KATTY DE BROUWER

Contactgegevens KATTY DE BROUWER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KATTY DE BROUWER: address, phone, fax, email, website, opening hours

KATTY DE BROUWER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STERREWIJK 30BA; 9880; AALTER, België

Telefoon (phone): 93752174 (+32-93752174) 93752174 (+32-93752174)

Fax (fax): +32 (3) 707-63-92 +32 (3) 707-63-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KATTY DE BROUWER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KATTY DE BROUWER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KATTY DE BROUWER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KATTY DE BROUWER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KATTY DE BROUWER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KATTY DE BROUWER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KATTY DE BROUWER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KATTY DE BROUWER
Products information KATTY DE BROUWER

BTW identificatienummer (tax): BE07001556396
Ondernemingsnummer: 7497863769
Hoofdstad (capital): 139,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 777,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KATTY DE BROUWER
(Get full report from official database of BE for KATTY DE BROUWER)

Aanvulling soorten activiteiten voor KATTY DE BROUWER
Addition kinds of activities for KATTY DE BROUWER

3523. Landbouwmachines en -uitrusting | Farm machinery and equipment
122102. Bitumineuze kolen en bruinkool laden en bereiden | Bituminous coal and lignite loading and preparation
242100. Zaagmolen en schavingsfabrieken, algemeen | Sawmills and planing mills, general
381206. Zoek- en detectiesystemen en -instrumenten | Search and detection systems and instruments
27969900. Plattegronddiensten, nv | Platemaking services, nec
32910301. Aluminiumschuurmiddel | Aluminous abrasive
34239921. Loodgieters 'handgereedschap | Plumbers' hand tools
35560211. Aardappelschilfers, elektrisch | Potato peelers, electric
76991203. horseshoeing | Horseshoeing

Werken bij KATTY DE BROUWER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KATTY DE BROUWER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KATTY DE BROUWER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KATTY DE BROUWER. Looking for open vacancies in other companies

 • Event en Incentive planner (KOEKELBERG)

  Regio: KOEKELBERG

  Bedrijf: ADECCO ASSE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Heb jij een diploma Toerisme op zak en zou je graag tijdelijk aan de slag als event en incentive planner? Dan bieden wij jou een boeiende job aan in Koekelberg. Je bent perfect tweetalig Nederlands en Spaans. Je krijgt een training on the job zodat je hotels, excursies en gidsen kan inplannen in Brussel.

 • Chauffeur CE Citerne!!! (SINT-GILLIS-WAAS)

  Regio: SINT-GILLIS-WAAS

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Sint-Gillis-Waas zoeken we een Chauffeur CE citerne voor melkophaling veebedrijven voor onder andere campina, friesland etc. Het gaat om ophalingen van het meetjesland tot aan de kust, je vertrekt soms vanuit Sint-Gillis-Waas of vanuit Aalter, afhankelijk voor welke klant ze rijden. De nachtritten starten rond 18,19 uur. Je werkt ongeveer 12 uur, de stops kunnen oplopen tot 17 stuks en je werkt om de twee weekends op zaterdag. De vrachtwagen mag niet mee naar huis. Je ontvangt het baremaloon + maaltijdcheques van 7 €. Optie vast Silotransport

 • CNC DRAAIER/FREEZER VOOR FAMILIEBEDRIJF AALTER (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Uw takenpakket: - Beoordelen van het productieproces - Aanpassingen maken in het CNC-programma - Instellen van de draaibanken - Lezen van technische tekeningen - Selecteren en instellen van de juiste gereedschappen - Product controle - Preventief onderhoud

 • Junior technisch profiel (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  It’s you we care about! Bij Itzu jobs gaan wij net dat tikkeltje verder voor de juiste Match ! Met een specialisatie in verschillende niches slaan wij onze vleugels uit. Vlieg jij mee? Voor onze klant te Beveren zijn wij dringend op zoek naar een junior technieker. Bij voorkeur hvac, elektriciteit of mechaniek komt ook aan bod. Je wordt tewerk gesteld op de site van Beveren waar je een interne opleiding krijgt van een zeer ervaren technieker. De firma neemt al het onderhoud van bv hvac, elektriciteit, sanitiar, hoogspanning, etc onder hun vleugels.

 • Monteur verwarming water sanitair (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als sanitair installateur regio Oudenaarde zal je instaan voor de montage en plaatsing van: Centrale Verwarming Sanitair Zonneboilers Condensatie ketels op Gas en Stook Olie Warmtepompen Bodem/Water en Lucht/Water Ventilatie

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO WONDELGEM (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Lochristi (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Jobstudent (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Projectleider / Werfleider (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: NOVA Engineering

  Type: Vaste Job

  Opleveren van projecten van A tot Z; Bereidt de werven voor en is verantwoordelijk voor de opmetingen, de opstart, het bestellen van materialen, contact met onderaannemers en de uitvoeringsplanning; Brengt de montageploegen op de hoogte van de werken en stuurt hen aan op de werven; Neemt deel aan werfvergaderingen; Waakt over de veiligheid op de werf; Lost problemen die zich voordoen op de werf onmiddelijk op; Je bent verantwoordelijk voor de nacalculatie van het project i.s.m. calculator. Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd in project sourcing en werving en selectie van technische bedienden en ingenieurs. Onze klant is een bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van specifieke producten die gebruikt worden in de bouwsector. Het evolueerde van een familiebedrijf tot één van de meest toonaangevende fabrikanten in Europa. Voor de uitbreiding van het team zijn wij voor hun op zoek naar een m/v "Projectleider":

 • INTERNAL SALES (DOTTIGNIES)

  Regio: DOTTIGNIES

  Bedrijf: VERANCLASSIC (Ostyn Facilities)

  Type: Vaste Job

  - Het maken van telefonische afspraken op basis van binnenkomende leads. - Het detecteren van behoeftes bij potentiële klanten en hen overtuigen in het belang van een bezoek van één van onze vertegenwoordigers. - Het opvolgen van de afspraken van de vertegenwoordigrers + up to date houden van de dossiers - Enkel administratieve taken: creatie van verkochte dossiers en input van alle info in ons CRM-pakket.

 • Spooler operator 2-ploegen (MEULEBEKE)

  Regio: MEULEBEKE

  Bedrijf: Konvert Interim Tielt

  Type: Vaste Job

  Voor een non woven textielbedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een spooler operator nacht. Als spooler sta je aan het eindstation van de hygienelijn: onderdelen van luiers op basis van polyestervezels. Aan het eindstation wikkel je alle textielwaren op in grote rollen die vooraf versneden werden in kleinere reepjes. Daarnaast bedien je ook de verpakkingslijn. Je werkt met verschillende soorten machines: de ene iets meer geautomatiseerd dan de andere.

 • Reps: Wordt gevonden door onze websites! (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: Fair Price Consulting

  Type: Zelfstandige activiteit

  Geen angst, wij bijten niet. Integendeel! Wij zorgen ervoor dat je gevonden wordt, professioneel overkomt en scoort op het wereldwijde web! Dat is ons motto! We bieden mooie websites aan tegen zéér scherpe prijzen. Geen verborgen addertjes of langdurige contracten maar heldere afspraken, een professionele website en geen valse beloftes. Kan jij jezelf hierin vinden en kan je ons product aan de man brengen? Dan ben jij misschien dé persoon die we zoeken! Neem een kijkje op www.fairpriceconsulting.be/jobs en kom met ons in contact!

Zoek naar antwoorden van KATTY DE BROUWER in sociale netwerken
Look for responds of KATTY DE BROUWER in social networks

Lees alle opmerkingen voor KATTY DE BROUWER. Laat een reactie achter voor KATTY DE BROUWER. KATTY DE BROUWER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KATTY DE BROUWER. Leave a respond for KATTY DE BROUWER. KATTY DE BROUWER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KATTY DE BROUWER op de google maps. Adres en contacten KATTY DE BROUWER
Location of KATTY DE BROUWER on the google maps. Address and contacts of KATTY DE BROUWER

Andere gerelateerde bedrijven als come KATTY DE BROUWER KATTY DE BROUWER: Dumova BVBA | LA BRASSERIE | Huck NV | CAMPING VERBEECK | D. POLLEUNIS

Other related companies as KATTY DE BROUWER: Dumova BVBA | LA BRASSERIE | Huck NV | CAMPING VERBEECK | D. POLLEUNIS

KATTY DE BROUWER is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KATTY DE BROUWER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07001556396. Het bedrijf KATTY DE BROUWER bevindt zich op het adres: STERREWIJK 30BA; 9880; AALTER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 139,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 777,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van KATTY DE BROUWER is Papier en geallieerde producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KATTY DE BROUWER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KATTY DE BROUWER, openstaande posities, locatie van KATTY DE BROUWER op de kaart.

KATTY DE BROUWER is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is KATTY DE BROUWER, company assigned to the tax number BE07001556396. The company KATTY DE BROUWER is located at the address: STERREWIJK 30BA; 9880; AALTER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 139,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 777,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of KATTY DE BROUWER is Paper and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of KATTY DE BROUWER is not available. You also can look at reviews of KATTY DE BROUWER, open positions, location of KATTY DE BROUWER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KATTY DE BROUWER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KATTY DE BROUWER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KATTY DE BROUWER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KATTY DE BROUWER, employees, financial statistics.