LEO GENOE

Contactgegevens LEO GENOE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEO GENOE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEO GENOE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DIESTSESTEENWEG 370; 3300; TIENEN, België

Telefoon (phone): 16815499 (+32-16815499) 16815499 (+32-16815499)

Fax (fax): +32 (55) 462-82-37 +32 (55) 462-82-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEO GENOE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEO GENOE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEO GENOE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEO GENOE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEO GENOE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEO GENOE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEO GENOE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEO GENOE
Products information LEO GENOE

BTW identificatienummer (tax): BE06735961914
Ondernemingsnummer: 4508758544
Hoofdstad (capital): 375,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 819,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEO GENOE
(Get full report from official database of BE for LEO GENOE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEO GENOE
Addition kinds of activities for LEO GENOE

2833. Medicinals en botanicals | Medicinals and botanicals
799700. Lidmaatsport- en recreatieclubs | Membership sports and recreation clubs
14990602. Veenbouw | Peat mining
20230105. Verwerkte babyformule | Processed baby formula
23999900. Vervaardigde textielproducten, nec, nec | Fabricated textile products, nec, nec
28229902. Butylrubber, isobutyleen-isopreenrubber | Butyl rubber, isobutylene-isoprene rubbers
35670100. Elektrische ovens, ovens, en verwarmingstoestellen, exc.inductie | Electrical furnaces, ovens, & heating devices, exc.induction
39159900. Juweliersmateriaal en lapidair werk, nv | Jewelers' materials and lapidary work, nec
56119900. Kledingwinkels voor mannen en jongens, nec | Men's and boys' clothing stores, nec

Werken bij LEO GENOE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEO GENOE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEO GENOE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEO GENOE. Looking for open vacancies in other companies

 • Assistent montage - CW Mechelen (NMBS) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: NMBS

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  Werk je graag in team, is veiligheid voor jou topprioriteit en hou je van fysieke uitdagingen? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar meerdere assistenten montage met notie van mechanica en/of elektriciteit en/of schrijnwerk om onze Centrale Werkplaats te versterken! Je zorgt er samen met je team voor dat onderdelen van reizigerstreinen worden gedemonteerd en gemonteerd.

 • HUISHOUDHULP VOOR NEVELE (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Nevele.

 • Jobstudent Productie (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een groeiende voedinsgbedrijf in Sint-Katelijne-Waver zijn we momenteel op zoek naar jobstudenten. U taken zullen zijn: - Manueel snijden van groenten - Plaatsen van groenten en fruit op schaaltjes - Inpakken van zakjes groenten voor verzending - Orderpicking Werkuren: afwisselend vroege en late ploeg: - Vroege ploeg: van maandag tem vrijdag van 6.00 - 14.00 uur en op zaterdag van 7.00 - 15.00 uur. Indien je op zaterdag werkt, ben je een dag tijdens de week vrij. - Late ploeg: maandag en vrijdag: 14.00 - 22.00 uur; dinsdag en woensdag: 14.00 - 21.30 uur; donderdag: 14.00 - 23.00 uur (geen zaterdag).

 • Weekend jobstudenten slagerij (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Studentenjob

  Voor een slagerij te Izegem zoekt Randstad 2 jobstudenten om mee te helpen tijdens het weekend zaterdagochtend 8-12u = 5 u of zaterdag namiddag 13.30-19.30u = 6 u en/of zondagochtend 7.45-12.45u = 5 u te werken Helpen bij het bestellen + kassa + opkuis Interesse ? geef ons snel een seintje.

 • Vakantiestudent(e) (niet onderworpen) (ICHTEGEM)

  Regio: ICHTEGEM

  Bedrijf: ADECCO TORHOUT

  Type: Studentenjob

  Nog op zoek naar wat extra centjes als jobstudent? Wij zoeken een jobstudent voor een horecazaak in Ichtegem. Je helpt met opdienen, afwas, opruimen,.... Je wordt zowel in de zaal als in de keuken ingezet. Je werkt op vrijdag en zaterdag van 19u tot rond 22u en op zondag van 12u tot 14u.

 • Bijlesgever HTML en CSS (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor HTML en CSS aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Student - Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Dit voor een mooie firma in volle expansie in de regio van Oostende. Om de piekperiode op te vangen, staan zij steeds open voor enthousiaste studenten die enkele weken beschikbaar zijn de maanden augustus en/of september of tijdens het schooljaar. Jouw takenpakket als Student: je staat in voor de eerstelijnstelefonie; je boekt reservaties in; je behandelt de klachten; je assisteert bij het opstellen van kredietnota's; je bent backup voor de planning. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Verantwoordelijke HR en Finance (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

  Type: Vaste Job

  Ben je iemand die van alle markten thuis is? Ben je op zoek naar een job die de combinatie biedt tussen HR, administratie, facturatie, communicatie,...? Dan is dit DE ideale job voor jou. Als rechterhand van de manager, heb je een heel uitgebreid takenpakket. Je zal instaan voor alles wat betreft loon-en personeelsadministratie. Daarnaast doe je eenvoudige boekhoudkundige taken zoals de facturatie. Je zorgt voor een goede werking van het team en stuurt aan waar nodig.

 • Leerkrachten en coaches (m/v) (UKKEL)

  Regio: UKKEL

  Bedrijf: MYMETHOD

  Type: Zelfstandige activiteit

  MyMethod biedt studiebegeleiding voor leerlingen van het secundair onderwijs in en rond het Brusselse. De individuële lessen, stages of workshops worden aan huis of in onze kantoren te Ukkel aangeboden. Opdracht: Voor bijlessen (voornamelijk na de schooluren et/of in het weekend), workshops of stage begeleiding, werven wij leerkrachten en coaches aan voor alle vakken en meer specifiek voor: - Nederlands - Wiskunde - Wetenschappen (biologie, physica, chemie) - Methodologie - Geschiedenis en aardrijkskunde Uurloon: 16 tot 20 €/h voor bijlessen ; 25 tot 35 €/h voor stages en workshops ; + premies De opdrachten kunnen ad hoc of op regelmatige basis uitgevoerd worden. MyMethod kan de leerkrachten verlonen onder de vorm van een d eeleconomieplatform (info**). Dit platform bestaat voor het leveren van diesten van particulier tot particulier en geeft lagere lasten voor werknemer en werkgever. **: https://economie.fgov.be/nl/themas/ondernemingen/duurzame-economie/deeleconomie Gewenst profiel De kandidaat heeft voor één of meerdere van de gewenste vakken ; - een master of student voor een master ; - een doctoraat ; - een aggregatie of student aggregatie ; Ervaring gevraagd voor individuële ondersteuning (bijlessen) en/of begeleiding van kleine groepen. Wij bieden : Een contract onder het “deeleconomie” statut (niet nodig om een zelfstandig statut te hebben) of zelfstandig statut. Part-time job Een uitkering van 16€ tot 20€ volgens ervaring.

 • Consulentes Health & Beauty (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

 • KAPPERS (als zelfstandige) (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: WATTONS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je onthaalt de klanten en staat in voor de behandeling en verzorging van hun haar. Jew taken bestaan uit wassen, kleuren, knippen, opsteken, brushing... Reageer nu om onmiddellijk te kunnen starten.

 • Cafémedewerkers (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: EVED

  Type: Flexijob

  We zijn dringend op zoek naar enkele flexijobbers om ons team te versterken. Voor ons druk, gezellig dorpscafé zijn we op zoek naar medewerkers die allround ingezet zullen worden: Het opnemen van bestellingen; Bereiden van dranken, tappen en aan de tafel brengen; Afrekenen; Onderhouden van de tafels, assenbakken legen, terras onderhouden. ...

Zoek naar antwoorden van LEO GENOE in sociale netwerken
Look for responds of LEO GENOE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEO GENOE. Laat een reactie achter voor LEO GENOE. LEO GENOE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEO GENOE. Leave a respond for LEO GENOE. LEO GENOE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEO GENOE op de google maps. Adres en contacten LEO GENOE
Location of LEO GENOE on the google maps. Address and contacts of LEO GENOE

Andere gerelateerde bedrijven als come LEO GENOE LEO GENOE: FLREYNDERS NV | V D B Drinks | Vermeiren P BVBA | Image Hairstyling | VO THI

Other related companies as LEO GENOE: FLREYNDERS NV | V D B Drinks | Vermeiren P BVBA | Image Hairstyling | VO THI

LEO GENOE is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LEO GENOE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06735961914. Het bedrijf LEO GENOE bevindt zich op het adres: DIESTSESTEENWEG 370; 3300; TIENEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 375,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 819,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van LEO GENOE is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEO GENOE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEO GENOE, openstaande posities, locatie van LEO GENOE op de kaart.

LEO GENOE is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is LEO GENOE, company assigned to the tax number BE06735961914. The company LEO GENOE is located at the address: DIESTSESTEENWEG 370; 3300; TIENEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 375,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 819,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of LEO GENOE is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LEO GENOE is not available. You also can look at reviews of LEO GENOE, open positions, location of LEO GENOE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEO GENOE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEO GENOE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEO GENOE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEO GENOE, employees, financial statistics.