KRISTIEN DEBYSER

Contactgegevens KRISTIEN DEBYSER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KRISTIEN DEBYSER: address, phone, fax, email, website, opening hours

KRISTIEN DEBYSER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WARANDESTRAAT 30; 8640; VLETEREN, België

Telefoon (phone): 57422705 (+32-57422705) 57422705 (+32-57422705)

Fax (fax): +32 (67) 825-17-15 +32 (67) 825-17-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KRISTIEN DEBYSER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KRISTIEN DEBYSER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KRISTIEN DEBYSER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KRISTIEN DEBYSER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KRISTIEN DEBYSER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KRISTIEN DEBYSER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KRISTIEN DEBYSER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KRISTIEN DEBYSER
Products information KRISTIEN DEBYSER

BTW identificatienummer (tax): BE08254547119
Ondernemingsnummer: 3971801757
Hoofdstad (capital): 695,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 557,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KRISTIEN DEBYSER
(Get full report from official database of BE for KRISTIEN DEBYSER)

Aanvulling soorten activiteiten voor KRISTIEN DEBYSER
Addition kinds of activities for KRISTIEN DEBYSER

262108. Verpakking en verpakking papier | Wrapping and packaging papers
899904. Liedschriften | Song writings
32720311. Palen en posten, beton | Poles and posts, concrete
34639905. Flens-, klep- of pijpbevestigings smeden, nonferrous | Flange, valve or pipe fitting forgings, nonferrous
35450100. Precisie meetinstrumenten | Precision measuring tools
35899905. Janitors 'karren | Janitors' carts
50469910. Onderwijsmachines, elektronisch | Teaching machines, electronic

Werken bij KRISTIEN DEBYSER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KRISTIEN DEBYSER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KRISTIEN DEBYSER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KRISTIEN DEBYSER. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerker (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als productiemedewerker sta je in voor het voorzien van de te verwerken groenten aan de machines. Je volgt nauwgezet de voorschriften inzake hygiëne en veiligheid.

 • Sous-Chef regio Mechelen (m/v) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Actief Interim Mechelen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Koken is jouw passie. Kan je van verschillende ingrediënten echte smaakvolle maaltijden maken? Wil je jouw kookkunsten laten proeven aan anderen? Dit in een professionele werksfeer waarin jij de nodige vrijheid en ruimte hebt? Zoek niet verder! Wij hebben de ideale uitdaging voor jou! Je bedenkt, samen met de chef, de verschillende gerechten en menu's, dit rekening houdend met de seizoensgebonden producten, ingrediënten en budget. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van de recepten. Daarnaast beheer je de stock en plaats je bestellingen indien nodig. Je volgt de bereiding en dressering van de gerechten op, en zorgt voor het nodige respect voor de hygiëne en voedselveiligheid. Je zal voltijds tewerkgesteld worden dit in een afwisselend uurrooster.

 • Werkplaatsverantwoordelijke (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma in de regio Waregem zijn we op zoek naar een werkplaatsverantwoordelijke.

 • Back Office Medewerker (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

  Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Back Office Medewerker in Brussel ben je het eerste aanspreekpunt voor de dealers en eindgebruikers in de BeLux. Het is een echte allround functie op het gebied van klantenservice met een commercieel randje: Jij bent naast de administratieve orderverwerking verantwoordelijk voor het beantwoorden van vragen omtrent onze producten de orderstatus het maken van offertes het signaleren van klantbehoeften en het informeren en adviseren van klanten. Service staat hoog in het vaandel. De Customer Service plant de routes voor de monteurs en informeert de klanten over de gemaakte afspraken. Daarnaast is het in deze functie ook erg belangrijk verkoopkansen te bemerken en te benutten. Hiermee assisteert de Customer Service de Sales Afdeling in de BeLux.

 • Huishoudhulp met dienstencheques in Ranst (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Wijnegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student Schoonmakers (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Accent

  Type: Studentenjob

  Voor de regio van West-Vlaanderen zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten om op te starten in eigen regio. Volgende aspecten behoren tot het takenpakket van de schoonmaker/schoonmaakster: ?je maakt schoon bij onze klant in de regio ?dit volgens de gevraagde methodes met de gevraagde technieken materialen en machines (je krijgt hiervoor opleiding) ?je gebruikt de correcte persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM?s) ?je besteedt aandacht aan de specifieke procedures die van toepassing zijn bij onze klant

 • Afwasser student (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: AXXES - JAWI

  Type: Studentenjob

  Voor ons restaurant aan de kinepolis zijn wij op zoek naar studenten om af te wassen

 • AANKOPER - WERKVOORBEREIDER - Regio Kalmthout (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

  Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

  Bedrijf: SERTEC nv

  Type: Vaste Job

  Het lanceren van prijsaanvragen, prijsvergelijkingen en inkopen van materialen Het opvolgen van afgesproken levertermijnen, kwaliteit en het melden van bottlenecks Je werkt nauw samen met de kostprijsberekenaar bij het uitwerken van projecten Je werkt in teamverband om eventuele problemen op te lossen Je beheert de volledige administratie rond het project Je rapporteert aan de projectleider en de zaakvoerder AutoCad, Stabicad, Dialux,etc klinken je bekend in je oren

 • STORE MANAGER in BRUSSEL (WESTLAND) (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: HR@RETAIL

  Type: Vaste Job

  JOBOMSCHRIJVING Onze klant is een wereldwijd gevestigde kledingketen die binnen Europa een marktleiderspositie bekleedt voor de senior en dit niet alleen op vlak van kledij, maar ook schoenen en accessoires. De collecties worden in de Belux aangeboden via 58 winkels. Het succes en groei danken ze vooral aan de inzet van de teams en in het bijzonder aan de permanente aandacht voor de verwachtingen en noden van de klanten op het gebied van comfort en dagelijks welzijn. Je bent vertegenwoordiger van de commerciële politiek en het nieuwe imago. Je optimaliseert de resultaten, de merchandising en de producten van je winkel en zorgt voor een kwalitatieve service aan de klanten. Je staat in voor de dagelijkse operationele leiding van de winkel op vlak van personeelsbezetting, administratie, voorraadbeheer en inrichting van de winkel. Je weet als geen ander hoe je team te stimuleren en te motiveren! Je zorgt voor een klantvriendelijk onthaal en werkt samen met jouw team aan een optimale klantentevredenheid. Je coacht een team van verkoopmedewerkers zodat zij de klanten weten te inspireren en te adviseren met hun gespecialiseerde kennis en ervaring. Je weet een verkoopbudget te behalen en zorgt ervoor dat je verkoopmedewerkers altijd een maximale klantenservice verlenen in een aantrekkelijk en verzorgde winkelomgeving. Bovendien ben je verantwoordelijk voor de begeleiding en opvolging van nieuwe medewerkers. Je rapporteert rechtstreeks aan de Area Manager.

 • DV00499 Projectcoördinator extrusie (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: Darwin

  Type: Vaste Job

  Je bent de lijm tussen het bedrijf en de klant: wanneer een machine verkocht is, zorg je ervoor dat het ganse proces in goede banen geleid wordt ten einde de machine tijdig en vlot te plaatsen bij de klant. Je koppelt de wensen van de klant terug naar onze interne diensten en doet de verdere opvolging. Je bent de interne contactpersoon tussen R&D, productie, aankoop en naverkoop

 • Psycholoog / Therapeut op zelfstandige basis (min. 4u) (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ANTHENTIEK

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn een therapeutische praktijk die zich richt op werk-gerelateerde problematieken. Onze missie is om alle mensen die vastlopen in hun loopbaan te begeleiden in de brede betekenis van het woord. Zo bieden we ondersteuning bij loopbaanbegeleiding, burn-out, zelfvertrouwen, uitstelgedrag, communicatievaardigheden, etc. We hebben een enthousiast, warm en deskundig team. Dit team zoekt omwille van de groei van Anthentiek naar versterking. Als je interesse hebt om je bij ons team aan te sluiten, kijk dan hier beneden en meld je aan voor deze vacature. Functiebeschrijving: je behandelt werk-gerelateerde problematieken vanuit een ACT-kader je begeleidt cliënten bij hun loopbaanvragen je begeleidt cliënten in kortdurende loopbaan/therapeutische trajecten je adviseert cliënten bij mogelijke doorverwijzingen naar in of out-house trainingen of partners je neemt deel aan intervisies die mogelijk buiten de reguliere werktijden vallen je voert administratieve opdrachten uit die inherent zijn aan je functie.

Zoek naar antwoorden van KRISTIEN DEBYSER in sociale netwerken
Look for responds of KRISTIEN DEBYSER in social networks

Lees alle opmerkingen voor KRISTIEN DEBYSER. Laat een reactie achter voor KRISTIEN DEBYSER. KRISTIEN DEBYSER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KRISTIEN DEBYSER. Leave a respond for KRISTIEN DEBYSER. KRISTIEN DEBYSER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KRISTIEN DEBYSER op de google maps. Adres en contacten KRISTIEN DEBYSER
Location of KRISTIEN DEBYSER on the google maps. Address and contacts of KRISTIEN DEBYSER

Andere gerelateerde bedrijven als come KRISTIEN DEBYSER KRISTIEN DEBYSER: FLWESTERLUND CORPORATION NV | KOERSEL | CATHERINE BOSMANS | ASSURMA | SAPORI D?ITALIA

Other related companies as KRISTIEN DEBYSER: FLWESTERLUND CORPORATION NV | KOERSEL | CATHERINE BOSMANS | ASSURMA | SAPORI D?ITALIA

KRISTIEN DEBYSER is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KRISTIEN DEBYSER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08254547119. Het bedrijf KRISTIEN DEBYSER bevindt zich op het adres: WARANDESTRAAT 30; 8640; VLETEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 695,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 557,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van KRISTIEN DEBYSER is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KRISTIEN DEBYSER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KRISTIEN DEBYSER, openstaande posities, locatie van KRISTIEN DEBYSER op de kaart.

KRISTIEN DEBYSER is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is KRISTIEN DEBYSER, company assigned to the tax number BE08254547119. The company KRISTIEN DEBYSER is located at the address: WARANDESTRAAT 30; 8640; VLETEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 695,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 557,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of KRISTIEN DEBYSER is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of KRISTIEN DEBYSER is not available. You also can look at reviews of KRISTIEN DEBYSER, open positions, location of KRISTIEN DEBYSER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KRISTIEN DEBYSER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KRISTIEN DEBYSER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KRISTIEN DEBYSER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KRISTIEN DEBYSER, employees, financial statistics.