JOZEF VAN DE PERRE

Contactgegevens JOZEF VAN DE PERRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOZEF VAN DE PERRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOZEF VAN DE PERRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROOTREES 55; 2460; KASTERLEE, België

Telefoon (phone): 14850390 (+32-14850390) 14850390 (+32-14850390)

Fax (fax): +32 (64) 793-26-40 +32 (64) 793-26-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOZEF VAN DE PERRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOZEF VAN DE PERRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOZEF VAN DE PERRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOZEF VAN DE PERRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOZEF VAN DE PERRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOZEF VAN DE PERRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOZEF VAN DE PERRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOZEF VAN DE PERRE
Products information JOZEF VAN DE PERRE

BTW identificatienummer (tax): BE02898437500
Ondernemingsnummer: 6450042724
Hoofdstad (capital): 141,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 745,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOZEF VAN DE PERRE
(Get full report from official database of BE for JOZEF VAN DE PERRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOZEF VAN DE PERRE
Addition kinds of activities for JOZEF VAN DE PERRE

8299. Scholen en educatieve diensten | Schools and educational services
506306. batterijen | Batteries
516909. Voedingsadditieven en conserveermiddelen | Food additives and preservatives
22580102. Bedspreads, kant: gemaakt op kantmachines | Bedspreads, lace: made on lace machines
34210000. Bestek | Cutlery
35310812. Sneeuwploegen bijlagen | Snow plow attachments
36610106. Schakelapparatuur, telefoon | Switching equipment, telephone
38290500. Nucleaire straling en testapparatuur | Nuclear radiation and testing apparatus
70410202. Huisvesting, organisatie | Lodging house, organization
73899913. Opstellen service, behalve tijdelijke hulp | Drafting service, except temporary help

Werken bij JOZEF VAN DE PERRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOZEF VAN DE PERRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOZEF VAN DE PERRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOZEF VAN DE PERRE. Looking for open vacancies in other companies

 • FT ADVISOR WINTERSPORT HARDWARE (m/v) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent als specialist adviseur verantwoordelijk voor professioneel advies en begeleiding van A-Z Je hebt kennis techniciteit hardware wintersport Je werkt in een voltijds systeem 38u op weekbasis Je werkt en denkt mee op vlak van verkoopadvies, visual merchandising, presentatie,… Je blijft up-to-date betreft fashion tendensen en trends Je streeft in team om een sterke kwalitatieve service te bieden aan onze klant

 • Spontane sollicitatie - Administratie en IT (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: AZ Turnhout

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Wij zijn steeds op zoek naar getalenteerde BIOS-medewerkers om mee te werken aan mensgerichte zorg. Had je graag bij AZ Turnhout gewerkt, maar vond je hiervoor geen vacature in ons vacature-overzicht? Solliciteer dan hier spontaan, zodat we je kunnen contacteren wanneer we een job hebben die overeenkomt met jouw profiel.

 • Monteur Liften regio Brussel (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  ? Je bent klantvriendelijk (snel en vriendelijk) betrouwbaar en beschikt over de nodige verantwoordelijkheidszin. ? Je hebt bij voorkeur een opleiding A3 of A2 electromechanica of elektriciteit/electronica achter de rug en hebt reeds een 2-tal jaar werkervaring in een technische job (onderhoud bouw elektriciteit?). Ervaring in de liftsector is een mooie troef! ? Je hebt een basiskennis mechanische montage en elektriciteit. ? Je beschikt over een rijbewijs B. ? Je spreekt goed Nederlands.

 • Automechanieker (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: FORUM JOBS KONTICH

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Herstelt, reviseert en voert periodieke controles uit op personenwagens, lichte bedrijfsvoertuigen. Werkt volgens het onderhoudsschema, de veiligheidsvoorschriften en de regelgeving. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: depannages en testritten op de openbare weg uitvoeren.

 • PROJECTLEIDER (RUMST)

  Regio: RUMST

  Bedrijf: ACCENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de vacature als projectleider ben je verantwoordelijk voor een aantal werven. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Aansturen van ploegbazen en werfleiders; Opvolgen van de dagelijkse werking op de werven; Toezien op planning organisatie budget veiligheid en kwaliteit; In de voormiddag ben je aanwezig op de werven in de namiddag beheer je administratie op kantoor; Je rapporteert aan de technisch directeur.

 • Gemotiveerde onderhoudstechnicus auto's (m/v) (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een gerenommeerde garage regio Gent zijn wij op zoek naar een gemotiveerde onderhoudstechnicus voor personenwagens.  je voert onderhoudsbeurten uit aan personenwagens je monteer en demonteert de verschillende onderdelen je stelt een diagnose en stelt de motor af met de meest geschikte apparatuur je herstelt, stelt het onderstel af en controleert je controleert de voorwieluitlijning je reviseert verbrandingsmotoren je houdt rekening met de autotechnische veiligheidsvoorschriften

 • FLEXIBELE RECEPTIEMEDEWERKER (GRIMBERGEN)

  Regio: GRIMBERGEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  De receptionisten in ons wellness centrum hebben een afwisselend en uitdagend takenpakket: Je staat in voor een enthousiast onthaal van onze klanten. Je bent het visitekaartje van onze firma. Je beantwoordt de telefoons. Je begeleidt de klanten en helpt hen bij hun keuze door hen professioneel te informeren over ons aanbod. Je verzorgt de reservaties en boekt allerlei behandelingen voor het schoonheidsinstituut. Als receptionist krijg je bovendien na een inwerkperiode een administratieve verantwoordelijkheid toegewezen.

 • Logistieke Customer Services Agent met goede talen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: OfficeTeam

  Type: Interim met optie "vast werk"

  OfficeTeam is op zoek naar een logistieke customer service agent voor een bedrijf gelegen in de Waaslandhaven. Onze klant is een internationale logistieke speler binnen de maritieme sector met eigen terminals. De verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: Je bent eerste aanspreekpunt in het bedrijf voor de klant Je beheert het communicatie- en informatiekanaal, voor de klant naar evenals voor de interne diensten naar de klant toe Je bent alert voor commerciële uitdagingen Je coördineert en voert ontvangen expeditie-rapporten uit Je volgt aankomsten van schepen en containers op en rapporteert hierover Je ontvangt, verwerkt en coördineert inkomende orders Je stelt de nodige douaneformaliteiten op en geeft deze door aan de declaratieafdeling Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ANZEGEM (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

 • TECHNISCH OPERATOR METAALSECTOR - 2 PLOEGEN (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Select HR Geel

  Type: Studentenjob

  Als TECHNISCH OPERATOR bestaat je takenpakket uit: Het bedienen en instellen van verschillende machines in de productiehal; oplossen van kleine storingen aan de machines; mechanisch ombouwen van de machines; je bewaakt constant de kwaliteit van de producten. Trefwoorden: mechanisch , mechanica , operator , productie , productieoperator , productiemedewerker , productieomgeving , shiften , ploegen , vroege , late , 2 ploegen , technisch , techniek , metaal , metaalindustrie , ... Bedrijfsprofiel: SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.selecthr.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio.   Onze klant is een internationaal productiebedrijf actief in de metaalsector, gevestigd regio Geel. Voor hen zijn we nu op zoek naar een TECHNISCH OPERATOR om mee te werken in 2 ploegen.   Ben je minimum in het bezit van een technisch A2 diploma? Ben je flexibel ingesteld en bereid te werken in een 2 ploegensysteem? Dan ben jij de productieoperator die we zoeken!   Interesse? U kan ons telefonisch bereiken op het nummer 014/56 50 06 of stuur een mailtje naar [email protected]

 • Student (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: DE RAVOTTER (MONKEY BUSINESS)

  Type: Studentenjob

  afruimen en proper maken van tafels, eten aan tafel brengen, afwassen, bijspringen in de keuken als de chef hulp nodig heeft, toogdienst

 • STAGIAIR IN DE HR M/V (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: MANPOWER

  Type: Werfreserve

  Heb je zin om je eerste stappen te zetten in de wereld van de HR? Dan kan Manpower jou een duwtje in de rug geven via het aanbieden van een interessante stageplaatst! Je belangrijkse taken zijn : je helpt mee in het vinden van de perfect match tussen kandidaat en klant, je neemt deel aan acties om de commerciële groei van het kantoor te garanderen. Verder ondersteun je ons team in het telefonisch onthaal van klanten en kandidaten. Je leert ook de basistaken van een consultant o.a. voorscreening kandidaten , zoeken van geschikte kandidaten in database, input vacatures...

Zoek naar antwoorden van JOZEF VAN DE PERRE in sociale netwerken
Look for responds of JOZEF VAN DE PERRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOZEF VAN DE PERRE. Laat een reactie achter voor JOZEF VAN DE PERRE. JOZEF VAN DE PERRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOZEF VAN DE PERRE. Leave a respond for JOZEF VAN DE PERRE. JOZEF VAN DE PERRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOZEF VAN DE PERRE op de google maps. Adres en contacten JOZEF VAN DE PERRE
Location of JOZEF VAN DE PERRE on the google maps. Address and contacts of JOZEF VAN DE PERRE

Andere gerelateerde bedrijven als come JOZEF VAN DE PERRE JOZEF VAN DE PERRE: MARCEL GHYSELS | LE RUSTIC | NEW CARLTON GENT | Rammelaere Guido | Ontmoetingscentrum De Vonke

Other related companies as JOZEF VAN DE PERRE: MARCEL GHYSELS | LE RUSTIC | NEW CARLTON GENT | Rammelaere Guido | Ontmoetingscentrum De Vonke

JOZEF VAN DE PERRE is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOZEF VAN DE PERRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02898437500. Het bedrijf JOZEF VAN DE PERRE bevindt zich op het adres: GROOTREES 55; 2460; KASTERLEE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 141,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 745,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van JOZEF VAN DE PERRE is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOZEF VAN DE PERRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOZEF VAN DE PERRE, openstaande posities, locatie van JOZEF VAN DE PERRE op de kaart.

JOZEF VAN DE PERRE is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOZEF VAN DE PERRE, company assigned to the tax number BE02898437500. The company JOZEF VAN DE PERRE is located at the address: GROOTREES 55; 2460; KASTERLEE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 141,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 745,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of JOZEF VAN DE PERRE is Primary Metal Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of JOZEF VAN DE PERRE is not available. You also can look at reviews of JOZEF VAN DE PERRE, open positions, location of JOZEF VAN DE PERRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOZEF VAN DE PERRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOZEF VAN DE PERRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOZEF VAN DE PERRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOZEF VAN DE PERRE, employees, financial statistics.