LIEFSOENS B.-LIEFSOENS A.

Contactgegevens LIEFSOENS B.-LIEFSOENS A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIEFSOENS B.-LIEFSOENS A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIEFSOENS B.-LIEFSOENS A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOLENSTRAAT 130; 3510; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11252744 (+32-11252744) 11252744 (+32-11252744)

Fax (fax): +32 (61) 984-45-72 +32 (61) 984-45-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIEFSOENS B.-LIEFSOENS A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIEFSOENS B.-LIEFSOENS A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIEFSOENS B.-LIEFSOENS A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIEFSOENS B.-LIEFSOENS A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIEFSOENS B.-LIEFSOENS A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIEFSOENS B.-LIEFSOENS A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIEFSOENS B.-LIEFSOENS A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIEFSOENS B.-LIEFSOENS A.
Products information LIEFSOENS B.-LIEFSOENS A.

BTW identificatienummer (tax): BE08892578125
Ondernemingsnummer: 4358245849
Hoofdstad (capital): 706,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 603,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIEFSOENS B.-LIEFSOENS A.
(Get full report from official database of BE for LIEFSOENS B.-LIEFSOENS A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIEFSOENS B.-LIEFSOENS A.
Addition kinds of activities for LIEFSOENS B.-LIEFSOENS A.

344102. Gemaakt constructief metaal voor bruggen | Fabricated structural metal for bridges
514901. Kookoliën en verkortingen | Cooking oils and shortenings
07230200. Cash grain crops marktvoorbereiding diensten | Cash grain crops market preparation services
10410201. Gold bullion productie | Gold bullion production
20450202. Deeg, bevroren of gekoeld: van gekochte bloem | Doughs, frozen or refrigerated: from purchased flour
22589901. Kleuren en afwerken van kantartikelen en warp-breien | Dyeing and finishing lace goods and warp knit fabric
25179904. Stereo kasten, hout | Stereo cabinets, wood
35230417. Silo vullers en lossers | Silo fillers and unloaders
76990105. Meteorologische instrument reparatie | Meteorological instrument repair
79930301. Amusementshal | Amusement arcade

Werken bij LIEFSOENS B.-LIEFSOENS A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIEFSOENS B.-LIEFSOENS A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIEFSOENS B.-LIEFSOENS A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIEFSOENS B.-LIEFSOENS A.. Looking for open vacancies in other companies

 • Customer Service Medewerker regio Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: OfficeTeam

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  OfficeTeam is momenteel op zoek naar Customer Service Medewerker (m/v) tot midden januari 2019. Dit is voor een internationaal bedrijf in de regio van Roeselare. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Customer Service Medewerker in de regio Roeselare zijn: je noteert bestellingen; je volgt orders op; je adviseert klanten en begeleidt ze telefonisch bij hun bestelling; je handelt allerhande verdere communicatie rond het order af; je hebt ook contacten met de leveranciers; je organiseert transporten. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Lummen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Ondernemende hulp in de huishouding (M/V) bij gezin te St.Martens-Latem voor 20u/week (SINT-MARTENS-LATEM)

  Regio: SINT-MARTENS-LATEM

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een dynamisch persoon (m/v) die op een zelfstandige manier het ganse huishouden voor een gastgezin te St.Martens-Latem kan runnen. Dit voor 20 uren per week, te presteren in 5 dagen, 4 uur per dag. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse taken, poetsen, strijken, naaien, boodschappen doen,koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers en uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Zelfzekere jobstudenten voor workshop (m/v) volgende week maandag tot donderdag - DRINGEND (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Konvert Interim Mechelen

  Type: Studentenjob

  Voor een klant van Konvert zijn wij op zoek naar 2 jobstudenten die beschikbaar zijn van maandag 22/10- 25/10. Je staat, na een (betaalde) opleiding, in voor het demonstreren en verschaffen van advies omtrent verkeersveiligheid op een beurs/workshop voor scholieren. De opleiding en workshops gaan in Mechelen door. Je bent perfect Nederlandstalig en hebt een verzorgd voorkomen. Je staat sterk in je schoenen en hebt er geen moeite mee om mensen actief aan te spreken.

 • monteur beurs 16/11 en 23/11 (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Onze klant biedt volledige bar- en grootkeuken uitrusting voor café, restaurant, funeraria, scholen en gemeenschapinstelling. Ze zoeken een handige student (m/v) om de beursstand mee te gaan helpen opbouwen voor een beurs te Gent. Je dient beschikbar te zijn op vrijdag 16/11 en vrijdag 23/11. Op 16/11 ga je de stand moeten mee helpen opbouwen en op 23/11 ga je mee de stand helpen afbreken. Je vertrekt rond 4u ('s morgens vanuit Hasselt samen met enkele vaste medewerkers) en bent in de namiddag terug (afhankelijk van het verkeer).

 • Onderhoudstechnieker Regio Eeklo-Gent - 2 ploegen (LOVENDEGEM)

  Regio: LOVENDEGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een voedingsfirma, in de regio van Eeklo, is AGO Technics op zoek naar een onderhoudstechnieker – 2 ploegen. Als onderhoudstechnieker word je allround ingezet op zowel het preventie als curatieve onderhoud. Onder meer volgende taken vallen onder jouw verantwoordelijkheid: Je staat in voor het uitvoeren van het preventief onderhoud volgens een bepaalde planning. Hiervoor krijg je wekelijks de planning door, om onder meer het oliepeil te controleren, de machine te smeren, na te kijken indien er wisselstukken moeten worden aangekocht,... Hiernaast sta je uiteraard in voor het algemeen onderhoud en herstellingen. Wanneer er zich een storing of machinebreuk voordoet, ben jij, samen met je collegas verantwoordelijk om de machine zo snel mogelijk terug operationeel te maken. Deze storingen krijgen altijd voorrang op het preventieve onderhoud. Als derde luik ben je ook inzetbaar bij het installeren van nieuwe machines. Indien je hiernaast ruimte ziet voor verbeteringen of ideeen hebt voor optimalisatie, breng je deze aan en sta je in voor de uitwerking hiervan. Overkoepeld ben je steeds open communicatief naar je verantwoordelijke over de uitgevoerde taken. Hierbij hou je ook alles goed gedocumenteerd bij.

 • JR Software Engineer (m/v) (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: SMO

  Type: Vaste Job

  Omwille van de aanhoudende groei en om nog meer complementaire expertise in huis te hebben is SMO op dit moment actief op zoek naar een JR Software Engineer (m/v). WAT HOUDT DE FUNCTIE IN? Je komt terecht in het team Sturing/Automatisatie, waarbij je rapporteert aan het Hoofd Sturing/Automatisatie. Per project sta jij in nauwe samenwerking met de projectingenieur en de elektrisch ingenieur hoofdzakelijk in voor het ontwerpen van de software. Afhankelijk van de projectfase ontwerp, implementeer, analyseer en test je de software. Je voorziet functionele designs en zet deze om in een logische software architectuur. Je voorziet de nodige sturing en visiesystemen. Vervolgens zet je simulaties op met de bedoeling alles verder te finetunen. Hierbij houd je telkens rekening met de behoeften van de klant en waar gewenst stem je ook rechtstreeks af met de eindklant of bied je zelfs in-house ondersteuning. Daarnaast kan je ook ingezet worden voor het beheer van de eigen IT-infrastructuur.

 • Dossierbeheerder (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Konvert Office Geel

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant in Herentals zijn we op zoek naar een Dossierbeheerder. Je zal instaan voor: - HET ZELFSTANDIG BEHEREN VAN KMO-DOSSIERS IN VERSCHILLENDE SECTOREN - OPSTELLEN VAN (TUSSENTIJDSE) BALANSEN EN DE JAARREKENING (A-Z) - FISCALE AANGIFTES IN DE PERSONEN- EN VENNOOTSCHAPSBELASTING - BIJSTAND BIJ FISCALE CONTROLES EN ADVIEZEN - BEGELEIDING EN ADVISERING BIJ KLANTEN TER PLAATSE Ben jij DE geschikte kandidaat voor dit bedrijf? bel dan meteen naar 014/22.23.74 of stuur je cv naar [email protected]

 • Helpdesk Engineer (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: Centric Belgium NV

  Type: Vaste Job

  Door een groeiend klantenbestand, zoeken we een nieuwe collega voor het Helpdesk-team. Hij / zij draagt zorg voor de correcte afhandeling van klantenoproepen. Heb je interesse om Helpdesk Engineer te worden, dan is dit wat we van jou verwachten: • Je bent een behulpzame en deskundige gesprekspartner voor onze klanten. • Je draagt zorg voor het beantwoorden van functionele vragen en het herstellen van storingen bij onze klanten. • Je steunt hierbij op de bestaande procedures en werkinstructies. • Je analyseert het verzoek en stelt de juiste diagnose van de probleemsituatie. • Je handelt elk contact correct af, niet-opgeloste calls stuur je door aan de juiste afdeling. Je zorgt daarbij voor juiste feedback naar de klant. • Je registreert de activiteiten correct en verzorgt de nodige feedback aan alle betrokken partijen. • Je stelt verbeteringen van de werkinstructies voor waar mogelijk en bewaakt een kwaliteitsvolle dienstverlening.

 • ASSISTENT MANAGER Quick Berchem (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: QUICK BERCHEM

  Type: Vaste Job

  Je zoekt een afwisselende en actieve job met heel wat verantwoordelijkheid? Je steekt met plezier de handen uit de mouwen en geeft graag het goede voorbeeld? Dan is de job als assistant manager bij Quick Berchem je op het lijf geschreven. Als assistant manager bij Quick is geen dag dezelfde. Samen met je team zorg je dag na dag voor de beste ervaring van onze klanten. Je werkt actief mee in het restaurant en staat de manager bij in de administratieve en leidinggevende taken. Jouw job : Jouw team kan op elk moment op je rekenen. Je staat altijd klaar om ze te helpen aan de kassa en de grill. Je volgt je team ook op de voet en geeft hen tips of stuurt bij waar nodig. Door je eigen inzet in het restaurant geef je elke dag opnieuw het goede voorbeeld. Samen met de manager beheer je de inventaris en volg je bestellingen en leveringen op de voet. Het financieel beheer van het restaurant neem je heel serieus. Je kunt zowel ingeschakeld worden in onze filialen gelegen in Kontich, Lier, Berchem en Borsbeek. Wij garanderen 1 weekend op 2 vrij, wat uitzonderlijk is in de horeca

 • zaal- en barmedewerker (NIEL)

  Regio: NIEL

  Bedrijf: KENZ

  Type: Flexijob

  U noteert de bestellingen van de klanten, dient op en ruimt af. U werkt op zaterdag en zondag van omstreeks 17 uur tot omstreeks 22 uur. U mag onmiddellijk starten.

Zoek naar antwoorden van LIEFSOENS B.-LIEFSOENS A. in sociale netwerken
Look for responds of LIEFSOENS B.-LIEFSOENS A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIEFSOENS B.-LIEFSOENS A.. Laat een reactie achter voor LIEFSOENS B.-LIEFSOENS A.. LIEFSOENS B.-LIEFSOENS A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIEFSOENS B.-LIEFSOENS A.. Leave a respond for LIEFSOENS B.-LIEFSOENS A.. LIEFSOENS B.-LIEFSOENS A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIEFSOENS B.-LIEFSOENS A. op de google maps. Adres en contacten LIEFSOENS B.-LIEFSOENS A.
Location of LIEFSOENS B.-LIEFSOENS A. on the google maps. Address and contacts of LIEFSOENS B.-LIEFSOENS A.

Andere gerelateerde bedrijven als come LIEFSOENS B.-LIEFSOENS A. LIEFSOENS B.-LIEFSOENS A.: VAN DONGEN MARC | R.C.S. INTERO - SMASH TENNIS ACADEMY | Kreativef Atelier | Strypstein Isabelle | JEAN-PAUL VERSCHOREN

Other related companies as LIEFSOENS B.-LIEFSOENS A.: VAN DONGEN MARC | R.C.S. INTERO - SMASH TENNIS ACADEMY | Kreativef Atelier | Strypstein Isabelle | JEAN-PAUL VERSCHOREN

LIEFSOENS B.-LIEFSOENS A. is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIEFSOENS B.-LIEFSOENS A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08892578125. Het bedrijf LIEFSOENS B.-LIEFSOENS A. bevindt zich op het adres: MOLENSTRAAT 130; 3510; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 706,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 603,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van LIEFSOENS B.-LIEFSOENS A. is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIEFSOENS B.-LIEFSOENS A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIEFSOENS B.-LIEFSOENS A., openstaande posities, locatie van LIEFSOENS B.-LIEFSOENS A. op de kaart.

LIEFSOENS B.-LIEFSOENS A. is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIEFSOENS B.-LIEFSOENS A., company assigned to the tax number BE08892578125. The company LIEFSOENS B.-LIEFSOENS A. is located at the address: MOLENSTRAAT 130; 3510; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 706,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 603,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of LIEFSOENS B.-LIEFSOENS A. is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LIEFSOENS B.-LIEFSOENS A. is not available. You also can look at reviews of LIEFSOENS B.-LIEFSOENS A., open positions, location of LIEFSOENS B.-LIEFSOENS A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIEFSOENS B.-LIEFSOENS A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIEFSOENS B.-LIEFSOENS A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIEFSOENS B.-LIEFSOENS A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIEFSOENS B.-LIEFSOENS A., employees, financial statistics.