JOZEF CERPENTIER

Particuliere bedrijvencommunicatie • JOZEF CERPENTIER
Private companiesCommunications • JOZEF CERPENTIER

Contactgegevens JOZEF CERPENTIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOZEF CERPENTIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOZEF CERPENTIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OOSTVAART 73; 9180; MOERBEKE, België

Telefoon (phone): 93469133 (+32-93469133) 93469133 (+32-93469133)

Fax (fax): +32 (19) 947-38-80 +32 (19) 947-38-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOZEF CERPENTIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOZEF CERPENTIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOZEF CERPENTIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOZEF CERPENTIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOZEF CERPENTIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOZEF CERPENTIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOZEF CERPENTIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOZEF CERPENTIER
Products information JOZEF CERPENTIER

BTW identificatienummer (tax): BE04366210937
Ondernemingsnummer: 3945159912
Hoofdstad (capital): 995,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 763,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOZEF CERPENTIER
(Get full report from official database of BE for JOZEF CERPENTIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOZEF CERPENTIER
Addition kinds of activities for JOZEF CERPENTIER

399399. Tekens en reclame specialiteiten, nec | Signs and advertising specialties, nec
794100. Sportclubs, managers en promotors | Sports clubs, managers, and promoters
34629901. Vliegtuig smeedstukken, ferro | Aircraft forgings, ferrous
34960105. Grillen en grillewerk, geweven draad | Grilles and grillework, woven wire
38279906. Gratings, diffractie | Gratings, diffraction

Werken bij JOZEF CERPENTIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOZEF CERPENTIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOZEF CERPENTIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOZEF CERPENTIER. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteur (BRECHT)

  Regio: BRECHT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf te Brecht zijn wij op zoek naar een monteur. Je takenpakket bestaat uit het monteren van metalen onderdelen en afwerking van het product. Het gaat om een functie in dagdienst met een optie vast.

 • Afvalverwerker-heftruckchauffeur (MEULEBEKE)

  Regio: MEULEBEKE

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het bedienen van een afvalverwerkend machine. Daarnaast verpak en weeg je rollen textiel en zet je ze aan de kant. Stapelen van paletten en andere kleine onderhoudstaken behoren ook tot u takenpakket.

 • Finance & administration manager (m/v) (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  U bent verantwoordelijk voor correcte verwerking van de boekhouding van zowel de Belgische als Franse vennootschappen. U stuurt een team van 2 junior accountants aan en werkt nauw samen met de CFO.Je werkzaamheden: -Je staat in voor de Belgische en Franse boekhouding -Je maakt analyses aangaande kosten-opbrengst en cut-off boekingen -Je maakt de overzichten op van de salariskost en boeking -Je stelt de rapportering van de resultaten op -Je staat in voor de BTW aangiftes -Je maakt de jaarrekeningen en balansen -Je bereidt auditdossiers voor -Je bereidt fiscale aangiftes voor Jobgerelateerde competenties - De fiscale en sociale aangiften van een organisatie opstellen of de boekingen, wettelijke formaliteiten, ... opvolgen - De liquiditeiten opvolgen Financiële staten opmaken Een financiële raming opstellen - Een organisatie boekhoudkundig en administratief beheren - De balans en de resultatenrekening van de organisatie opstellen - Tussentijdse overzichten en boekhoudkundige of financiële bijlagen bij de economische beheerstabellen van de organisatie opstellen - De activiteiten van een team coördineren Een organisatie leiden

 • Toonzaalverkoper (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een speciaalzaak gelegen te Aartselaar die gespecialiseerd zijn in het ontwerpen, verkopen en plaatsen van keukens zijn we op zoek naar een keukenverkoper. Functieomschrijving: Jouw focus is om de klant enthousiast te benaderen  Je brengt hun behoeftes in kaart Na een grondige opleiding (technisch, commercieel, logistiek) zal je het volledig commerciële dossier beheren van a tot z

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Bilzen/Lanaken (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Bonheiden (BONHEIDEN)

  Regio: BONHEIDEN

  Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Bonheiden en omgeving

 • Ochtendstudenten Panos (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: DELI GENT ZUID

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar studenten die s'ochtens kunnen meewerken met het vaste team. Opstarten van de winkel en verkopen van voedingsmiddelen. Kunnen werken vanaf 6-7u tot bespreekbaar.

 • Jobstudent (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • Beenhouwer (WUUSTWEZEL)

  Regio: WUUSTWEZEL

  Bedrijf: DE GROENE BOERDERIJ

  Type: Vaste Job

  Je zorgt mee voor het verwerken van vlees vanaf het uitbenen van het karkas tot afgewerkte, verkoopsklare producten. Ook de verkoop van het vlees in de winkel behoort eventueel tot de taken. We verwachten dat je zelfstandig, punctueel en hygiënisch kan werken.

 • INTERNE BEVOORRADER - MAGAZIJNIER (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Vaste Job

  Met een elektrische stapelaar zorg je voor het transport van de goederen uit de stockfrigo\\\'s naar de verschillende verpakkingslijnen. Je bent medeverantwoordelijk voor het correct stockbeheer in de frigo\\\'s via scanning (locatie, artikelcode, lotnummer,...). Je respecteert het FIFO-systeem. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de stocktelling in de frigo\\\'s en help je bij het laden en lossen van de vrachtwagens.

 • Lijn operator (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Konvert Interim Herentals

  Type: Vaste Job

  Voor een klant in Herentals die tewerkgesteld zijn in de voeding zijn wij op zoek naar een lijn operator afvul- en etiketteerinstallaties. Jij zal instaan voor het afvullen van de sauzen en etiketteren volgens productieplanning, ondersteunen van de proces operator en uitvoeren wekelijkse reiniging . Ben jij een flexibel, stressbestendig en communicatieve teamplayer? Contacteer ons dan zo snel mogelijk! [email protected] 014/860804

 • BIS-stage Winkel medewerker (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: ECOSO WILLEBROEK

  Type: Leercontract

  Ecoso heeft het volgende aanbod: Je krijgt een unieke kans om een werk- en leerervaring op te doen Je krijgt bij Ecoso een opleiding op jouw maat als winkel medewerker. Je doet je BIS-stage/opleiding met een op maat gemaakt opleidingsplan Het opleidingsplan werd goedgekeurd door de VDAB Je krijgt ondersteuning van een ervaren begeleider Je taken om te leren: Je leert de kassa te bedienen Je leert de kassa te controleren en af te sluiten Je leert de dienst na verkoop; garantie, terugbetaling enzovoort Je leert hoe je de producten in de winkel moet plaatsen Je leert de voorrraad van de goederen op peil te houden Je leert wanneer je artikelen in en uit de winkel moet halen Je leert hoe je de winkel netjes en proper kunt houden Je leert omgaan met klanten en collega´s Je leert samen te werken Je leert beveiligingen aan te brengen en deze bij de afrekening terug te verwijderen Je leert klant gericht te werken Je krijgt kennis van de waarde van goederen Je leert goederen te prijzen en juist te sorteren voor de winkel

Zoek naar antwoorden van JOZEF CERPENTIER in sociale netwerken
Look for responds of JOZEF CERPENTIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOZEF CERPENTIER. Laat een reactie achter voor JOZEF CERPENTIER. JOZEF CERPENTIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOZEF CERPENTIER. Leave a respond for JOZEF CERPENTIER. JOZEF CERPENTIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOZEF CERPENTIER op de google maps. Adres en contacten JOZEF CERPENTIER
Location of JOZEF CERPENTIER on the google maps. Address and contacts of JOZEF CERPENTIER

Andere gerelateerde bedrijven als come JOZEF CERPENTIER JOZEF CERPENTIER: CORPS DE POMPIERS | TELE SERVICE CENTER | DM INTERIORS | LUCIEN MARTENS | BABM

Other related companies as JOZEF CERPENTIER: CORPS DE POMPIERS | TELE SERVICE CENTER | DM INTERIORS | LUCIEN MARTENS | BABM

JOZEF CERPENTIER is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOZEF CERPENTIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04366210937. Het bedrijf JOZEF CERPENTIER bevindt zich op het adres: OOSTVAART 73; 9180; MOERBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 995,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 763,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van JOZEF CERPENTIER is communicatie, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOZEF CERPENTIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOZEF CERPENTIER, openstaande posities, locatie van JOZEF CERPENTIER op de kaart.

JOZEF CERPENTIER is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOZEF CERPENTIER, company assigned to the tax number BE04366210937. The company JOZEF CERPENTIER is located at the address: OOSTVAART 73; 9180; MOERBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 995,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 763,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of JOZEF CERPENTIER is Communications, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JOZEF CERPENTIER is not available. You also can look at reviews of JOZEF CERPENTIER, open positions, location of JOZEF CERPENTIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOZEF CERPENTIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOZEF CERPENTIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOZEF CERPENTIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOZEF CERPENTIER, employees, financial statistics.