHENDEKOUTERSTRAAT 30; 8940; WERVIK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 598,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 324,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of LIEVEN DEWITTE is Communications, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LIEVEN DEWITTE is not available. You also can look at reviews of LIEVEN DEWITTE, open positions, location of LIEVEN DEWITTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIEVEN DEWITTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIEVEN DEWITTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIEVEN DEWITTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIEVEN DEWITTE, employees, financial statistics.