LEON QUAGHEBEUR

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • LEON QUAGHEBEUR
Private companiesEducational Services • LEON QUAGHEBEUR

Contactgegevens LEON QUAGHEBEUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEON QUAGHEBEUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEON QUAGHEBEUR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BETHUNESTRAAT 1; 8970; POPERINGE, België

Telefoon (phone): 57333140 (+32-57333140) 57333140 (+32-57333140)

Fax (fax): +32 (9) 666-81-58 +32 (9) 666-81-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEON QUAGHEBEUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEON QUAGHEBEUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEON QUAGHEBEUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEON QUAGHEBEUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEON QUAGHEBEUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEON QUAGHEBEUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEON QUAGHEBEUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEON QUAGHEBEUR
Products information LEON QUAGHEBEUR

BTW identificatienummer (tax): BE02499359130
Ondernemingsnummer: 5588439941
Hoofdstad (capital): 126,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 423,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEON QUAGHEBEUR
(Get full report from official database of BE for LEON QUAGHEBEUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEON QUAGHEBEUR
Addition kinds of activities for LEON QUAGHEBEUR

281201. alkaliën | Alkalies
448999. Water personenvervoer, nec, nec | Water passenger transportation, nec, nec
874899. Bedrijfsadvies, nec, nec | Business consulting, nec, nec
22110801. Batiste, katoen | Batiste, cotton
23610100. Meisjes en kinderblouses en shirts | Girls' and children's blouses and shirts
37280305. Duikremmen, vliegtuigen | Dive brakes, aircraft
38410505. Hemodialyse apparaat | Hemodialysis apparatus
54990202. Sappen, fruit of groente | Juices, fruit or vegetable
59489902. Bagage, behalve footlockers en koffers | Luggage, except footlockers and trunks
59991502. Stenen, kristallijn: ruw | Stones, crystalline: rough

Werken bij LEON QUAGHEBEUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEON QUAGHEBEUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEON QUAGHEBEUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEON QUAGHEBEUR. Looking for open vacancies in other companies

 • Vrachtwagenmecanicien (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een transportbedrijf in Ertvelde zijn we op zoek naar een vrachtwagenmechanieker! Dit bedrijf is een familiale onderneming met 180 werknemers en gespecialiseerd in transport van vloeistoffen in tankwagens, stockage en cleaning. Samen met zusterbedrijven sturen ze dagelijks een 120-tal vrachtwagens de baan op. Voor het onderhoud van al deze vrachtwagen hebben ze een interne werkplaats waar een vijftal mechaniekers werken. Hier zijn ze nog op zoek naar versterking. Je staat in voor het onderhoud en voor de herstellingen aan de vrachtwagens (o.a. remmen, banden, motoren, verlichting, maar ook grote reparaties zoals koppeling vervangen,..) Je doet de opbouw van nieuwe trekkers Je doet aanpassingen aan bestaand materiaal om conform te zijn met de nieuwe eisen Je maakt vrachtwagens klaar voor keuring Je voert diagnoses uit Je lost technische, elektrische en elektronische problemen op Je werkt met de merken: DAF en MAN

 • CHAUFFEUR C/CE REGIO WERVIK (WERVIK)

  Regio: WERVIK

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je beschikt over een geldig rijbewijs C/CE en bestuurderskaart. Je spreekt en begrijpt zeer goed Nederlands en kan je behelpen in het Frans. Je hebt minstens 2 jaar rij-ervaring met een vrachtwagen CE en hebt reeds distrubieritten gedaan. Je hebt ervaring met distributieritten tussen 15 en 30 klanten per dag. Je bent een vlotte communicator. Je kent de baan op je duimpje en je werkt niet enkel met GPS maar kan je ook met een wegenkaart behelpen. ADR attest is geen must maar is wel een troef. Bij voorkeur kan je rijden met een heftruck.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Wilrijk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Overpelt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudenten - mecanicien vrachtwagens - zaterdag - regio Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Studentenjob

  - Zelfstandig of met begeleiding uitvoeren van diverse herstellingen van vrachtwagens en of camionetten (motoren, versnellingsbakken...) - Klein en groot onderhoud uitvoeren - Onderhoud van de werkplaats

 • Student tekenaar E-plan in Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in Roeselare zijn we op zoek naar een student tekenaar E-Plan (m/v)

 • Student product ontwikkeling (HAMONT-ACHEL)

  Regio: HAMONT-ACHEL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een voedingsbedrijf in Noord-Limburg zijn we op zoek naar een student voor de R&D afdeling. Je start als student en werkt 1 à 2 dagen per week. Indien deze studentenperiode goed verloopt, maak je kans op een vaste positie als productontwikkelaar. Als lid van het R&D team ben je mee verantwoordelijk voor de ontwikkeling & continue optimalisatie van bestaande en nieuwe producten en de continue optimalisatie van de processen. Met als doel de kwaliteit en rendabiliteit te borgen en daardoor de bestaande marktpositie te verstevigen en verder uit te bouwen naar de toekomst toe. Afhankelijk van je eigen kennis, competenties en inzet zal je takenpakket bestaan uit: het nakijken en registreren van grondstofspecificaties in het ERP-systeem. administratieve taken ter ondersteuning van de afdeling : opmaak testformulieren, registratie gegevens, rapportering, ... projectcoördinatie bij de ontwikkeling van een nieuw product: Ontvangt een productaanvraagformulier van marketing Ontwikkeling nieuw product op basis van het productaanvraagformulier rekening houdend met de kostprijs, productspecificaties, vereiste productieapparatuur, mogelijke investeringen Contactopname leveranciers m.b.t nieuwe grondstoffen/materialen Overleg met aankoop aangaande de nieuwe grondstoffen/materialen & beschikbaarheid Overleg technische dienst aangaande productieapparatuur & procesmogelijkheden Opstellen testformulieren en inplannen van industriële testen, in samenspraak met productie rekening houdend met belasting op de productie & tijdsframe project Overleg met productieverantwoordelijken resultaten industriële testen aangaande receptuur & processen Productbeoordeling i.s.m: marketing/sales, productie, kwaliteit, directie Opvolging eerste drie producties en nacalculatie

 • Mechanicien - Elektro-Mechanicien (KASTERLEE)

  Regio: KASTERLEE

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Je bent oprecht geïnteresseerd in de carrosserie-afdeling van vrachtwagens. Je hebt een uitdagende en afwisselende job en voert herstellings- en onderhoudswerken uit. De werken omvatten montage en demontage van onderdelen,sleutelen en je voert onderhoudswerken uit.

 • Junior Sales Consultant (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: SELLSIOR

  Type: Vaste Job

  Op zoek naar een uitdagende job? Weet je hoe je mensen kan overtuigen? Vind je het onbekende spannend? Lees dan vooral verder! Ben jij de startende salesprofessional met een winning attitude die we zoeken? Ben je ondernemend, doelgericht en proactief in het creëren van kansen en mogelijkheden? Overtuig ons dan van je commerciële skills! Wie zijn we? Sellsior helpt bedrijven groeien! Wij nemen het salesproces van een bedrijf onder de loep, gaan op zoek naar de pijnpunten en groeikansen, en rollen zo een doelgericht plan van aanpak uit, volledig op maat van onze klant. Als sales consultant ben jij hierin een belangrijke schakel. Zo kan je worden ingezet om nieuwe business te genereren door het identificeren en ontwikkelen van nieuwe klantrelaties, het beheren en uitbouwen van bestaande klanten, tot het opleiden van het salesteam bij onze klant en de implementatie van het salesoptimalisatieplan. Jouw commercieel talent en ondernemerschap bepalen de volgende stappen in je loopbaan!

 • Reclame bedeler in Liezele (LIEZELE)

  Regio: LIEZELE

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

 • Medische pedicure (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: RESPIRO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je staat in voor de voetverzorging van onze klanten. Je beheerst alle technieken van medische pedicure en/of je kan podologische technieken toepassen. Je luistert naar de problemen van de klant en geeft professioneel advies aangaande huidverzorging, voetzorg, schoeisel en nagelverzorging.

 • Zelfstandige energieadviseur (Provincie Limburg)

  Regio: Provincie Limburg

  Bedrijf: WECLO PARTNERS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken nog 3 zelfstandige (dus met ondernemingsnummer en op zelfstandige basis) energieadviseurs met ervaring, die mee energie en telecom gaat aanbieden op markten en beurzen. Dit zijn zowel week- als avondmarkten. In drukke periodes kan het zijn dat er 7/7 gewerkt moet worden. Regio Antwerpen en Limburg. Er zijn geen investeringen nodig en u krijgt alle nodige materiaal ter beschikking. U werkt samen met mensen die al jaren ervaring hebben in deze sector en er hun missie van maken klanten minder te laten betalen. De kandidaten die wij zoeken zijn punctueel, respectvol, eerlijk en niet bang om goed door te werken.

Zoek naar antwoorden van LEON QUAGHEBEUR in sociale netwerken
Look for responds of LEON QUAGHEBEUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEON QUAGHEBEUR. Laat een reactie achter voor LEON QUAGHEBEUR. LEON QUAGHEBEUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEON QUAGHEBEUR. Leave a respond for LEON QUAGHEBEUR. LEON QUAGHEBEUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEON QUAGHEBEUR op de google maps. Adres en contacten LEON QUAGHEBEUR
Location of LEON QUAGHEBEUR on the google maps. Address and contacts of LEON QUAGHEBEUR

Andere gerelateerde bedrijven als come LEON QUAGHEBEUR LEON QUAGHEBEUR: Dendooven J | Allo Vidange F.S.et Container | ANDR? DELAERE | Degryse Gebr | PHILIPPE VERMEIREN

Other related companies as LEON QUAGHEBEUR: Dendooven J | Allo Vidange F.S.et Container | ANDR? DELAERE | Degryse Gebr | PHILIPPE VERMEIREN

LEON QUAGHEBEUR is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LEON QUAGHEBEUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02499359130. Het bedrijf LEON QUAGHEBEUR bevindt zich op het adres: BETHUNESTRAAT 1; 8970; POPERINGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 126,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 423,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van LEON QUAGHEBEUR is Educatieve diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEON QUAGHEBEUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEON QUAGHEBEUR, openstaande posities, locatie van LEON QUAGHEBEUR op de kaart.

LEON QUAGHEBEUR is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is LEON QUAGHEBEUR, company assigned to the tax number BE02499359130. The company LEON QUAGHEBEUR is located at the address: BETHUNESTRAAT 1; 8970; POPERINGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 126,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 423,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of LEON QUAGHEBEUR is Educational Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LEON QUAGHEBEUR is not available. You also can look at reviews of LEON QUAGHEBEUR, open positions, location of LEON QUAGHEBEUR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEON QUAGHEBEUR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEON QUAGHEBEUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEON QUAGHEBEUR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEON QUAGHEBEUR, employees, financial statistics.