LAMONT JULIAAN EN ERIC

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • LAMONT JULIAAN EN ERIC
Private companiesReal Estate • LAMONT JULIAAN EN ERIC

Contactgegevens LAMONT JULIAAN EN ERIC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LAMONT JULIAAN EN ERIC: address, phone, fax, email, website, opening hours

LAMONT JULIAAN EN ERIC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHEWEGESTRAAT 8; 8750; WINGENE, België

Telefoon (phone): 51656627 (+32-51656627) 51656627 (+32-51656627)

Fax (fax): +32 (83) 138-21-74 +32 (83) 138-21-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LAMONT JULIAAN EN ERIC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LAMONT JULIAAN EN ERIC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LAMONT JULIAAN EN ERIC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LAMONT JULIAAN EN ERIC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LAMONT JULIAAN EN ERIC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LAMONT JULIAAN EN ERIC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LAMONT JULIAAN EN ERIC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LAMONT JULIAAN EN ERIC
Products information LAMONT JULIAAN EN ERIC

BTW identificatienummer (tax): BE02811370849
Ondernemingsnummer: 6726623535
Hoofdstad (capital): 229,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 194,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LAMONT JULIAAN EN ERIC
(Get full report from official database of BE for LAMONT JULIAAN EN ERIC)

Aanvulling soorten activiteiten voor LAMONT JULIAAN EN ERIC
Addition kinds of activities for LAMONT JULIAAN EN ERIC

2895. Carbon zwart | Carbon black
243600. Naaldhouthout en multiplex | Softwood veneer and plywood
261101. Pulpmolens, chemische en semichemische verwerking | Pulp mills, chemical and semichemical processing
503205. Concrete en cinderbouwproducten | Concrete and cinder building products
24990812. Gereedschapshandgrepen, hout | Tool handles, wood
26790203. Ei kartons, gegoten pulp: gemaakt van aangekocht materiaal | Egg cartons, molded pulp: made from purchased material
33649901. Magnesium en magnesium-base legering sterven gietstukken | Magnesium and magnesium-base alloy die-castings
35450107. Precisie gereedschappen, machinisten ' | Precision tools, machinists'
59630202. Zuivelproducten, huis-naar-huis | Dairy products, house-to-house
63510200. Fidelity verzekering | Fidelity insurance

Werken bij LAMONT JULIAAN EN ERIC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LAMONT JULIAAN EN ERIC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LAMONT JULIAAN EN ERIC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LAMONT JULIAAN EN ERIC. Looking for open vacancies in other companies

 • Customer Care Advisor (HUIZINGEN)

  Regio: HUIZINGEN

  Bedrijf: ASAP HR GROUP

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je kan de verschillende vragen beantwoorden en zorgen van gebruikers via telefoon, email en brieven op een directe manier en zoals het service niveau vereist . Je kan aanleren, eigen maken en gebruiken van alle nodige kennis en expertise ter zake om probleemoplossend te kunnen werken met en door de eindgebruikers bij te staan inzake het gebruik van de producten. Je bent accuraat en grondig alle nieuwe eindgebruiker conversie en retentie profielen kan je documenteren in de computer systemen zoals de standaard procedures vereisen. Je bent verantwoordelijk voor data kwaliteit en zelfreflectie i.v.m de kwaliteit van jouw werk Je gebruikt de beschikbare bronnen om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de industrie, de producten en diensten van de concurrenten en de business activiteiten. Je communiceert en werkt als een team met de field sales vertegenwoordigers en het costumer care team om de gestelde objectieven te behalen en te verbeteren. Je behandelt de maandelijkse inbound en outbound call activiteiten en conversie/retentie doelstellingen. Je rapporteert zoals gevraagd of verzocht wordt.

 • Chauffeur CE - trekker / oplegger - Voor iemand die veel uren wil werken! (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde vrachtwagenchauffeur te Roeselare, dit voor de ophaling van paardenmest en kippenmest bij diverse maneges in België, Nederland en Frankrijk! Hoe ziet jouw dag als vrachtwagenchauffeur eruit: Je vertrekt vanuit je eigen woonplaats en rijdt rechtstreeks naar de eerste manege waar je aan de hand van een kraan de paardenmest oplaadt. Je rijdt terug naar de klant waar je de mest lost. Je doet een 3-tal klanten/maneges per dag. Dit kan zijn in België, Nederland of Noord-Frankrijk. Specifieke taken als vrachtwagenchauffeur bestaan uit: Laden van vrachtwagen door middel van laadkraan Elke dag kennis nemen van de uit te voeren opdrachten, deze plannen en eventueel bespreken met de chef en/of collega's om op een efficiënte manier te kunnen werken. Het vervoer van de goederen verzekeren om deze tijdig en veilig op de juiste bestemming te krijgen, rekening houdend met de wegcode. De dienstwagen onderhouden, zowel aan de buiten- als aan de binnenkant, essentiële onderdelen controleren en ze bij defect zelf herstellen of laten herstellen. Deze problemen doorgeven aan de ploegverantwoordelijke rollend materieel of verantwoordelijke aankoop grondstoffen (PM). Een beperkt aantal administratieve taken nodig voor de uitvoering van de eigen opdracht uitvoeren, zoals tachograaf, specifieke transportdocumenten, … . Correct gebruik van de weegbrug. Inspringen bij werkoverlast en vervangen van afwezige collega's.

 • Vacature in magazijn: voltijds aan de slag als orderpicker in Lokeren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Op zoek naar een job? Een magazijn in Lokeren werft een orderpicker aan: tweeploegensysteem, marktconform loon en leuke collega's. Ben jij op zoek naar een job om je vol energie in te smijten? Heb je een eerste ervaring in een magazijn achter de rug? Woon je in de buurt van Lokeren? Dan is deze job als orderpicker misschien iets voor jou! Je komt terecht in een groeiend en energiek bedrijf, waar je samen met je collega's in een tweeploegensysteem werkt. Je start met een interimcontract en kan erna vast aan de slag. Je krijgt een marktconform loon.

 • Industrieel Elektricien (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: ACCENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Lokeren zijn we op zoek naar een Industrieel Elektricien. Als Industrieel Elektricien werk je voornamelijk op verplaatsing en dit bij klanten die werkzaam zijn in chemie petrochemie textiel voeding ... De werkzaamheden als Industrieel Elektricien zijn: Je bent verantwoordelijk voor de installatie van industriële elektriciteit en het onderhoud en de herstelling van de installaties Je plaatst opgebouwde of ingebouwde kabelgoten en leidingen Je installeert en sluit verlichtingsinstallaties aan Je sluit de kabels van industriële elektrische uitrusting aan op machines verlichtingspunten of stopcontacten Je stelt de elektrische installatie in werking en voert controles uit Je rijdt samen met één of meerdere collega?s naar de werven Je sluit voedings- en stuurkabels aan Je rust industriële elektriciteitskasten uit

 • HUISHOUDHULP (M/V) ASSENEDE (deeltijds - zelf te kiezen) (ASSENEDE)

  Regio: ASSENEDE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • poetshulp heuvelland (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: HULP IN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij, Hulp in Huis, dienstenchequebedrijf met respect voor medewerkers, zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Zoek je een nieuwe uitdaging, een vaste job of een extra verdienste? Bij ons kan je reeds aan de slag vanaf 10u per week! Ideaal om aan de job te wennen en om dit al dan niet te combineren met een andere parttime job. Wij maken steeds een uurrooster op jouw maat. Dit uurrooster kan later steeds worden uitgebreid, indien gewenst. “Voel je thuis bij Hulp in huis”!

 • Student opbouw Gentse Winterfeesten (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar studenten die vrij zijn in de periode van 20/11 tot en met 06/12 en kunnen helpen met de opbouw van de Gentse Winterfeesten! Ben jij vrij en heb je interesse? Bel ons dan op 09/218 09 80 of mail naar [email protected]

 • Jobstudent winkels (m/v) Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Lidl Belgium

  Type: Studentenjob

  Sta elke klant vriendelijk te woord. Zorg mee voor een nette winkel. Bedien klanten vlot en vriendelijk aan de kassa. Vul de winkelrekken aan. Rangschik de producten netjes. Vervang minder verse producten. Je ziet er samen met je collega’s op toe dat jouw Lidl-Winkel er altijd tip-top uitziet. Een klant kan met elke vraag bij jou terecht. Zo stimuleer je elke dag de verkoop in onze winkels.

 • Onderhoudselektriciens (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: SVK NV

  Type: Vaste Job

  Opsporen en herstellen van defecten aan elektrische installaties en infrastructuur. Uitvoeren van preventieve werkzaamheden aan elektrische installaties en hoogspanning. Uitvoeren van software wijzigingen in PLC (Siemens) en in frequentieregelaars (Danfos, Lenze en Altivar) . Ondersteunen van de productie bij de opstart van machines.

 • Online marketeer (AFSNEE)

  Regio: AFSNEE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Voor een dynamische dienstverlenend bedrijf zijn we op zoek naar een online marketeer die mee zal instaan voor de ondersteuning van de verdere groei van de organisatie.  Deze internationaal gerenomeerde marktleider zoekt een proactief iemand die continu op zoek gaat naar nieuwe online opportuniteiten om zoveel mogelijk goede leads uit de markt te halen. Ben jij op zoek naar de volgende stap in jouw online marketingcarrière? Dan bieden wij jou een uitdagende job in een snel groeiende en –veranderende markt.  Vanuit Google Analytics volg je alle online campagnes (SEA, SEO, Display, Affiliate, Social) op voor elk van de productsegmenten met als doel een zo efficiënt mogelijke leadgeneratie. Je bent continu op zoek naar nieuwe leadkanalen en bent contactpersoon voor alle online leadpartners, waarbij je op regelmatige basis de resultaten analyseert en waar nodig bijstuurt. Je bent eindverantwoordelijk voor alle websites en landingspagina’s waarbij optimale leadgeneratie voorop staat. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het continu voeden van deze sites met nieuwe relevante content, gebruik makend van ons CMS. Je stuurt het SEA- en SEO-agentschap aan en je legt je eveneens toe op de verdere optimalisatie van onze e-mail campagnes via onze e-mailtool. Je rapporteert aan de Marketing Manager. Je biedt ondersteuning in de uitvoering van het marketing- en communicatieplan en denkt proactief mee rond de ontwikkeling van online en offline campagnes. Kortom, je streeft naar een toppositionering van de verschillende online tools (website, landingspagina’s, nieuwsbrieven, …) van thyssenkrupp Home Solutions als marktleider in een zeer uitdagende markt. Iets voor jou? Stuur dan zeker je cv en een korte motivatie naar [email protected] t.a.v Céline Vereecke. 

 • Draaier frezer (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: PLASMAJET ADVANCED COATINGS

  Type: Vaste Job

  Als CNC draaier/frezer/slijper ben je opsteller en bediender van de CNC-banken. Je wordt ingezet voor zowel de voorbeiding, productie als nazorg van de werkstukken. Je mag zelfstandig programmeren en werkstukken afwerken. Stukwerk, geen serieproductie!

 • Projectleider (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: VIABUILD

  Type: Vaste Job

  Als projectleider ontwikkel en beheer je projecten via de inzet van mensen en middelen en het bewaken van budgetten teneinde het project optimaal te realiseren binnen de gestelde termijnen. Hierbij komen volgende punten zeker aan bod: - Je zorgt voor een efficiënte en evenwichtige bezetting van mensen en middelen - Bij grote projecten volg je de uitvoeringstermijnen en werf nauw op en je stuur werfleiding bij waar nodig - Je bewaakt de processen en procedures in het kader van veiligheid/kwaliteit/milieu - Je volgt de vorderingsstaten op en je stelt je commercieel op - Je hebt goede contacten met klanten, onderaannemers, … met betrekking tot de gemaakte afspraken - Je staat in nauw contact met verschillende diensten zoals aankoop, werkvoorbereiding, calculatie,… - Je rapporteert aan het afdelingshoofd - Je werkt goed samen met werfleiders en het afdelingshoofd om het best mogelijke resultaat te behalen

Zoek naar antwoorden van LAMONT JULIAAN EN ERIC in sociale netwerken
Look for responds of LAMONT JULIAAN EN ERIC in social networks

Lees alle opmerkingen voor LAMONT JULIAAN EN ERIC. Laat een reactie achter voor LAMONT JULIAAN EN ERIC. LAMONT JULIAAN EN ERIC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LAMONT JULIAAN EN ERIC. Leave a respond for LAMONT JULIAAN EN ERIC. LAMONT JULIAAN EN ERIC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LAMONT JULIAAN EN ERIC op de google maps. Adres en contacten LAMONT JULIAAN EN ERIC
Location of LAMONT JULIAAN EN ERIC on the google maps. Address and contacts of LAMONT JULIAAN EN ERIC

Andere gerelateerde bedrijven als come LAMONT JULIAAN EN ERIC LAMONT JULIAAN EN ERIC: Havelange Construct | ELEKTRO LAAZIZ | Quick Optiek BVBA | SHANTI ?PICERIE NATURELLE & RESTAURANT | T. BERTRAND

Other related companies as LAMONT JULIAAN EN ERIC: Havelange Construct | ELEKTRO LAAZIZ | Quick Optiek BVBA | SHANTI ?PICERIE NATURELLE & RESTAURANT | T. BERTRAND

LAMONT JULIAAN EN ERIC is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LAMONT JULIAAN EN ERIC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02811370849. Het bedrijf LAMONT JULIAAN EN ERIC bevindt zich op het adres: SCHEWEGESTRAAT 8; 8750; WINGENE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 229,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 194,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van LAMONT JULIAAN EN ERIC is Onroerend goed, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LAMONT JULIAAN EN ERIC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LAMONT JULIAAN EN ERIC, openstaande posities, locatie van LAMONT JULIAAN EN ERIC op de kaart.

LAMONT JULIAAN EN ERIC is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is LAMONT JULIAAN EN ERIC, company assigned to the tax number BE02811370849. The company LAMONT JULIAAN EN ERIC is located at the address: SCHEWEGESTRAAT 8; 8750; WINGENE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 229,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 194,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of LAMONT JULIAAN EN ERIC is Real Estate, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LAMONT JULIAAN EN ERIC is not available. You also can look at reviews of LAMONT JULIAAN EN ERIC, open positions, location of LAMONT JULIAAN EN ERIC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LAMONT JULIAAN EN ERIC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LAMONT JULIAAN EN ERIC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LAMONT JULIAAN EN ERIC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LAMONT JULIAAN EN ERIC, employees, financial statistics.