JOZEF BOTERDAELE

Contactgegevens JOZEF BOTERDAELE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOZEF BOTERDAELE: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOZEF BOTERDAELE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OOSTVLETERENSTRAAT 24; 8640; VLETEREN, België

Telefoon (phone): 57422689 (+32-57422689) 57422689 (+32-57422689)

Fax (fax): +32 (81) 219-29-28 +32 (81) 219-29-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOZEF BOTERDAELE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOZEF BOTERDAELE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOZEF BOTERDAELE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOZEF BOTERDAELE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOZEF BOTERDAELE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOZEF BOTERDAELE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOZEF BOTERDAELE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOZEF BOTERDAELE
Products information JOZEF BOTERDAELE

BTW identificatienummer (tax): BE09748138427
Ondernemingsnummer: 9277648925
Hoofdstad (capital): 693,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 827,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOZEF BOTERDAELE
(Get full report from official database of BE for JOZEF BOTERDAELE)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOZEF BOTERDAELE
Addition kinds of activities for JOZEF BOTERDAELE

3567. Industriële ovens en ovens | Industrial furnaces and ovens
223101. Kleding en buitenkleding geweven stoffen | Apparel and outerwear broadwoven fabrics
651202. Woningoperatie, winkelbedrijf | Property operation, retail establishment
22840300. Naald- en handwerkdraad | Needle and handicraft thread
35599930. Stone tumblers | Stone tumblers
39990706. Gras, kunstmatig en bewaard | Grasses, artificial and preserved
50510207. Ferrometalen | Ferrous metals
73891201. Etiketten flessen, blikjes, kartons, enz. | Labeling bottles, cans, cartons, etc.
80930000. Specialiteiten poliklinieken, nec | Specialty outpatient clinics, nec

Werken bij JOZEF BOTERDAELE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOZEF BOTERDAELE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOZEF BOTERDAELE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOZEF BOTERDAELE. Looking for open vacancies in other companies

 • verpleegkundige projectstaffing woonzorgcentrum (KEERBERGEN)

  Regio: KEERBERGEN

  Bedrijf: Care Talents Brussel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In dit project kom je terecht in een seniorenresidentie en ben je verantwoordelijk voor de dagdagelijkse verzorging van deze bewoners.  Je staat in voor de verpleegtechnische handelingen zoals wondzorgen, contact met artsen, toedienen van medicatie, en anderen. Een groot hart voor ouderenzorg is een absolute must. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • Business Development Specialist - Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: Jobmatch

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Business Development Specialist werk je in het verlengde van de sales en marketing van onze klanten. Deze laatste zijn grote IT-spelers zoals Microsoft, IBM, SAP en HP. Kan jij gesprekken voeren op elk contactniveau binnen een organisatie en krijg je een kick van het openen van deuren en het maken van afspraken? Met jouw lef bel je zo met het management van grote organisaties en met de eindverantwoordelijken voor IT en bedrijfsprocessen. Afhankelijk van het project waarop je werkt, ziet je job er weer anders uit. Je gaat niet over tot verkoop, maar je vergaart wel de nodige informatie voor het project. Je neemt telefonisch contact op met de eindbeslissers van IT departementen om informatie te verkrijgen en eventueel een afspraak te maken voor de klant. Je brengt de structuur en contactpersonen van de top 30.000 bedrijven gedetailleerd in kaart. Door op maat gemaakte campagnes creëer je kwalitatieve verkoopkansen voor je klant. Je leert je klanten kennen, net als zijn producten, doelstellingen, concurrenten en opportuniteiten.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Leuven (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Flyers uitdelen tijden Kermis Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: DOE HET ZELF

  Type: Studentenjob

  Flyers uitdelen tijden Kermis Sint-Truiden van Doe-het-zelf Discount Vrijdag 24 augustus Zaterdag 25 augustus Zondag 26 augusutus Vrijdag 31 augustus Zaterdag 1 september Zondag 2 september

 • Jobstudent (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • Operator draaibank - niet volledig CNC (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Heb jij graag een afwisselende job? Ben jij technisch en heb je graag in grote mate zelfstandigheid? Dan hebben wij de job die jij zoekt! Voor onze klant in Bree zijn wij opzoek naar een operator voor de draaibank. Jouw takenpakket bestaat uit: Programmeren en bedienen van de draaibanken: niet volledig CNC; Bewerkingsfasen en afstelwaarden van het materiaal en gereedschap bepalen; Bewerkingen uitvoeren; Controle eindproduct uitvoeren.

 • Laborant (GENTBRUGGE)

  Regio: GENTBRUGGE

  Bedrijf: BiogasTec

  Type: Vaste Job

  Je voert de noodzakelijke analyses uit in het labo ter ondersteuning van de procesopvolging (anaerobe vergisting). Aanvullend voer je analyses uit op biomassa- en afvalstromen. Je laat externe labo’s stalen nemen en hebt de nodige contacten met hen. Je neemt stalen op verplaatsing en ondersteunt de collega’s op de verschillende sites hierin. Je registreert, beheert en rapporteert analyseresultaten van in- en uitgaande stromen en bewaakt met een kritisch oog de kwaliteit hiervan. Je bent verantwoordelijk voor een vlotte communicatie en doorgave van informatie naar de collega’s van exploitatie en de commerciële afdeling. · Je kalibreert de toestellen en verzorgt mee de noodzakelijke labo-gerelateerde aankopen bij leveranciers. Je bent bereid je frequent te verplaatsen naar onze site in Grobbendonk en andere sites in Vlaanderen.

 • Boekhouder / Dossierbeheerder - Herentals (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Le Grand & Associates

  Type: Vaste Job

  Gerenommeerd accountantskantoor in Herentals op zoek naar dynamische boekhouder. Droom jij ervan om deel uit te maken van een team met een uitstekende reputatie? Wil jij werken in een supermodern kantoor dat eveneens vooruitstrevend te werk gaat? Proficiat, je hebt zonet jouw nieuwe job gevonden! Le Grand & Associates, financieel selectie- en rekruteringsbureau gespecialiseerd in Accountancy, Tax, Audit en Legal profielen, is op zoek naar een dossierbeheerder met een brede ervaring voor een topkantoor in Herentals. Dit kantoor staat bekend om zijn vriendelijke service en dit steeds op maat van de klant. Jouw functie: Je fungeert als boekhoudkundig en fiscaal expert. Je voert eindbesprekingen met de klanten waarvoor jij verantwoordelijk bent. Je staat in voor de afsluitingen en de fiscale aangiften. Je begeleidt eventueel minder ervaren medewerkers.

 • Projectleider/Functioneel Analist ERP (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: 3D-ICT

  Type: Vaste Job

  Onze klant is op zoek naar ondersteuning bij onderstaand takenpakket: projectbegeleiding ERP en functionele analyse van het domein aankoop. Beiden maken ongeveer voor de helft deel uit van de totaalopdracht. Doch is er geen strikte scheiding mogelijk op weekbasis. 1. Projectbegeleiding ERP Dimensies en autonomie van de functie · Heeft expert kennis van ERP-implementaties met impact op organisatie- kritische processen, in het bijzonder van aankopprocessen · Volgt mijlpalen en budgetten van het project op · Werkt op autonome basis · Moet proactief te werk gaan en zelf de nodige stappen en initiatieven hiertoe nemen · Beslist o.b.v. de opgebouwde expertise en ervaring over de gevolgde aanpak, stappen, timing etc. · Bewaakt de scope en volgt nauwgezet het beschikbare en gespendeerde budget op, alsook de ingezette resources Resultaatsgebieden Projectanalyse, Projectdefinitie en-planning, Projectuitvoering en-opvolging, Peoplemanagement, Rapporteren, Communicatie en contacten en Project- en kennisoverdracht. 2. Functionele analyse, domein aankoop Functioneleanalyse Het in kaart brengen, opvolgen en bijsturen van het elektronische purchase to pay binnen de hogeschool en binnen de wetgeving op overheidsopdrachten. communicatie en contacten Informeren en sensibiliseren van alle actoren en regelmatig overleggen met de projectpartners met als doel een draagvlak te creëren en het veranderingstraject van ERP – aankoop te ondersteunen.

 • Chauffeur Openbaar Vervoer De Lijn (PEER)

  Regio: PEER

  Bedrijf: TEYSSEN AUTOBUSSEN

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar autobuschauffeurs : Voltijdse job chauffeur Openbaar Vervoer De Lijn U staat in voor het veilig vervoer van personen - je vervoert reizigers veilig volgens een vaste dienstregeling. Je voldoet aan de verwachtingen van klanten door hen goed te ontvangen en door inlichtingen te geven over de dienstregeling, de route of de verschillende haltes Je informeert je klanten betreffende tarieven en verkoop je vervoersbewijzen ...

 • Winkelmedewerker (m/v) (TERNAT)

  Regio: TERNAT

  Bedrijf: VASTENAVONDT

  Type: Flexijob

  Je zorgt voor het bedienen van klanten, bestellingen maken, alsook voor het aanvullen van de toonbank.

 • AFWASSER/flexijob (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: RESTAURANT SANS CRAVATE

  Type: Flexijob

  Je doet de afwas (hoofdzakelijk machinaal). Je werkt op vrijdag en zaterdagavond

Zoek naar antwoorden van JOZEF BOTERDAELE in sociale netwerken
Look for responds of JOZEF BOTERDAELE in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOZEF BOTERDAELE. Laat een reactie achter voor JOZEF BOTERDAELE. JOZEF BOTERDAELE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOZEF BOTERDAELE. Leave a respond for JOZEF BOTERDAELE. JOZEF BOTERDAELE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOZEF BOTERDAELE op de google maps. Adres en contacten JOZEF BOTERDAELE
Location of JOZEF BOTERDAELE on the google maps. Address and contacts of JOZEF BOTERDAELE

Andere gerelateerde bedrijven als come JOZEF BOTERDAELE JOZEF BOTERDAELE: ASSUBEL | Parrain Marraine | Idéal Toitures SPRL | SCHOENMAKERIJ BAERT | Den Ouden Hert

Other related companies as JOZEF BOTERDAELE: ASSUBEL | Parrain Marraine | Idéal Toitures SPRL | SCHOENMAKERIJ BAERT | Den Ouden Hert

JOZEF BOTERDAELE is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOZEF BOTERDAELE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09748138427. Het bedrijf JOZEF BOTERDAELE bevindt zich op het adres: OOSTVLETERENSTRAAT 24; 8640; VLETEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 693,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 827,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van JOZEF BOTERDAELE is Administratie van economische programma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOZEF BOTERDAELE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOZEF BOTERDAELE, openstaande posities, locatie van JOZEF BOTERDAELE op de kaart.

JOZEF BOTERDAELE is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOZEF BOTERDAELE, company assigned to the tax number BE09748138427. The company JOZEF BOTERDAELE is located at the address: OOSTVLETERENSTRAAT 24; 8640; VLETEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 693,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 827,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of JOZEF BOTERDAELE is Administration of Economic Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of JOZEF BOTERDAELE is not available. You also can look at reviews of JOZEF BOTERDAELE, open positions, location of JOZEF BOTERDAELE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOZEF BOTERDAELE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOZEF BOTERDAELE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOZEF BOTERDAELE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOZEF BOTERDAELE, employees, financial statistics.