KRIS VANOVERBEKE

Contactgegevens KRIS VANOVERBEKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KRIS VANOVERBEKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

KRIS VANOVERBEKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CAYENNESTRAAT 11; 8600; DIKSMUIDE, België

Telefoon (phone): 51555196 (+32-51555196) 51555196 (+32-51555196)

Fax (fax): +32 (64) 806-84-59 +32 (64) 806-84-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KRIS VANOVERBEKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KRIS VANOVERBEKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KRIS VANOVERBEKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KRIS VANOVERBEKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KRIS VANOVERBEKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KRIS VANOVERBEKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KRIS VANOVERBEKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KRIS VANOVERBEKE
Products information KRIS VANOVERBEKE

BTW identificatienummer (tax): BE05903198242
Ondernemingsnummer: 5337127685
Hoofdstad (capital): 245,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 110,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KRIS VANOVERBEKE
(Get full report from official database of BE for KRIS VANOVERBEKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor KRIS VANOVERBEKE
Addition kinds of activities for KRIS VANOVERBEKE

162399. Water-, riool- en utiliteitsleidingen, nec | Water, sewer, and utility lines, nec
179600. Installatie van bouwapparatuur | Installing building equipment
22580107. Kant, breien, nec | Lace, knit, nec
35330000. Olie- en gasveldmachines | Oil and gas field machinery
35450206. Bestanden, gereedschapsmiddel | Files, machine tool
91110100. Uitvoerende vestigingen, nationaal | Executive offices, national

Werken bij KRIS VANOVERBEKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KRIS VANOVERBEKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KRIS VANOVERBEKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KRIS VANOVERBEKE. Looking for open vacancies in other companies

 • Hulp Isolateur REGIO ZWALM (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Randstad Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als isolateur HVAC en sanitair verricht je werktuigkundige isolatiewerkzaamheden aan technische installaties bij onze klanten, op het gebied van verwarming, ventilatie en/of sanitair voornamelijk in de utiliteitsbouw. Je organiseert zelf je dagelijkse werk en aan de hand van schets, tekening en schema ben je in staat om zelfstandig te werken. Je let goed op de veiligheids voorschriften en kwaliteitsnormen

 • Schrijnwerker (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Groot-Gent, in Deinze, dat meubels maakt voor interieur, badkamers en keukens, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Schrijnwerker. U staat in voor de montage in het atelier van alle soorten meubels voor interieur, badkamer en keuken U staat ook in voor de afwerking ervan

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Poetshulp (m/v) (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Dienstenchequebaan

  Vol enthousiasme spring je ’s morgens met het goede been uit bed. Na een frisse douche geniet je van een stevig ontbijt, want zo’n hele dag poetsen vraagt wel wat energie. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen klanten volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene klant word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald, want zij kijken al uit naar hun wekelijks babbeltje met jou, al dan niet met een kop koffie, en vooral het feit dat hun huis er na jouw bezoek weer helemaal piekfijn uit zal zien. Andere klanten zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij ‘s avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Uiteraard doe jij dit ook met veel plezier, want zowel poetsen als strijken zijn taken waar jij je goed bij voelt. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby’s? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Jij hebt de ervaring en vooral de motivatie, wij hebben de klanten die jou met open armen zullen ontvangen.

 • Schoonmaken bij mensen thuis met dienstencheques (WICHELEN)

  Regio: WICHELEN

  Bedrijf: VEREM CLEANING

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor de huishoudelijke taken bij mensen thuis.

 • Exclusieve huishoudhulp M/V te Sint-Martens-Latem 8u per week (SINT-MARTENS-LATEM)

  Regio: SINT-MARTENS-LATEM

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Sint-Martens-Latem. U komt terecht in een familie waar u veel variatie zal hebben in uw takenpakket. Het takenpakket zal voornamelijk poetsen en strijken zijn. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Jobstudenten Logisport (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Synergie Schoten Interim

  Type: Studentenjob

  Wil jij dit jaar 475 uren werken voor één van de grootste logistieke bedrijven ter wereld? Ervaring opdoen in een tof, jong maar gedreven team? Synergie zoekt studenten voor Logisport die willen werken, zowel tijdens hun vrije momenten in de week als tijdens vakanties.

 • Klantenadviseurs met commercieel talent (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: BELFIUS ZENNEVALLEI

  Type: Vaste Job

  Om onze klanten een goede professionele dienstverlening te bieden, zijn we op zoek naar klantenadviseurs voor ons kantoor in het centrum van Halle. Je functie bestaat uit twee luiken. Enerzijds beman je het infopunt, waarbij je de cliënteel een vriendelijke en correcte service biedt. Daarbij detecteer je ook opportuniteiten en verwijs je door naar ons specialistenteam. Tevens doe je het telefonische onthaal en communiceer je met de klanten via onze digitale kanalen. Anderzijds voer je klantengesprekken na afspraak. Je verkoopt enthousiast onze bankproducten, in functie van de behoeften van de cliënt. Deze proactieve gesprekken dienen om de portefeuille van de klanten uit te bouwen, en hun tevredenheid te verhogen. Hiervoor gebruik je jouw commerciële flair en feeling. Op deze manier begeleid je de klanten in al hun financiële projecten en bouw je een vertrouwensrelatie op. Dit zorgt voor een win-win situatie bij klant en bank.

 • JR Dossierbeheerder: doe hier je eerste ervaring op! Diksmuide (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Wat wil je weten over dit kantoor? Dit kantoor bestaat uit een team van 10 medewerkers. Zij verzorgen de volledige boekhouding van zo'n 500-tal vennootschappen 130 eenmanszaken, actief in verschillende sectoren. Wil je veel en snel bijleren? Dan ben je hier aan het goede adres. Ongeacht je ervaring, sta je hier vanaf dag één in contact met de klant. Je zal met andere woorden meteen hands-on beide aspecten van de job leren kennen. Junior Dossierbeheerder: takenpakket Stap voor stap word je hier opgeleid tot A-Z boekhouder; maar om daar te raken moet je uiteraard beginnen bij het begin. Je takenpakket bestaat in het begin vooral uit voorbereidend werk (A-Y). Je staat je meer ervaren collega's bij waar nodig en zo zal je je steeds verder ontwikkelen.

 • MECANICIEN Blandain (BLANDAIN)

  Regio: BLANDAIN

  Bedrijf: VUYLSTEKE

  Type: Vaste Job

  Transport Vuylsteke is een familiaal bedrijf met vestigingen te Genk, Doornik, Kortrijk en Izegem. Onze 150 gemotiveerde medewerkers staan dagelijks in voor het uitvoeren van distributie, transport met meeneemheftruck, uitzonderlijk vervoer, kipvervoer, mixervervoer, tank, warehousing,… Functieomschrijving: Om in het onderhoud en de herstellingen van onze 200 units (vrachtwagens, bestelwagens, aanhangwagens, opleggers, meeneemheftrucks,…) te voorzien, willen wij ons team te Heestert of Blandain versterken met een mecanicien. Je spoort storingen op en bepaalt samen met collega’s de technische oplossing. De voertuigen voorzien van een onderhoud (groot en klein). In samenspraak met de garageverantwoordelijke regel je jouw taken.

 • Logopedist (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: THERAPEUTISCH CENTRUM BABEL

  Type: Zelfstandige activiteit

  We behandelen voornamelijk leer- en taalstoornissen. Overdag ga je naar scholen om therapie te geven en ’s avonds werk je in de praktijk.

 • Kinderverzorger / Kinderverzorgster (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: KINDERDAGVERBLIJF LAURO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor ons kinderdagveblijf in Aartselaar zijn wij nog steeds dringend op zoek naar een gemotiveerde kinderverzorger / kinderverzorgster. Je zal instaan voor de dagelijkse verzorging van baby's en peuters van 0-3 jaar.

Zoek naar antwoorden van KRIS VANOVERBEKE in sociale netwerken
Look for responds of KRIS VANOVERBEKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor KRIS VANOVERBEKE. Laat een reactie achter voor KRIS VANOVERBEKE. KRIS VANOVERBEKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KRIS VANOVERBEKE. Leave a respond for KRIS VANOVERBEKE. KRIS VANOVERBEKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KRIS VANOVERBEKE op de google maps. Adres en contacten KRIS VANOVERBEKE
Location of KRIS VANOVERBEKE on the google maps. Address and contacts of KRIS VANOVERBEKE

Andere gerelateerde bedrijven als come KRIS VANOVERBEKE KRIS VANOVERBEKE: Kefo-Jannes | LA CHEFNA | EDDY BRUNEEL | ENTENTE SOMMENOISE | Delta Marine Engineering NV

Other related companies as KRIS VANOVERBEKE: Kefo-Jannes | LA CHEFNA | EDDY BRUNEEL | ENTENTE SOMMENOISE | Delta Marine Engineering NV

KRIS VANOVERBEKE is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KRIS VANOVERBEKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05903198242. Het bedrijf KRIS VANOVERBEKE bevindt zich op het adres: CAYENNESTRAAT 11; 8600; DIKSMUIDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 245,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 110,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van KRIS VANOVERBEKE is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KRIS VANOVERBEKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KRIS VANOVERBEKE, openstaande posities, locatie van KRIS VANOVERBEKE op de kaart.

KRIS VANOVERBEKE is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is KRIS VANOVERBEKE, company assigned to the tax number BE05903198242. The company KRIS VANOVERBEKE is located at the address: CAYENNESTRAAT 11; 8600; DIKSMUIDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 245,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 110,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of KRIS VANOVERBEKE is Agricultural Production - Crops, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of KRIS VANOVERBEKE is not available. You also can look at reviews of KRIS VANOVERBEKE, open positions, location of KRIS VANOVERBEKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KRIS VANOVERBEKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KRIS VANOVERBEKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KRIS VANOVERBEKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KRIS VANOVERBEKE, employees, financial statistics.