JOZEF DE SAEGHER

Contactgegevens JOZEF DE SAEGHER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOZEF DE SAEGHER: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOZEF DE SAEGHER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHARTREUZENBERG 40; 3220; HOLSBEEK, België

Telefoon (phone): 16445730 (+32-16445730) 16445730 (+32-16445730)

Fax (fax): +32 (84) 738-10-18 +32 (84) 738-10-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOZEF DE SAEGHER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOZEF DE SAEGHER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOZEF DE SAEGHER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOZEF DE SAEGHER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOZEF DE SAEGHER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOZEF DE SAEGHER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOZEF DE SAEGHER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOZEF DE SAEGHER
Products information JOZEF DE SAEGHER

BTW identificatienummer (tax): BE04920471191
Ondernemingsnummer: 5222320556
Hoofdstad (capital): 888,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 187,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOZEF DE SAEGHER
(Get full report from official database of BE for JOZEF DE SAEGHER)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOZEF DE SAEGHER
Addition kinds of activities for JOZEF DE SAEGHER

281301. Kooldioxide | Carbon dioxide
306905. Laarzen of schoenproducten, rubber | Boot or shoe products, rubber
20539900. Bevroren bakkerijproducten, behalve brood, nec | Frozen bakery products, except bread, nec
26210302. Vloeipapier | Blotting paper
35599918. Optische lensmachines | Optical lens machinery
38250217. Logic circuit testers | Logic circuit testers
39990709. Kransen, kunstmatig | Wreaths, artificial
73899959. Herwinning of explosie van explosieven | Explosives recovery or extraction services

Werken bij JOZEF DE SAEGHER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOZEF DE SAEGHER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOZEF DE SAEGHER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOZEF DE SAEGHER. Looking for open vacancies in other companies

 • Warehouse-operator (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Magazijnier: Je pickt de goederen Je labelt, stapelt en wrapt de producten op pallet. Je laadt en lost de palletten uit de vrachtwagen Indien je een C of CE rijbewijs hebt, vervoer je de goederen zelf met de vrachtwagen.

 • Onderhoudstechnicus (liefst géén vurig type) M/V (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn dringend op zoek naar een onderhoudstechnicus (m/v) Dit keer selecteren we geen 'vurige' types ... want het betreft een gasbottelbedrijf. Je staat als technicus in voor het algemene onderhoud van de vul-afdeling Je doet fysieke controles en periodieke inspecties op de ganse sites Je verleent assistentie aan contractoren die op de site werken komen uitvoeren Je werkt mee aan nieuwe projecten Je houdt de voorraad in stand Je verhelpt mee de storingen en bedenkt langetermijn-oplossingen Je start nieuwe machines en installaties op, en maakt instructies aan Je begeleidt operatoren Je bewaakt de naleving van de veiligheidsinstructies

 • Huishoudhulp regio Blanden, Oud-Heverlee (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: T-INTERIM LEUVEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en strijken, en kunnen ook aangevuld worden met wassen, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Hasselt, 22 uur per week (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 22 uren per week voor 2 gastgezinnen wonende te Hasselt. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • POETSHULP Olen (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: [email protected]

  Type: Dienstenchequebaan

  [email protected] biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

 • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Nijlen (NIJLEN)

  Regio: NIJLEN

  Bedrijf: Plu Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp te Stabroek (STABROEK)

  Regio: STABROEK

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Student kassa sportwinkel Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

  Type: Studentenjob

  Voor een sportwinkel te Gent zoeken we een gedreven student die instaat voor het verder helpen van de klanten en het bedienen van de kassa. Je werkt telkens op zaterdag.

 • Bewakingscoördinator depot Delhaize Zellik (ZELLIK)

  Regio: ZELLIK

  Bedrijf: Securitas

  Type: Vaste Job

  Securitas biedt veiligheidsoplossingen aan op het vlak van permanente bewaking, mobiele bewaking, luchthavenbewaking en alarmcentrales. Onze klanten zijn actief in de meest uiteenlopende domeinen en dankzij onze jarenlange ervaring behoren we tot de absolute top in onze sector. Elke dag maken onze mensen het verschil op het vlak van bewaking. Wil jij ook deel uitmaken van ons team? Momenteel kijken wij uit naar een medewerker bewakingscoordinatie Depot Delhaize Zellik. Taken De behandeling en opvolging van de rapporten van de bewakingsploeg (35agenten) Mede toezicht op de correcte naleving van de procedures( steeds in overleg met de teamleader) Meedenken aan het verbeteren van deze procedures Delen van nieuwe instructies met het team Deelname aan wekelijkse meetings van de verschillende interne diensten Het accrediteren van personeel en chauffeurs Behandeling, opvolging en klassering van dossiers die verband houden met fysieke integriteit van het bedrijfspatrimonium U rapporteert aan de postoverste/adjunct postoverste en de Manager Delhaize Security

 • Dossierbeheerder voor kantoor in volle bloei Ieper (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Tot deze groep behoren een aantal kantoren, waarvan 1 dat ongeveer 3 jaar geleden werd geopend in Ieper. Vandaag de dag zijn er al 15 medewerkers actief, wat wijst op een goede, gezonde groei. De medewerkers zijn een mix van ervaren en minder ervaren mensen. Volgens dit kantoor zorgt een goede balans in ervaring voor een aanhoudende continuïteit. Indien het verwerven van extra kennis en ervaring behoren tot je prioriteiten, dan zit je bij dit kantoor goed. Door de evenwichtige aanwezigheid van verscheidene bekwaamheden staat er steeds iemand voor je klaar wanneer je hulp nodig hebt. Op jouw beurt kan ook jij mensen bijstaan wanneer nodig. DOSSIERBEHEERDER/ACCOUNTANT OPDRACHT Je beheert dossiers van A-Y: een takenpakket dat gaat van inboekwerk tot en met afsluitingen. Je staat in contact met klanten en helpt hen verder met al hun vragen en problemen. Je vormt dus het centraal aanspreekpunt. Op termijn is het uiteindelijk wel de bedoeling dat je besprekingen doet met klanten en dat je doorgroeit tot een volwaardige A-Z dossierbeheerder.

 • Speltherapeut (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

  Type: Zelfstandige activiteit

  Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Brasschaat waar kinderen, jongeren en hun ouders terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Je staat in voor de begeleiding van kinderen en jongeren in het kader van speltherapie. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

 • Metaal draaier (PUTTE)

  Regio: PUTTE

  Bedrijf: EURO-STRIKE

  Type: Werfreserve

  Metaal draaier met ervaring voor seriewerk (zowel CNC als conventioneel).

Zoek naar antwoorden van JOZEF DE SAEGHER in sociale netwerken
Look for responds of JOZEF DE SAEGHER in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOZEF DE SAEGHER. Laat een reactie achter voor JOZEF DE SAEGHER. JOZEF DE SAEGHER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOZEF DE SAEGHER. Leave a respond for JOZEF DE SAEGHER. JOZEF DE SAEGHER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOZEF DE SAEGHER op de google maps. Adres en contacten JOZEF DE SAEGHER
Location of JOZEF DE SAEGHER on the google maps. Address and contacts of JOZEF DE SAEGHER

Andere gerelateerde bedrijven als come JOZEF DE SAEGHER JOZEF DE SAEGHER: V.C. AMIGOS ST.ANTONIUS | STUDIO DAVID | Camille Albane | TSO-INST. MARGARETA-MARIA | W. SCHEERLINCK

Other related companies as JOZEF DE SAEGHER: V.C. AMIGOS ST.ANTONIUS | STUDIO DAVID | Camille Albane | TSO-INST. MARGARETA-MARIA | W. SCHEERLINCK

JOZEF DE SAEGHER is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOZEF DE SAEGHER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04920471191. Het bedrijf JOZEF DE SAEGHER bevindt zich op het adres: CHARTREUZENBERG 40; 3220; HOLSBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 888,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 187,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van JOZEF DE SAEGHER is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOZEF DE SAEGHER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOZEF DE SAEGHER, openstaande posities, locatie van JOZEF DE SAEGHER op de kaart.

JOZEF DE SAEGHER is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOZEF DE SAEGHER, company assigned to the tax number BE04920471191. The company JOZEF DE SAEGHER is located at the address: CHARTREUZENBERG 40; 3220; HOLSBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 888,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 187,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of JOZEF DE SAEGHER is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JOZEF DE SAEGHER is not available. You also can look at reviews of JOZEF DE SAEGHER, open positions, location of JOZEF DE SAEGHER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOZEF DE SAEGHER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOZEF DE SAEGHER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOZEF DE SAEGHER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOZEF DE SAEGHER, employees, financial statistics.