LIEVEN DE POURCQ

Contactgegevens LIEVEN DE POURCQ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIEVEN DE POURCQ: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIEVEN DE POURCQ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OVERMEERSSTRAAT 4; 9870; ZULTE, België

Telefoon (phone): 93803301 (+32-93803301) 93803301 (+32-93803301)

Fax (fax): +32 (16) 586-15-58 +32 (16) 586-15-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIEVEN DE POURCQ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIEVEN DE POURCQ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIEVEN DE POURCQ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIEVEN DE POURCQ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIEVEN DE POURCQ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIEVEN DE POURCQ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIEVEN DE POURCQ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIEVEN DE POURCQ
Products information LIEVEN DE POURCQ

BTW identificatienummer (tax): BE06982879638
Ondernemingsnummer: 7017761230
Hoofdstad (capital): 700,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 373,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIEVEN DE POURCQ
(Get full report from official database of BE for LIEVEN DE POURCQ)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIEVEN DE POURCQ
Addition kinds of activities for LIEVEN DE POURCQ

2046. Nat maïs frezen | Wet corn milling
321103. Bouwglas | Construction glass
413199. Intercity en landelijke busvervoer, nec | Intercity and rural bus transportation, nec
23390300. Vrouwen en missen atletische kleding en sportkleding | Women's and misses' athletic clothing and sportswear
38290201. Actinometers, meteorologische | Actinometers, meteorological
39990707. Planten, kunstmatig en bewaard gebleven | Plants, artificial and preserved

Werken bij LIEVEN DE POURCQ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIEVEN DE POURCQ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIEVEN DE POURCQ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIEVEN DE POURCQ. Looking for open vacancies in other companies

 • Laborant (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een familiebedrijf in Turnhout zijn wij op zoek naar een laborant. Een kwaliteitsvolle uitvoering van de testen en werking van de toestellen verzekeren Belangrijkste verantwoordelijkheden en activiteiten: 1. aflezen en verwerken van resultaten van diverse microbiologische analyses 2. uitvoeren van controles 3. uitvoeren van corrigerend en preventief onderhou d van toestellen 4.werken volgens de opgelegde veiligheids - en gezondheidsvoorschriften 5. deelname aan validaties en EQC 6. uittesten + validatie van nieuwe methodes /chall engetesten 7. uitvoeren van microbiologische wateranalyses en analyses op cosmetica 8. Uitvoeren diverse snelle detectiemethode De laborant rapporteert aan de Assistent Labmanager en/of Labmanager.

 • Orderpicker 2pl (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een gekend bedrijf in Oudenaarde dat wereldwijd gekend is voor het produceren van reiskoffers zijn we op zoek naar orderpickers om in het magazijn aan de slag te gaan. Je gaat aan de slag op basis van een bestelbon om de juiste goederen uit het magazijn te halen. Je scant alle goederen in en zet ze nadien op de transportband zodat de verantwoordelijke voor het laden/lossen alles in de vrachtwagen kunnen laden. Deze job houdt enkel manueel orderpicking in, je zal hierbij niet met de heftruck rijden.

 • RUITENWASSER- MOOIE DAGUREN EN VEEL VARIATIE (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een schoonmaakbedrijf, regio Zottegem,  dat actief is in Oost- en West-Vlaanderen zijn we op zoek naar een gemotiveerde ruitenwasser met een eerste ervaring. Je vertrekt steeds vanuit de firma en met de firmawagen volg je een vaste ronde binnen een bepaalde regio. 's Morgens start je tussen 6u en 8u afhankelijk van de post. Je werkt tussen de 30 en 37 uur/week.

 • VRACHTWAGENMECANICIEN M/V (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM Eeklo

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Samen met je collega’s sta je in voor het onderhoud, reparatie en technische keuring van ons wagenpark.

 • Huishoudhulp regio Begijnendijk (BEGIJNENDIJK)

  Regio: BEGIJNENDIJK

  Bedrijf: THUISHULP BRABANT

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Begijnendijk Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

 • HUISHOUDHULP VOOR DE PINTE (DE PINTE)

  Regio: DE PINTE

  Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving De Pinte.

 • STUDENT WINKELBEDIENDE- FAMILIALE BAKKERIJ (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

  Type: Studentenjob

  Op zoek naar een studentenjob? Steeds beschikbaar op zondag? Houd je ervan om de klanten te helpen? Dan hebben wij voor jou de ideale vacature! Voor één van onze klanten, een familiale bakkerij, zijn wij dringend op zoek naar een student winkelbediende voor het filiaal te Zottegem. Als verkoopsmedewerker zal jouw takenpakket onder andere bestaan uit: het vriendelijk ontvangen van de klanten het opnemen van de bestellingen het kassawerk de winkel netjes en hygiënisch houden de winkel openen en afsluiten Je werkt steeds op zondag. Uren zijn afhankelijk van de drukte (start rond 6 à 7u, je stopt rond 11u-12u).

 • Studenten voor auto's kuisen (m/v) (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor een familiebedrijf hier in de regio zijn we op zoek naar 2 studenten voor weekendwerk ( zaterdag) Taken bestaan uit het kuisen van auto's / camionneten met de hoge drukreiniger, binnen de auto's stofzuigen en proper onderhouden Graag iemand die fysiek wel wat aan kan en doorzettingsvermogen heeft.. alleen kandidaten MET rijbewijs komen in aanmerking!!

 • SHOPMANAGER – HAMONT-ACHEL (HAMONT-ACHEL)

  Regio: HAMONT-ACHEL

  Bedrijf: BEL & BO

  Type: Vaste Job

  Heb jij een passie voor fashion en kleur? Ben jij iemand die graag inspireert en geïnspireerd wordt? Kan je een team leiden? Misschien ben jij wel de persoon die we zoeken ! Wat verwachten we van jou ? Je staat in voor het beheer van een Bel&Bo winkel. Je creëert de perfecte uitstraling van de winkel. Klantvriendelijkheid en persoonlijke servicebeleving staan voorop. Je leidt, beheert en organiseert de dagelijkse planning binnen het kader van de Bel&Bo bedrijfscultuur. Je bent verantwoordelijk voor het behalen van de vooropgestelde objectieven. Je werkt actief mee en stuurt jouw team verkoopmedewerkers aan. Je rapporteert rechtstreeks aan de District Manager. Naast deze verantwoordelijkheden vinden we het belangrijk dat je je thuis voelt en vooral ook fun hebt in je werk !

 • International Sales | wereldwijd | 100n/jaar | machines op maat (Regio Oostende)

  Regio: Regio Oostende

  Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

  Type: Vaste Job

  wereldwijd machines 100 nachten/jaar korte trips Machines op maat die in de hele wereld gegeerd zijn... Daar zet jij jouw verkoopschouders verder onder. Je verblijft geregeld, maar kortstondig in het buitenland. Gemiddeld zijn dat 100 nachten per jaar. De overige tijd spendeer je bij lokale klanten en op kantoor, dicht bij de ontwikkeling en productie. Je hebt veelvuldig klantencontact waarbij je de noden en verwachtingen in kaart brengt. Je verzamelt info over de markt en de concurrentie. Je voert voorcalculaties uit en stelt offertes op. Die offertes volg je uiteraard nauwgezet op. Je volgt de klantenorders en de gewenste aanpassingen/wijzigingen goed op Met potentiële klanten leg je proactief contact. Die contacten houd je warm en volg je verder op. In de nieuwe demo room ontvang je deze prospecten, maar ook de bestaande klanten ( upselling / crossselling) Je onderhandelt en sluit verkoopcontracten af. Verder neem je deel aan (internationale) beurzen. Je biedt technische en commerciële ondersteuning bij demo's, zowel inhouse als bij de klant zelf. Je volgt de klant op en neemt de nodige acties om tot een optimale klantentevredenheid te komen.

 • Account Manager Oost-Vlaanderen (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: ACE MANAGEMENT BELGIUM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ontwikkelen van een klantenportefeuille door het bezoeken van klanten op afspraak, prospectie en verder uitbouwen van je eigen regio. Het beheren van alle lopende en nieuwe contracten. Je kan zelfstandig werken en bent stressbestendig. Je bent commercieel aangelegd en resultaatgericht. Je bent sociaal, klantvriendelijk, hebt een groot doorzettingsvermogen en beschikt over een commerciële feeling.

 • Bijverdienste/FLEXI HOTELRECEPTIONIST (E) (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: HOTEL KOFFIEBOONTJE

  Type: Flexijob

  Wij zijn op zoek naar een hotelreceptionist/e die ons team kan aanvullen op een aantal uren/dagen per week. Ervaring in de hotelreceptie is een voordeel. In deze functie is het noodzakelijk om minimum 4 talen te kunnen begrijpen en zich kunnen uitdrukken. Vanuit uw persoonlijkheid gaat u graag vriendelijk om met gasten. Ook comerciële inzicht en vlotte computerkennis zijn voor deze taak vereist. Ook werk je al als receptionist/e kom je in aanmerking.

Zoek naar antwoorden van LIEVEN DE POURCQ in sociale netwerken
Look for responds of LIEVEN DE POURCQ in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIEVEN DE POURCQ. Laat een reactie achter voor LIEVEN DE POURCQ. LIEVEN DE POURCQ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIEVEN DE POURCQ. Leave a respond for LIEVEN DE POURCQ. LIEVEN DE POURCQ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIEVEN DE POURCQ op de google maps. Adres en contacten LIEVEN DE POURCQ
Location of LIEVEN DE POURCQ on the google maps. Address and contacts of LIEVEN DE POURCQ

Andere gerelateerde bedrijven als come LIEVEN DE POURCQ LIEVEN DE POURCQ: De Bruyne | A Video Warehouse SA | Inter-Environnement Wallonie ASBL | EVRARD | Roggen

Other related companies as LIEVEN DE POURCQ: De Bruyne | A Video Warehouse SA | Inter-Environnement Wallonie ASBL | EVRARD | Roggen

LIEVEN DE POURCQ is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIEVEN DE POURCQ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06982879638. Het bedrijf LIEVEN DE POURCQ bevindt zich op het adres: OVERMEERSSTRAAT 4; 9870; ZULTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 700,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 373,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van LIEVEN DE POURCQ is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIEVEN DE POURCQ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIEVEN DE POURCQ, openstaande posities, locatie van LIEVEN DE POURCQ op de kaart.

LIEVEN DE POURCQ is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIEVEN DE POURCQ, company assigned to the tax number BE06982879638. The company LIEVEN DE POURCQ is located at the address: OVERMEERSSTRAAT 4; 9870; ZULTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 700,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 373,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of LIEVEN DE POURCQ is Social Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LIEVEN DE POURCQ is not available. You also can look at reviews of LIEVEN DE POURCQ, open positions, location of LIEVEN DE POURCQ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIEVEN DE POURCQ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIEVEN DE POURCQ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIEVEN DE POURCQ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIEVEN DE POURCQ, employees, financial statistics.