KAREL VAN MIERT

Contactgegevens KAREL VAN MIERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KAREL VAN MIERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

KAREL VAN MIERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEIEINDE 118; 2360; OUD-TURNHOUT, België

Telefoon (phone): 14424027 (+32-14424027) 14424027 (+32-14424027)

Fax (fax): +32 (59) 407-40-65 +32 (59) 407-40-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KAREL VAN MIERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KAREL VAN MIERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KAREL VAN MIERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KAREL VAN MIERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KAREL VAN MIERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KAREL VAN MIERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KAREL VAN MIERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KAREL VAN MIERT
Products information KAREL VAN MIERT

BTW identificatienummer (tax): BE04346160888
Ondernemingsnummer: 1709167480
Hoofdstad (capital): 816,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 389,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KAREL VAN MIERT
(Get full report from official database of BE for KAREL VAN MIERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor KAREL VAN MIERT
Addition kinds of activities for KAREL VAN MIERT

473100. Vrachtvervoer regeling | Freight transportation arrangement
864104. Sociale verenigingen | Social associations
14790103. Umber mijnbouw | Umber mining
23299902. Overhemd en broekpakken: mannen, jongeren en jongens | Shirt and slack suits: men's, youths', and boys'
26550401. Bobbins, vezel: gemaakt van gekocht materiaal | Bobbins, fiber: made from purchased material
50510219. Track spikes | Track spikes
57129905. Buiten- en tuinmeubilair | Outdoor and garden furniture
95110204. Waterbeschermingsbureau, overheid | Water pollution control agency, government

Werken bij KAREL VAN MIERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KAREL VAN MIERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KAREL VAN MIERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KAREL VAN MIERT. Looking for open vacancies in other companies

 • Proces operator (volcontinu) (LANGEMARK-POELKAPELLE)

  Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

  Bedrijf: RANDSTAD inhouse services

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als procesoperator sta je in voor het sturen en opvolgen van de indamp-en drooginstallatie voor de productie van melkpoeder en melkderivaten volgens opgegeven productspecificaties en de vooropgestelde kwaliteitseisen. Je staat in voor het controleren van de installatie zodat het productieproces optimaal verloopt op vlak van zowel kwaliteit als kwantiteit. Je houdt het proces visueel in de gaten op de verschillende computerschermen en gaat aan de slag bij het instellen van de installatie, uitvoeren van tussentijdse controles (temperatuur, dichtheid...), opvolgen en uitvoeren van de correcte hygiëneregels. Daarnaast stuur je bij waar nodig.

 • Assistent flexodrukker (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: ASAP AALST

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je assisteert de hoofddrukker aan een 8-kleurenpers - flexoprinting als volgt: - Je brengt de nodige grondstoffen aan: bevoorrading machine. - Je reinigt de machine en drukvormen en voert een basisonderhoud van de drukpers uit. - Je kan inkt mengen volgens de verwachte kleur en de te bedrukken werken. - Daarnaast controleer je de werking en het veiligheidssysteem.

 • Mechanieker atelier (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bloeiend internationaal bedrijf in regio Waregem zijn we op zoek naar een gemotiveerde mechanieker. Je staat in voor de uitvoering van verschillende werkopdrachten aan een divers assortiment van werktuigen (heftrucks, hoogwerker, verreikers, schaarliften, …). Je taken: - Herstellingen uitvoeren aan thermische en elektrische werktuigen (heftrucks, hoogwerkers, verreikers, …). - Diagnose stellen van mechanische defecten. - Onderhoudswerken uitvoeren. - Opzoeken van wisselstukken en uit magazijn halen. - Voorstellen van verbetervoorstellen voor vaak voorkomende problemen. - Sporadisch uitvoeren van een herstelling ter plaatse bij de klant.

 • Chauffeur C of CE - afzetcontainers (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je zet afzetcontainers af of pikt die op met de vaste vrachtwagen of met een vrachtwagen en aanhangwagen. Je vertrekt steeds vanuit het depot en rijdt in een straal van 30 km in de regio. Je start tussen 5u en 7u 's morgens en presteert zo'n 10 tot 12u/dag. Als je even niet moet rijden, dan help je mee in het magazijn. Vanaf september is een nieuwe vrachtwagen voorzien, maar als je wil kan je onmiddellijk starten. Loon volgens PC schoonmaak (hoog startloon!) Optie vast

 • Jobstudenten zaterdagwerk (KOEKELARE)

  Regio: KOEKELARE

  Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

  Type: Studentenjob

  Ben je student en vrij om op zaterdag te werken ? We zoeken nog 5 studenten om te werken van 7u tot 16u. Hulp in de productie en verpakking; Neem snel contact op met Konvert Interim Diksmuide op 051.50.22.67 of mail ons [email protected]

 • Jobstudent Recruiter - Intelect Zaventem (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Intelect

  Type: Studentenjob

  Intelect is de partner van KMO's op het vlak van selectie, uitzend, advies en payroll. Over alle sectoren heen zoeken we voor onze klanten naar kandidaten die matchen met de bedrijfscultuur. Onze geheime wapens? Doorzettingsvermogen, humor, ons motto: "No Guts No Glory" en een passie voor talent en groei. Omdat die passie voor "groei" in ons DNA zit, staan we te popelen om uit te breiden en om binnenkort ons achtste kantoor te openen. Daarom zoeken we gepassioneerde studenten die mee willen bouwen aan onze groei. Hoe ziet jouw dag er uit? -Je zoekt actief naar potentiële kandidaten -Je screent kandidaten tijdens een telefonisch gesprek -Je interviewt kandidaten face to face -Je stelt potentiële kandidaten voor bij de klant -Je schrijft vacatures uit -Je staat in voor de volledige opvolging van je dossiers -Je begeleidt de kandidaat tot aan de ondertekening van de arbeidsovereenkomst -Je staat mee in voor algemene taken zoals onthaal, telefonie en administratieve ondersteuning van het kantoor.

 • Student in Digital Marketing (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Als Student in Digital Marketing, maak je deel uit van het marketing team. Je verzorgt de opmaak van flyers enzovoort in het kader van interne en externe communicatie en marketing communicatie. Als Student in Digital Marketing ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: Opmaak van flyers, video's Posts creëren voor social media en TV Administratieve ondersteuning

 • Group Treasurer (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: ADECCO GENT EXPERTS

  Type: Vaste Job

  Adecco Experts is op zoek naar een gemotiveerde Group Treasurer voor een gekende internationale speler in volle expansie! Een ideale job voor iemand die veel verantwoordelijkheden op zich kan nemen en snel wil doorgroeien. Je maakt deel uit van het Finance&Accounting team en je rapporteert aan de CFO. Jouw takenpakket ziet er uit als volgt: Je bent verantwoordelijk voor de Trade Finance: beheer en opvolging van garantielijnen en garanties, beheer van leasing-en kredietlijnen en aanvragen + opmaken borgen en bankgaranties Je bent verantwoordelijk voor cash management: Backup/aansturen van dagelijkse cashmanagement Aankopen en hedging van vreemde valuta Internationale betalingsverkeer aansturen Working Capital beheer en cashflow forecasting Advisering inzake efficiency en kostminimalisatie Renteberekening-en totale financieringskostenbeheer Helpen bij afsluitingen Administratieve taken betreffende bankrekeningen, bankrelaties en autorisaties Mee opzetten van een treasury management system en cashpooling. Je bent verantwoordelijk voor Credit Insurance: de kwartaal rapportage van Credendo buitenlandse projecten Je bent verantwoordelijk voor Project Financiering Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van bankrelaties en relevante instanties

 • Toonzaalverkoper tegels (M/V) voor vernieuwd filiaal in Belsele! (BELSELE)

  Regio: BELSELE

  Bedrijf: BMB | Van den Broeck

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor een hartelijk ontvangst van onze klanten in onze toonzaal en helpt hen met een correct en vlot advies. Je verwerkt offertes en bestellingen en volgt de leveringen op. Ook telefonische oproepen worden door jou op een professionele manier beantwoord.

 • Electrical Engineers (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: Solid Talent nv

  Type: Vaste Job

  Heb je kennis van het AREI? Ben je bereidt om te werken in Elsoo & Antwerpen? Heb je reeds ervaring opgedaan binnen een Elektrische omgeving? Dan ben jij dé electrical engineer die we zoeken! Je staat in voor het zelfstandig ontwerpen op basic niveau van een 6KV installatie bestaande uit bestaande 6KV verdeler, nieuwe trafo, nieuw busbar en nieuwe 400V hoofdverdeler. Je stelt specificaties op t.b.v. trafo, busbar en hoofdverdeler. Je voert berekeningen uit. Je bepaalt kabeltrace’s 6KV. Je zorgt voor het input geven t.b.v. cost estimate. Je speelt een actieve rol in multidisciplinair project team. Je staat in voor het basis ontwerp van aardingsinstallatie, verlichtingsinstallatie, indeling E-ruimte, hoofdkabelbaan trace’s, datasheets motoren, datasheets frequentie regelaars, interface specificatie package units, scope of work/basic of design.

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

 • ZAALMEDEWERKERS / ZAALMEDEWERKSTERS (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: PARTAASCH

  Type: Flexijob

  Als zaalmedewerkers (m/v) staan jullie in voor de bediening van de gerechten in de zaal. Jullie staan in voor de orde en netheid in de zaal.

Zoek naar antwoorden van KAREL VAN MIERT in sociale netwerken
Look for responds of KAREL VAN MIERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor KAREL VAN MIERT. Laat een reactie achter voor KAREL VAN MIERT. KAREL VAN MIERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KAREL VAN MIERT. Leave a respond for KAREL VAN MIERT. KAREL VAN MIERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KAREL VAN MIERT op de google maps. Adres en contacten KAREL VAN MIERT
Location of KAREL VAN MIERT on the google maps. Address and contacts of KAREL VAN MIERT

Andere gerelateerde bedrijven als come KAREL VAN MIERT KAREL VAN MIERT: LUK VAN RAEMDONCK | MAES & PARTNERS | COIFFURE STIENTJE | N. MARI?N | Govaers M M

Other related companies as KAREL VAN MIERT: LUK VAN RAEMDONCK | MAES & PARTNERS | COIFFURE STIENTJE | N. MARI?N | Govaers M M

KAREL VAN MIERT is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KAREL VAN MIERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04346160888. Het bedrijf KAREL VAN MIERT bevindt zich op het adres: HEIEINDE 118; 2360; OUD-TURNHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 816,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 389,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van KAREL VAN MIERT is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KAREL VAN MIERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KAREL VAN MIERT, openstaande posities, locatie van KAREL VAN MIERT op de kaart.

KAREL VAN MIERT is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is KAREL VAN MIERT, company assigned to the tax number BE04346160888. The company KAREL VAN MIERT is located at the address: HEIEINDE 118; 2360; OUD-TURNHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 816,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 389,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of KAREL VAN MIERT is Pipelines, Except Natural Gas, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of KAREL VAN MIERT is not available. You also can look at reviews of KAREL VAN MIERT, open positions, location of KAREL VAN MIERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KAREL VAN MIERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KAREL VAN MIERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KAREL VAN MIERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KAREL VAN MIERT, employees, financial statistics.