LES ATELIERS DE LA MEUSE SA

Contactgegevens LES ATELIERS DE LA MEUSE SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LES ATELIERS DE LA MEUSE SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

LES ATELIERS DE LA MEUSE SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Ernest Solvay 107 4000 Liège - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-42-52-00-30 32-42-52-00-30

Fax (fax): 32-42-52-00-35 32-42-52-00-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LES ATELIERS DE LA MEUSE SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LES ATELIERS DE LA MEUSE SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LES ATELIERS DE LA MEUSE SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LES ATELIERS DE LA MEUSE SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LES ATELIERS DE LA MEUSE SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LES ATELIERS DE LA MEUSE SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LES ATELIERS DE LA MEUSE SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LES ATELIERS DE LA MEUSE SA
Products information LES ATELIERS DE LA MEUSE SA

BTW identificatienummer (tax): BE01588867187
Ondernemingsnummer: 2433441162
Hoofdstad (capital): 253,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 566,000,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in LES ATELIERS DE LA MEUSE SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Erection and dismantling of industrial plants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LES ATELIERS DE LA MEUSE SA
(Get full report from official database of BE for LES ATELIERS DE LA MEUSE SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor LES ATELIERS DE LA MEUSE SA
Addition kinds of activities for LES ATELIERS DE LA MEUSE SA

17420103. Mantelwerk | Mantel work
25140201. Ontbijt sets, huishouden: metaal | Breakfast sets, household: metal
28190908. Anorganische metaalverbindingen of zouten, nec | Inorganic metal compounds or salts, nec
28510205. Japans, bakken of drogen | Japans, baking or drying
28690102. Amylalcohol | Amyl alcohol

Werken bij LES ATELIERS DE LA MEUSE SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LES ATELIERS DE LA MEUSE SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LES ATELIERS DE LA MEUSE SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LES ATELIERS DE LA MEUSE SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Multi-operator (magazijn) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textielbedrijf regio Deinze zijn we op zoek naar een  "Multi Operator" (magazijnier) -perfect NL talig  (ook telefoon + mail behartigen) -bij voorkeur heftruckattest -je werkt met heftruck, reachtruck , transpallet en stapelaar -ook manueel werk (wekelijks container lossen en op juiste locatie in magazijn) -bevoorraden productie (dagelijks) -orderpicken (scanner) -gesplitst magazijn => tewerkstelling in Magazijn IN (magazijn Out is apart tot op heden) -opleiding in dag (leidinggevende werkt in vast dagregime , na de opleiding ga je over naar 2 ploegen)

  • Sterk administratief en commercieel hoofdmagazijnier (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De volgende opdrachten behoren tot jouw takenpakket: - Dagelijks beheren van de technische onderdelen en de gemeenschappelijke gereedschappen - Waken over het magazijn: zorgen voor de juiste onderdelen en de juiste hoeveelheden - Ontvangen, ordenen en registreren van de inkomende goederen - Wekelijkse stocktellingen - Opvragen van offertes voor gereedschappen en onderdelen - Uitvoeren van kalibraties - Opvolgen van wettelijke keuringen door externe bedrijven Bedrijfsprofiel: Ben jij sterk administratief ingesteld? Heb jij een commerciële kijk op de wereld? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een toonaangevend bedrijf in Sint-Niklaas zijn wij momenteel op zoek naar een hoofdmagazijnier. 

  • Bouwarbeider zwembaden (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IZEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een gedreven bouwarbeider voor de aanleg van zwembaden en zwemvijvers. Van a tot z werk je alles tot in detail af. Een on the job training zal hier voorzien worden. Jouw takenpakket bestaat uit: - Putten maken. - Drainage voorzien. - Leidingen voorzien. - Terrasaanleg. - Elektrische taken. - ...

  • Service Technieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als service technieker zal je instaan voor het onderhoud en de herstelling aan zonnepanelen. De werven liggen verspreid over België. Je krijgt een bestelwagen van de firma en vertrekt vanuit thuis naar de klanten. Een greep uit je takenpakket: - onderhouden en herstellen zonnepanelen . - zelfstandig storingen analyseren en oplossen. - in dienst stellen van industriële PV-installaties en hun monitoringssystemen.

  • Huishoudster/poetsvrouw (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: LOTUS CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een gezin regio Beverlo/Leopoldsburg zijn we op zoek naar een huishoudster voor +/- 24u. Een zelfstandig iemand die kan poetsen, strijken, koken, ... .

  • Student Redder (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

     Je bent een gemotiveerde student met een brevet 'Hoger Redder' voor weekend en vakanties. Je zal instaan voor de veiligheid van de zwembadbezoeker en de optimale klantentevredenheid. Bedrijfsprofiel: Ben je op zoek naar een studentenjob als redder? Kan je goed tegen tropische temperaturen? Dan is deze job iets voor jou!

  • Beenhouwer-verkoper Bio-Planet Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: BIO-PLANET Destelbergen

    Type: Vaste Job

    Als beenhouwer-verkoper werk je samen met verschillende verkopers. Je maakt ons kwaliteitsvlees klaar voor verkoop en je maakt bereidingen. Je zet ook bestellingen klaar. Je zorgt voor het dagelijkse onderhoud van de beenhouwerij volgens de hygiënische voorschriften. Je staat in voor een vlotte bediening van onze klanten en dankzij je degelijke productkennis kan je hen altijd gericht informeren. Met je commerciële ingesteldheid draag je bij tot de optimale klantgerichte service die we nastreven.

  • Chef-Kok (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: BAR BIER

    Type: Vaste Job

    Chef-kok in een nieuw BBQ project van Bar Bier. Gerechten bereiden op de open grill en green egg (Hoofdzakelijk vlees). Keukenteam leiden, keuken managen. Service tijdens lunch en diner. Keukenteam tijdens de service bestaat uit 3 personen (2 koks en afwasser)

  • Aankoper (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een technologische speler regio Erpe Mere is VIO op zoek naar een ervaren Aankoper.  Als deel van een gemotiveerd aankoopteam gepassioneerd door technologie, sta je in voor de aankoop van mechanische en elektronische materialen.  Je bent verantwoordelijk voor de relatie met leveranciers en producenten.  Je staat in voor prijsonderhandelingen.  Je plaatst bestellingen voor nieuwe projecten.  Day-to-day purchasing behoort tot jouw takenpakket.  Je volgt leveringen op.  Ben jij sterk in verbale communicatie (NL/ENG) en spreekt deze functie jou aan? Stuur dan zeker je cv naar [email protected]

  • Verpleegkundige (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Residentie Milsenhof

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige draag je bij tot een optimale zorg voor onze bewoners. Je hebt verantwoordelijkheidszin, past de gestandaardiseerde procedures toe, maar hebt ook de mogelijkheid om je eigen visie en werkmethoden te implementeren. Een groepsgeest is primordiaal.

  • LOOPBAANBEGELEIDERS FREELANCE VOOR WEST VLAANDEREN (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: DIASPOOR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je helpt mensen op weg met allerhande vragen rond hun loopbaan. Je komt terecht in een super gedreven en professioneel team met brede ervaring. De opleiding betreffende de loopbaanbegeleidingsmethodieken en de administratieve taken wordt je aangeboden. We vragen wel enige ervaring; Het is zeker een troef als je op de hoogte bent van de opleiding en arbeidsmarkt, arbeidswetgeving of HR processen. Maar we zoeken vooral mensen met een PASSIE om anderen op een professionele manier te begeleiden. Procedure Stel jezelf voor via een motivatiebrief en CV of linked in (per email) Intakegesprek via telefoon of persoonlijk waarin we peilen naar je motivatie Overeenkomst samenwerking met een exclusiviteit van 2 jaar Opleiding en supervisie aangeboden door Diaspoor Op regelmatige basis intervisie met de collega loopbaanbegeleiders Je coachees kunnen gebruik maken van de loopbaancheques van VDAB Inhoud opleiding Alle aspecten om en rond het loopbaanbegeleiden komen hier aan bod. De hoofdbrok van de stof is het luik rond de specifieke loopbaanbegeleidingsmethodieken. Daarnaast is er echter ook veel aandacht voor de praktische invulling van de job. Voorts krijg je een realistisch inzicht op de markt van de loopbaanbegeleiding in Vlaanderen. Na een geslaagde intake en het volgen van de opleiding ga je aan de slag als loopbaancoach voor Diaspoor. Hierdoor kunnen jouw coachees gebruik maken van de loopbaancheque van de VDAB. We blijven je begeleiden zodat je steeds blijft groeien in de job. Je krijgt het Diaspoor Qualitylabel als je op regelmatige basis de intervisie, supervisie en bijkomende opleidingen volgt. Zo garanderen we een optimale kwaliteit naar de klant toe. Loopbaanbegeleiding in Vlaanderen Rol VDAB mbt erkende centra Rol van de loopbaanbegeleider De kwaliteitsvereisten en gedragscode Het loopbaanbegeleidingsproces Methodieken met als hoofdthema’s: Wie ben ik, Wat kan ik, Wat wil ik De arbeidsmarkt sectoren en wetgeving Opleidingen inzicht in de databases Persoonlijk ontwikkelingsplan en Persoonlijk actieplan (POP en PAP) De administratieve taken van de loopbaanbegeleider DATA OPLEIDING LOOPBAANBEGELEIDER DIASPOOR OKTOBER 2018 Donderdag 18 + vrijdag 19 + donderdag 25 + vrijdag 26 telkens van 10:00 tot 16:30 Plaats opleiding: Vilvoorde OF Aartselaar UITERSTE DATUM AANVRAAG 28 SEPTEMBER 2018

  • VERKOOPSMEDEWERKER (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: BAKKERIJ LUKA

    Type: Flexijob

    Je bedient de klanten in de bakkerij.

Zoek naar antwoorden van LES ATELIERS DE LA MEUSE SA in sociale netwerken
Look for responds of LES ATELIERS DE LA MEUSE SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor LES ATELIERS DE LA MEUSE SA. Laat een reactie achter voor LES ATELIERS DE LA MEUSE SA. LES ATELIERS DE LA MEUSE SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LES ATELIERS DE LA MEUSE SA. Leave a respond for LES ATELIERS DE LA MEUSE SA. LES ATELIERS DE LA MEUSE SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LES ATELIERS DE LA MEUSE SA op de google maps. Adres en contacten LES ATELIERS DE LA MEUSE SA
Location of LES ATELIERS DE LA MEUSE SA on the google maps. Address and contacts of LES ATELIERS DE LA MEUSE SA

Andere gerelateerde bedrijven als come LES ATELIERS DE LA MEUSE SA LES ATELIERS DE LA MEUSE SA: Artebat SPRL | DE LOOR INVEST | DE VLEESMEESTERS | Vanheerentals BVBA | B. WAGENER

Other related companies as LES ATELIERS DE LA MEUSE SA: Artebat SPRL | DE LOOR INVEST | DE VLEESMEESTERS | Vanheerentals BVBA | B. WAGENER

LES ATELIERS DE LA MEUSE SA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LES ATELIERS DE LA MEUSE SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01588867187. Het bedrijf LES ATELIERS DE LA MEUSE SA bevindt zich op het adres: Rue Ernest Solvay 107 4000 Liège - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 253,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 566,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Erection and dismantling of industrial plants. Producten gemaakt in LES ATELIERS DE LA MEUSE SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LES ATELIERS DE LA MEUSE SA is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LES ATELIERS DE LA MEUSE SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LES ATELIERS DE LA MEUSE SA, openstaande posities, locatie van LES ATELIERS DE LA MEUSE SA op de kaart.

LES ATELIERS DE LA MEUSE SA is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is LES ATELIERS DE LA MEUSE SA, company assigned to the tax number BE01588867187. The company LES ATELIERS DE LA MEUSE SA is located at the address: Rue Ernest Solvay 107 4000 Liège - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 253,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 566,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Erection and dismantling of industrial plants. Products created in LES ATELIERS DE LA MEUSE SA were not found.
The main activity of LES ATELIERS DE LA MEUSE SA is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LES ATELIERS DE LA MEUSE SA is not available. You also can look at reviews of LES ATELIERS DE LA MEUSE SA, open positions, location of LES ATELIERS DE LA MEUSE SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LES ATELIERS DE LA MEUSE SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LES ATELIERS DE LA MEUSE SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LES ATELIERS DE LA MEUSE SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LES ATELIERS DE LA MEUSE SA, employees, financial statistics.