LEON DE CLIPPELEIR

Contactgegevens LEON DE CLIPPELEIR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEON DE CLIPPELEIR: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEON DE CLIPPELEIR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KLEINBROEKSTRAAT 58; 9220; HAMME, België

Telefoon (phone): 52470386 (+32-52470386) 52470386 (+32-52470386)

Fax (fax): +32 (61) 101-37-94 +32 (61) 101-37-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEON DE CLIPPELEIR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEON DE CLIPPELEIR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEON DE CLIPPELEIR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEON DE CLIPPELEIR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEON DE CLIPPELEIR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEON DE CLIPPELEIR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEON DE CLIPPELEIR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEON DE CLIPPELEIR
Products information LEON DE CLIPPELEIR

BTW identificatienummer (tax): BE08318817138
Ondernemingsnummer: 6947448730
Hoofdstad (capital): 749,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 792,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEON DE CLIPPELEIR
(Get full report from official database of BE for LEON DE CLIPPELEIR)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEON DE CLIPPELEIR
Addition kinds of activities for LEON DE CLIPPELEIR

1751. Timmerwerk | Carpentry work
283302. Alkaloïden en andere botanische producten | Alkaloids and other botanical based products
22620206. Krimpen: kunstmatige vezels en zijde doek | Shrinking: manmade fiber and silk cloth
27910101. Linotype samenstelling, voor de drukkerij | Linotype composition, for the printing trade
38610401. Fotolijsten afdrukken | Printing frames, photographic
53999906. Magazijnclub winkels | Warehouse club stores
78120104. Industriële film productie | Industrial motion picture production

Werken bij LEON DE CLIPPELEIR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEON DE CLIPPELEIR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEON DE CLIPPELEIR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEON DE CLIPPELEIR. Looking for open vacancies in other companies

 • Heftruckchauffeur M/V (GIJZEGEM)

  Regio: GIJZEGEM

  Bedrijf: Start People Aalst LA

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je op zoek naar een job als heftruckchauffeur in de regio Aalst - Dendermonde - Wetteren, heb je ervaring en wil je in 2 ploegen werken? Voor een firma in de automotive sector zijn we regelmatig op zoek naar gemotiveerde heftruckchauffeurs (m/v). Het takenpakket bestaat o.a. uit: * het bevoorraden van de operatoren * het weg zetten van de volledige verpakkingen (kisten) * laden en lossen vrachtwagens * checken nodige documenten

 • Intern Account Manager regio Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ter versterking van het team in België is onze klant op zoek naar een sterk commercieel profiel. Jouw voornaamste taken bestaan uit: Orderbehandeling en de daarbij horende administratie Adviesverlening: o Het analyseren van de behoeftes van de klanten door gerichte vragen te stellen en de klant informeren over de producten, zowel op commercieel als op technisch niveau; dit doe je door up to date te blijven van alle producten uit het gamma; Telefonische prospectie waar de nodige commerciële vaardigheden voor nodig zijn, dit zowel bij nieuwe prospecten als bij slapende klanten. Gerichte prijsoffertes opmaken en deze correct opvolgen met als ultieme doel een nieuwe deal afsluiten; Afspraken vastleggen voor de account managers met klanten en prospecten; Verkoopacties telefonisch opvolgen. Offerteopmaak en opvolging After sales service: beheer van garanties en technische interventies

 • Accountmanager/ Keukenverkoper - regio West-Vlaanderen (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  U beschikt over de gave om de dromen van potentiële klanten om te zetten in een keukenontwerp op maat van hun wensen. U geeft advies en weet als geen ander de kwaliteiten van een keuken naar de klant over te brengen. Na het afronden van de verkoop staat u in voor het opmeten ter plaatse en de opvolging van uw dossiers.

 • Inpakker/operator M/V (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Je werkt in de afdeling die instaat voor de inpak. - Je helpt mee aan de lijn: inpakken, labelen, gewicht controleren, ... - Je ondersteunt de andere medewerkers aan de verschillende lijnen. - Je bent flexibel en grijpt in wanneer er zich problemen voordoen binnen de productie. - Je voert controle uit op de instellingen van de machines en lost mogelijke problemen op. Na een maand heb je kans door te groeien naar een functie met grotere verantwoordelijkheid.

 • Huishoudhulp Ruiselede - Tielt (m/v) (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Actief Dienstencheques Tielt

  Type: Dienstenchequebaan

  Wegens groei zijn wij op zoek naar een nieuwe collega binnen onze dienstencheque afdeling. Je zal werken bij gezinnen in de regio Ruiselede - Tielt en je kan zelf bepalen hoeveel werkuren je wenst per week. Taken: huishoudelijke taken (schoonmaak, strijken, koken) Jouw uurrooster is minimum 10 uren en maximum 38 uren op weekbasis.

 • HUISHOUDHULP met zin om erin te vliegen (m/v) regio Brugge (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: Actief Dienstencheques Brugge

  Type: Dienstenchequebaan

  Bepaal je graag je eigen werkuren én heb je graag wat meer tijd voor je gezin of hobby's? Ben je van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is? Werk je graag in eigen regio en hou je van wat afwisseling in je job? Dan zoeken wij jou!

 • Jobstudent horeca M/V (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: ADECCO DEINZE

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een bijverdienste in de horeca als student? Wij zijn op zoek naar studenten met een eerdere horecaervaring voor het bijspringen op verschillende soorten evenementen in de regio van Deinze. Jij staat in voor het bedienen en afruimen van gasten tijdens evenementen. Hierbij moet je met een plateau kunnen lopen, met borden kunnen lopen, barwerk verrichten en dit steeds met een glimlach.

 • TECHNISCH VERKOPERS WEEKEND ALS BIJVERDIENSTE (OOSTROZEBEKE)

  Regio: OOSTROZEBEKE

  Bedrijf: FRANS VLAEMINCK

  Type: Studentenjob

  U bent een echte doe-het-zelver die ook verkoopstechnieken onder de knie heeft. U wilt een bijverdienste in het weekend (zaterdag heel de dag en zondagvoormiddag). U bent gemotiveerd. U beschikt over de nodige kennis van bouwmaterialen (dit kan gaan over sanitair, tuinmaterialen, parket, verf/behang/gordijnen, poorten, ramen en deuren, electriciteit, ...)

 • Management traineeship (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: StepStone

  Type: Studentenjob

  www.stepstone.be/vacatures----1676577-inline.html?cid=Partner_VDAB Je zult als management trainee een intensief leertraject gedurende 24 maanden doorlopen. Je werkt aan innovatieve en strategische projecten in diverse domeinen zoals Sales, Operations en Techniek. Je verbetert je vaardigheden via uiteenlopende opdrachten in verschillende departementen. Je traineeprogramma bestaat uit inhoudelijke opleidingen en een opleiding die gericht is op persoonlijke ontwikkeling. Je wordt begeleid door een coach en een mentor, bij wie je met al je vragen terecht kunt. Je wordt op 2 jaar klaargestoomd voor een uitdagende functie.

 • Adviseur Beleggingen (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Walters People Belgium

  Type: Vaste Job

  Een gekend bankkantoor gelegen in de regio van Vilvoorde is op zoek naar een Commercieel aangelegde Beleggingsadviseur. Ben je klantgericht en geïnteresseerd in de beleggingsmarkt? Dan is deze functie echt iets voor jou! Als beleggingsadviseur ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: Je onderhoudt duurzame, persoonlijke relaties met de toegewezen bedrijven of particuliere klanten Je adviseert, beheert en ontwikkelt portefeuilles, onder supervisie van de kantoorverantwoordelijke Je geeft nauwgezet investeringsadvies Tevens benader en prospecteert je nieuwe bedrijven met groot beleggingspotentieel Je beantwoordt de vragen van de bedrijven of particuliere klanten

 • Diëtist (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

  Regio: MORTSEL

  Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor onze vestiging in Mortsel zijn wij op zoek naar een zelfstandig diëtist. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesisten, acupuncturisten, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat twee uitgebreide teams in Lier en Mortsel waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijken kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

 • Face-to-Face Interviewer (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: Kantar Belgium

  Type: Zelfstandige activiteit

  Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van LEON DE CLIPPELEIR in sociale netwerken
Look for responds of LEON DE CLIPPELEIR in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEON DE CLIPPELEIR. Laat een reactie achter voor LEON DE CLIPPELEIR. LEON DE CLIPPELEIR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEON DE CLIPPELEIR. Leave a respond for LEON DE CLIPPELEIR. LEON DE CLIPPELEIR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEON DE CLIPPELEIR op de google maps. Adres en contacten LEON DE CLIPPELEIR
Location of LEON DE CLIPPELEIR on the google maps. Address and contacts of LEON DE CLIPPELEIR

Andere gerelateerde bedrijven als come LEON DE CLIPPELEIR LEON DE CLIPPELEIR: HUIS INTER-VISIE | Aquasambre | Conseil Universitaire Europ茅en | E. POLET | LUDWIG VAN HULLE

Other related companies as LEON DE CLIPPELEIR: HUIS INTER-VISIE | Aquasambre | Conseil Universitaire Europ茅en | E. POLET | LUDWIG VAN HULLE

LEON DE CLIPPELEIR is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LEON DE CLIPPELEIR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08318817138. Het bedrijf LEON DE CLIPPELEIR bevindt zich op het adres: KLEINBROEKSTRAAT 58; 9220; HAMME. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 749,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 792,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van LEON DE CLIPPELEIR is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEON DE CLIPPELEIR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEON DE CLIPPELEIR, openstaande posities, locatie van LEON DE CLIPPELEIR op de kaart.

LEON DE CLIPPELEIR is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is LEON DE CLIPPELEIR, company assigned to the tax number BE08318817138. The company LEON DE CLIPPELEIR is located at the address: KLEINBROEKSTRAAT 58; 9220; HAMME. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 749,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 792,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of LEON DE CLIPPELEIR is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LEON DE CLIPPELEIR is not available. You also can look at reviews of LEON DE CLIPPELEIR, open positions, location of LEON DE CLIPPELEIR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEON DE CLIPPELEIR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEON DE CLIPPELEIR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEON DE CLIPPELEIR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEON DE CLIPPELEIR, employees, financial statistics.