JUSTIN RASSART

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • JUSTIN RASSART
Private companiesHealth Services • JUSTIN RASSART

Contactgegevens JUSTIN RASSART: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JUSTIN RASSART: address, phone, fax, email, website, opening hours

JUSTIN RASSART

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA TOMBE 9; 4280; HANNUT, België

Telefoon (phone): 19512036 (+32-19512036) 19512036 (+32-19512036)

Fax (fax): +32 (50) 518-83-61 +32 (50) 518-83-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JUSTIN RASSART: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JUSTIN RASSART"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JUSTIN RASSART"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JUSTIN RASSART, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JUSTIN RASSART. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JUSTIN RASSART, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JUSTIN RASSART. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JUSTIN RASSART
Products information JUSTIN RASSART

BTW identificatienummer (tax): BE05571411132
Ondernemingsnummer: 9514129638
Hoofdstad (capital): 472,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 759,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JUSTIN RASSART
(Get full report from official database of BE for JUSTIN RASSART)

Aanvulling soorten activiteiten voor JUSTIN RASSART
Addition kinds of activities for JUSTIN RASSART

09190101. Walvisvissen | Whale fishing
20539905. Knishes, bevroren | Knishes, frozen
20850000. Gedistilleerde en gemengde dranken | Distilled and blended liquors
35450305. Boring machine bijlagen (gereedschap gereedschap accessoires) | Boring machine attachments (machine tool accessories)
44999901. Boothouses, commercieel | Boathouses, commercial

Werken bij JUSTIN RASSART: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JUSTIN RASSART: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JUSTIN RASSART. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JUSTIN RASSART. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoopmedewerker Bedden (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Go4Jobs Brugge

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je geeft advies aan de klanten betreffende hun slaapcomfort Je maakt de bestelbon op en zorgt ervoor dat de klant tevreden naar buiten gaat!

 • Dynamische Orderpicker m/v (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Start People Aalst

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Een grote fabricant in bankautomaten zoekt dynamische orderpickers (m/v) om het centrale magazijn te ordenen en bestellingen en onderdelen klaar te zetten. De onderstaande taken behoren tot jouw takenpakket: Aan de hand van een pickinglijst neem je de juiste materialen uit de rekken. Je helpt bij het laden en het lossen van vrachtwagens met de vaste magazijniers. Je stockeert de materialen op de juiste plaats, nadat je ze gecontroleerd hebt. Je staat in voor het herinpakken en terugzenden indien nodig. Je zorgt ervoor dat de bestelde goederen aan de aanvrager bezorgd worden.

 • Employé Logistique (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor de marktleider in de parkeersector zijn wij op zoek naar een CONTROL ROOM OPERATOR voor de parkings te centrum Brussel. Wat houdt de functie in? Als operator in de Control Room zal je via telefoon/interfonie fungeren als het aanspreekpunt voor de klanten in de parkings. Dat houdt in dat je op vraag van de klant de nodige informatie versterkt (vb. openingsuren, tarieven, productinformatie, ...)  Daarnaast geef je ook de nodige ondersteuning aan klanten bij incidenten/probleemmeldingen en, indien mogelijk, los je het probleem vanop afstand op. Als het probleem echter niet vanop afstand opgelost kan worden, dan stuur jij een team van collega's ter plaaste om de klant te helpen. Achteraf maak je een duidelijke analyse van het vastgestelde probleem en stel je de juiste prioriteiten.  Tot slot sta je eveneens in voor de registratie van iedere ontvangen oproep en de ondernomen actie(s) in het logboek. 

 • ontwerpingenieur (MOORSLEDE)

  Regio: MOORSLEDE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als ontwerpingenieur werk je aan de ontwikkeling van nieuwe machines of verbeter je bestaande. De focus ligt op het ontwerp van elektromechanische systemen. Je maakt hiertoe vnl. gebruik van de ontwerpsoftware SolidWorks. Je vertrekt van een lastenboek of concept en werkt het ontwerp gedetailleerd uit. Bestaande tekeningen bekijk je met een kritische blik. Je houdt rekening met adviezen berekeningen en wettelijke regels. Je volgt de nieuwe technologische trends van nabij. Op regelmatige basis ga je in gesprek met de werkvoorbereiders om een foutloze technische overdracht te garanderen. Dit met het oog op een efficiënt productieproces. Eens het productieproces gestart is bied je eveneens de nodige technische expertise en ondersteuning. Binnen deze functie is het noodzakelijk om informatie uit te wisselen met collega?s om samen te streven naar kwaliteit en efficiëntie.

 • vrachtwagenmechanieker (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Geel, een grote speler in het outsourcen van technische profielen, zoeken wij dringend een vrachtwagen mechanieker  met elektrische kennis. Als vrachtwagenmechanieker sta je in voor: Onderhoud van schuurvrachtwagens en hun boordcomputer Je gaat voornamelijk besturingskasten bekabelen en vrachtwagens onderhouden

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Nevele - Landegem (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: EASY LIFE SINT-MARTENS-LATEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio van Melle. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS AALST (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: GREENHOUSE LEDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Aalst zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! Graag eigen vervoer.

 • Keukenhulp dagopdrachten - ideaal voor studenten (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Tempo-Team

  Type: Studentenjob

  Voor het UZ Gent zijn wij op zoek naar medewerkers voor de cafetaria en/of broodjeszaak. Je bent beschikbaar om regelmatig in te springen. Je helpt mee in de cafetaria (aanvullen, afwassen, afruimen) of in de broodjeszaak (mis-en-place, schoonmaken, aanvullen). Je werkt tussen 7u30 en 20u. Geen mogelijkheid op een vast contract.

 • orderpicker jobstudent (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: SHOPWEDO

  Type: Studentenjob

  Shopwedo is gespecialiseerd in het verlenen van e-fulfilment diensten voor webshops. Wij zorgen ervoor dat de afhandeling van webshop bestellingen snel, goedkoop en efficiënt gebeuren. Wij stockeren de goederen in ons magazijn, wij controleren de kwaliteit en kwantiteit van de geleverde goederen, wij picken en packen de goederen waarna deze verzonden worden binnen heel Europa.

 • Kinderverzorgster/verzorger (KEERBERGEN)

  Regio: KEERBERGEN

  Bedrijf: Jannekemaan

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken gemotiveerde en betrouwbare kinderverzorgsters (m/v). Je bent iemand die gemakkelijk structuur kan aanbrengen in de leefwereld van het kindje. Je zorgt voor kindjes tussen 0-3 jaar. Motivatie en inzet zijn noodzakelijk. Huishoudelijke taken zoals de kribbe schoonmaken behoren mee tot het takenpakket.

 • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio HEINDONK (HEINDONK)

  Regio: HEINDONK

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

 • LEERKRACHTEN VOOR BIJLES LATIJN REGIO AALST (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ICREATE

  Type: Zelfstandige activiteit

  DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Aalst. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs. Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar een leerkracht LATIJN, iemand die praktische ervaring kan overbrengen bij jongeren.

Zoek naar antwoorden van JUSTIN RASSART in sociale netwerken
Look for responds of JUSTIN RASSART in social networks

Lees alle opmerkingen voor JUSTIN RASSART. Laat een reactie achter voor JUSTIN RASSART. JUSTIN RASSART bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JUSTIN RASSART. Leave a respond for JUSTIN RASSART. JUSTIN RASSART on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JUSTIN RASSART op de google maps. Adres en contacten JUSTIN RASSART
Location of JUSTIN RASSART on the google maps. Address and contacts of JUSTIN RASSART

Andere gerelateerde bedrijven als come JUSTIN RASSART JUSTIN RASSART: ADMIN. DIRECTE BELAST. | MULTI STYL CARREL. REAL. | PLUCZENIK DIAMOND COMPANY NV | HUIS PONNET | Feys E

Other related companies as JUSTIN RASSART: ADMIN. DIRECTE BELAST. | MULTI STYL CARREL. REAL. | PLUCZENIK DIAMOND COMPANY NV | HUIS PONNET | Feys E

JUSTIN RASSART is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JUSTIN RASSART, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05571411132. Het bedrijf JUSTIN RASSART bevindt zich op het adres: RUE DE LA TOMBE 9; 4280; HANNUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 472,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 759,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van JUSTIN RASSART is Gezondheidszorg, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JUSTIN RASSART is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JUSTIN RASSART, openstaande posities, locatie van JUSTIN RASSART op de kaart.

JUSTIN RASSART is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is JUSTIN RASSART, company assigned to the tax number BE05571411132. The company JUSTIN RASSART is located at the address: RUE DE LA TOMBE 9; 4280; HANNUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 472,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 759,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of JUSTIN RASSART is Health Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JUSTIN RASSART is not available. You also can look at reviews of JUSTIN RASSART, open positions, location of JUSTIN RASSART on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JUSTIN RASSART, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JUSTIN RASSART, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JUSTIN RASSART, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JUSTIN RASSART, employees, financial statistics.