KOEN VAN CRIEKINGEN

Contactgegevens KOEN VAN CRIEKINGEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KOEN VAN CRIEKINGEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

KOEN VAN CRIEKINGEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MELLAERSTRAAT 20; 3560; LUMMEN, België

Telefoon (phone): 13531481 (+32-13531481) 13531481 (+32-13531481)

Fax (fax): +32 (61) 421-40-73 +32 (61) 421-40-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KOEN VAN CRIEKINGEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KOEN VAN CRIEKINGEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KOEN VAN CRIEKINGEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KOEN VAN CRIEKINGEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KOEN VAN CRIEKINGEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KOEN VAN CRIEKINGEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KOEN VAN CRIEKINGEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KOEN VAN CRIEKINGEN
Products information KOEN VAN CRIEKINGEN

BTW identificatienummer (tax): BE01023620605
Ondernemingsnummer: 5109161376
Hoofdstad (capital): 743,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 574,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KOEN VAN CRIEKINGEN
(Get full report from official database of BE for KOEN VAN CRIEKINGEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor KOEN VAN CRIEKINGEN
Addition kinds of activities for KOEN VAN CRIEKINGEN

3143. Heren schoeisel, behalve atletisch | Men's footwear, except athletic
02790200. Vogelreservaten | Bird sanctuaries
33120104. Kolengas, afgeleid van chemische herstelcokesovens | Coal gas, derived from chemical recovery coke ovens
35360202. Kranen, overhead reizen | Cranes, overhead traveling
35429913. Spijker machines | Nail heading machines
35790101. Adres etiketteringsmachines | Address labeling machines
50210106. Kantoormeubilair, niet inbegrepen | Office furniture, nec
73190203. Steekproefverdeling | Sample distribution
80690100. Substantie misbruik ziekenhuizen | Substance abuse hospitals
92210203. Gemeentelijke politie | Municipal police

Werken bij KOEN VAN CRIEKINGEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KOEN VAN CRIEKINGEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KOEN VAN CRIEKINGEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KOEN VAN CRIEKINGEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Ploegleider (LANAKEN)

  Regio: LANAKEN

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je hebt als people manager de leiding over een groep medewerkers die jij die werken binnen ons productieproces en je werkt nauw samen met andere collega-afdelingsverantwoordelijken. Je beschikt over de maturiteit en uitstraling om mensen aan te sturen, te ondersteunen en om hun vragen te beantwoorden. Je leert de verschillende stappen in het productieproces hands-on aan, zodat je weet wat er moet gebeuren binnen de afdeling. Je rapporteert aan de Productie Manager en kan meedenken over oplossingen. Je verzorgt het administratieve luik van de afdeling, maakt planningen op, volgt het productieproces op en springt bij waar nodig.

 • Administratief bediende (BELSELE)

  Regio: BELSELE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor de klachtenbehandeling. Je neemt de telefoons aan en verwerkt de mails. Je lost de problemen op en verwerkt hiervoor ook de nodige administratie. Je hebt contact met de klant en met de leveranciers voor de opvolging van de service. In drukke perioden help je ook mee in de verkoop of aan de kassa.

 • Magazijnier - student augustus (GRIMBERGEN)

  Regio: GRIMBERGEN

  Bedrijf: Start People Mechelen

  Type: Studentenjob

  Samen met de vaste medewerkers ga je op een bepaalde afdeling ingeschakeld worden. Je taken kunnen zijn: Inbound: controle van inkomende goederen en stockeren Orderpicking: samenstellen van bestellingen Outbound: uitgaande bestellingen controleren In- en verpakken van onderdelen Sorteren van onderdelen Je zal werken met een handscanner.

 • Student winkelbediende (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: ADECCO AALTER

  Type: Studentenjob

  Voor een non-food retailer te Maldegem zijn wij op zoek naar studenten die kunnen werken in het weekend tijdens het schooljaar. Je hebt de keuze tussen zaterdag en zondag, maar er wordt wel verwacht dat je elke week kan werken. Je zal de rekken aanvullen Kassawerk Klanten helpen

 • Jobstudent inventaris kledingwinkel (5 november) (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Voor een bekende kledingketen in het centrum van Aalst, zijn we op zoek naar studenten die op MAANDAG 5 NOVEMBER mee kunnen werken aan de opmaak van de inventaris. Ofwel werk je van 6u00 tot 15u00, ofwel van 17u30 tot 22u00. Je staat in het voor inscannen van alle kledij (per afdeling) die aanwezig is in de winkel - zodat je samen met de andere studenten aan het eind van jouw shift de stock aan kleding geteld hebt (met een scanner, dus niet zelf tellen).

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • HULPKOK (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: PARKHOTEL

  Type: Vaste Job

  Voor de keuken van ons restaurant zijn we op zoek naar een nieuwe medewerker. Je wordt ingeschakeld zowel voor warme als koude gerechten.

 • tijdelijk administratief medewerker (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: t-office West-Vlaanderen

  Type: Vaste Job

  behandelen van binnegekomen productiestalen en salessamples ongeveer 50% meetwerk : ruwe meting van een aantal productiestalen en opmeten van prototypes voor fitting pakjes maken en comments ingeven Bedrijfsprofiel: Deze organisatie is al jarenlang actief in het ontwerpen van modieuze kledij maar tevens ook in het herbergen van bestaande merken. Ze hebben verschillende vestigingen zowel nationaal als internationaal en ondertussen werken een 60-tal medewerkers dag in dag uit om de kledij tot bij de mensen te brengen. 

 • Customer Support medewerker (ziekenhuizen) (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: Xperthis

  Type: Vaste Job

  Als Customer Support medewerker voor onze administratieve toepassingen sta je in voor de functionele afhandelingvan incidenten/requests van klanten (ziekenhuizen) binnen de vastgelegde procedures en service level agreements. Je bent de eerste of tweede contactpersoon van onze klanten inzake functioneel support van onze OAZIS toepassing (patiëntadministratie/facturatie/tarificatie). Je ondersteunt, stuurt en begeleidt gebruikers en lost zoveel mogelijk incidenten/requests zelfstandig op. Je werkt mee aan het problem management van de ondersteunde toepassingen. Je werkt in een team van +10 medewerkers en je rapporteert aan de teamleader Customer Support.

 • Operator - Lijn Verantwoordelijke (M/V) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: TECJOBZ

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant actief binnen de voedingsnijverheid, kijken we uit naar een gemotiveerde en dynamische operator / lijn verantwoordelijke. Je werkt binnen een wisselend ploegensysteem, voor- en/of namiddag. Als lijnverantwoordelijke sta je in voor het vlotte verloop van het productieproces, daarbij bewaak je de volledige lijn en geef je sturing aan je lijnmedewerker. Men kijkt uit naar iemand die kan terugblikken op een stabiel werkverleden en zelfstandig kan werken als operator.

 • E-Commerce Specialist (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: JBC

  Type: Vaste Job

  Als E-commerce Specialist sta je samen met de E-commerce coördinator in voor de goede (technische) werking van het omnichannel platform. Hierbij fungeer je als aanspreekpunt voor vragen omtrent inrichting en exploitatie van de omnichannel applicaties (E-commerce Engine, CMS, CRM, OMS, PIM, DAM…). Je vertaalt indien nodig de business requirements naar technische requirements. Verder onderhoud je contacten met relevante leveranciers (payment providers, logistieke partners, …) Daarnaast neem je deel aan het change proces met betrekking tot UX verbeteringen door tickets aan te maken, op te volgen en grondig te testen alvorens deze online te plaatsen. In samenspraak met onze e-commerce en IT- afdeling, behandel je vragen en incidenten die betrekking hebben op de volledige omnichannel omgeving.

 • RESERVE Industrieel reinigers Turnhout 2018 (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio Turnhout zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van KOEN VAN CRIEKINGEN in sociale netwerken
Look for responds of KOEN VAN CRIEKINGEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor KOEN VAN CRIEKINGEN. Laat een reactie achter voor KOEN VAN CRIEKINGEN. KOEN VAN CRIEKINGEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KOEN VAN CRIEKINGEN. Leave a respond for KOEN VAN CRIEKINGEN. KOEN VAN CRIEKINGEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KOEN VAN CRIEKINGEN op de google maps. Adres en contacten KOEN VAN CRIEKINGEN
Location of KOEN VAN CRIEKINGEN on the google maps. Address and contacts of KOEN VAN CRIEKINGEN

Andere gerelateerde bedrijven als come KOEN VAN CRIEKINGEN KOEN VAN CRIEKINGEN: Atelier Georis | Anadenise (Coiffure) | RODE KRUIS ZOTTEGEM | CARS DEBOES NV | E. JACQUET

Other related companies as KOEN VAN CRIEKINGEN: Atelier Georis | Anadenise (Coiffure) | RODE KRUIS ZOTTEGEM | CARS DEBOES NV | E. JACQUET

KOEN VAN CRIEKINGEN is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KOEN VAN CRIEKINGEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01023620605. Het bedrijf KOEN VAN CRIEKINGEN bevindt zich op het adres: MELLAERSTRAAT 20; 3560; LUMMEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 743,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 574,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van KOEN VAN CRIEKINGEN is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KOEN VAN CRIEKINGEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KOEN VAN CRIEKINGEN, openstaande posities, locatie van KOEN VAN CRIEKINGEN op de kaart.

KOEN VAN CRIEKINGEN is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is KOEN VAN CRIEKINGEN, company assigned to the tax number BE01023620605. The company KOEN VAN CRIEKINGEN is located at the address: MELLAERSTRAAT 20; 3560; LUMMEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 743,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 574,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of KOEN VAN CRIEKINGEN is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of KOEN VAN CRIEKINGEN is not available. You also can look at reviews of KOEN VAN CRIEKINGEN, open positions, location of KOEN VAN CRIEKINGEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KOEN VAN CRIEKINGEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KOEN VAN CRIEKINGEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KOEN VAN CRIEKINGEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KOEN VAN CRIEKINGEN, employees, financial statistics.