KURT MONTAIGNE

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • KURT MONTAIGNE
Private companiesMetal Mining • KURT MONTAIGNE

Contactgegevens KURT MONTAIGNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KURT MONTAIGNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

KURT MONTAIGNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEUGENBOOMSTRAAT 3; 8680; KOEKELARE, België

Telefoon (phone): 59278109 (+32-59278109) 59278109 (+32-59278109)

Fax (fax): +32 (87) 547-93-82 +32 (87) 547-93-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KURT MONTAIGNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KURT MONTAIGNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KURT MONTAIGNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KURT MONTAIGNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KURT MONTAIGNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KURT MONTAIGNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KURT MONTAIGNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KURT MONTAIGNE
Products information KURT MONTAIGNE

BTW identificatienummer (tax): BE03943237304
Ondernemingsnummer: 3131072998
Hoofdstad (capital): 890,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 148,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KURT MONTAIGNE
(Get full report from official database of BE for KURT MONTAIGNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor KURT MONTAIGNE
Addition kinds of activities for KURT MONTAIGNE

236902. Badpakken voor kinderen en strandkleding | Children's bathing suits and beachwear
508700. Apparatuur voor de inrichting van diensten | Service establishment equipment
26119903. Pulp geproduceerd uit houtbasis, nec | Pulp produced from wood base, nec
34910000. Industriële afsluiters | Industrial valves
50130107. Automotive stampings | Automotive stampings
50310308. Daklampen, alle materialen | Skylights, all materials

Werken bij KURT MONTAIGNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KURT MONTAIGNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KURT MONTAIGNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KURT MONTAIGNE. Looking for open vacancies in other companies

 • INDUSTRIEEL REINIGER TREINSTELLEN - AFROEPBASIS/DAGWERK (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Forum Jobs Aalst

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant staat in voor het reinigen van de treintoestellen van de NMBS. Voor deze klant zijn we op zoek naar gemotiveerde industriële reinigers in dagploeg. Je staat in voor het reinigen van de treinen tijdens hun stilstand. Concreet ga je samen met een aantal collega's op een hoog tempo door de trein om deze te poetsen, dit om de stilstand zo veel mogelijk te beperken. Je werkt steeds vanuit het treindepot te Aalst (9u-16u) en op regelmatige afroepbasis.

 • Flex chauffeur C/CE (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je een ervaren vrachtwagenchauffeur? Ben je op (rust)pensioen, ben je zelfstandige in bijberoep of ben je gewoon op zoek naar een leuke bijverdienste? Wij hebben opdrachten in gans Limburg bij verschillende soorten (transport) bedrijven voor chauffeurs C en CE. Zoek je iets vast voor één of meerdere dagen per week of wil je op meerdere plaatsen ingezet worden voor af en toe eens een opdracht? Bij ons is alles mogelijk.

 • Elektricien (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant te Helchteren is op zoek naar: Een ervaren elektricien voor Installatie en onderhoud van beveiligingssystemen Inbraakbeveiliging; Brandalarm; Camera,... certificaat “installatie & onderhoud” van alarminstallaties is een PLUS Moeten in bezit zijn van een VCA-attest initiatiefnemend en zelfstandig kunnen werken verzorgd voorkomen e zin voor orde en netheid teamplayer, leergierig en flexibel

 • Plaatser ramen en deuren (NEERPELT)

  Regio: NEERPELT

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant in de regio Overpelt zoekt Trixxo een ervaren plaatser ramen en deuren. We verwachten naast een goede motivatie ook een relevante werkervaring. Je zal voornamelijk werken met PVC en aluminium. De werven zijn gelegen in de nabije omgeving van Overpelt. Ben jij de gemotiveerde en bekwame kandidaat die we zoeken? Stel je dan zeker kandidaat!

 • CNC draaier/frezer (V/M) (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: A Concept

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze partner gelegen te Willebroek zijn wij op zoek naar een medewerker CNC. De firma in kwestie is actief in draai- en freeswerk op maat. We zoeken een draaier-frezer die zin heeft om er samen met een topteam in te vliegen. Je staat zowel in voor het programmeren van de CNC-machines, als voor het draaien en frezen op zich. Heb je ervaring in de metaalsector, en kan jij CNC-machines programmeren? Aarzel dan vooral niet om ons een seintje te geven!

 • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: PRIBON

  Type: Studentenjob

  We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

 • Jobstudent - GAMMA Runkst (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: GAMMA Runkst, Franchisenemer Van Neerbos België NV

  Type: Studentenjob

  Voor de uitbreiding van ons team zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor één of meer dagen per week als kassamedewerk(st)er. Je pakt leveringen uit en plaatst deze in de winkel Je ontvangt klanten met een glimlach Je staat mee in voor de verkoop Je bedient de kassa Je zorgt ervoor dat de winkel er telkens netjes en verzorgd bijligt.

 • Schrijnwerker West-Vlaanderen Regio Kortrijk (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • auticoach (DESSEL)

  Regio: DESSEL

  Bedrijf: FOKUS PRAKTIJKHUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Fokus PraktijkHuis is een groepspraktijk voor psychosociaal welzijn. Bent u als auticoach op zoek naar een sfeervolle en inspirerende plek om uw klanten te begeleiden? Een plek die vlot bereikbaar en heel toegankelijk is? Dan is Fokus PraktijkHuis ideaal. Wij verhuren in een mooi, rustig en praktisch huis 2 ingerichte gesprekskamers, 1 ingerichte kamer voor behandelingen, een ruime polyvalente kamer met ingerichte keuken en een prachtige tuin in een groene, rustige en discrete omgeving. Wij zoeken een auticoach die zich op zelfstandige basis (minimum 1 dag per week) kan vestigen in onze praktijk. De integriteit, autonomie en persoonlijke verantwoordelijkheid staan centraal in onze zorg. We willen samenwerken in gelijkwaardigheid: met mensen, met collega's en met de hulpverleners die betrokken zijn bij het traject. Onze zorg is ook kwaliteitsvolle zorg: wij baseren ons op een cliëntcenterent en experiëntele disciplines en zullen zorgvragen op een holistische manier benaderen en opvolgen. Als hulpverlener scholen we ons daarom voortdurend bij en zorgen voor onze zelfontplooiing.

 • Afdelingshoofd - Zelfstandig Accountant | Kwaliteitsvol kantoor (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1673224-inline.html?cid=Partner_VDAB Heeft u al een stevige ervaring opgedaan in een accountants - of boekhoudkantoor, maar bent u er klaar voor om uw kennis en ervaring naar een nieuw niveau te brengen? Heeft u hiernaast ook ervaring opgedaan met het aansturen van een team? Dan is deze accountants groep met een vestiging in regio Turnhout mogelijk een interessante optie! In dit accountantskantoor ligt de standaard op een kwalitatieve dienstverlening naar het cliënteel toe. Dit reflecteert zich dan ook in de medewerkers die deel uitmaken van de groep, een team van ± 100 experts die verspreid zijn over de verschillende vestigingen. Waar ze in dit kantoor op inzetten? Deze mensen naar een nieuw niveau brengen met behulp van ondersteuning en opleidingen. Lijkt het u interessant om een deel uit te maken van het team in dit kantoor? Lees hier dan zeker even verder over de functie details en het aanbod! Teamleader / Zelfstandig Accountant in dit Accountantskantoor - De verantwoordelijkheden U zult in deze functie de kans krijgen om aansturing te geven aan een team. U zult zowel zicht houden op de planning en deadlines van deze medewerkers, en hun voorbereidingswerk controleren. Ook houdt u duidelijk zicht op het rendement van het team en stuurt bij waar nodig. Hiernaast bent u verantwoordelijk voor het bespreken van de jaarrekeningen met de klant, evenals het formuleren van de nodige adviezen en ook deze bediscussiëren met de klanten. U zult deze ook bijstaan met de fiscale controles.

 • Chauffeur CE (LIEDEKERKE)

  Regio: LIEDEKERKE

  Bedrijf: VIKING

  Type: Werfreserve

  Voor onze firma gespecialiseerd in afbraak- en grondwerken zijn we op zoek naar een chauffeur CE. Je hebt volgende taken: vervoeren van onze afbraakmaterialen naar stortplaatsen. vervoeren van uitgegraven grond naar de stortplaatsen.

 • Chef flexibel Weekendwerk (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

  Type: Flexijob

  • Plannen en organiseren van de werkzaamheden • Instructies geven aan keukenpersoneel • Alle bereidingen uitvoeren • Vlees, vis en gevogelte braden • Gerechten afwerken • Respecteren van tijdsplanning, receptuur en werkmethode • Uitleg geven over de samenstelling van gerechten

Zoek naar antwoorden van KURT MONTAIGNE in sociale netwerken
Look for responds of KURT MONTAIGNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor KURT MONTAIGNE. Laat een reactie achter voor KURT MONTAIGNE. KURT MONTAIGNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KURT MONTAIGNE. Leave a respond for KURT MONTAIGNE. KURT MONTAIGNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KURT MONTAIGNE op de google maps. Adres en contacten KURT MONTAIGNE
Location of KURT MONTAIGNE on the google maps. Address and contacts of KURT MONTAIGNE

Andere gerelateerde bedrijven als come KURT MONTAIGNE KURT MONTAIGNE: TAVERNE BELVED?RE | PETER VERMEERSCH | Dominique | V.T.S. Boringen BVBA | Decruyenaere P

Other related companies as KURT MONTAIGNE: TAVERNE BELVED?RE | PETER VERMEERSCH | Dominique | V.T.S. Boringen BVBA | Decruyenaere P

KURT MONTAIGNE is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KURT MONTAIGNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03943237304. Het bedrijf KURT MONTAIGNE bevindt zich op het adres: LEUGENBOOMSTRAAT 3; 8680; KOEKELARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 890,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 148,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van KURT MONTAIGNE is Metaalmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KURT MONTAIGNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KURT MONTAIGNE, openstaande posities, locatie van KURT MONTAIGNE op de kaart.

KURT MONTAIGNE is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is KURT MONTAIGNE, company assigned to the tax number BE03943237304. The company KURT MONTAIGNE is located at the address: LEUGENBOOMSTRAAT 3; 8680; KOEKELARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 890,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 148,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of KURT MONTAIGNE is Metal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of KURT MONTAIGNE is not available. You also can look at reviews of KURT MONTAIGNE, open positions, location of KURT MONTAIGNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KURT MONTAIGNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KURT MONTAIGNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KURT MONTAIGNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KURT MONTAIGNE, employees, financial statistics.