MATERIAUX GONDRY SA

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • MATERIAUX GONDRY SA
Private companiesAgricultural Services • MATERIAUX GONDRY SA

Contactgegevens MATERIAUX GONDRY SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MATERIAUX GONDRY SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

MATERIAUX GONDRY SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R. De L'Hotellerie 105 7860 Lessines - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-68-33-41-02 32-68-33-41-02

Fax (fax): 32-68-33-74-16 32-68-33-74-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MATERIAUX GONDRY SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MATERIAUX GONDRY SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MATERIAUX GONDRY SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MATERIAUX GONDRY SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MATERIAUX GONDRY SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MATERIAUX GONDRY SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MATERIAUX GONDRY SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MATERIAUX GONDRY SA
Products information MATERIAUX GONDRY SA

BTW identificatienummer (tax): BE02760559082
Ondernemingsnummer: 4758697509
Hoofdstad (capital): 763,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 474,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in MATERIAUX GONDRY SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Refractory materials and products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MATERIAUX GONDRY SA
(Get full report from official database of BE for MATERIAUX GONDRY SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor MATERIAUX GONDRY SA
Addition kinds of activities for MATERIAUX GONDRY SA

24260400. Textielmachines accessoires, hardhout | Textile machinery accessories, hardwood
27540103. Rotogravure drukwerk | Rotogravure printing
34430501. Atoomafvalbakken | Atomic waste casks
35310412. straatstenen | Pavers
39449912. Verf sets, kinderen | Paint sets, children's
76940101. Coil winding service | Coil winding service

Werken bij MATERIAUX GONDRY SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MATERIAUX GONDRY SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MATERIAUX GONDRY SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MATERIAUX GONDRY SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers voeding - oproepbasis - snelle opstart - Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant met vestigingen in Olen en Herselt zijn wij op zoek naar flexibele productiemedewerkers die kunnen werken op oproepbasis.

  • Magazijnmedewerker (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ago zoekt gemotiveerde magazijnier voor een firma in Heist-op-den-Berg. Dit in dagdienst.

  • Huishoudheld regio Ingelmunster (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • Enthousiaste POETSHULP Tremelo deeltijds of voltijds (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp Genk (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PUUUR HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • CNC OPERATOR (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: F.A. TOOLING

    Type: Vaste Job

    Je hoofdtaak is het programmeren en bedienen van CNC gestuurde machines: in hoofdzaak een draad erodeer machine (Charmille) en een frees machine (Hermele). Wij maken prototypes van machines en tooling op maat van klanten voor de auto en electronica industrie, hiervoor moeten nieuwe onderdelen gemaakt worden of bestaande aangepast worden. Een hoge nauwkeurigheid is vaak vereist. De programmatie kan via een CAD/CAM systeem gebeuren, afhankelijk van de complexiteit. Samen met de design engineers kan je een planning opmaken en stukken afwerken afhankelijk van de prioriteit.

  • Assistent kostprijsberekening (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: BAKKER & PARTNERS

    Type: Vaste Job

    Ondersteuning bieden bij het maken van voorcalculaties voor verkoopsdoeleinden aan de hand van een lastenboek of beschrijving Berekeningen maken aan de hand van de informatie die je verkrijgt vanuit verschillende afdelingen (aankoop, studie, productie, personeelszaken…) Het samenstellen van de catalogi en het aanvullen van verschillende opties en details Het aanpassen van de prijzen en offertes Het continu updaten van de materialen, technologieën, productieprocessen… Het omzetten van cijfergegevens in sjablonen en structuren die zorgen voor toegankelijkheid en transparantie Het uitvoeren van controles op de prijzen en prijscatalogi, bestelbonnen, facturering… Het rapporteren van de aanpassingen en calculaties naar de hoofdverantwoordelijke verkoop en de beheerders van het management informatie systeem

  • Account Manager Beleggingen (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Top 10 van Vlaanderen Professioneel Klantgerichtheid Stel je eens voor…dat jij verantwoordelijk bent voor het assortiment beleggingen in ruime zin van het woord van ons bank- en verzekeringskantoor regio Halle-Vilvoorde. Wij zitten in de top 10 van het beste kantoor van heel Vlaanderen. Dus jij kan samen met ons het verschil maken door als beleggingsadvsieur een grondig analyse te maken op basis van jouw kennis, ervaringen en door contacten in jouw netwerk te raadplegen. Jouw takenpakket omvat: Enerzijds volg je de bestaande beleggingsportefeuille op, anderzijds contacteer je ook de spaarklanten met beleggingspotentieel. Je bent onder andere verantwoordelijk voor beleggingen in ruime zin van het woord zoals pensioensparen, langetermijnsparen,.. Je voert persoonlijke gesprekken met de klanten op kantoor en adviseert hen over de beleggingsproducten, waarbij je rekening houdt met hun persoonlijke situatie. Tijdens die gesprekken pols je eveneens naar het potentieel binnen de andere pijlers als sparen, verzekeringen en kredieten. Dit geef je door aan je gespecialiseerde collega's ter verdere opvolging en uitdieping. Op die manier bouw je aan een vertrouwensrelatie op lange termijn.

  • Commercieel bediende (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Vaste Job

    Heb je zin voor initiatief? Ben je een talenknobbel en commercieel ingesteld? Wil je jezelf graag ontwikkelen en kunnen meegroeien met een dynamische onderneming. Voor een een snelgroeiende bedrijf in de regio Waregem is Adecco Experts op zoek naar een commerciële binnendienst bediende. Jouw takenpakket is zeer projectmatig, je behartigt het volledige klantendossier van A tot Z: Je neemt de orders op en geeft ze in Je serviced de klant doorheen het ganse proces Je regelt het transport Je volgt op vanuit het magazijn Je lost vragen en eventuele klachten op

  • Administratief bediende - all round (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: GREENFEVER

    Type: Vaste Job

    Voor het beheer van de administratie van verschillende projectvennootschappen zijn wij op zoek naar een administratief bediende. Een greep uit jouw takenpakket - Je staat in voor de facturatie en boeking (Exact Online / Navision) - Je staat in voor de briefwisseling - Je organiseert vergaderingen en zet de zalen klaar - Je verzorgt de eerstelijnstelefonie - Je biedt administratieve ondersteuning waar nodig - Je beheert de documenten en archief

  • Verkopers M/V regio Veurne (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: NIMO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor iedereen die al professioneel bezig is en zijn/haar opties open houdt, als het gaat om geld verdienen buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

  • HOTELMEDEWERKER VOOR DE NACHT (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ROSENBURG

    Type: Flexijob

    Uw taken : handdoeken wassen, drogen en plooien. Klaarzetten van het ontbijtbuffet. Afwas doen. Onderhoud van de lobby en andere delen van het hotel. Open houden van de bar tot 24 uur. U werkt 2 nachten per week.

Zoek naar antwoorden van MATERIAUX GONDRY SA in sociale netwerken
Look for responds of MATERIAUX GONDRY SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor MATERIAUX GONDRY SA. Laat een reactie achter voor MATERIAUX GONDRY SA. MATERIAUX GONDRY SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MATERIAUX GONDRY SA. Leave a respond for MATERIAUX GONDRY SA. MATERIAUX GONDRY SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MATERIAUX GONDRY SA op de google maps. Adres en contacten MATERIAUX GONDRY SA
Location of MATERIAUX GONDRY SA on the google maps. Address and contacts of MATERIAUX GONDRY SA

Andere gerelateerde bedrijven als come MATERIAUX GONDRY SA MATERIAUX GONDRY SA: LA P?DALE VOTTEMMOISE VOTTEM | B. MARIENS | S. LEMAIRE | HONDA-NOROMA DETAIL CAR | Mahaux Photography

Other related companies as MATERIAUX GONDRY SA: LA P?DALE VOTTEMMOISE VOTTEM | B. MARIENS | S. LEMAIRE | HONDA-NOROMA DETAIL CAR | Mahaux Photography

MATERIAUX GONDRY SA is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MATERIAUX GONDRY SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02760559082. Het bedrijf MATERIAUX GONDRY SA bevindt zich op het adres: R. De L'Hotellerie 105 7860 Lessines - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 763,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 474,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Refractory materials and products. Producten gemaakt in MATERIAUX GONDRY SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MATERIAUX GONDRY SA is Landbouwdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MATERIAUX GONDRY SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MATERIAUX GONDRY SA, openstaande posities, locatie van MATERIAUX GONDRY SA op de kaart.

MATERIAUX GONDRY SA is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is MATERIAUX GONDRY SA, company assigned to the tax number BE02760559082. The company MATERIAUX GONDRY SA is located at the address: R. De L'Hotellerie 105 7860 Lessines - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 763,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 474,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Refractory materials and products. Products created in MATERIAUX GONDRY SA were not found.
The main activity of MATERIAUX GONDRY SA is Agricultural Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MATERIAUX GONDRY SA is not available. You also can look at reviews of MATERIAUX GONDRY SA, open positions, location of MATERIAUX GONDRY SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MATERIAUX GONDRY SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MATERIAUX GONDRY SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MATERIAUX GONDRY SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MATERIAUX GONDRY SA, employees, financial statistics.