LANNOO GEBROEDERS

Contactgegevens LANNOO GEBROEDERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LANNOO GEBROEDERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LANNOO GEBROEDERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EGEMSESTEENWEG 98; 8700; TIELT, België

Telefoon (phone): 51402027 (+32-51402027) 51402027 (+32-51402027)

Fax (fax): +32 (55) 600-55-14 +32 (55) 600-55-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LANNOO GEBROEDERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LANNOO GEBROEDERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LANNOO GEBROEDERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LANNOO GEBROEDERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LANNOO GEBROEDERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LANNOO GEBROEDERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LANNOO GEBROEDERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LANNOO GEBROEDERS
Products information LANNOO GEBROEDERS

BTW identificatienummer (tax): BE07214691162
Ondernemingsnummer: 8211975097
Hoofdstad (capital): 989,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 248,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LANNOO GEBROEDERS
(Get full report from official database of BE for LANNOO GEBROEDERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LANNOO GEBROEDERS
Addition kinds of activities for LANNOO GEBROEDERS

07119904. Zaadbed voorbereiding diensten | Seed bed preparation services
30899917. Nieuwigheden, kunststoffen | Novelties, plastics
35230106. Drijvers (boerderij): graan, hooi en zaad | Driers (farm): grain, hay, and seed
35780103. Kassa's | Cash registers
36690202. Marine horens, elektrisch | Marine horns, electric
73190301. Sky schrijven | Sky writing

Werken bij LANNOO GEBROEDERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LANNOO GEBROEDERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LANNOO GEBROEDERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LANNOO GEBROEDERS. Looking for open vacancies in other companies

 • Winkelmedewerker Sint-Andries (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: DAOUST BRUGGE

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Kassawerk, aanvullen van goederen, op termijn maken van bestellingen, ontvangst goederen. Zelfstandig taken afwerken. Enthousiast zijn, willen werken, ook in het weekend In een klein team kunnen functioneren

 • Bandenmonteur (DOEL)

  Regio: DOEL

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als bandenmonteur bestaat jouw takenpakket uit: *Montage van banden ( vrachtwagens, landbouw & industrie ). *Uitvoeren van herstellingen. *Uitvoeren van uitlijningen. *Uitvoeren van depannages.

 • Verpleegkundige spoedafdeling - 30 tot 38 uur (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AZ Maria Middelares

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als verpleegkundige op de spoedgevallen sta je in voor het correct toepassen van diverse verpleegkundige en medisch-technische handelingen in de dringende medische hulpverlening in nauwe samenwerking met de artsen. Je staat mee in voor de triage van de patiënten die zich op spoed aanmelden.. Je stabiliseert en verzorgt patiënten met een acute of levensbedreigende pathologie. Je maakt deel uit van het reanimatieteam en beantwoordt alle reanimatie oproepen in het ziekenhuis. Je voert (secundaire) transporten uit met de ziekenwagen.

 • Keukenmedewerker productieomgeving m/v (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf gelegen in Lokeren zijn we op zoek naar een voltijdse keukenmedewerker. (m/v) Je zal instaan voor een gevarieerd takenpakket: Snijden van groenten Bereiden van koude maaltijden Bereiden van warme maaltijden Keukengerei afwassen Afgewerkte producten inpakken

 • vertegenwoordiger (STEKENE)

  Regio: STEKENE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor actieve prospectie met doel een lange termijn relatie opbouwen met je klanten. Bestaande klanten begeleiden en ondersteunen bij de verkoop van het uitgebreide assortiment. Realiseren van verkoop doelstellingen en melden van eventuele afwijkingen. Een aantal administratieve taken: klantencontracten registreren in het systeem behandeling van diverse e-mails offertes opstellen en onderhandelen over prijsafspraken.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Oekene 20 u combinere met andere gezinnen mogelijk (OEKENE)

  Regio: OEKENE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: KAPSALON HAIREQUIPE

  Type: Studentenjob

  HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

 • SOFTWARE TESTER (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: Liantis talent services

  Type: Vaste Job

  Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken. Voor meer informatie: Liantis.be. Ter versterking van het IT-team van Liantis in Brugge zijn we op zoek naar een enthousiaste (m/v) SOFTWARE TESTER FUNCTIE Je komt terecht in een snel groeiende en uitdagende omgeving, het is hierbij jouw missie de kwaliteit van de gebouwde software (interne toepassingen, web applicaties, mobiele apps) te bewaken. Je zorgt voor de functionele en technische testing van de applicaties. Je bent actief lid van het SCRUM team dat bestaat uit analisten en ontwikkelaars. Je rapporteert aan de team lead development. Je zorgt voor het opsporen van mogelijke problemen en bugs en ontpopt je als kwaliteitsbewaker van de teststrategie (aanpak, methodologieën en tools). Vanuit een grondig begrip van de business vereisten, stel je testcases en scenario’s op en verzorgt de uitvoering ervan. Je volgt de testresultaten op en geeft actief feedback naar collega’s. Je werkt nauw samen met testers uit andere teams en bent een cruciale schakel in het verbeteren en implementeren van de teststrategie. Je zet het test- en kwaliteitsproces op de kaart in jouw domein en werkt mee aan de uitbouw van het test proces binnen onze organisatie. Je streeft naar continue optimalisatie en uitbreiding van de testsets en verankert de verdere change naar automated testing.

 • Technische ondersteuning en magazijnier (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: AW TECH

  Type: Vaste Job

  Herstellen lastoortsen (inclusief opleiding indien nodig) Isolatietesten lastoestellen (inclusief opleiding) Bijhouden en opvullen stock

 • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen (Ninove - Geraardsbergen - Zottegem) (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

  Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

  Bedrijf: BELIVERT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk Oost-Vlaanderen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

 • Docent Frans (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

 • Kok/chef kok bedrijfskeukens (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: KITCHENSTAFF

  Type: Werfreserve

  Voor bedrijfs/ directie keukens zijn wij opzoek naar Chefs & koks. * Je staat in voor de mep en bereiding van de maaltijden * aansturen van het keukenteam * bestellingen * kennis HACCP is heel belangrijk * werkuren van maandag tot vrijdag van 7u tot 15u

Zoek naar antwoorden van LANNOO GEBROEDERS in sociale netwerken
Look for responds of LANNOO GEBROEDERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LANNOO GEBROEDERS. Laat een reactie achter voor LANNOO GEBROEDERS. LANNOO GEBROEDERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LANNOO GEBROEDERS. Leave a respond for LANNOO GEBROEDERS. LANNOO GEBROEDERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LANNOO GEBROEDERS op de google maps. Adres en contacten LANNOO GEBROEDERS
Location of LANNOO GEBROEDERS on the google maps. Address and contacts of LANNOO GEBROEDERS

Andere gerelateerde bedrijven als come LANNOO GEBROEDERS LANNOO GEBROEDERS: SKICLUB ELSENBORN | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE | IVO SCHOEFS | COIFFURE ELLE ET LUI | Richa Leders NV

Other related companies as LANNOO GEBROEDERS: SKICLUB ELSENBORN | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE | IVO SCHOEFS | COIFFURE ELLE ET LUI | Richa Leders NV

LANNOO GEBROEDERS is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LANNOO GEBROEDERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07214691162. Het bedrijf LANNOO GEBROEDERS bevindt zich op het adres: EGEMSESTEENWEG 98; 8700; TIELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 989,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 248,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van LANNOO GEBROEDERS is Holding and Other Investment Offices, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LANNOO GEBROEDERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LANNOO GEBROEDERS, openstaande posities, locatie van LANNOO GEBROEDERS op de kaart.

LANNOO GEBROEDERS is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is LANNOO GEBROEDERS, company assigned to the tax number BE07214691162. The company LANNOO GEBROEDERS is located at the address: EGEMSESTEENWEG 98; 8700; TIELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 989,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 248,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of LANNOO GEBROEDERS is Holding and Other Investment Offices, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LANNOO GEBROEDERS is not available. You also can look at reviews of LANNOO GEBROEDERS, open positions, location of LANNOO GEBROEDERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LANNOO GEBROEDERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LANNOO GEBROEDERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LANNOO GEBROEDERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LANNOO GEBROEDERS, employees, financial statistics.