KAREL VILTERS

Contactgegevens KAREL VILTERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KAREL VILTERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

KAREL VILTERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PAPENBROEKSTRAAT 387; 3290; DIEST, België

Telefoon (phone): 13334706 (+32-13334706) 13334706 (+32-13334706)

Fax (fax): +32 (87) 826-94-81 +32 (87) 826-94-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KAREL VILTERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KAREL VILTERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KAREL VILTERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KAREL VILTERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KAREL VILTERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KAREL VILTERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KAREL VILTERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KAREL VILTERS
Products information KAREL VILTERS

BTW identificatienummer (tax): BE03742462158
Ondernemingsnummer: 9219970703
Hoofdstad (capital): 396,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 414,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KAREL VILTERS
(Get full report from official database of BE for KAREL VILTERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor KAREL VILTERS
Addition kinds of activities for KAREL VILTERS

384501. Electromedische apparatuur | Electromedical apparatus
20240300. Nondairy gebaseerde bevroren desserts | Nondairy based frozen desserts
24210102. Plafond timmerhout, gekleed | Ceiling lumber, dressed
28359909. Microbiologie en virologie diagnostische producten | Microbiology and virology diagnostic products
35489904. Lasdraad, kaal en gecoat | Welding wire, bare and coated
38299921. Turntable indicator testers | Turntable indicator testers
95110402. Lucht-, water- en vast afvalbeheer, staatsbestuur | Air, water, and solid waste management, state government

Werken bij KAREL VILTERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KAREL VILTERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KAREL VILTERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KAREL VILTERS. Looking for open vacancies in other companies

 • Machine operator dagwerk (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: ASAP SINT-NIKLAAS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal verantwoordelijk zijn voor volgende taken:    Bedienen van computergestuurde productiemachines    Opvolgen van automatisch gestuurde productieprocessen    Aan- en afvoer van grondstoffen en materialen    Uitvoeren van kwaliteitscontroles

 • Allround medewerker textiel (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Persoon dient stoffen te snijden, te verpakken en naar het magazijn te brengen. Kandidaat is ook verantwoordelijk voor het stockbeheer.

 • Lasser (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Gevarieerde job die bestaat uit lassen, plooien, knippen en ponsen. Je werkt zelfstandig de constructies af van plan tot eindproduct.

 • Polyvalente arbeider m/v 2 ploegen (SINT-ELOOIS-VIJVE)

  Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

  Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Sint-Eloois-Vijve zoeken we dringend een polyvalente arbeider ( m/v ). Als polyvalente arbeider (m/v ) zal je vooral fungeren als vlinder binnen de onderneming. Jouw taken zullen zich situeren binnen 2 verschillende afdelingen. Je kan ingeschakeld worden voor: mengen van verschillende produkten aan de hand van een produktiefiche die je zal ontvangen van de verantwoordelijke die geproduceerde goederen dan afvullen in de daartoe bestemde verpakking ( adhv parameters die je instelt in machine, toezien op kwaliteit, kwantiteit, correcte verpakking,... ) verplaatsen van de kuipen na schoonmaken ( met een elektrische transpallet ), containers wegbrengen naar de koer, klaarzetten van de machine, de leidingen uitkuisen,...

 • Operator 2 ploegen (HEULE)

  Regio: HEULE

  Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Op zoek naar een nieuwe job als arbeider in 2 ploegen? Zou een job als operator wel iets voor jou kunnen zijn? Voor onze klant in Heule zoeken wij maar liefst 4 operatoren om eind augustus op te starten. Wat houdt je job in? Je zal verschillende glasbewerkingsmachines moeten bedienen (hiermee zal je snijden, slijpen of printen Je krijgt een werkbon aan de hand van welke je jouw klantenorder afwerkt Je voert een kwaliteitscontrole uit van de gemaakte stukken

 • HUISHOUDHULPEN EKE/NAZARETH (EKE)

  Regio: EKE

  Bedrijf: DOMOCURA

  Type: Dienstenchequebaan

  DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

 • Student winkelbediende charcuterie te Kasterlee (KASTERLEE)

  Regio: KASTERLEE

  Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een studentenjob als winkelbediende (M/V) in een beenhouwerijafdeling van een supermarkt te Kasterlee? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

 • JOBSTUDENT KEUKENMEDEWERKER (KOKSIJDE)

  Regio: KOKSIJDE

  Bedrijf: DE KELLE

  Type: Studentenjob

  Voor ons gastronomisch restaurant zoeken wij een gemotiveerde en enthousiaste kandidaat voor hulp in de keuken. Je helpt bij voorbereidende taken, dresseren borden en afwas. Interesse? Solliciteer snel. Je bent vrij één of meerdere dagen in het weekend en/of in de vakantieperiodes. Dit is in onderling overleg af te spreken.

 • Credit manager te Sint-Niklaas (ref. 1659) (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: TRIPLE A SOLUTIONS

  Type: Vaste Job

  Heeft Credit Management geen geheimen meer voor jou? Ben je klaar om je kennis te delen en een Credit-afdeling in goede banen te leiden? Deze leuke en uitdagende job kan je niet laten schieten! Online shopping, een booming business. Bij verkoop op afstand -met de mogelijkheid tot kopen op krediet- is het heel belangrijk dat de betalingen goed gemanaged worden. Dat beseft ook onze klant, actief in de verkoop van artikelen voor woning en vrije tijd. Daarom zijn ze op zoek naar een Credit Manager om alles in goede banen te leiden. Als Credit Manager ben je verantwoordelijk voor het operationeel management van de afdeling. Wat houdt dat allemaal in? analyse van Credit Management processen om ze te optimaliseren; implementatie van projecten rond het commercialiseren en rentabiliseren van de Credit activiteiten; beheer van processen voor de acceptatie van kredietaanvragen; opvolging van openstaande vorderingen; beheer van risico’s verbonden aan de kredietportefeuille; communicatie naar klanten i.v.m. openstaande dossiers en invorderingen; coaching van een team van medewerkers; rapportage aan de directie.

 • BINNEN SCHRIJNWERKER (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: GardenFIXers Roeselare

  Type: Vaste Job

  - Dragers op maat brengen en in elkaar zetten (kasten, montageraam, rails, goten, ...) - Schrijnwerkelementen verzagen volgens het plan of de afmetingen van de werf - Parket plaatsen - Houten onderdelen en structuren vervaardigen: Binnenschrijnwerk (parket, trappen, inbouwkasten, …) - Schrijnwerkelementen plaatsen en vastzetten met haken, geleiders, hoekijzers, … - tewerkstelling regio Roeselare

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Lier-Heist o/d Berg)

  Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • Volg de opleiding bediende internationale handel en logistiek (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: TALENTENSTROOM

  Type: Werfreserve

  Als bediende internationale handel en logistiek kom je in contact met de hele wereld! Je regelt verschillende transportopdrachten van A tot Z. Je zorgt ervoor dat goederen van de plaats van vertrek naar de plaats van bestemming worden gezonden. Je reserveert het gekozen vervoermiddel en maakt de vereiste vervoersdocumenten en douaneformaliteiten in orde. Daarenboven zorg je ervoor dat de voorschriften in het documentair krediet en de verzekering strikt worden nageleefd. Je regelt eventueel de opslag van de goederen en de voorfinanciering van het transport. Iets voor jou? Volg deze gratis opleiding.

Zoek naar antwoorden van KAREL VILTERS in sociale netwerken
Look for responds of KAREL VILTERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor KAREL VILTERS. Laat een reactie achter voor KAREL VILTERS. KAREL VILTERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KAREL VILTERS. Leave a respond for KAREL VILTERS. KAREL VILTERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KAREL VILTERS op de google maps. Adres en contacten KAREL VILTERS
Location of KAREL VILTERS on the google maps. Address and contacts of KAREL VILTERS

Andere gerelateerde bedrijven als come KAREL VILTERS KAREL VILTERS: LIBRAIRIE DU CENTRE | DEGAND CLAUDE ET CIE | Studio Tattoo George | ECOSHOP | PETER COOLS

Other related companies as KAREL VILTERS: LIBRAIRIE DU CENTRE | DEGAND CLAUDE ET CIE | Studio Tattoo George | ECOSHOP | PETER COOLS

KAREL VILTERS is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KAREL VILTERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03742462158. Het bedrijf KAREL VILTERS bevindt zich op het adres: PAPENBROEKSTRAAT 387; 3290; DIEST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 396,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 414,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van KAREL VILTERS is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KAREL VILTERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KAREL VILTERS, openstaande posities, locatie van KAREL VILTERS op de kaart.

KAREL VILTERS is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is KAREL VILTERS, company assigned to the tax number BE03742462158. The company KAREL VILTERS is located at the address: PAPENBROEKSTRAAT 387; 3290; DIEST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 396,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 414,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of KAREL VILTERS is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of KAREL VILTERS is not available. You also can look at reviews of KAREL VILTERS, open positions, location of KAREL VILTERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KAREL VILTERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KAREL VILTERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KAREL VILTERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KAREL VILTERS, employees, financial statistics.