K.I. CENTRUM FEVERY JAN

Contactgegevens K.I. CENTRUM FEVERY JAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data K.I. CENTRUM FEVERY JAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

K.I. CENTRUM FEVERY JAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RATTEVALLESTRAAT 19; 8433; MIDDELKERKE, België

Telefoon (phone): 58233493 (+32-58233493) 58233493 (+32-58233493)

Fax (fax): +32 (16) 164-82-94 +32 (16) 164-82-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) K.I. CENTRUM FEVERY JAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "K.I. CENTRUM FEVERY JAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "K.I. CENTRUM FEVERY JAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van K.I. CENTRUM FEVERY JAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen K.I. CENTRUM FEVERY JAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of K.I. CENTRUM FEVERY JAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees K.I. CENTRUM FEVERY JAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti K.I. CENTRUM FEVERY JAN
Products information K.I. CENTRUM FEVERY JAN

BTW identificatienummer (tax): BE05619201660
Ondernemingsnummer: 9419097900
Hoofdstad (capital): 651,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 544,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor K.I. CENTRUM FEVERY JAN
(Get full report from official database of BE for K.I. CENTRUM FEVERY JAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor K.I. CENTRUM FEVERY JAN
Addition kinds of activities for K.I. CENTRUM FEVERY JAN

10410201. Gold bullion productie | Gold bullion production
32690303. Knippen en decoreren van China | Firing and decorating china
33410201. Goudsmelten en raffineren (secundair) | Gold smelting and refining (secondary)
35599934. Tabaksproducten machines | Tobacco products machinery
35770503. Optische scanapparaten | Optical scanning devices
36630110. Ontvangers, radiocommunicatie | Receivers, radio communications
36919901. Alkaline cel batterijen | Alkaline cell storage batteries
44929905. Ontdooien van zeeschepen | Undocking of ocean vessels
73890200. Inspectie- en testdiensten | Inspection and testing services

Werken bij K.I. CENTRUM FEVERY JAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in K.I. CENTRUM FEVERY JAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor K.I. CENTRUM FEVERY JAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for K.I. CENTRUM FEVERY JAN. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur CE Genk: gevarieerde dagritten + mooie werkuren (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een familiebedrijf in Genk zijn we dringend op zoek naar een chauffeur met rijbewijs CE. Je rijdt gevarieerde nationale dagritten: o.a. vervoer van isolatie, ramen en deuren, poorten, trappen... Je staat er ook voor open om af en toe een rit met de vaste vrachtwagen te doen. Je werkt voltijds van maandag t.e.m. vrijdag. Indien gewenst kan je er ook 4/5e werken (maar je moet sowieso op maandag inzetbaar zijn). Je begint rond 6:00, maar zal nooit moeten werken tot 18:00. Je bent meestal terug rond 16:30.

 • Operator (m/v) (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: ACTIEF DEINZE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Zoek jij werk als operator en heb jij interesse in kunststofverwerking of techniek? Dan is deze job iets voor jou! Als operator ben je verantwoordelijk voor het bedienen en bijsturen van diverse blaasextrusie machines. Door een goede opstart van de machines na te doen na een weekendstilstand, verzeker je de kwaliteit van de producten. Je staat in voor de kwaliteit van de vervaardigde flessen en geeft deze informatie rechtstreeks in het computersysteem in. Ook analyseer je de kwaliteitsresultaten. Bij problemen ga je actief op zoek naar oplossingen. Je neemt initiatief en denkt mee aan verbeteringen zodat ons blaasproces geoptimaliseerd kan worden. Je start in een 3-ploegenstelsel en bent bereid om op termijn, indien nodig, over te stappen naar een 5-ploegensysteem.

 • Chocolatier sculpturen - tijdelijke functie (VLEZENBEEK)

  Regio: VLEZENBEEK

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Wij zoeken ene tijdelijk createur chocolatier ter ondersteuning van een project over sculpturen. Dit is voor de duur van minimaal 1 maand.   Je zal instaan voor het verwerken van de chocolade tot sculpturen.   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een bekende producent van pralines, chocolade en luxe roomijs, gelegen in Vlezenbeek.

 • Business Development Specialist - Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: Jobmatch

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Business Development Specialist werk je in het verlengde van de sales en marketing van onze klanten. Deze laatste zijn grote IT-spelers zoals Microsoft, IBM, SAP en HP. Kan jij gesprekken voeren op elk contactniveau binnen een organisatie en krijg je een kick van het openen van deuren en het maken van afspraken? Met jouw lef bel je zo met het management van grote organisaties en met de eindverantwoordelijken voor IT en bedrijfsprocessen. Afhankelijk van het project waarop je werkt, ziet je job er weer anders uit. Je gaat niet over tot verkoop, maar je vergaart wel de nodige informatie voor het project. Je neemt telefonisch contact op met de eindbeslissers van IT departementen om informatie te verkrijgen en eventueel een afspraak te maken voor de klant. Je brengt de structuur en contactpersonen van de top 30.000 bedrijven gedetailleerd in kaart. Door op maat gemaakte campagnes creëer je kwalitatieve verkoopkansen voor je klant. Je leert je klanten kennen, net als zijn producten, doelstellingen, concurrenten en opportuniteiten.

 • Administratief Bediende Customer Service (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: Start People Gent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Administratief Bediende op het departement Customer Service, zal hij of zij voornamelijk instaan voor het administratieve beheer van data. Meer specifiek: klantengegevens, contractbeheer en facturatie. Hij of zij beantwoordt af en toe telefonische oproepen en onderhoudt contact met de andere afdelingen. • Je werkt in een team van 7 personen • Je registreert contractgegevens • Je vergelijkt de ingegeven prestaties met de geldende tarieven • Je factureert uitgevoerde controles • Je klasseert documenten digitaal en manueel • Je behandelt eventuele klachten en helpt onze klanten zo goed mogelijk verder

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Appels – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (APPELS)

  Regio: APPELS

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student (m/v) (BERLARE)

  Regio: BERLARE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Studentenjob

  Job details Ben je een echte golf liefhebber en ken je Berlare, Temse, Lokeren, Deinze of Aalst uit je broekzak? Dan is de functie als student stadsbegeleiding met minigolf perfect voor jou! Wat doe je precies? Je begeleidt een groep doorheen de stad en dit in combinatie met minigolf. De tour duurt ongeveer 3 uur, hierbij heb je 6 tot 9 holes. Bij elke stop die je maakt vertel je een leuk weetje. Dit kan een belangrijk monument zijn maar ook een kerk,…. De groep mag dan een balletje slaan naar het belangrijk item. Dit zijn speciale balletjes die geen schade kunnen veroorzaken aan de straat of het aan het belangrijk item. Je houdt aan de hand van een score blad bij wie met de minste slagen het doel heeft bereikt. Die persoon is dan uiteraard de winnaar.

 • Student weekend verkoop (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: jobmatch

  Type: Studentenjob

  Gekende meubelzaak in het Waasland. Je staat in voor de verkoop van meubels op verschillende afdelingen.

 • Ploegchef (MEULEBEKE)

  Regio: MEULEBEKE

  Bedrijf: Konvert Interim Tielt

  Type: Vaste Job

  Voor een textielbedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde meewerkend ploegchef voor de vaste nacht. Je stuurt een team van 3 à 4 operatoren aan. Je bent verantwoordelijk voor het volledige productieproces, o.a. voor het instellen van de machines en het opstarten van de lijnen. Je voert gegevens in de computer en brengt de productiesnelheid in kaart.

 • Informaticaleerkracht (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: DE LIFT

  Type: Zelfstandige activiteit

  School De Lift is een secundaire school voor collectief huisonderwijs voor jongeren met een autismespectrumstoornis. De Lift biedt leerlingen een arbeidsgerichte computeropleiding, waarbij hun kansen op professionele vooruitzichten geoptimaliseerd worden. De IT’er is op de hoogte van de noden van het werkveld en zorgt voor een praktijkgericht aanbod, vertrekkend van de interesses en de sterktes van de leerling. IT-bedrijf Cronos is de partner van De Lift en biedt de IT-ondersteuning. Een nauwe afstemming rond lesinhouden en doelen met de andere IT'ers is noodzakelijk. De Lift is een kleinschalig initiatief, waarbij de groep wordt opgesplitst zodat slechts enkele leerlingen gelijktijdig informaticales krijgen. De informaticalessen worden gegeven door de IT-leerkracht, meestal ondersteund door vrijwilligers of stagiairs. Naast 12 uur informatica krijgen de leerlingen ook algemene vakken. Deze lopen gelijktijdig in de andere groepen, zodat er steeds een leerkracht van de algemene vakken aanwezig is, die indien nodig ondersteuning kan bieden aan de IT-leerkracht. De leerlingen krijgen per vak een aanbod op maat, waardoor groepslessen vrijwel onmogelijk zijn. De IT’er bereidt zijn lessen per leerling voor. Tijdens de les wisselt de IT’er flexibel, zodat iedere leerling een gelijke hoeveelheid informaticales krijgt en vervolgens weer zelfstandig (of onder begeleiding van een vrijwilliger of stagiair) aan het werk gezet wordt. De leerlingen hebben meestal een doorgedreven informatica-interesse, waardoor IT vaak hun favoriete vak is. De leerlingen hebben een (rand)normale of hoge begaafdheid, doch hun autisme maakt dat ze een aparte manier van leren hebben. Voor de start zal de IT’er een infodag krijgen over autisme en tips rond aanpak. Verder blijft de orthopedagoge beschikbaar voor vragen en volgt op, onder andere tijdens de wekelijkse teamvergadering. De leerlingen zijn 12 tot 20 jaar. We introduceren regelmatig nieuwe aspecten van de informaticawereld en brengen de sterktes en interesses van de leerlingen in kaart. Voor ieder individu worden dan, samen met de jongere en de ouders, doelen bepaald voor de komende periode. De inbreng van de IT-leerkracht is hierbij essentieel.

 • BIJLESLEERKRACHTEN (regio TIELT/WEST-VLAANDEREN) (Regio Tielt)

  Regio: Regio Tielt

  Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: T2018

 • Mystery Shopper (Provincie Antwerpen)

  Regio: Provincie Antwerpen

  Bedrijf: M-Eye

  Type: Werfreserve

  Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

Zoek naar antwoorden van K.I. CENTRUM FEVERY JAN in sociale netwerken
Look for responds of K.I. CENTRUM FEVERY JAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor K.I. CENTRUM FEVERY JAN. Laat een reactie achter voor K.I. CENTRUM FEVERY JAN. K.I. CENTRUM FEVERY JAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for K.I. CENTRUM FEVERY JAN. Leave a respond for K.I. CENTRUM FEVERY JAN. K.I. CENTRUM FEVERY JAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie K.I. CENTRUM FEVERY JAN op de google maps. Adres en contacten K.I. CENTRUM FEVERY JAN
Location of K.I. CENTRUM FEVERY JAN on the google maps. Address and contacts of K.I. CENTRUM FEVERY JAN

Andere gerelateerde bedrijven als come K.I. CENTRUM FEVERY JAN K.I. CENTRUM FEVERY JAN: KARIM DEPAUW | Anita | JEUGDHUIS BRAAM | ALEXANDRE BEKEFI | SASKIA VANDERSTICHELE

Other related companies as K.I. CENTRUM FEVERY JAN: KARIM DEPAUW | Anita | JEUGDHUIS BRAAM | ALEXANDRE BEKEFI | SASKIA VANDERSTICHELE

K.I. CENTRUM FEVERY JAN is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is K.I. CENTRUM FEVERY JAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05619201660. Het bedrijf K.I. CENTRUM FEVERY JAN bevindt zich op het adres: RATTEVALLESTRAAT 19; 8433; MIDDELKERKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 651,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 544,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van K.I. CENTRUM FEVERY JAN is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van K.I. CENTRUM FEVERY JAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van K.I. CENTRUM FEVERY JAN, openstaande posities, locatie van K.I. CENTRUM FEVERY JAN op de kaart.

K.I. CENTRUM FEVERY JAN is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is K.I. CENTRUM FEVERY JAN, company assigned to the tax number BE05619201660. The company K.I. CENTRUM FEVERY JAN is located at the address: RATTEVALLESTRAAT 19; 8433; MIDDELKERKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 651,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 544,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of K.I. CENTRUM FEVERY JAN is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of K.I. CENTRUM FEVERY JAN is not available. You also can look at reviews of K.I. CENTRUM FEVERY JAN, open positions, location of K.I. CENTRUM FEVERY JAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over K.I. CENTRUM FEVERY JAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf K.I. CENTRUM FEVERY JAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about K.I. CENTRUM FEVERY JAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company K.I. CENTRUM FEVERY JAN, employees, financial statistics.