JOZEF BOLCKMANS

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • JOZEF BOLCKMANS
Private companiesMotion Pictures • JOZEF BOLCKMANS

Contactgegevens JOZEF BOLCKMANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOZEF BOLCKMANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOZEF BOLCKMANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HAL 38; 2322; HOOGSTRATEN, België

Telefoon (phone): 33150238 (+32-33150238) 33150238 (+32-33150238)

Fax (fax): +32 (69) 151-53-53 +32 (69) 151-53-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOZEF BOLCKMANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOZEF BOLCKMANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOZEF BOLCKMANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOZEF BOLCKMANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOZEF BOLCKMANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOZEF BOLCKMANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOZEF BOLCKMANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOZEF BOLCKMANS
Products information JOZEF BOLCKMANS

BTW identificatienummer (tax): BE01404296875
Ondernemingsnummer: 4041839599
Hoofdstad (capital): 927,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 487,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOZEF BOLCKMANS
(Get full report from official database of BE for JOZEF BOLCKMANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOZEF BOLCKMANS
Addition kinds of activities for JOZEF BOLCKMANS

078202. Grasdiensten | Lawn services
109904. Zeldzame aardappelmijnen | Rare-earth ores mining
367404. Stralingsensoren | Radiation sensors
769916. Reparatie van huishoudelijke apparaten | Household appliance repair services
47890203. Slaapwagen en andere personenauto's | Sleeping car and other passenger car services
50859910. Vuurvast materiaal | Refractory material
51120301. Albums (foto) en plakboeken | Albums (photo) and scrapbooks

Werken bij JOZEF BOLCKMANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOZEF BOLCKMANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOZEF BOLCKMANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOZEF BOLCKMANS. Looking for open vacancies in other companies

 • Distributie chauffeur met rijbewijs C (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: ASAP BREE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is een ambachtelijke brouwerij waar familiale waarden hoog in het vaandel worden gedragen. Al meer dan 150 jaar garanderen zij kwaliteitsbieren. Voor een langdurige vervanging zijn wij voor hen op zoek naar een distributiechauffeur met rijbewijs C om de verschillende horecazaken te bezoeken en de gevraagde bestellingen te leveren.   Je rekent ook zelf af bij de klanten, helpt mee met het klaarzetten van de bestellingen en het opruimen van het leeggoed.

 • Pistoolspuiter (MEEUWEN-GRUITRODE)

  Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

  Bedrijf: ASAP BREE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant, gevestigd in Meeuwen, berekent, produceert en levert staalconstructies op maat. Zij beschikken over een hoogwaardig machinepark welke voldoet aan de laatste technische vereisten. Voor hen zijn we op zoek naar een pistoolspuiter voor het spuiten (natlak) van metalen constructies op basis van luchtdruk en een verfpomp. Hier komt beperkt ook administratie bij. Zo dien je dagelijks een oplijsting te maken van de afgewerkte producten en het verfverbruik van die dag.

 • BANKETBAKKER CONFISEUR PRODUCTIE DAG (ADEGEM)

  Regio: ADEGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een toonaangevende confiserie, zijn wij op zoek naar een PATISSIER KOK / CONFISEUR. Als kok ben je de verantwoordelijke voor de bereiding en afwerking van het snoepgoed. Je bereid de productie voor en staat in van de dagelijkse productie van het snoepgoed. Je bent verantwoordelijk voor het juist en nauwkeurig toepassen van de recepturen en het bereidingsproces. Je zorgt er ook voor dat het product op de juiste manier verder wordt behandeld om zo te komen tot een kwalitatief eindproduct.

 • METSER (HERTSBERGE)

  Regio: HERTSBERGE

  Bedrijf: ACCENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als metser: Kan je volledig zelfstandig werken Beschik je over de nodige passie voor je werk Ben je een echte teamplayer Heb je inzicht in het werk Kan je planlezen Heb je een technische achtergrond Werk je volgens de veiligheidsvoorschriften Kan je profielen uitzetten Kan je façade en ruwbouw metsen Kan je zowel in de mortel als met lijm metsen Heb je ervaring met klein handgereedschap

 • Poetshulp dienstencheques deeltijds of 4/5 (BUDINGEN)

  Regio: BUDINGEN

  Bedrijf: PERFECT HOME

  Type: Dienstenchequebaan

  Je gaat poetsen bij klanten thuis. Je bent sociaal ingesteld en kan je aanpassen aan de behoeftes van de klanten. Je kan zelfstandig werken en bent gemotiveerd in je job.

 • Proces engineer (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Vaste Job

  Functie: Jouw takenpakket bestaat uit de personeelsplanning, de onderhoudsplanning en de opvolging. Daarnaast bepaal je de prioriteiten en kan jouw team steeds bij jou terecht voor vragen of problemen. Je bent vaak op de werkvloer aanwezig en je werkt actief mee aan het verhelpen van storingen. Verder analyseer je de problemen en doe je verbetervoorstellen. Tenslotte werk je mee aan nieuwe automatiseringsprojecten in samenwerking met de verantwoordelijke ingenieur. Werkuren: Maandag tot vrijdag: ploegensysteem - vroeg, dag en laat

 • CHAUFFEUR CE (HAM)

  Regio: HAM

  Bedrijf: GETAX

  Type: Vaste Job

  Getax zoekt een chauffeur CE voor verschillende dagopdrachten van maandag tot en met vrijdag. Startuur tussen 12u en 14u. Op te starten : zo snel mogelijk. Vertrekken vanuit Ham.

 • Account Manager voor Nederland (GAVERE)

  Regio: GAVERE

  Bedrijf: Tasco

  Type: Vaste Job

  Tasco bvba uit Gavere biedt oplossingen voor digitale printing en finishing aan de grafische industrie. Sinds onze oprichting in 1993 zijn we uitgegroeid tot een dynamische onderneming met 22 mensen. Wij zijn op zoek naar een gedreven Account Manager voor verschillende regio’s in Vlaanderen en Nederland die samen met ons wilt verder groeien. Als Account Manager bent u verantwoordelijk voor het opvolgen van bestaande klanten en potentiële klanten gegenereerd door marketing acties. U werkt samen met 2 directe collega’s en doet daar de verkoop van machines uit het productgamma van Speciality Printing Equipment, zoals laserprinting, adresseerprinters ed. U wordt een productspecialist en bent in staat om voor elke klant de juiste oplossing voor te stellen. U bent verantwoordelijk voor de demonstraties en opendeurdagen U sluit de verkoop af en onderhandelt zelf over de prijs, de leverings- en de betalingsvoorwaarden.

 • Milieucoördinator (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  je staat in voor de uitvoering van het extern milieucoördinatorschap voor bedrijven uit diverse sectoren je stelt omgevingsvergunningsaanvragen en bijhorende milieunota's op en begeleidt de klant doorheen de vergunningsprocedures je begeleidt de overgang van de bestaande vergunningen naar de omgevingsvergunning je voert zelfstandig de nodige conformiteitsaudits uit je werkt zowel zelfstandig als in teamverband met andere projectleiders/deskundigen je behartigt in belangrijke mate de belangen van de opdrachtgevers en van hun projecten je neemt de verantwoordelijkheid op voor de kwaliteit en financiële opvolging van je projecten en rapporteert aan de team-coördinatoren en aan de manager

 • Kwaliteitsmanager (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: Ausy Engineering

  Type: Vaste Job

  In deze kwaliteitsfunctie ben je de drijvende kracht achter heel het kwaliteit gebeuren. Je hebt daarbij maximaal aandacht voor het optimaliseren van het kwaliteitssysteem en het intensifiëren van Quality awareness in de hele bedrijfscultuur. Je uitdaging: Je streeft naar een zero defect culture. Je bent een absoluut voorbeeld op vlak van ‘kwaliteitsbewustwording' ten aanzien van alle medewerkers! Je analyseert heel kritisch het huidige kwaliteitssysteem en gaat (pro) actief op zoek naar de root cause van kwaliteit issues. Je initieert preventieve acties en verbeterprojecten om maximaal te voldoen aan de kwaliteitseisen van klanten. Hierin ben je verantwoordelijk voor kwaliteitsnormen aangaande BRC, ISO, Kosher en Halal. Je bent aanspreekpunt voor de interne audits en klachten van klanten. Je stuurt het chemisch labo aan en geeft leiding aan een team van een 6-tal kwaliteitsmedewerkers. Voor de plant in Brno en Delfzijl ben je tevens eerste aanspreekpunt aangaande kwaliteitsissues en hanteer je een doorgedreven ‘zero tolerance' aanpak. Je maakt deel uit van het management team waarin je grondige analyse, aanpak en creativiteit erg gewaardeerd worden.

 • Klinisch Psycholoog voor kinderen (zelfstandige basis) (NIJLEN)

  Regio: NIJLEN

  Bedrijf: KICK START

  Type: Zelfstandige activiteit

  De multidisciplinaire praktijk KiCK-start is op zoek naar een klinisch psycholoog (M/V) met een bijzondere interesse en voorkeur voor kinderen. Starten ASAP. Deze job kan je combineren met een andere job of je kan hier je hoofdberoep van maken (zelf in te vullen).

 • Consulentes Health & Beauty (Regio Maaseik-Bree)

  Regio: Regio Maaseik-Bree

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

Zoek naar antwoorden van JOZEF BOLCKMANS in sociale netwerken
Look for responds of JOZEF BOLCKMANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOZEF BOLCKMANS. Laat een reactie achter voor JOZEF BOLCKMANS. JOZEF BOLCKMANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOZEF BOLCKMANS. Leave a respond for JOZEF BOLCKMANS. JOZEF BOLCKMANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOZEF BOLCKMANS op de google maps. Adres en contacten JOZEF BOLCKMANS
Location of JOZEF BOLCKMANS on the google maps. Address and contacts of JOZEF BOLCKMANS

Andere gerelateerde bedrijven als come JOZEF BOLCKMANS JOZEF BOLCKMANS: HUIS MARLIE | MAISON RIGATTI D?SIR | Mortier Marianne | RENAAT SMOUTS | CLAEYS A. & CLAEYS LUC

Other related companies as JOZEF BOLCKMANS: HUIS MARLIE | MAISON RIGATTI D?SIR | Mortier Marianne | RENAAT SMOUTS | CLAEYS A. & CLAEYS LUC

JOZEF BOLCKMANS is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOZEF BOLCKMANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01404296875. Het bedrijf JOZEF BOLCKMANS bevindt zich op het adres: HAL 38; 2322; HOOGSTRATEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 927,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 487,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van JOZEF BOLCKMANS is Motion Pictures, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOZEF BOLCKMANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOZEF BOLCKMANS, openstaande posities, locatie van JOZEF BOLCKMANS op de kaart.

JOZEF BOLCKMANS is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOZEF BOLCKMANS, company assigned to the tax number BE01404296875. The company JOZEF BOLCKMANS is located at the address: HAL 38; 2322; HOOGSTRATEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 927,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 487,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of JOZEF BOLCKMANS is Motion Pictures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of JOZEF BOLCKMANS is not available. You also can look at reviews of JOZEF BOLCKMANS, open positions, location of JOZEF BOLCKMANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOZEF BOLCKMANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOZEF BOLCKMANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOZEF BOLCKMANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOZEF BOLCKMANS, employees, financial statistics.