JOZEF LENAERTS

Contactgegevens JOZEF LENAERTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOZEF LENAERTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOZEF LENAERTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MINNESTRAAT 59; 3460; BEKKEVOORT, België

Telefoon (phone): 13333411 (+32-13333411) 13333411 (+32-13333411)

Fax (fax): +32 (63) 986-64-90 +32 (63) 986-64-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOZEF LENAERTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOZEF LENAERTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOZEF LENAERTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOZEF LENAERTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOZEF LENAERTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOZEF LENAERTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOZEF LENAERTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOZEF LENAERTS
Products information JOZEF LENAERTS

BTW identificatienummer (tax): BE06800781250
Ondernemingsnummer: 4586761474
Hoofdstad (capital): 546,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 241,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOZEF LENAERTS
(Get full report from official database of BE for JOZEF LENAERTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOZEF LENAERTS
Addition kinds of activities for JOZEF LENAERTS

2111. sigaretten | Cigarettes
738999. Zakelijke dienstverlening, nec, nec | Business services, nec, nec
20929905. Vis, bevroren: bereid | Fish, frozen: prepared
59990701. Motoren en onderdelen, luchtgekoeld | Engines and parts, air-cooled
73890304. Borduren reclame | Embroidery advertising

Werken bij JOZEF LENAERTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOZEF LENAERTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOZEF LENAERTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOZEF LENAERTS. Looking for open vacancies in other companies

 • Handige productiemedewerker (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Heverlee zijn we op zoek naar een gemotiveerde productiemedewerker.   Jouw takenpakket als productiemedewerker ziet er als volgt uit:  het reinigen en ontbramen van aluminium componenten en profielen het reinigen en onderhouden van de freesmachines en de werkvloer Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

 • Onderhoudstechnieker * (Regio Tielt)

  Regio: Regio Tielt

  Bedrijf: QUALITY

  Type: Interim met optie "vast werk"

  U bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud aan de machines. U zorgt samen met je team dat het productieproces zo soepel mogelijk verloopt. Bij storingen, zorgt u dat die zo snel mogelijk worden opgelost. Deze kunnen zowel elektrisch, mechanisch, pneumatisch als hydraulisch van aard zijn.

 • Verkoopmedewerker multimedia - regio Waregem - m/v (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Bent u een kenner van IT en multimedia? Wenst u ook binnen de verkoop aan de slag te gaan? Wilt u voortdurend op de hoogte blijven van de nieuwigheden? Onze klant te Waregem zoekt uw profiel! U bent medewerker in de winkel waarbij u klanten dient volgens hun verlangens. U geeft technisch advies en praat in op klachten van de klant. U staat in voor de afsluit van de winkel.

 • STUDENT Kelner Voltijds (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Camping Campina / BVBA Dageraad 16

  Type: Studentenjob

  In onze brasserie, gelegen op de Dageraadplaats, zijn wij op zoek naar een positief en enthousiast persoon om ons team te versterken. Je neemt de bestellingen op, je staat in voor het serveren van de gerechten en dranken. Je ruimt de tafels af en dekt ze in. Je zorgt voor de bediening zowel aan de bar, in de zaal als op het terras.

 • Medewerker bakkerij (DE PANNE)

  Regio: DE PANNE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij in De Panne zijn we op zoek naar jobstudenten voor weekends en schoolvakanties. Je werkt in de voormiddag van 7u30-13u30.

 • Student winkelbediende bakkerij (weekends en vakanties) (MARKE)

  Regio: MARKE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM

  Type: Studentenjob

  Tempo-Team is op zoek naar een student om iedere zondagvoormiddag te werken in een bakkerij te Bellegem. Hierbij bestel je de klanten in de bakkerij

 • Mederwerker apotheek Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor een apotheek in Mechelen zijn wij op zoek naar een tijdelijke werkkracht tot eind december met kans op verlenging. Taken: Gestructureerd ontblisteren en labelen van medicatie: deels manueel (uitduwen van capsules), deels m.b.v. ontblistertoestel Halveren en kwarteren van tabletten Uitpakken en aanvullen van geneesmiddelen bij nieuwe leveringen Plaatsen en ontvangen van bestellingen Klaarzetten van bestellingen voor de rusthuizen

 • Monteur (LO-RENINGE)

  Regio: LO-RENINGE

  Bedrijf: WESTLAND

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor de montage van metaal-structuren op verplaatsing. Het gaat om grote projecten bij bedrijven, uitzonderlijk bij particulieren

 • Preventieadviseur (Regio Oostende)

  Regio: Regio Oostende

  Bedrijf: Darwin

  Type: Vaste Job

  U adviseert de werkgever, de leidinggevenden en de werknemers met als doelstelling de verbetering van het welzijn van de werknemers. U voert de opdrachten uit in het kader van het dynamisch risicobeheersingssysteem en vervult diverse wettelijke taken. U promoot de veiligheid en implementeert de beheersmaatregelen volgens het globale welzijnsbeleid, en dit in overleg met de andere preventieadviseurs. U bent het dagelijks aanspreekpunt inzake welzijn en veiligheid ter zake, en implementeert dit beleid door aanwezigheid op de werkvloer en overleg met de hiërarchische verantwoordelijken. U werkt nauw samen met de technische diensten omtrent de opvolging van verbeteringen, keuringen en controleprogramma’s. U brengt regelmatig verslag uit aan de HL over de arbeidsomstandigheden en mogelijke verbeteringen betreffende de veiligheid en gezondheid op de werkvloer. U rapporteert aan het diensthoofd IDPB omtrent uw interventies en de realisaties van het DRBS en de actieplannen.

 • Chauffeurs CE voor dagwerk - met meeneemheftruck (BEVEREN (ROESELARE))

  Regio: BEVEREN (ROESELARE)

  Bedrijf: EUTRACO

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk om ... de goederen stipt en op een correcte, efficiënte en zuinige manier te vervoeren volgens de transportopdracht en met een meeneemheftruck (op werven of bij bedrijven/particulieren) op een klantvriendelijke manier te communiceren met de klant jouw materiaal te beheren als een goeie huisvader de bijbehorende administratieve taken tijdig en volledig uit te voeren Je kunt ... zelfstandig werken communiceren in het Nederlands en/of Frans en/of Engels Je bent ... stipt klantvriendelijk & collegiaal ingesteld Je hebt ... een geldig rijbewijs CE een geldige bestuurderskaart

 • CALCULATOR - WERKVOORBEREIDER (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: BOURDEAUD'HUI

  Type: Vaste Job

  BVBA Bourdeaud’hui is op zoek naar een gemotiveerd en enthousiast medewerker die als CALCULATOR - WERKVOORBEREIDER – ons team wil komen versterken. Als calculator - werkvoorbereider neem je een divers takenpakket voor jouw rekening. Enerzijds bereken en stel je offertes op waarbij je prijsaanvragen en lastenboeken gaat analyseren, vraag je prijsoffertes aan en voer je kostprijscalculaties uit. Anderzijds bereid je voor projectleiders werfdossiers grondig voor. Dit houdt het volgende in: opmeten, tekenen, ordervoorbereidingen, productievoorbereiding, aansturen planning, controle meetstaten, ... . Ook ben je communicatief, aangezien je regelmatig overleg pleegt met de projectleiders en externe partners, architecten, bouwheer, leveranciers, etc. Daarnaast kan je planmatig en stressbestendig deadlines halen en ben creatief in het zoeken naar technische oplossingen.

 • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Salons CORTINA (Wevelgem) (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: COREX

  Type: Flexijob

  “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Salons CORTINA (Wevelgem) wil groeien en is daarom op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van JOZEF LENAERTS in sociale netwerken
Look for responds of JOZEF LENAERTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOZEF LENAERTS. Laat een reactie achter voor JOZEF LENAERTS. JOZEF LENAERTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOZEF LENAERTS. Leave a respond for JOZEF LENAERTS. JOZEF LENAERTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOZEF LENAERTS op de google maps. Adres en contacten JOZEF LENAERTS
Location of JOZEF LENAERTS on the google maps. Address and contacts of JOZEF LENAERTS

Andere gerelateerde bedrijven als come JOZEF LENAERTS JOZEF LENAERTS: De Coster F | Auto Hobby Shop SPRL | EUROCAM | GECOTEC | GRISAY D.

Other related companies as JOZEF LENAERTS: De Coster F | Auto Hobby Shop SPRL | EUROCAM | GECOTEC | GRISAY D.

JOZEF LENAERTS is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOZEF LENAERTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06800781250. Het bedrijf JOZEF LENAERTS bevindt zich op het adres: MINNESTRAAT 59; 3460; BEKKEVOORT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 546,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 241,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van JOZEF LENAERTS is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOZEF LENAERTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOZEF LENAERTS, openstaande posities, locatie van JOZEF LENAERTS op de kaart.

JOZEF LENAERTS is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOZEF LENAERTS, company assigned to the tax number BE06800781250. The company JOZEF LENAERTS is located at the address: MINNESTRAAT 59; 3460; BEKKEVOORT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 546,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 241,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of JOZEF LENAERTS is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JOZEF LENAERTS is not available. You also can look at reviews of JOZEF LENAERTS, open positions, location of JOZEF LENAERTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOZEF LENAERTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOZEF LENAERTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOZEF LENAERTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOZEF LENAERTS, employees, financial statistics.