JULES DE RUYCK

Contactgegevens JULES DE RUYCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JULES DE RUYCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

JULES DE RUYCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUWEGEMSESTEENWEG 255; 9770; KRUISHOUTEM, België

Telefoon (phone): 93835418 (+32-93835418) 93835418 (+32-93835418)

Fax (fax): +32 (86) 288-46-32 +32 (86) 288-46-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JULES DE RUYCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JULES DE RUYCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JULES DE RUYCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JULES DE RUYCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JULES DE RUYCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JULES DE RUYCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JULES DE RUYCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JULES DE RUYCK
Products information JULES DE RUYCK

BTW identificatienummer (tax): BE08033996582
Ondernemingsnummer: 6375885009
Hoofdstad (capital): 531,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 443,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JULES DE RUYCK
(Get full report from official database of BE for JULES DE RUYCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor JULES DE RUYCK
Addition kinds of activities for JULES DE RUYCK

354701. Primaire walsmolen apparatuur | Primary rolling mill equipment
17529906. Veerkrachtige vloer leggen | Resilient floor laying
32290303. Isolatoren, elektrisch: glas | Insulators, electrical: glass
35479900. Molenmachines | Rolling mill machinery, nec
36480109. Schijnwerpers | Searchlights
37320207. Reddingsboten, bouw en reparatie | Lifeboats, building and repairing
39110101. Armbanden, edelmetaal | Bracelets, precious metal

Werken bij JULES DE RUYCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JULES DE RUYCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JULES DE RUYCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JULES DE RUYCK. Looking for open vacancies in other companies

 • Natuursteenbewerker m/v (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een familiale onderneming uit Tielt zijn we op zoek naar een natuursteenbewerker. Je komt terecht binnen een kleinschalig bedrijf waar kwaliteit belangrijk.

 • Transportplanner binnenlandse distributie (m/v) (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Planningsactiviteiten - verzamelen van gegevens over vervoersopdrachten - plannen en opvolgen afhaal- en leveropdrachten - contacteren van onderaannemers - ingrijpen indien opdrachten dreigen verkeerd uitgevoerd te worden - leiding en begeleiding van het team van chauffeurs - evaluatie, analyse en optimalisatie van de planning - voorfactureren - invullen van noodzakelijke documenten Te werken in 2 ploegen. De ene week in dagploeg en de andere week in late ploeg

 • Monteur staalbouw (m/v) (BOCHOLT)

  Regio: BOCHOLT

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT BREE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Bocholt zijn wij op zoek naar gemotiveerde monteurs. Dit voor het leveren en plaatsen van staalconstructies, fabriekshallen, magazijnen, toonzalen,.. Je werkt mee aan het plaatsen van A tot Z.

 • Onderhoudstechnieker - automatisch magazijn 2 ploegen (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wil jij aan de slag gaan bij een bedrijf dat: luistert naar zijn werknemers? zijn werknemers soigneert? een job op lange termijn aanbiedt? en verschillende doorgroeimogelijkheden heeft? Dan stellen wij jou graag volgende job voor om je vingers bij af te likken!Geen ervaring noodzakelijk Forum Jobs zoekt namelijk een operator die interesse heeft om door te groeien naar een technieker. Je hoeft hiervoor geen technische opleiding te hebben maar wel wat technisch inzicht hebben. Het bedrijf is bereid om jou alles intern aan te leren. Binnen het bedrijf zijn er verschillende lijnen die bemand worden door productiemedewerkers, operatoren en een ploegchef. Wegens de bouw van een volautomatisch hoogbouwmagazijn gaat de firma op zoek naar versterking voor de technische dienst.Takenpakket als technisch operator Je bent verantwoordelijk voor het functioneren van het hoogbouwmagazijn. Je voert regelmatig controles uit op kritische punten. Je biedt ondersteuning bij het onderhoud van rollend materieel (heftrucks, reachtrucks, etc.), gebouwen en installaties. Je lost technische storingen op, zowel op mechanisch als elektrotechnisch vlak. Je werkt in een 2 ploegensysteem van maandag t.e.m. vrijdag.

 • Technieker voor Bakkerij Roelandt gezocht! (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: Start People Inhouse Bakkerij Roelandt Lokeren

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als technieker ben jij de belangrijkste pion in onze werking. Je staan in voor het preventief en curratief onderhoud van het machinepark zodat we continu het lekkerste brood kunnen maken. Je lost pannes of problemen op zodat je collega's van productie en inpak snel terug aan het werk kunnen. Je zorgt voor een goede algemene werking van de technische dienst. Je hebt contact met leveranciers en externe technische partners.

 • Vakman civiele werken (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Start People Kapellen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het uitvoeren van diverse werkzaamheden aan en preventief onderhoud van de civiele infrastructuur op diverse locaties waar Zuidnatie actief is.Je maakt gebruik van je kennis en ervaring en kan zelfstandig werken: • Instaan voor het periodieke onderhoud van civiele infrastructuur. • Uitvoeren van dringende herstellingen aan nutsleidingen (water, riolering, sanitair). • Uitvoeren van klein timmerwerk, laswerk, mechanische taken. • Kleine grond- en bevloeringswerken. • Schilderwerk uitvoeren. • Naleven van veiligheids- en milieuvoorschriften.

 • Student boetiek op woensdag namiddag en zaterdag namiddag (KERMT)

  Regio: KERMT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  We zoeken een vlotte student die klanten kan adviseren en kan verderhelpen met de keuze van hun outfit. Je helpt mee in de winkel om alles mooi in orde te houden.

 • Onderhoudstechnieker Regio Eeklo-Gent - 2 ploegen (LOVENDEGEM)

  Regio: LOVENDEGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een voedingsfirma, in de regio van Eeklo, is AGO Technics op zoek naar een onderhoudstechnieker – 2 ploegen. Als onderhoudstechnieker word je allround ingezet op zowel het preventie als curatieve onderhoud. Onder meer volgende taken vallen onder jouw verantwoordelijkheid: Je staat in voor het uitvoeren van het preventief onderhoud volgens een bepaalde planning. Hiervoor krijg je wekelijks de planning door, om onder meer het oliepeil te controleren, de machine te smeren, na te kijken indien er wisselstukken moeten worden aangekocht,... Hiernaast sta je uiteraard in voor het algemeen onderhoud en herstellingen. Wanneer er zich een storing of machinebreuk voordoet, ben jij, samen met je collegas verantwoordelijk om de machine zo snel mogelijk terug operationeel te maken. Deze storingen krijgen altijd voorrang op het preventieve onderhoud. Als derde luik ben je ook inzetbaar bij het installeren van nieuwe machines. Indien je hiernaast ruimte ziet voor verbeteringen of ideeen hebt voor optimalisatie, breng je deze aan en sta je in voor de uitwerking hiervan. Overkoepeld ben je steeds open communicatief naar je verantwoordelijke over de uitgevoerde taken. Hierbij hou je ook alles goed gedocumenteerd bij.

 • Offsetdrukker (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: COLOMA

  Type: Vaste Job

  Drukkerij Coloma is op zoek naar een offsetdrukker (M/V) die de druk niet kan weerstaan. Doet het geluid van een 8-kleurenpers met keertrommel jouw papieren hart sneller slaan? Heb je een neus voor kleur en oog voor detail? Ben je gebeten door druktechniek en kijk je nu al uit naar wat er morgen allemaal mogelijk zal zijn? Dan ben jij de indrukwekkende drukker die we zoeken! Je hebt best al heel wat ervaring, maar je vakkennis, je inventiviteit en je praktisch doorzicht zijn voor ons doorslaggevend. Meerkleurenpers Heidelberg Je past de milieu en veiligheidsregels strikt toe. Onmiddellijke indiensttreding!

 • Business advisor CVBA Leie - Schipdonk (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: CVBA Belfius Leie - Schipdonk

  Type: Vaste Job

  Om onze klanten een goede en gespecialiseerde dienstverlening te kunnen geven zijn we op zoek naar een Business advisor voor de regio Deinze. In deze functie bent u verantwoordelijk voor het beheer van een bestaande klantenportefeuille van ons Business clienteel (zelfstandige, KMO’s …) en anderzijds doet u pro-actief aan klantenwerving. U begeleidt de klanten in al hun financiële projecten- zowel in hun privé als professionele leefwereld - zodat u met overtuiging onze producten kunt verkopen in functie van de behoeften van de klant. Dit zowel naar kredietverstrekking als beleggingen waarbij u de vertrouwensrelatie versterkt en zorgt voor een win-win situatie voor zowel de klant als de bank. Uw commerciële flair wendt u hierbij aan om uw klantenportefeuille verder uit te diepen en commerciële acties uit te werken om met overtuiging uw commerciële verkoopsdoelstellingen te behalen en '100 % te gaan voor 95 % tevreden klanten'. Verder doet u ook aan gerichte prospectie door onder andere deel te nemen aan business events. Ook integratie in lokale verenigingen om uw netwerk uit te breiden is voor u een plezier.

 • ICT Helpdesk / Support Engineer (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: US CONNECT

  Type: Vaste Job

  Als externe ICT partner voor KMO’s zijn wij op zoek naar een Support Engineer die kan instaan voor het veelzijdige takenpakket van ICT Support aan onze klanten. In de job als ICT Support Engineer ben je verantwoordelijk voor de installatie en service van ICT infrastructuren bij onze Business klanten. Onderhoudsinterventies op gebruikersinfrastructuur van op afstand en soms ook ter plaatse, afhankelijk van de complexiteit van het probleem Ticketing systeem: allerlei vragen beantwoorden i.v.m. storingen, incidenten en corrigerende maatregelen Je staat in voor technische oplossingen op vlak van systeembeheer, netwerkbeheer, virtualisatie en VoIP. Je bent bij voorkeur vertrouwd met de oplossingen van Microsoft, VMware, HyperV, Sonicwall, Acronis, 3CX en HP. Je staat ook in voor een volledige documentatie van het geleverde werk alsook de administratie rond je prestaties. Je neemt klantendossiers ter harte, denkt mee met de klant en adviseert hen in de optimalisatie in hun ICT park alsook de mogelijke evolutie naar cloud oplossingen.

 • Flexiwerkers Herentals (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als flexiwerker ben je gedurende de hele periode van?5/11 tot 14/12 beschikbaar van maandag t.m. vrijdag. Je werkt 8 uren op een dag, of tot dat het werk gedaan is.? Je vervangt de oude vuilnisbakken naar de nieuwe versie bij mensen aan huis. Hiervoor wordt je een techniek aangeleerd, dat je de vuilbakken per 4 kan verplaatsen. Eveneens werk je met een scansysteem om iedere vuilbak aan het huis te koppelen waar je hem levert.? De job zal plaatsvinden in de regio Noorderwijk.?

Zoek naar antwoorden van JULES DE RUYCK in sociale netwerken
Look for responds of JULES DE RUYCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor JULES DE RUYCK. Laat een reactie achter voor JULES DE RUYCK. JULES DE RUYCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JULES DE RUYCK. Leave a respond for JULES DE RUYCK. JULES DE RUYCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JULES DE RUYCK op de google maps. Adres en contacten JULES DE RUYCK
Location of JULES DE RUYCK on the google maps. Address and contacts of JULES DE RUYCK

Andere gerelateerde bedrijven als come JULES DE RUYCK JULES DE RUYCK: Noens F | BELGIAN PAINTBALL WORLD | De Visscher U | F. FALLA | Selectif

Other related companies as JULES DE RUYCK: Noens F | BELGIAN PAINTBALL WORLD | De Visscher U | F. FALLA | Selectif

JULES DE RUYCK is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JULES DE RUYCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08033996582. Het bedrijf JULES DE RUYCK bevindt zich op het adres: OUWEGEMSESTEENWEG 255; 9770; KRUISHOUTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 531,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 443,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van JULES DE RUYCK is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JULES DE RUYCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JULES DE RUYCK, openstaande posities, locatie van JULES DE RUYCK op de kaart.

JULES DE RUYCK is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is JULES DE RUYCK, company assigned to the tax number BE08033996582. The company JULES DE RUYCK is located at the address: OUWEGEMSESTEENWEG 255; 9770; KRUISHOUTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 531,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 443,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of JULES DE RUYCK is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of JULES DE RUYCK is not available. You also can look at reviews of JULES DE RUYCK, open positions, location of JULES DE RUYCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JULES DE RUYCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JULES DE RUYCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JULES DE RUYCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JULES DE RUYCK, employees, financial statistics.