Conseil Universitaire Europ茅en

Contactgegevens Conseil Universitaire Europ茅en: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Conseil Universitaire Europ茅en: address, phone, fax, email, website, opening hours

Conseil Universitaire Europ茅en

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Tr猫ves 67; 1040; Bruxelles (Etterbeek), België

Telefoon (phone): 02 230 53 16; 02 286 94 60 (+32-02 230 53 16; 02 286 94 60) 02 230 53 16; 02 286 94 60 (+32-02 230 53 16; 02 286 94 60)

Fax (fax): 02 230 56 08 (+32-02 230 56 08) 02 230 56 08 (+32-02 230 56 08)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Conseil Universitaire Europ茅en: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Conseil Universitaire Europ茅en"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Conseil Universitaire Europ茅en"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Conseil Universitaire Europ茅en, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Conseil Universitaire Europ茅en. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Conseil Universitaire Europ茅en, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Conseil Universitaire Europ茅en. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Conseil Universitaire Europ茅en
Products information Conseil Universitaire Europ茅en

BTW identificatienummer (tax): BE04464263916
Ondernemingsnummer: 8715698242
Hoofdstad (capital): 524,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 279,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in Conseil Universitaire Europ茅en zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Cultural organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Conseil Universitaire Europ茅en
(Get full report from official database of BE for Conseil Universitaire Europ茅en)

Aanvulling soorten activiteiten voor Conseil Universitaire Europ茅en
Addition kinds of activities for Conseil Universitaire Europ茅en

226101. Afdrukken van katoenen breedgeweven stoffen | Printing of cotton broadwoven fabrics
723101. Cosmetologie en persoonlijke hygiëne salons | Cosmetology and personal hygiene salons
16110207. Grind- of vuilwegbouw | Gravel or dirt road construction
50120307. Aanhangwagens voor personenauto's | Trailers for passenger vehicles
50840512. ruimers | Reamers

Werken bij Conseil Universitaire Europ茅en: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Conseil Universitaire Europ茅en: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Conseil Universitaire Europ茅en. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Conseil Universitaire Europ茅en. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch tekenaar (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een high leven technisch tekenbureel zijn wij opzoek naar een technisch tekenaar. Je staat in voor het technisch uittekenen van gordijngevels en koepels. Je maakt overzichtstekeningen, detailtekeningen en productietekeningen.

  • CNC MACHINEBEDIENER (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor het bedienen en instellen van CNC gestuurde houtbewerkingsmachines.

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE met affiniteit in de bouwsector (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant groothandel parket en binnendeuren gelegen regio Roeselare zoeken wij een administratief bediende om de afdeling te versterken: Je stelt deurenlijsten op a.d.h.v. een plan Je geeft bestellingen door Je stelt de voorbereiding op voor de werf en de opvolging Je maakt offertes en facturen op

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Loppem (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

  • Student supermarkt vast op zondag, Kessel-Lo (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Kessel-Lo zijn we op zoek naar student die vast zou werken op zondag van 7u tot 13u bij de zuivel.

  • Jobstudent Vaper (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Ben jij onze dampende expert? Heb jij ervaring met vapen en dampen? Dan ben jij de ideale kandidaat die wij zoeken voor een toffe studentenjob!

  • Teamleader Expeditie DV00545 (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Kijkt toe op planning, kwaliteit en veiligheid van het werk en verzekert op deze manier een vlot verloop van de laadactiviteiten. Vertalen van de transportplanning naar de vloer en ervoor zorgen dat de transporten volgens planning geladen worden met een minimum aan wachttijden. Rechtstreeks contact onderhouden met de transportplanning om de laatste minuut wijzigingen in goede banen te leiden. Kijkt toe op het naleven van de richtlijnen, de kwaliteitsnormen, de systemen en de procedures binnen het team van heftruckchauffeurs om de doelstellingen van de afdeling te behalen. Kijkt toe op het correct functioneren van het volautomatische hoogstapelmagazijn. Is verantwoordelijk voor het uitvoeren van administratieve taken (verlofplanning, 5S) verbonden met de logistieke activiteiten of het team van heftruckchauffeurs.

  • Industriële reiniger met rijbewijs B of C (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: JACOBS

    Type: Vaste Job

    De HCI-groep is een industrieel dienstverleningsbedrijf gespecialiseerd in services rond industriële reiniging, rioolreiniging, hydrodemolition, veegwerken en afvaltransporten Kwaliteit, Veiligheid en Milieu zijn in onze werkfilosofie prioritair De groep bestaat uit HCI nv te Antwerpen, HCI bv te Terneuzen en Jacobs nv te Olen. Momenteel zoeken wij voor onze vestiging in Olen gemotiveerde collega’s met een rijbewijs B of C. Als industriële reiniger rijdt je met je vrachtwagen naar diverse werven voor het uitvoeren van reinigingswerken. Jouw vrachtwagen is jouw werkvoertuig waarmee je de reinigingsopdrachten uitvoert Uitvoeren van reinigingswerken gebeurt door een combinatie van manueel werk met werktuigen en een stuk geautomatiseerd met industriële machines. Om met deze machines te kunnen/mogen werken moet je bekwaam zijn om zaken bij te leren en examens af te leggen om veiligheidsattesten te behalen. De aard van werkzaamheden zijn zeer uiteenlopend. Afhankelijk van wat klanten vragen, doen wij in principe alles. Zaken die je regelmatig tegenkomt zijn: leidingen doorspuiten, riolering kuisen, beerputten leegtrekken, kolkjes proper maken, silo's en tanks reinigen, industriële installaties van productiebedrijven proper maken, warmtewisselaars schoon spuiten, ... enz De werkuren zijn zeer onregelmatig. Wij werken niet met shiften. Wij hebben alle soorten werkuren, dagen, nachten, korte dagen, lange dagen, alles loopt in elkaar over. Wij werken 24/24 en 7/7, dit betekend dat er ook weekendwerk is. Hoofdzakelijk wordt er op zaterdag gewerkt, zondag komt minder vaak voor. Je moet er van uitgaan dat je per maand 2 keer in het weekend zult werken. Veiligheid krijgt bij ons de hoogste prioriteit. Wij verwachten van al onze medewerkers dat de neuzen in dezelfde richting staan, namelijk “safety first”

  • WERFLEIDER Vloer- en chapewerken (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: ZAMEX

    Type: Vaste Job

    Als werfleider geef je leiding aan een 10 à 15 arbeiders. Als werfleider ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding op diverse werven. Je bereidt de werkzaamheden voor, coördineert en volgt ze op. Je beheert het gebruik van het materieel, controleert de toeleveringen en zorgt voor een correcte personeelsplanning. Met de firmawagen vertrek je van thuis naar de werf en omgekeerd. De werven bevinden zich voornamelijk in Limburg, Vlaams- en waals-Brabant.

  • Trainer Frans (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Chef Kok (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: MILITZA BRUGGE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor het bereiden van een gezonde en lekkere dagschotel (soep, hoofdgerecht, dessert) voor een 80 - tal senioren alook een suggestiemenu. Je dient met verse ingredienten een lekkere maaltijden te kunnen creeëren die naar smaak en uitzicht overeenstemmen met onze visie en een beleving zijn voor onze resident die hun maaltijd nuttigen in het restaurant of appartement, Je hebt een fijne smaak en bent creatief met voeding, Je hebt oog voor detail, Je staat in voor het bereiden van het avondeten voor een 30 aantal residenten.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

Zoek naar antwoorden van Conseil Universitaire Europ茅en in sociale netwerken
Look for responds of Conseil Universitaire Europ茅en in social networks

Lees alle opmerkingen voor Conseil Universitaire Europ茅en. Laat een reactie achter voor Conseil Universitaire Europ茅en. Conseil Universitaire Europ茅en bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Conseil Universitaire Europ茅en. Leave a respond for Conseil Universitaire Europ茅en. Conseil Universitaire Europ茅en on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Conseil Universitaire Europ茅en op de google maps. Adres en contacten Conseil Universitaire Europ茅en
Location of Conseil Universitaire Europ茅en on the google maps. Address and contacts of Conseil Universitaire Europ茅en

Andere gerelateerde bedrijven als come Conseil Universitaire Europ茅en Conseil Universitaire Europ茅en: CELIS EUROPA | Vonken Daisy | Namericar SA | MARANT AGENCIES | Maco

Other related companies as Conseil Universitaire Europ茅en: CELIS EUROPA | Vonken Daisy | Namericar SA | MARANT AGENCIES | Maco

Conseil Universitaire Europ茅en is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Conseil Universitaire Europ茅en, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04464263916. Het bedrijf Conseil Universitaire Europ茅en bevindt zich op het adres: Rue de Tr猫ves 67; 1040; Bruxelles (Etterbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 524,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 279,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Cultural organizations. Producten gemaakt in Conseil Universitaire Europ茅en zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Conseil Universitaire Europ茅en is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Conseil Universitaire Europ茅en is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Conseil Universitaire Europ茅en, openstaande posities, locatie van Conseil Universitaire Europ茅en op de kaart.

Conseil Universitaire Europ茅en is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Conseil Universitaire Europ茅en, company assigned to the tax number BE04464263916. The company Conseil Universitaire Europ茅en is located at the address: Rue de Tr猫ves 67; 1040; Bruxelles (Etterbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 524,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 279,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Cultural organizations. Products created in Conseil Universitaire Europ茅en were not found.
The main activity of Conseil Universitaire Europ茅en is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Conseil Universitaire Europ茅en is not available. You also can look at reviews of Conseil Universitaire Europ茅en, open positions, location of Conseil Universitaire Europ茅en on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Conseil Universitaire Europ茅en, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Conseil Universitaire Europ茅en, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Conseil Universitaire Europ茅en, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Conseil Universitaire Europ茅en, employees, financial statistics.