JULIEN SPIESSCHAERT

Contactgegevens JULIEN SPIESSCHAERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JULIEN SPIESSCHAERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

JULIEN SPIESSCHAERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUGGESTEENWEG 24; 8755; RUISELEDE, België

Telefoon (phone): 51687046 (+32-51687046) 51687046 (+32-51687046)

Fax (fax): +32 (53) 120-39-13 +32 (53) 120-39-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JULIEN SPIESSCHAERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JULIEN SPIESSCHAERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JULIEN SPIESSCHAERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JULIEN SPIESSCHAERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JULIEN SPIESSCHAERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JULIEN SPIESSCHAERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JULIEN SPIESSCHAERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JULIEN SPIESSCHAERT
Products information JULIEN SPIESSCHAERT

BTW identificatienummer (tax): BE04266784667
Ondernemingsnummer: 6418731689
Hoofdstad (capital): 726,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 475,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JULIEN SPIESSCHAERT
(Get full report from official database of BE for JULIEN SPIESSCHAERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor JULIEN SPIESSCHAERT
Addition kinds of activities for JULIEN SPIESSCHAERT

31110600. Fijn, pluizend leer; | Fine, pliant leather; sheep, goat, calf
35850202. Tellers en teller kasten, gekoeld | Counters and counter display cases, refrigerated
59419903. Bowling apparatuur en benodigdheden | Bowling equipment and supplies
70320300. Sportkampen | Sporting camps
79970404. Voetbalclub, behalve professioneel en semi-professioneel | Soccer club, except professional and semi-professional
87110301. Chemische technologie | Chemical engineering

Werken bij JULIEN SPIESSCHAERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JULIEN SPIESSCHAERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JULIEN SPIESSCHAERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JULIEN SPIESSCHAERT. Looking for open vacancies in other companies

 • Lasser/samensteller (m/v) (BOCHOLT)

  Regio: BOCHOLT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf te Bocholt dat actief is in de productie van trappen en leuningen, maar ook carports, poorten en ander metaalwerken in staal en inox zijn wij op zoek naar een gedreven lasser/ samensteller. Belangrijk is dat je zelfstandig kan werken. Je krijgt de nodige plannen, waarna je zelf de constructie samen stelt. Je zal vooral tewerkgesteld worden in het atelier, maar verplaatsing tot werf kan sporadisch voorkomen. Het betreft een functie in dagdienst. Voorlopig om een drukke periode op te vangen, maar de mogelijkheid tot een vast contract zit er zeker in.

 • PLAATSER RAMEN EN DEUREN MET RIJBEWIJS C (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: ACCENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Plaatsen van ramen en deuren in alu en pvc - Zorgen voor de afwerking van het ramen. - Plaatsen van gordijnbakken en venstertabletten.

 • Huishoudhulp/poetshulp regio Eke-Nazareth-De Pinte (DE PINTE)

  Regio: DE PINTE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Jobstudent Kledingwinkel 18+ (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Agilitas Genk

  Type: Studentenjob

  Begroeten en helpen van klanten Bedienen van de kassa In orde houden van de winkel Bedrijfsprofiel: Voor een kledingwinkel in Genk zoeken wij jobstudenten die ook door de week een aantal dagen beschikbaar zijn (niet enkel woensdag namiddag)

 • Jobstudent (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Bijlesgever fysica (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor fysica aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Onderhoudsmedewerker Sportoase Eburons Dome (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: GROEP SPORTOASE

  Type: Studentenjob

  • Je staat in voor de schoonmaak van heel het sportcomplex • Opvolgen van een goed stockbeheer. • Schoonmaakmateriaal onderhouden • Het correct opvolgen van poetsschema’s

 • PROCESS ANALYST HUMAN RESOURCES (SINT-PIETERS-LEEUW)

  Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

  Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

  Type: Vaste Job

  Na een grondige kennismaking met de processen en de waarden van onze klant, ga je aan de slag als PROCESS ANALYST HUMAN RESOURCES. Je wordt hierin ook opgeleid door onze opdrachtgever. Je vervult een adviserende en ondersteunende rol op het vlak van procesoptimalisatie m.b.t. Human Resources. Het is aan jou om verbeteringen voor te stellen over HR-processen Je inspireert collega's, moedigt hen aan en helpt hen om hun dagelijkse werk te verbeteren en te vergemakkelijken.    Bedrijfsprofiel: Onze opdrachtgever is in zijn sector een top 3 speler in de Benelux. Aangezien deze jaarlijks blijft groeien, breiden ook de ondersteunende diensten binnen het bedrijf zich verder uit. Daarom zijn we momenteel op zoek naar een PROCESS ANALYST HUMAN RESOURCES. Heb je graag een generalistische rol in HR met nadruk op analyse? Lees dan zeker verder!

 • Assistent Lakkerij (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: N\a

  Type: Vaste Job

  Allerlei metalen constructies worden door u opgehangen met de hand of met hulp van een tweede helper of met behulp van een rolbrug. Deze worden zorgvuldig voorbereid om te lakken waarna een perfect gelakt materiaal wordt bekomen. Nadien neemt u diezelfde constructies terug van de laklijn af om klaar te maken voor verzending of afhaling.De materialen of constructie kunnen variëren van 1kg tot 2000 kg.

 • Customer service medewerker (SCHAARBEEK)

  Regio: SCHAARBEEK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Vaste Job

  Het bedrijf streeft naar een persoonlijke en individuele aanpak en daarom zijn ze op zoek naar iemand die heel klantgericht is om zo een service op maat te kunnen leveren aan de klanten. Je bent het eerste aanspreekpunt van het bedrijf en staat in voor zowel de mails als telefonische contacten. Daarbij voer je volgende taken uit: ¿ Je beheert de contacten met de klanten per e-mail of telefoon. Je begrijpt hun behoeften en reageert op een professionele en positieve manier. ¿ Je beantwoordt vragen van onze partners via verschillende communicatiekanalen en biedt kwaliteitsvol advies ¿ Je adviseert en begeleidt de leden / prospects over hun producten (pensioen, gewaarborgd inkomen, verschillende verzekeringsproducten, ...) ¿ Je Identificeert de behoeften van leden / prospects om een afspraak te kunnen inplannen ¿ Je prospecteert per telefoon en e-mail op basis van een klantenbestand

 • Pauwels Consulting - Junior System Engineer (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Role   For our client with offices in Leuven, Ghent or Nivelles, we are looking for multiple Junior System Engineers. After a period of integration and trainings about their several business lines: You will participate in the installation, implementation and configuration of their integrated solutions (Desktop virtualisation, Servers, Security, Storage...) You carry out improvements on the IT-Infrastructure of their clients You test and validate their implemented solutions You build a good customer relationship, based on your professional advice You help a Project Manager with the project's follow-up   Profile You have a Bachelor or Master degree in IT You are dynamic and have a passion for information technology You have a theoretical knowledge of systems You are communicative, pro-active, customer oriented and have a positive team spirit You speak perfect Dutch and French. A good knowledge of English is a big plus.   Conditions Challenging projects based on your interests and skills Personal follow-up and clear, transparent communication both before and after commencement of employment Possibility to follow extra training Inspiring network events and legendary after work drinks Strong network of industry leading clients Expertise within IT, Engineering and Life Sciences A flying start for every Junior, growth opportunities and possibility to share gathered knowledge for more Senior employees

 • KOK/BEENHOUWERHULP/VERKOPER (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: VERMEULEN

  Type: Flexijob

  Jouw taken en verantwoordelijkheden - De bereiding van al onze gerechten, salades, panklaar - Bewerken en verwerken van vlees, specialiteiten maken met behulp van diverse machines - Nauwgezet opvolgen en bijsturen van de recepten en vastgelegde bereidingen - Verbetervoorstellen aanreiken en een goede communicatie verzekeren met je collega’s - Collega’s vaktechnisch opleiden - Activiteiten van het beenhouwersteam coördineren - Professioneel bedienen van klanten - Het aanvullen van de toonbank en het uitstallen van de producten - Assisteren bij het reinigen en schoonmaken van de machines, materialen, winkel en keuken

Zoek naar antwoorden van JULIEN SPIESSCHAERT in sociale netwerken
Look for responds of JULIEN SPIESSCHAERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor JULIEN SPIESSCHAERT. Laat een reactie achter voor JULIEN SPIESSCHAERT. JULIEN SPIESSCHAERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JULIEN SPIESSCHAERT. Leave a respond for JULIEN SPIESSCHAERT. JULIEN SPIESSCHAERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JULIEN SPIESSCHAERT op de google maps. Adres en contacten JULIEN SPIESSCHAERT
Location of JULIEN SPIESSCHAERT on the google maps. Address and contacts of JULIEN SPIESSCHAERT

Andere gerelateerde bedrijven als come JULIEN SPIESSCHAERT JULIEN SPIESSCHAERT: Selection Gourmande (La) | SHELL | SERV. SOCIAL DE CUREGHEM | ECOLE FOND. COMMUNALE | ERWIN BRUNINX

Other related companies as JULIEN SPIESSCHAERT: Selection Gourmande (La) | SHELL | SERV. SOCIAL DE CUREGHEM | ECOLE FOND. COMMUNALE | ERWIN BRUNINX

JULIEN SPIESSCHAERT is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JULIEN SPIESSCHAERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04266784667. Het bedrijf JULIEN SPIESSCHAERT bevindt zich op het adres: BRUGGESTEENWEG 24; 8755; RUISELEDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 726,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 475,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van JULIEN SPIESSCHAERT is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JULIEN SPIESSCHAERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JULIEN SPIESSCHAERT, openstaande posities, locatie van JULIEN SPIESSCHAERT op de kaart.

JULIEN SPIESSCHAERT is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is JULIEN SPIESSCHAERT, company assigned to the tax number BE04266784667. The company JULIEN SPIESSCHAERT is located at the address: BRUGGESTEENWEG 24; 8755; RUISELEDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 726,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 475,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of JULIEN SPIESSCHAERT is Wholesale Trade - Durable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JULIEN SPIESSCHAERT is not available. You also can look at reviews of JULIEN SPIESSCHAERT, open positions, location of JULIEN SPIESSCHAERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JULIEN SPIESSCHAERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JULIEN SPIESSCHAERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JULIEN SPIESSCHAERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JULIEN SPIESSCHAERT, employees, financial statistics.