KAREL DEVREESE

Contactgegevens KAREL DEVREESE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KAREL DEVREESE: address, phone, fax, email, website, opening hours

KAREL DEVREESE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-CORYNSTRAAT 5; 8647; LO-RENINGE, België

Telefoon (phone): 57400207 (+32-57400207) 57400207 (+32-57400207)

Fax (fax): +32 (15) 164-61-57 +32 (15) 164-61-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KAREL DEVREESE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KAREL DEVREESE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KAREL DEVREESE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KAREL DEVREESE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KAREL DEVREESE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KAREL DEVREESE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KAREL DEVREESE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KAREL DEVREESE
Products information KAREL DEVREESE

BTW identificatienummer (tax): BE08215820312
Ondernemingsnummer: 1255706787
Hoofdstad (capital): 177,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 580,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KAREL DEVREESE
(Get full report from official database of BE for KAREL DEVREESE)

Aanvulling soorten activiteiten voor KAREL DEVREESE
Addition kinds of activities for KAREL DEVREESE

346202. Pomp, compressor en turbine smeedstukken | Pump, compressor, and turbine forgings
871199. Engineering diensten, nec | Engineering services, nec
26550401. Bobbins, vezel: gemaakt van gekocht materiaal | Bobbins, fiber: made from purchased material
34710206. Afwerking, metalen of gevormde producten | Finishing, metals or formed products
51980000. Verf, vernis en benodigdheden | Paints, varnishes, and supplies
52110401. Greenhouse kits, geprefabriceerd | Greenhouse kits, prefabricated
63319903. Ketelverzekering | Boiler insurance

Werken bij KAREL DEVREESE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KAREL DEVREESE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KAREL DEVREESE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KAREL DEVREESE. Looking for open vacancies in other companies

  • Opleiding tot CNC operator (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij altijd al als CNC operator willen werken maar heb je niet de nodige ervaring? Geen probleem! Voor ZF Wind Power zijn we op zoek naar gemotiveerde kandidaten die openstaan om een 8-daagse opleiding te volgen. Na deze 8 dagen zal jouw opleiding verdergaan op de werkvloer. ZF Wind Power is wereldwijd actief als ontwerper, producent en leverancier van betrouwbare klantspecifieke tandwielkasten voor windturbines, met een vermogen tussen 800 en 8000 kW. ZF is leverancier voor alle grote merken van windturbines. Onze tandwielkasten worden geïnstalleerd in windturbines op land en op zee. Het hoofdkwartier van ZF Wind Power bevindt zich in Lommel (België), en onze productie vindt plaats in België, Duitsland, India, China en de Verenigde Staten. In Lommel (België) stellen we bijna 900 mensen tewerk. Als OPERATOR CNC MACHINES ben je verantwoordelijk voor het produceren van de onderdelen van onze tandwielkasten (tandwielen, assen, gietstuken) die in windturbines gebruikt worden. De wereld van "verspaning" kent voor jou weinig geheimen. Je taken omvatten het opspannen van het werkstuk, de zelfstandige bediening van moderne CNC-gestuurde metaalbewerkingmachines, de afwerking en de eerste kwaliteitscontrole van de toleranties van die werkstukken. Deze verspanende technieken kan je bij ZF Wind Power vinden: • Draaien: horizontaal en verticaal draaien • Frezen: afwikkelfrezen voor vertandingen en horizontale bewerkingscenters • Slijpen: tandflank-, binnen- en buitenslijpen (op microniveau)

  • Productiemewerker voeding 2-ploegen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Plukon Food Group

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Plukon Olen is een voedingsbedrijf dat verschillende kant-en-klare maaltijden en vleesproducten maakt. Heb je altijd al willen weten hoe kip cordon blue gemaakt wordt? Of misschien wil je graag een deel uitmaken van het proces om voeding in een supermarkt te krijgen? Plukon Olen heeft momenteel een vacature openstaan voor nieuwe productiemedewerkers. Er is een mogelijkheid om flexibel te werken. Je zal instaan voor het inpakken, verwerken en etikettering van rauwe en gebakken vleesproducten. Loon: 13,1572 euro/uur + ploegenpremie + maaltijdcheques

  • Polyvalente magazijnier met CE rijbewijs (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij gaan dringend op zoek naar een polyvalente magazijnmedewerker die ook in het bezit is van een CE-rijbewijs. Onze klant is actief in de productie van kwaliteitsvolle matrassen, kussens, zetels,... Je zal voor 40% instaan voor het intern transport van de goederen en voor 60% meewerken in het magazijn en een deel in de productie. Takenpakket: Intern transport (CE-rijbewijs is vereist!) Klaarzetten van bestellingen Bestellingen laden in de vrachtwagens met de heftruck (attest is geen vereiste) Afwerken van matrassen (dit is maatwerk, je zal deze verlijmen en verzagen, + machines instellen!)

  • Marktmededewerker kaas-charcuterie Cru Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als allround medewerker heb je een heel gevarieerd takenpakket en ga je aan de slag in alle afdelingen, waaronder dranken, brood, vlees, groenten en fruit. Daarnaast ben je vast aan de slag in de afdeling charcuterie. Je hebt een passie voor verfijnde, authentieke vleeswaren en vertelt de klanten graag alles over de herkomst en de bereidingswijze. Je zorgt voor een warm onthaal en bedient de klanten met de glimlach. Je geeft hen correcte tips mee, waarmee ze thuis gerust aan de slag kunnen. Je zorgt er uiteraard voor dat het aanbod en de winkel er altijd piekfijn uitzien. Je bent sterk geïnteresseerd in alles wat met lekker eten te maken heeft. En je kijkt ernaar uit om zo veel mogelijk bij te leren van collega¿s en leveranciers.

  • Verkoper kledij en accessoires (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gerenommeerde kledingzaak te Hasselt, zijn we op zoek naar een shopmedewerker. Je zal instaan voor het hele proces. Zo verwelkom je de klanten en sta je hen met raad en daad bij. Je doet er alles voor dat klanten met een glimlach buiten gaan.

  • HUISHOUDHULP VOLTIJDS LOCHRISTI (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: GREENHOUSE LOCHRISTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Lochristi zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Tielt (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zandhoven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Productie-Ingenieur (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Na een intensieve technische opleiding in België sta je in voor projecten ter ondersteuning van onze productie in België en/of in Tsjechië. Op projectbasis zorg je b.v. voor de opstart van een nieuw product; of je staat in voor procesverbeteringen; of je helpt tijdelijk een productieafdeling in goede banen te leiden; enz… Je werkt nauw samen met zowel Belgische als Tsjechische collega's en rapporteert rechtstreeks aan de directie in België.

  • Projectleider (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    U doet technische en organisatorische opvolging op werven in woning- en appartementsbouw, uitsluitend werken voor kopers van private residentiële projecten in eigen beheer. Sturing en planning van onderaannemers en leveranciers. Overleg met architecten en klanten. U rapporteert aan directie.

  • MECANICIEN (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic is op zoek naar Mechaniekers die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als mechanieker weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

  • ZELFSTANDIGE PSYCHOLOOG/PSYCHOLOGE (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: VILLA MEDICA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team uit te bouwen zijn we op zoek naar een psycholoog. Uw hoofdopdracht bestaat uit de kortdurende behandeling (3-5 gesprekken) van vaak voorkomende niet complexe psychische problemen (burn-out, lichte depressieve klachten, stress,…). Dit voor volwassenen en gezinnen. Indien meer gespecialiseerde of intensieve zorg aangewezen is, verwijst u actief en gericht door naar het gepaste zorgaanbod.

Zoek naar antwoorden van KAREL DEVREESE in sociale netwerken
Look for responds of KAREL DEVREESE in social networks

Lees alle opmerkingen voor KAREL DEVREESE. Laat een reactie achter voor KAREL DEVREESE. KAREL DEVREESE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KAREL DEVREESE. Leave a respond for KAREL DEVREESE. KAREL DEVREESE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KAREL DEVREESE op de google maps. Adres en contacten KAREL DEVREESE
Location of KAREL DEVREESE on the google maps. Address and contacts of KAREL DEVREESE

Andere gerelateerde bedrijven als come KAREL DEVREESE KAREL DEVREESE: NOVOTEL GRANDPLACE | Tichel (Den) ontmoetingscentrum | NEW COIFF'PAQUITA | PATRICIA GENNOTTE | ALEX CRAPS

Other related companies as KAREL DEVREESE: NOVOTEL GRANDPLACE | Tichel (Den) ontmoetingscentrum | NEW COIFF'PAQUITA | PATRICIA GENNOTTE | ALEX CRAPS

KAREL DEVREESE is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KAREL DEVREESE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08215820312. Het bedrijf KAREL DEVREESE bevindt zich op het adres: SINT-CORYNSTRAAT 5; 8647; LO-RENINGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 177,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 580,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van KAREL DEVREESE is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KAREL DEVREESE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KAREL DEVREESE, openstaande posities, locatie van KAREL DEVREESE op de kaart.

KAREL DEVREESE is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is KAREL DEVREESE, company assigned to the tax number BE08215820312. The company KAREL DEVREESE is located at the address: SINT-CORYNSTRAAT 5; 8647; LO-RENINGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 177,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 580,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of KAREL DEVREESE is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of KAREL DEVREESE is not available. You also can look at reviews of KAREL DEVREESE, open positions, location of KAREL DEVREESE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KAREL DEVREESE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KAREL DEVREESE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KAREL DEVREESE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KAREL DEVREESE, employees, financial statistics.