LENA VANDER MEULEN

Contactgegevens LENA VANDER MEULEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LENA VANDER MEULEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

LENA VANDER MEULEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): IEPERSTRAAT 220; 8560; WEVELGEM, België

Telefoon (phone): 56500419 (+32-56500419) 56500419 (+32-56500419)

Fax (fax): +32 (53) 542-27-85 +32 (53) 542-27-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LENA VANDER MEULEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LENA VANDER MEULEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LENA VANDER MEULEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LENA VANDER MEULEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LENA VANDER MEULEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LENA VANDER MEULEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LENA VANDER MEULEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LENA VANDER MEULEN
Products information LENA VANDER MEULEN

BTW identificatienummer (tax): BE08832153320
Ondernemingsnummer: 8099090576
Hoofdstad (capital): 562,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 286,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LENA VANDER MEULEN
(Get full report from official database of BE for LENA VANDER MEULEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor LENA VANDER MEULEN
Addition kinds of activities for LENA VANDER MEULEN

306904. Luchtgesteunde rubberen structuren | Air-supported rubber structures
319999. Lederwaren, nec, nec | Leather goods, nec, nec
17110301. Installatie van brand sprinklersysteem | Fire sprinkler system installation
28359900. Diagnostische stoffen, nec | Diagnostic substances, nec
30839902. Kunststofproducten, gelamineerd | Plastics finished products, laminated
33219904. Grijze ijzeren gietvormen, gegoten | Gray iron ingot molds, cast
35560500. Vlees, pluimvee en zeevruchten verwerkende machines | Meat, poultry, and seafood processing machinery

Werken bij LENA VANDER MEULEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LENA VANDER MEULEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LENA VANDER MEULEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LENA VANDER MEULEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Bediende administratief-commercieel (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een hooggewaardeerd autobedrijf in Bornem zijn wij op zoek naar een bediende administratief-commercieel. Het bedrijf staat voor visionaire veranderingen binnen de autowereld met unieke designs waar kwaliteit voorop staat. Je takenpakket is als volgt: Telefonisch en via mail diverse vragen van de producten en diensten rond elektrische mobiliteit. Je staat in ovor het verwekren van testritaanvragen, offerteaanvragen en aanvragen tot aankoop. Je ondersteunt de verwerking en opvolging van facturatie van alle elektrische wagens.

 • Plaatsers ramen&deuren (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Itzu Jobs NV

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant gelegen te Nieuwkerken waas zijn wij op zoek naar ervaren/gemotiveerde plaatsers ramen en deuren. Onze klant is een grote speler binnen de metaalsector en biedt dan ook uitstekende kwaliteit en kwantiteit. Ben jij op zoek naar een lange termijn engagement? Wil jij jou settelen bij een van de betere spelers binnen deze sector? Solliciteer snel !

 • Procesoperator volcontinue (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Konvert Interim Brugge

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant regio Brugge zijn we op zoek naar een procesoperator (M/V) voor de chemische sector. Functie: - Bedienen apparatuur binnen het volledige proces - Opvolgen van alarmen - Doseren diverse grondstoffen volgens voorschrift - Opvolgen van de procescondities, gebruik van grondstoffen,... via batchrapporten - Steeds overleg plegen met de collega's - Verantwoordelijk voor jouw werkpost - Gebruik ERP systeem - Afnemen van diverse staalnames + uitvoeren van analyses en testen - Lossen van bulk grondstoffen valt onder jouw supervisie

 • Internal Sales Talent (RIJKEVORSEL)

  Regio: RIJKEVORSEL

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Internal Sales Talent Voor onze klant te Rijkevorsel zijn we op zoek naar een Internal Sales Talent Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten (telefonisch en bezoekers) Je geeft informatie en deskundig advies rond specifieke producten en maatwerkoplossingen Je bent verantwoordelijk voor de opmaak, opvolging en afhandeling van prijsoffertes Je bent gedreven om aanvragen om te zetten in orders door je proactieve opvolging en commerciële ingesteldheid Je zoekt leads en volgt ze verder op om de positie in de markt te verstevigen Je werkt nauw samen met de betrokken afdelingen (expeditie, product management,...) Je rapporteert aan het hoofd verkoop

 • INSIDE SALES MEDEWERKER (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: Hays Response Antwerpen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  * Vloeiend Duits * Analytisch sterk * Regio Duffel Voor een goede klant, marktleider in zijn domein, kijkt Hays Response Office Antwerpen-Zuid uit naar een ambitieuze inside sales medewerker. Ze zijn enorm hard aan het groeien en hierdoor kijkt men uit naar een nieuwe collega. Als inside sales medewerker zal je in tandem samen werken met de sales vertegenwoordigers. Zo zal je de accountmanagers ondersteunen in de voorbereiding betreffende de langetermijncontracten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de opmaak van analyses en forecasts inzake de productievolumes van de verschillende klanten. Je staat mee in voor de optimalisatie van de bestaande productieprocessen. Je helpt de klanten verder bij vragen, dit zowel telefonisch als via mail. Je verwerkt de orders van de klanten op een snelle, correcte en efficiënte wijze en volgt deze verder op. Je werkt bovendien nauw samen met de andere afdelingen (planning, field engineering, sales en customer service).

 • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS Wortegem-Petegem (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: GREENHOUSE OUDENAARDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Wortegem - Petegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft het schoonmaken van hun woning en af en toe strijkwerk. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO AALTER (Regio Aalter-Deinze)

  Regio: Regio Aalter-Deinze

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Student arbeider (HERENTHOUT)

  Regio: HERENTHOUT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in Herenthout zijn wij op zoek naar twee studenten die  Je staat in om allerlei klusjes uit te voeren  Een van de twee zal met de camionette rijden 

 • Jobstudent (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Allround technieker sprinklerinstallaties (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: AquaSecurity

  Type: Vaste Job

  Functie Als technieker op de dienst Service & Onderhoud begeef je je dagelijks bij de klant en voer je zelfstandig onderhoud, diagnoses en herstellingen uit op de sprinklerinstallaties. Afhankelijk van je kennis en interesses word je intern verder opgeleid voor het uitvoeren van meer gespecialiseerde opdrachten aan een sprinklerinstallatie zoals bijvoorbeeld onderhoud op de dieselmotoren, elektrische herstellingen, werken aan centrifugaalpompen, … Na verloop van tijd word je mee ingeschakeld in de permanentiedienst en zal je klanten buiten de normale werkuren bijstaan in geval van onverwachte storingen (± 2 weken per jaar) Je denkt samen met je collega’s op de buiten- en binnendienst mee over het verbeteren en uitbreiden van onze activiteiten aan brandbeveiligingsinstallaties

 • Meetings and Events Consultant (Regio Namen)

  Regio: Regio Namen

  Bedrijf: HELMSBRISCOE

  Type: Zelfstandige activiteit

  HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

 • Werfreserve: Medewerkers Burgerzaken bij verscheidene gemeenten in Vlaanderen (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: EVEN WERKT!

  Type: Werfreserve

  Front-office activiteiten (loketactiviteiten): De uitreiking van identiteitsdocumenten en vreemdelingenkaarten; De uitreiking van reispaspoorten; De uitreiking van rijbewijzen; De aflevering van attesten; Aangifte van geboorte, huwelijk, wettelijke samenwoning, verklaring van euthanasie, etc. Bijhouden en aanvullen van het gemeentelijke strafregister, alsook het afleveren van de attesten en informatie aan burgers en/ of gerechtelijke instanties.

Zoek naar antwoorden van LENA VANDER MEULEN in sociale netwerken
Look for responds of LENA VANDER MEULEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor LENA VANDER MEULEN. Laat een reactie achter voor LENA VANDER MEULEN. LENA VANDER MEULEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LENA VANDER MEULEN. Leave a respond for LENA VANDER MEULEN. LENA VANDER MEULEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LENA VANDER MEULEN op de google maps. Adres en contacten LENA VANDER MEULEN
Location of LENA VANDER MEULEN on the google maps. Address and contacts of LENA VANDER MEULEN

Andere gerelateerde bedrijven als come LENA VANDER MEULEN LENA VANDER MEULEN: ROBERT VANSTAEN | KOEN GEVAERT | ADONIS | 'T BENGELHOTEL | Cuccuru J (Ets)

Other related companies as LENA VANDER MEULEN: ROBERT VANSTAEN | KOEN GEVAERT | ADONIS | 'T BENGELHOTEL | Cuccuru J (Ets)

LENA VANDER MEULEN is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LENA VANDER MEULEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08832153320. Het bedrijf LENA VANDER MEULEN bevindt zich op het adres: IEPERSTRAAT 220; 8560; WEVELGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 562,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 286,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van LENA VANDER MEULEN is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LENA VANDER MEULEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LENA VANDER MEULEN, openstaande posities, locatie van LENA VANDER MEULEN op de kaart.

LENA VANDER MEULEN is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is LENA VANDER MEULEN, company assigned to the tax number BE08832153320. The company LENA VANDER MEULEN is located at the address: IEPERSTRAAT 220; 8560; WEVELGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 562,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 286,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of LENA VANDER MEULEN is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LENA VANDER MEULEN is not available. You also can look at reviews of LENA VANDER MEULEN, open positions, location of LENA VANDER MEULEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LENA VANDER MEULEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LENA VANDER MEULEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LENA VANDER MEULEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LENA VANDER MEULEN, employees, financial statistics.