JOANNES VERSCHUEREN

Contactgegevens JOANNES VERSCHUEREN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOANNES VERSCHUEREN: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOANNES VERSCHUEREN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BLOKSTRAAT 10; 2440; GEEL, België

Telefoon (phone): 14852727 (+32-14852727) 14852727 (+32-14852727)

Fax (fax): +32 (64) 309-61-92 +32 (64) 309-61-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOANNES VERSCHUEREN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOANNES VERSCHUEREN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOANNES VERSCHUEREN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOANNES VERSCHUEREN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOANNES VERSCHUEREN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOANNES VERSCHUEREN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOANNES VERSCHUEREN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOANNES VERSCHUEREN
Products information JOANNES VERSCHUEREN

BTW identificatienummer (tax): BE04134124755
Ondernemingsnummer: 4199768066
Hoofdstad (capital): 198,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 894,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOANNES VERSCHUEREN
(Get full report from official database of BE for JOANNES VERSCHUEREN)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOANNES VERSCHUEREN
Addition kinds of activities for JOANNES VERSCHUEREN

018103. Bollen en zaden | Bulbs and seeds
326101. Badkamer accessoires / toebehoren, glanzend china of aardewerk | Bathroom accessories/fittings, vitreous china or earthenware
336501. Gereedschap, gegoten aluminium | Utensils, cast aluminum
762200. Radio en televisie reparatie | Radio and television repair
862101. Medische veldgerelateerde verenigingen | Medical field-related associations
20610202. Rietensiroop, gemaakt van suikerriet | Cane syrup, made from sugar cane
27419909. Internet uitgeverij en uitzendingen | Internet publishing and broadcasting
36510113. platenspelers | Phonographs
47890203. Slaapwagen en andere personenauto's | Sleeping car and other passenger car services
49539907. Afvalwaterzuiveringsinstallatie | Sewage treatment facility

Werken bij JOANNES VERSCHUEREN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOANNES VERSCHUEREN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOANNES VERSCHUEREN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOANNES VERSCHUEREN. Looking for open vacancies in other companies

  • Team coach Call agents (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Aansturen en begeleiden van outbound call agents

  • Operator brouwerij (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bloeiende brouwerij regio Menen zijn wij op zoek naar operatoren/medewerkers. . Je staat in voor het afvullen van de bieren op fles en na een grondige opleiding ook voor het basisonderhoud van de machines (+- 50 problemen detecteren en oplossen).

  • showroommedewerker / -medewerkster (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De showroommedewerker / -medewerkster is een ambassadeur van het bedrijf die contacten met de installateur onderhoudt. In deze functie staat u in voor het realiseren van de doelstellingen op het vlak van verlichting binnen het filiaal en de verkoopregio. Taken en verantwoordelijkheden: - U blijft voortdurend op de hoogte van nieuwe producten en tendensen op het vlak van verlichting en bent voldoende technisch onderlegd. - U informeert klanten over nieuwe producten, technologieën en tendensen binnen het domein van verlichting. - U analyseert en bespreekt de noden en problemen van klanten, definieert snel hun wensen en presenteert correcte en klantgerichte oplossingen. - U maakt lichtstudies op aan de hand van specifieke computerberekeningen, lost technische lastenboeken op en volgt de toewijzingen op. - U verzekert een optimale dienstverlening aan de klanten, zowel in termen van afhandeling van bestellingen als van informatie over producten. - U werkt offertes en bestellingen uit, volgt deze actief op en informeert de klant hierover. In deze functie rapporteert u aan de Applications Manager.

  • Dakwerker (M/V) (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dakwerker Functieomschrijving: Xtra Construct is onze nieuwe tak binnen Xtra Interim en Select die zich volledig gaat richten op vacatures binnen de bouw. Voor onze klanten zijn wij regelmatig op zoek naar dakwerkers. Heb jij interesse en/of ervaring in deze functie dan gaan wij op zoek voor jou! Wij hebben opdrachten bij zowel grote bouwbedrijven als kleinere aannemers. Wij zijn op zoek naar een dakwerker voor hellende daken, platte daken, pannen, leien....

  • magazijnier (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Let's Work is op zoek naar een magazijnier. Het takenpakket bestaat uit: - voorbereiding productie: afdrukken etiketten , manueel etiketten op de verpakking - orderpicking -heftruck elektrische transpallet - receptionering goederen - een 1 ste werkervaring in een soortgelijke job

  • Plaatser ramen en deuren (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in de regio Overpelt zoekt Trixxo een ervaren plaatser ramen en deuren. We verwachten naast een goede motivatie ook een relevante werkervaring. Je zal voornamelijk werken met PVC en aluminium. De werven zijn gelegen in de nabije omgeving van Overpelt. Ben jij de gemotiveerde en bekwame kandidaat die we zoeken? Stel je dan zeker kandidaat!

  • HUISHOUDHULP OUDENAARDE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Jobstudent weekend & december Cook&Serve Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: KIDS CARE NV

    Type: Studentenjob

    Cook & Serve is een Belgische kook- & lifestyle keten gevestigd in hartje centrum. Voor onze winkel in Mechelen zijn wij op zoek naar enthousiaste jobstudenten met een affiniteit voor koken en gastvrijheid. Hou je van het contact met klanten, draag je klantvriendelijkheid hoog in het vaandel en ben je bereid om je technische kennis op kookvlak door te geven aan onze klanten? Dan ben jij de jobstudent die wij zoeken. Vooral weekendwerk en ook in de week tijdens de maand december voor de eindejaarsperiode!

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Kessel-Lo (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling bestaat uit Kessel-Lo, Lubbeek & Holsbeek

  • Jobstudent zaterdagwerk Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een contactcenter te Gent zijn we op zoek naar gemotiveerde Nederlandstalige commerciële studenten die iedere zaterdag kunnen werken van 09u tot 18u! Wens je mee te werken aan verschillende projecten en wil je samen groeien met het bedrijf? Dat kan!

  • PROJECTLEIDER BOUW M/V (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DYLS CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Als projectleider ben je verantwoordelijk voor één of meerdere projecten en dit van A tot Z. Je krijgt als projectleider een dossier toegewezen van de bouwdirectie waar je ook aan rapporteert. In deze afwisselende job ben je de spilfiguur tussen architect, studiebureau, werfleiding en veiligheidscoördinator. Je organiseert en leidt werfvergaderingen, je brengt de bouwplannen op punt met een oog voor technische details, je doet werkvoorbereiding, sluit contracten af met onderaannemers, je stuurt de werfleiding aan en grijpt in waar nodig, je beheert de volledige projectadministratie en houdt rekening met de vooropgestelde budgetten en planning.

  • Recruiters met een passie voor de telefonie (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: QUANTUM ONE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een jong en snelgroeiend bedrijf we op zoek naar een gedreven kandidaat. We zijn actief in de dienstensector, gespecialiseerd in de telefonische rekrutering. Je bent verantwoordelijk voor het afnemen van interviews en het plaatsen van afspraken.

Zoek naar antwoorden van JOANNES VERSCHUEREN in sociale netwerken
Look for responds of JOANNES VERSCHUEREN in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOANNES VERSCHUEREN. Laat een reactie achter voor JOANNES VERSCHUEREN. JOANNES VERSCHUEREN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOANNES VERSCHUEREN. Leave a respond for JOANNES VERSCHUEREN. JOANNES VERSCHUEREN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOANNES VERSCHUEREN op de google maps. Adres en contacten JOANNES VERSCHUEREN
Location of JOANNES VERSCHUEREN on the google maps. Address and contacts of JOANNES VERSCHUEREN

Andere gerelateerde bedrijven als come JOANNES VERSCHUEREN JOANNES VERSCHUEREN: INSTITUUT ANNE | PATRICK DAELEMANS | TOM SMALLE | FA. VANCAMPENHOUT | JACQUES WAJSBROT

Other related companies as JOANNES VERSCHUEREN: INSTITUUT ANNE | PATRICK DAELEMANS | TOM SMALLE | FA. VANCAMPENHOUT | JACQUES WAJSBROT

JOANNES VERSCHUEREN is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOANNES VERSCHUEREN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04134124755. Het bedrijf JOANNES VERSCHUEREN bevindt zich op het adres: BLOKSTRAAT 10; 2440; GEEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 198,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 894,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van JOANNES VERSCHUEREN is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOANNES VERSCHUEREN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOANNES VERSCHUEREN, openstaande posities, locatie van JOANNES VERSCHUEREN op de kaart.

JOANNES VERSCHUEREN is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOANNES VERSCHUEREN, company assigned to the tax number BE04134124755. The company JOANNES VERSCHUEREN is located at the address: BLOKSTRAAT 10; 2440; GEEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 198,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 894,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of JOANNES VERSCHUEREN is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of JOANNES VERSCHUEREN is not available. You also can look at reviews of JOANNES VERSCHUEREN, open positions, location of JOANNES VERSCHUEREN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOANNES VERSCHUEREN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOANNES VERSCHUEREN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOANNES VERSCHUEREN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOANNES VERSCHUEREN, employees, financial statistics.