LEON VAN DRIESSEN

Contactgegevens LEON VAN DRIESSEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEON VAN DRIESSEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEON VAN DRIESSEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEERBAAN 2; 9190; STEKENE, België

Telefoon (phone): 37795819 (+32-37795819) 37795819 (+32-37795819)

Fax (fax): +32 (63) 488-30-81 +32 (63) 488-30-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEON VAN DRIESSEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEON VAN DRIESSEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEON VAN DRIESSEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEON VAN DRIESSEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEON VAN DRIESSEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEON VAN DRIESSEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEON VAN DRIESSEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEON VAN DRIESSEN
Products information LEON VAN DRIESSEN

BTW identificatienummer (tax): BE08762390136
Ondernemingsnummer: 7099884033
Hoofdstad (capital): 249,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 168,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEON VAN DRIESSEN
(Get full report from official database of BE for LEON VAN DRIESSEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEON VAN DRIESSEN
Addition kinds of activities for LEON VAN DRIESSEN

738101. Wachtdiensten | Guard services
22119917. Grasperken, katoen | Lawns, cotton
36710212. Magnetron buizen | Magnetron tubes
72170101. Tapijt en meubilair schoonmaken op locatie | Carpet and furniture cleaning on location
95110404. Lucht-, water- en afvalbeheer, lokale overheid | Air, water, and solid waste management, local government

Werken bij LEON VAN DRIESSEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEON VAN DRIESSEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEON VAN DRIESSEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEON VAN DRIESSEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Wil je werken volgens eigen planning en uren? (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES - UNIT LOMMEL

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je een sociaal iemand en steek je graag de handen uit de mouwen? Is mensen helpen een passie en schrikt fysiek werk jou niet af? Versterk ons team en wordt huishoudhulp bij Domestic Services in Lommel. Bij ons is alles bespreekbaar, fulltime of deeltijdse planning....

 • Student hulpboekhouder (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor: - Bankverrichtingen en diverse boekingen - Afstemming bestellingen met aankopen - Opstellen van creditnota's - Beheer leveranciers en betalingen

 • studenten doe-het-zelf M/V (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

  Type: Studentenjob

  Studenten gezocht voor doe-het-zelfzaak in zottegem! je staat in voor het aanvullen van de rekken je zorgt voor orde in het magazijn je helpt klanten Of je staat in voor het afrekenen van de goederen aan de kassa

 • Jobstudent Makro Eke (EKE)

  Regio: EKE

  Bedrijf: Kantoor SPO-Makro-metro

  Type: Studentenjob

  Zin om aan de slag te gaan als jobstudent bij Makro? Dat kan in de winkel op de verschillende afdelingen; groenten en fruit, seasonal, kassa (18+), verse vis, zuivelafdeling, ... maar ook in het restaurant of eventueel in de administratie.

 • STUDENTEN (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: INTRATUIN ZWEVEGEM (Bloemenparadijs)

  Type: Studentenjob

  Wie zijn wij? Intratuin Zwevegem (het vroegere Bloemenparadijs) is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/Bloemenparadijs.zwevegem/

 • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: PRIBON

  Type: Studentenjob

  We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

 • Boekhouder (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Vaste Job

  Samen met je collega’s zal je instaan voor: Het inboeken van aankoopfacturen en de financiële verrichtingen van een analytische boekhouding; De kwartaalafsluitingen en de jaarlijkse afsluiting van de boekhouding en de bijbehorende controles; Ad hoc analyses en diverse rapporteringen; De BTW en fiscale aangiftes.

 • Sales/Marketing Talent (MAASEIK)

  Regio: MAASEIK

  Bedrijf: CRE8

  Type: Vaste Job

  Cre8 Websolutions is een enthousiast team van jonge mensen die werken aan de producten Comanage (https://www.comanage.me) en Orderit (https://www.orderit.me). Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deze producten verder uit te bouwen en te verbeteren. Als Sales/marketing talent bouw je mee aan de digitale strategie om onze producten te promoten. Jouw hoofdtaak is sales en je gaat de baan op om onze producten te verkopen. Specifiek zal dat comanage.be zijn ons eigen online facturatie systeem.

 • businesspartner jobhunter (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: HIPO.HR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je begeleidt de kandidaten van intake tot vaste tewerkstelling (interview, assessment, opmaak kandidaat-rapport, deelname aan intake bij het bedrijf, …) Je contacteert actief bedrijven en bouwt een netwerk uit. Als HR-businesspartner detecteer (analyseer) je alle HR-vragen van de bedrijven in jouw regio. Deze breng je in kaart en deel je met collega’s. Je neemt deel aan netwerkevents met coaches, HR-verantwoordelijken, bedrijfsleiders (ondernemers) en freelancers.

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Eeklo-Zelzate)

  Regio: Regio Eeklo-Zelzate

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • Enthousiaste Stagiair(e) - regio Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Leercontract

  Wie zijn wij? Robert Half (1948) is wereldwijd marktleider op het gebied van gespecialiseerde arbeidsbemiddeling en telt meer dan 9.900 medewerkers verspreid over ruim 350 kantoren in Noord- en Zuid-Amerika, Europa en de Azi?-Pacific regio. Wat ga je doen? Algemeen kantoorbeheer: Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en kandidaten zowel telefonisch als per mail. Je staat in voor een professioneel en warm onthaal van kandidaten en klanten. Je beheert de kandidaten- en klantendatabank en staat in voor het volledige beheer van onze dossiers van A tot Z. Je staat in voor een optimaal klassement van documenten. Business ondersteuning: Je biedt ondersteuning aan de consultants, sales assistants en managers bij het optimaal verwerken van kandidatendossiers. Je beheert de algemene mailbox en verwerkt binnenkomende kandidaturen en vacatures. Je bent verantwoordelijk voor het online adverteren op de verschillende websites. Je stuurt gerichte mailings uit naar klanten en beheert de reacties. Mogelijke projecten: Je doet een marktonderzoek naar online visibiliteit. Je ontwikkelt een tool om tijdens het interview de talen van onze kandidaten te testen voor onze 3 divisies. Je analyseert onze bestaande klanten- en kandidatenmailings en past deze aan volgens de noden van de markt. Je doet een onderzoek naar de belangen van studenten op de arbeidsmarkt en hoe wij hieraan tegemoet kunnen komen. Je werkt een handleiding uit voor onze tool 'e-learning' en presenteert deze ook aan alle collega's. Je ontwikkelt een nieuwe archiveringsmethode van A-Z. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Opdien(st)er / zaalmedewerker - feestzaal Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

  Regio: ZILLEBEKE

  Bedrijf: COREX

  Type: Flexijob

  “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers/kelners die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: bestellingen opnemen, klaarmaken en serveren. je doet de follow-up van de tafels en ruimt de tafels ook af. Je werkt op zaterdagavond van 21u - 5u en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van LEON VAN DRIESSEN in sociale netwerken
Look for responds of LEON VAN DRIESSEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEON VAN DRIESSEN. Laat een reactie achter voor LEON VAN DRIESSEN. LEON VAN DRIESSEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEON VAN DRIESSEN. Leave a respond for LEON VAN DRIESSEN. LEON VAN DRIESSEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEON VAN DRIESSEN op de google maps. Adres en contacten LEON VAN DRIESSEN
Location of LEON VAN DRIESSEN on the google maps. Address and contacts of LEON VAN DRIESSEN

Andere gerelateerde bedrijven als come LEON VAN DRIESSEN LEON VAN DRIESSEN: EURAL | DOMINIQUE ANDRة | Blue Hair Fashion | PETER DEFORCHE | Emmaneel L

Other related companies as LEON VAN DRIESSEN: EURAL | DOMINIQUE ANDRة | Blue Hair Fashion | PETER DEFORCHE | Emmaneel L

LEON VAN DRIESSEN is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LEON VAN DRIESSEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08762390136. Het bedrijf LEON VAN DRIESSEN bevindt zich op het adres: HEERBAAN 2; 9190; STEKENE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 249,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 168,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van LEON VAN DRIESSEN is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEON VAN DRIESSEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEON VAN DRIESSEN, openstaande posities, locatie van LEON VAN DRIESSEN op de kaart.

LEON VAN DRIESSEN is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is LEON VAN DRIESSEN, company assigned to the tax number BE08762390136. The company LEON VAN DRIESSEN is located at the address: HEERBAAN 2; 9190; STEKENE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 249,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 168,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of LEON VAN DRIESSEN is Justice, Public Order and Safety, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LEON VAN DRIESSEN is not available. You also can look at reviews of LEON VAN DRIESSEN, open positions, location of LEON VAN DRIESSEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEON VAN DRIESSEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEON VAN DRIESSEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEON VAN DRIESSEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEON VAN DRIESSEN, employees, financial statistics.