JULIAAN VANDENDRIESSCHE

Contactgegevens JULIAAN VANDENDRIESSCHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JULIAAN VANDENDRIESSCHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

JULIAAN VANDENDRIESSCHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KOLONEL NAESSENSSTRAAT 42; 8740; PITTEM, België

Telefoon (phone): 51467503 (+32-51467503) 51467503 (+32-51467503)

Fax (fax): +32 (53) 895-89-74 +32 (53) 895-89-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JULIAAN VANDENDRIESSCHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JULIAAN VANDENDRIESSCHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JULIAAN VANDENDRIESSCHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JULIAAN VANDENDRIESSCHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JULIAAN VANDENDRIESSCHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JULIAAN VANDENDRIESSCHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JULIAAN VANDENDRIESSCHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JULIAAN VANDENDRIESSCHE
Products information JULIAAN VANDENDRIESSCHE

BTW identificatienummer (tax): BE09994506835
Ondernemingsnummer: 5684295654
Hoofdstad (capital): 902,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 393,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JULIAAN VANDENDRIESSCHE
(Get full report from official database of BE for JULIAAN VANDENDRIESSCHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor JULIAAN VANDENDRIESSCHE
Addition kinds of activities for JULIAAN VANDENDRIESSCHE

021300. Hogs | Hogs
231103. Uniformen van mannen en jongens | Men's and boys' uniforms
549902. Drankwinkels | Beverage stores
20539908. Rolls, zoet: bevroren | Rolls, sweet: frozen
20770200. Marine vetten, oliën en maaltijden | Marine fats, oils, and meals
25319901. Vergaderzaal meubels | Assembly hall furniture
35239900. Landbouwmachines en -uitrusting, nec | Farm machinery and equipment, nec
37320200. Niet-gemotoriseerde boot, gebouw en reparatie | Non-motorized boat, building and repairing
44910203. Pieren, incl. | Piers, incl. buildings and facilities: operation and maint.

Werken bij JULIAAN VANDENDRIESSCHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JULIAAN VANDENDRIESSCHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JULIAAN VANDENDRIESSCHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JULIAAN VANDENDRIESSCHE. Looking for open vacancies in other companies

 • Orderpickers/magazijniers nachtploeg in Olen (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Vanuit het hoogtechnologische distributiecentrum in Olen en Westerlo (Heultje) voorziet CASA al haar Europese winkels van hippe interieurartikelen. Voor de vaste nachtploeg zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers. Je maakt de bestellingen klaar voor de winkels. Je werkt zelfstandig en je bent voortdurend in beweging. Je werkt met een manuele of elektrische transpallet. Ervaring is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. Bij jouw opstart wordt er een goed uitgewerkte opleiding voorzien. Wij bieden jouw: Een snelle opstart met goede begeleiding in een nieuw geautomatiseerd distributiecentrum. Een marktconform loon met maaltijdcheques en fietsvergoeding. Een kans om te werken in een groeiende onderneming met leuke werksfeer!

 • Contact Centre Agent - Tweetalig Nederlands en Frans (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: Thomas Cook

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Maak vakantiedromen waar! Als onderdeel van het in Destination Management Team (iDM) doe jij dat precies! Je glijdt in de flip-flops van onze gasten om echt te begrijpen wat ze verwachten van hun perfecte vakantie. Trouw aan het motto ,,Customer at our Heart", ligt de focus bij de gast in elk stadium van zijn vakantie. Je assisteert onze gasten 24/7 overal ter wereld. Als lid van de Thomas Cook-familie heb je de kans om de wereld rond te reizen, nieuwe vrienden te maken en onvergetelijke momenten te beleven. Help ons de populairste vakantieprovider ter wereld te worden. Voor ondersteuning van onze Connected Service Centers op Mallorca, Kreta en in Portugal in het zomerseizoen 2019 zijn wij op zoek naar verschillende:                     Contact Center Agent (m/v) – Nederlands- en Franstalig Jouw taken Verwerking van wereldwijde vragen van gasten, suppliers en collega’s via telefoon, e-mail, WhatsApp, livechat en social media Vlotte omgang met verschillende software en andere tools, zodat je snel informatie en antwoorden op vragen kunt bieden Informatie geven aan onze gasten over de verschillende vakantieregio's Het reserveren van excursies en huurauto's Ondersteun onze gasten met vakantie aanpassingen, klachten en noodsituaties

 • huishoudhulp die een luisterend oor aanbiedt (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: ZORGBEDRIJF LEUVEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp sta je in de eerste plaats in voor het onderhoud van de woning van de cliënt: strijken, poetsen (koken en boodschappen behoort tot het takenpakket van de verzorgende) Je verplaatst je dagelijks naar de woningen van je cliënten Je wordt hun vertrouwensfiguur en biedt een luisterend oor Naast de poetstaken ben je dus ook bekommerd om het welzijn van onze cliënten Je signaleert problemen aan je leidinggevende Je cliënten zijn: ouderen, personen met fysieke of mentale klachten (bv. depressie, alcoholverslaving, palliatieven, personen met een handicap)

 • Huishoudhulp regio Reet - Rumst (RUMST)

  Regio: RUMST

  Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

 • Enthousiaste Thuishulp regio Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: PLUS HOME services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • HUISHOUDHULP (M/V) REGIO WAREGEM (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: MAKKIE

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash . Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schooonmaakster, schoonmaker)

 • JOBSTUDENT VERTALER FRANS - NEDERLANDS (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor de vertaling van een onthaalbrochure en de website van een bedrijf regio Menen. Je zult een 60-tal uur spenderen aan de vertaling. Je bent beschikbaar tussen september en december om enkele uren per week op het kantoor in Menen te gaan vertalen. Je vertaalt van het Nederlands naar het Frans.

 • Junior Developer (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Charles

  Type: Vaste Job

  Meehelpen aan het stroomlijnen van intern ontwikkeld ERP pakket Analyseren van bestaande bedrijfsprocessen en IT optimalisaties doorvoeren Implementaties van externe pakketten waar opportuun, ontwikkeling van interne pakketten waar nodig

 • DV00518 Q&D / Pre-press medewerker (MEER)

  Regio: MEER

  Bedrijf: Darwin

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor het drukklaar maken van de digitale bestanden die door de klanten worden aangeleverd. Met oog voor detail controleer je de verschillende parameters van de digitale bestanden. Je staat in voor het vervaardigen van drukplaten voor verschillende drukpersen. Je voert kwaliteitscontroles uit inzake ingaande en uitgaande goederen. Je ontwikkelt nieuwe verpakkingen.

 • Verpleegkundige ouderenzorg Dilbeek (DILBEEK)

  Regio: DILBEEK

  Bedrijf: Care Talents Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Als verpleegkundige:  Sta je in voor de wondzorg, bloedname, medicatiebedeling... Rapporteer je aan je hoofdverpleegkundige Zal je nauw samenwerken met je collega verpleegkundige en zorgkundige Heb je een nauw contact met de bewoner 

 • Onderhoudstechnieker (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: Start People Roeselare

  Type: Zelfstandige activiteit

  - Allerlei pannes snel en efficiënt oplossen - Preventieve taken uitvoeren op het machinepark - Materiaal correct onderhouden en gezond houden - Bestelaanvragen indienden bij de technische aankoper - Meedenken over verdere optimalisaties - Diverse werkopdrachten uitvoeren

 • Taaltrainer Nederlands (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van JULIAAN VANDENDRIESSCHE in sociale netwerken
Look for responds of JULIAAN VANDENDRIESSCHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor JULIAAN VANDENDRIESSCHE. Laat een reactie achter voor JULIAAN VANDENDRIESSCHE. JULIAAN VANDENDRIESSCHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JULIAAN VANDENDRIESSCHE. Leave a respond for JULIAAN VANDENDRIESSCHE. JULIAAN VANDENDRIESSCHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JULIAAN VANDENDRIESSCHE op de google maps. Adres en contacten JULIAAN VANDENDRIESSCHE
Location of JULIAAN VANDENDRIESSCHE on the google maps. Address and contacts of JULIAAN VANDENDRIESSCHE

Andere gerelateerde bedrijven als come JULIAAN VANDENDRIESSCHE JULIAAN VANDENDRIESSCHE: FLORDA-S SA | Duterme Blanchisserie | A EN W BROECKAERT | Mega-Tech Informatique | S.T. Cars

Other related companies as JULIAAN VANDENDRIESSCHE: FLORDA-S SA | Duterme Blanchisserie | A EN W BROECKAERT | Mega-Tech Informatique | S.T. Cars

JULIAAN VANDENDRIESSCHE is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JULIAAN VANDENDRIESSCHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09994506835. Het bedrijf JULIAAN VANDENDRIESSCHE bevindt zich op het adres: KOLONEL NAESSENSSTRAAT 42; 8740; PITTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 902,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 393,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van JULIAAN VANDENDRIESSCHE is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JULIAAN VANDENDRIESSCHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JULIAAN VANDENDRIESSCHE, openstaande posities, locatie van JULIAAN VANDENDRIESSCHE op de kaart.

JULIAAN VANDENDRIESSCHE is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is JULIAAN VANDENDRIESSCHE, company assigned to the tax number BE09994506835. The company JULIAAN VANDENDRIESSCHE is located at the address: KOLONEL NAESSENSSTRAAT 42; 8740; PITTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 902,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 393,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of JULIAAN VANDENDRIESSCHE is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of JULIAAN VANDENDRIESSCHE is not available. You also can look at reviews of JULIAAN VANDENDRIESSCHE, open positions, location of JULIAAN VANDENDRIESSCHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JULIAAN VANDENDRIESSCHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JULIAAN VANDENDRIESSCHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JULIAAN VANDENDRIESSCHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JULIAAN VANDENDRIESSCHE, employees, financial statistics.