JOZEPH VANSTAPEL

Contactgegevens JOZEPH VANSTAPEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOZEPH VANSTAPEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOZEPH VANSTAPEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LUIKERSTEENWEG 376; 3800; SINT-TRUIDEN, België

Telefoon (phone): 11684237 (+32-11684237) 11684237 (+32-11684237)

Fax (fax): +32 (15) 517-38-38 +32 (15) 517-38-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOZEPH VANSTAPEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOZEPH VANSTAPEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOZEPH VANSTAPEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOZEPH VANSTAPEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOZEPH VANSTAPEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOZEPH VANSTAPEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOZEPH VANSTAPEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOZEPH VANSTAPEL
Products information JOZEPH VANSTAPEL

BTW identificatienummer (tax): BE03503784179
Ondernemingsnummer: 8246307373
Hoofdstad (capital): 909,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 685,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOZEPH VANSTAPEL
(Get full report from official database of BE for JOZEPH VANSTAPEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOZEPH VANSTAPEL
Addition kinds of activities for JOZEPH VANSTAPEL

31720103. Handtassen, ongeacht materiaal: mannen | Handbags, regardless of material: men's
39310209. Ukulelen en delen | Ukuleles and parts
59610101. Kaas, postorder | Cheese, mail order
86219907. Wetenschappelijke ledenvereniging | Scientific membership association
86990102. Bowlingclub | Bowling club

Werken bij JOZEPH VANSTAPEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOZEPH VANSTAPEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOZEPH VANSTAPEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOZEPH VANSTAPEL. Looking for open vacancies in other companies

 • Transportverantwoordelijke - Volvo Group (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: SYNERGIE JOBS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor het leveren van afgewerkte producten op afgesproken eindbestemming en op afgesproken leveringsdatum. Je moniteert pro-actief de leveringen en stuurt bij om de impact op de eindklant te vermijden of te minimaliseren. Je bent verantwoordelijk om leveringen te herplannen op vraag van de klant (rush/express). Je maakt pro-actief gebruik van short en mid-term forecast. Je bent het dagelijks contact voor operationele vragen vragen van de klant of de leverancier. Je bent verantwoordelijk voor de leveringsopvolging voor de markten waar je verantwoordelijk voor bent. Je bent een belangrijke schakel in het escalatie process van terugkerende afwijkingen.

 • Demonstrateur/Chauffeur M/V (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Urgentiemaatregelen uitvoeren in geval van ongeval De betrokken diensten waarschuwen - Basisonderhoud uitvoeren Het voertuig reinigen - Een specifiek voertuig besturen: Vaste wagen - Verplaatsingen doen: Nationaal - Opvolg- en activiteitengegevens registreren De informatie doorgeven aan de betrokken dienst - Producten of goederen ophalen, vervoeren en leveren De conformiteit van de goederen samen met de klant controleren - De aanwezigheid en geldigheid van boord- en transportdocumenten nakijken - Het laden van goederen in het voertuig organiseren of controleren - Een voertuig manueel of met behulp van niet-gemotoriseerde machines voor goederenbehandeling laden en lossen - Een specifiek voertuig besturen: Vrachtwagen met laadklep - Het traject bepalen volgens de eigenschappen van het voertuig, de lading en de leveringsprioriteiten

 • Enthousiaste verpleegkundige Regio Wachtebeke (WACHTEBEKE)

  Regio: WACHTEBEKE

  Bedrijf: Express Medical

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij een verpleegkundige? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging maar weet je nog niet wat? Ben jij daarbij onmiddelijk beschikbaar voor een periode van minstens 3 maanden? Lees dan zeker verder! Voor onze klant in de regio van Wachtebeke zijn we op zoek naar een verpleegkundige om hen team te versterken. Gedurende een periode van 3 maanden kan je voltijds of deeltijds worden ingeschakeld.

 • Verpakker stalen rollen (SINT-KRUIS-WINKEL)

  Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

  Bedrijf: Start People Lokeren

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je op zoek naar een goed betaalde job met werkzekerheid? Dan is dit de ideale job voor jou! Voor onze klant te regio Zelzate-Gent zijn wij op zoek naar gemotiveerde inpakkers van staalproducten. Jouw taken bestaan uit het inpakken van grote rollen staal (coils genaamd) of vlakplaten. Dit doe je met hulp van staalband, hardboard en papier volgens de eigen veiligheidsvoorschriften

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Mol – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent ergotherapie/orthopedagogie/verpleegkunde of zorgkunde voor DVC De Bron (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: DVC DE BRON

  Type: Studentenjob

  Als jobstudent sta je in voor de dagelijkse zorg, hygiëne, voeding, therapeutische ondersteuning, animatie… van onze gebruikers. Daarbij behandel je hen met respect en geef je hen een thuisgevoel. Je werkt samen met je collega’s zorgkundigen, verpleegkundigen en ergotherapeuten.

 • Boekhouder (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Vaste Job

  Samen met je collega’s zal je instaan voor: Het inboeken van aankoopfacturen en de financiële verrichtingen van een analytische boekhouding; De kwartaalafsluitingen en de jaarlijkse afsluiting van de boekhouding en de bijbehorende controles; Ad hoc analyses en diverse rapporteringen; De BTW en fiscale aangiftes.

 • Vrachtwagenbestuurder CE (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: Proios Maritime n.v.

  Type: Vaste Job

  Proios Maritime NV is werkzaam in de maritieme sector; als scheepsbevoorrader zijn wij gevestigd te 2070 Zwijndrecht, Westpoort 51-59. Momenteel zijn wij op zoek naar een gedreven vrachtwagenbestuurder CE die ons team kan komen vervoegen. Wij zijn actief in België, Frankrijk, Nederland, ...

 • TABAKOLOOG m/v (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: PERSPECTIEF

  Type: Zelfstandige activiteit

  - Rookstopbegeleiding individueel en/of in groep. - Je werkt mee aan het realiseren van de leef- en zorgpaden van cliënten met oog op het verhogen van levenskwaliteit in samenwerking met een multidisciplinair team. - Je bent interesse om eventueel voordrachten te verzorgen. - Je hebt zin voor initiatief. Zo organiseer je mee infodagen, workshops, enz - Constructief samenwerken met de collega’s psychologen, therapeuten en/of andere medewerkers van de groepspraktijk. - Actieve deelname aan de multidisciplinair overleg. - Optimaliseren van de algemene en specifieke beroepsdeskundigheid via kritische bespreking van de eigen begeleidingen, zelfstudie, vakliteratuur, deelname aan bijscholing enz

 • HR-coach Engage & Grow (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: WijzeRaven

  Type: Zelfstandige activiteit

  Engage & Grow werkt met licenties (democratisch geprijsd) en is bij uitstek bedoeld voor mensen die actief zijn in het HR-veld. Werktevredenheid is één, betrokkenheid is twee. Dit programma stelt je in staat organisaties te begeleiden over periodes van 6 tot 12 of meer weken, in de richting van full engagement. Spectaculaire resultaten gegarandeerd, op basis van simpele principes, die wérken. Je krijgt een opleiding en instrumentarium die je in staat stelt al vanaf de eerste klant je licentiebedrag terug te verdienen. Ook ideaal voor zelfstandigen in bijberoep!

 • Freelance projectverpleegkundige (W) (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg , en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

 • FLEXIJOB Verkoper/verkoopster kerststal op kerstmarkt te Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: PICK'S

  Type: Flexijob

  Op de kerstmarkt van Gent bemant u, gedurende ( een deel van ) de periode van 07 december tem 6 januari, een kerststal waarin u diverse artikelen verkoopt. De aangeboden artikelen bestaan in hoofdzaak uit kwalitatieve musten, handschoenen, sjaals, kerstdecoratie ( theelichthouders, kerstmannen,.. ) en diverse andere souvenirs. Als zelfstandig persoon opent u 's morgens het kerststal en etaleert de aangeboden producten op een ordentelijke manier. Na het afsluiten van het kerststal rapporteert u dagelijks, met het oog op het continue aanbod van alle artikelen, aan de zaakvoerder inzake de verkochte artikelen. U denkt tevens proactief mee aan de opstelling van de aangeboden artikelen. U komt terecht in een familiaal bedrijf met meerdere tijdelijke- en vaste vestigingen. U wordt dan ook persoonlijk begeleid. Naast bediende komen ook zelfstandigen en flexijobbers komen in aanmerking voor deze vacature.

Zoek naar antwoorden van JOZEPH VANSTAPEL in sociale netwerken
Look for responds of JOZEPH VANSTAPEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOZEPH VANSTAPEL. Laat een reactie achter voor JOZEPH VANSTAPEL. JOZEPH VANSTAPEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOZEPH VANSTAPEL. Leave a respond for JOZEPH VANSTAPEL. JOZEPH VANSTAPEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOZEPH VANSTAPEL op de google maps. Adres en contacten JOZEPH VANSTAPEL
Location of JOZEPH VANSTAPEL on the google maps. Address and contacts of JOZEPH VANSTAPEL

Andere gerelateerde bedrijven als come JOZEPH VANSTAPEL JOZEPH VANSTAPEL: KOEN VANGELDER | Geosonda BVBA | VAN AVERMAETE & WALDMANN | Samyn R | RicoBel

Other related companies as JOZEPH VANSTAPEL: KOEN VANGELDER | Geosonda BVBA | VAN AVERMAETE & WALDMANN | Samyn R | RicoBel

JOZEPH VANSTAPEL is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOZEPH VANSTAPEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03503784179. Het bedrijf JOZEPH VANSTAPEL bevindt zich op het adres: LUIKERSTEENWEG 376; 3800; SINT-TRUIDEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 909,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 685,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van JOZEPH VANSTAPEL is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOZEPH VANSTAPEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOZEPH VANSTAPEL, openstaande posities, locatie van JOZEPH VANSTAPEL op de kaart.

JOZEPH VANSTAPEL is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOZEPH VANSTAPEL, company assigned to the tax number BE03503784179. The company JOZEPH VANSTAPEL is located at the address: LUIKERSTEENWEG 376; 3800; SINT-TRUIDEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 909,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 685,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of JOZEPH VANSTAPEL is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JOZEPH VANSTAPEL is not available. You also can look at reviews of JOZEPH VANSTAPEL, open positions, location of JOZEPH VANSTAPEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOZEPH VANSTAPEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOZEPH VANSTAPEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOZEPH VANSTAPEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOZEPH VANSTAPEL, employees, financial statistics.