LEO BOLS

Contactgegevens LEO BOLS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEO BOLS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEO BOLS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TURNHOUTSEWEG 103; 2381; RAVELS, België

Telefoon (phone): 14655163 (+32-14655163) 14655163 (+32-14655163)

Fax (fax): +32 (71) 806-93-91 +32 (71) 806-93-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEO BOLS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEO BOLS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEO BOLS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEO BOLS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEO BOLS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEO BOLS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEO BOLS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEO BOLS
Products information LEO BOLS

BTW identificatienummer (tax): BE07289672851
Ondernemingsnummer: 8683563232
Hoofdstad (capital): 153,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 255,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEO BOLS
(Get full report from official database of BE for LEO BOLS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEO BOLS
Addition kinds of activities for LEO BOLS

5093. Afval- en afvalstoffen | Scrap and waste materials
083199. Bosproducten, nec | Forest products, nec
953100. Behuisingsprogramma's | Housing programs
20439912. Rogge: bereid als ontbijtgranen ontbijt | Rye: prepared as cereal breakfast food
20460207. Afkortingen, maïsolie gebaseerd | Shortenings, corn oil based
20610101. Verduidelijke rietsuiker | Clarified cane sugar
28419906. Textielzeep | Textile soap
34210204. Scharen, hand | Shears, hand
36210206. resolvers | Resolvers
39490508. Decoys, eend en andere wildvogels | Decoys, duck and other game birds

Werken bij LEO BOLS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEO BOLS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEO BOLS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEO BOLS. Looking for open vacancies in other companies

 • Junior dossierbeheerder met ambitie - Sint-Niklaas (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Accountemps is momenteel op zoek naar een junior dossierbeheerder voor een boekhoudkantoor in Temse. Onze klant is een middelgroot boekhoudkantoor gelegen in Temse. Je komt terecht in een leuk team in een aangename werkomgeving. Door de ligging is het kantoor goed te bereiken met openbaar vervoer. Je zal starten als junior dossierbeheerder: Je boekt aan- en verkoopfacturen in Je boekt banken en kas in Je bereidt de BTW-aangifte voor Stelselmatig zal je doorgroeien tot senior dossierbeheerder. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • MACHINEBEDIENAAR WEEKEND (M/V) (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: EXPERZA TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor de bediening van verschillende machines binnen de productie. Je staat in voor bediening, kwaliteit, orde en netheid.

 • Vrachtwagenbestuurder Rijbewijs C (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: Konvert Interim Aalst

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Erpe-Mere zijn wij op zoek naar een enthousiaste vrachtwagenbestuurder met rijbewijs C. Je staat in voor het vervoer/leveren van bloemen en planten naar winkels en grootwarenhuizen.

 • Onderhoudstechnieker- (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: QUALITY

  Type: Interim met optie "vast werk"

  · Zowel preventief als curatief sta je in voor het onderhoud van de ventilatie installaties in residentiële projecten, voornamelijk bij particulieren. Tot het takenpakket horen: reinigen van de ventilator, vervangen filters, reinigen warmtewisselaar en reinigen van de kanalisatie in woningen en appartementen. · Je voert debietmeting uit en regelt het ventilatiesysteem terug af. · Storingen en defecten kan je vlot opsporen en verhelpen. · Je monteert en demonteert, herstelt en vervangt onderdelen.

 • Student winkelmedewerker (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt in Mechelen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student. Heb jij een paar vrije avonden per week? En kan je je ook vrijmaken in het weekend? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken. Je takenpakket bestaat uit: Rekken aanvullen De winkel op orde houden Bestelling uitpakken

 • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Gooik/St. Pieters-Leeuw/Lennik) - Zelfstandige basis (Regio Halle)

  Regio: Regio Halle

  Bedrijf: X-Care

  Type: Zelfstandige activiteit

  X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor onze klanten, woon- en zorgcentra regio Gooik - Lennik, zoeken wij verpleegkundigen. Dit voornamelijk op interimbasis - enerzijds langere opdrachten, anderzijds korte, losse (vervangings)opdrachten. Ook bijwerken (naast een vaste job) kan een optie zijn. Heb jij tijd en zin om af en toe in het woonzorgcentrum te werken? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt! Je kiest zelf of je de voorkeur geeft aan vroegdiensten, laatdiensten, weekends en wanneer je wenst te werken.

 • Schrijnwerker Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • Studiebegeleider leren leren en planning (ELSENE)

  Regio: ELSENE

  Bedrijf: METODIKA GENT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Op individuele basis algemene studiebegeleiding geven aan leerlingen van het middelbaar en/of studenten uit 1e of 2e bachelor van verschillende richtingen (zowel hogeschool als universiteit). De studenten hebben voornamelijk moeilijkheden met studiemethode (leren leren) en studieplanning.

 • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Asse)

  Regio: Regio Asse

  Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

  Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • Bewakingsagent evenementen (M/V) (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: P.A.S. Security bvba

  Type: Werfreserve

  P.A.S. Security is een jong, dynamisch en groeiend bedrijf dat steeds op zoek is naar extra bewakingsagenten voor alle soorten evenementen (bv sport, festival, concerten,..enz.) Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van bewakingsdiensten op evenementen. Goederenbewaking, voor- en nabewaking, toegangscontrole, interventieploegen tijdens het evenement. Veiligheid primeert en wordt opgevolgd met evaluatiegesprekken en verslagen met klanten. Je observeert, rapporteert en maakt verslagen. Je gaat preventief te werk. Je bent steeds het aanspreekpunt naar de klant toe. Spreek deze functie je aan? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Tijdens een gesprek geven wij graag verdere toelichting. Hopelijk tot binnenkort!

 • Stagiair(e) schoonheidsspecialiste (OOSTDUINKERKE)

  Regio: OOSTDUINKERKE

  Bedrijf: SUNPARKS LEISURE

  Type: Leercontract

  Je biedt volgende behandelingen aan aan de klanten: Massages Gelaatsverzorgingen Mani- en pedicure Epilaties

Zoek naar antwoorden van LEO BOLS in sociale netwerken
Look for responds of LEO BOLS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEO BOLS. Laat een reactie achter voor LEO BOLS. LEO BOLS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEO BOLS. Leave a respond for LEO BOLS. LEO BOLS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEO BOLS op de google maps. Adres en contacten LEO BOLS
Location of LEO BOLS on the google maps. Address and contacts of LEO BOLS

Andere gerelateerde bedrijven als come LEO BOLS LEO BOLS: OPENHAARDENBOUW SWENNEN | HERSTELDIENST-BEVEILIGING DEUREN SLOTEN A.A.B. | MARC MARTENS | RUIMDIENST ANDRE | D. F. P. MOTOR

Other related companies as LEO BOLS: OPENHAARDENBOUW SWENNEN | HERSTELDIENST-BEVEILIGING DEUREN SLOTEN A.A.B. | MARC MARTENS | RUIMDIENST ANDRE | D. F. P. MOTOR

LEO BOLS is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LEO BOLS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07289672851. Het bedrijf LEO BOLS bevindt zich op het adres: TURNHOUTSEWEG 103; 2381; RAVELS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 153,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 255,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van LEO BOLS is Diverse reparatiediensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEO BOLS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEO BOLS, openstaande posities, locatie van LEO BOLS op de kaart.

LEO BOLS is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is LEO BOLS, company assigned to the tax number BE07289672851. The company LEO BOLS is located at the address: TURNHOUTSEWEG 103; 2381; RAVELS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 153,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 255,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of LEO BOLS is Miscellaneous Repair Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LEO BOLS is not available. You also can look at reviews of LEO BOLS, open positions, location of LEO BOLS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEO BOLS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEO BOLS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEO BOLS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEO BOLS, employees, financial statistics.