JACQUES DUPIRE

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • JACQUES DUPIRE
Private companiesTobacco Products • JACQUES DUPIRE

Contactgegevens JACQUES DUPIRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JACQUES DUPIRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

JACQUES DUPIRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE BRAINE 15; 7110; LA LOUVIERE, België

Telefoon (phone): 64229953 (+32-64229953) 64229953 (+32-64229953)

Fax (fax): +32 (14) 622-96-60 +32 (14) 622-96-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JACQUES DUPIRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JACQUES DUPIRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JACQUES DUPIRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JACQUES DUPIRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JACQUES DUPIRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JACQUES DUPIRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JACQUES DUPIRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JACQUES DUPIRE
Products information JACQUES DUPIRE

BTW identificatienummer (tax): BE07979064941
Ondernemingsnummer: 8140289306
Hoofdstad (capital): 646,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 810,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JACQUES DUPIRE
(Get full report from official database of BE for JACQUES DUPIRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor JACQUES DUPIRE
Addition kinds of activities for JACQUES DUPIRE

282300. Cellulose synthetische vezels | Cellulosic manmade fibers
10310204. Zink-blende (sphalerite) mijnbouw | Zinc-blende (sphalerite) mining
31110300. Lederverwerking | Leather processing
41119901. Kabelbanen, met uitzondering van lucht, amusement en schilderachtig | Cable cars, except aerial, amusement, and scenic
51490801. Ingeblikte goederen: fruit, groente, zeevruchten, vlees, enz. | Canned goods: fruit, vegetables, seafood, meats, etc.
51690901. Gelatine | Gelatin

Werken bij JACQUES DUPIRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JACQUES DUPIRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JACQUES DUPIRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JACQUES DUPIRE. Looking for open vacancies in other companies

  • Voorman 2-pl/nacht/weekend m/v (MOUSCRON)

    Regio: MOUSCRON

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Moeskroen zijn wij op zoek naar een voorman voor in 2-ploegen/nacht & weekend: U bent verantwoordelijk voor een 20-tal personen. U coördineert, controleert en neemt deel aan de dagelijkse activiteiten. U ziet erop toe dat de afgewerkte producten worden verpakt zoals gepland en voldoen aan de voorgeschreven kwaliteits- en prestatievereisten. U zorgt voor de coördinatie tussen de verschillende verpakkingsteams. U werkt mee aan de lopende evaluatie van de medewerkers.

  • Teamleaders (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innoverend en vooruitstreven bedrijf in de Waaslandhaven te Kallo zijn wij op zoek naar dynamische teamleaders. Als teamleader coach je de magazijnmedewerkers. Jij zorgt ervoor dat zij hun taak zo goed mogelijk kunnen uitvoeren door ze duidelijke instructies te geven. Je volgt hen dagelijks op en haalt het beste van hen vanboven.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Grote-Spouwen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GROTE-SPOUWEN)

    Regio: GROTE-SPOUWEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Izegem,combineren met andere gezinnen is mogelijk (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Kruishoutem - Oudenaarde - Zingem (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Jobstudent inpakker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf in regio Brugge zijn wij op zoek naar een jobstudent die op donderdag beschikbaar is om te werken als inpakker. - inpakken van goederen - stickeren van de dozen - labelen van de goederen

  • Studenten avondploeg magazijn/orderpicking (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in wommelgem zijn wij op zoek naar studenten die gedurende het academiejaar een centje wiltlen bijverdienen. Je staat in voor algemeen magazijnwerk en orderpicking. Je werkt vanaf 16u of 18u tot 21u.

  • Swapper België (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SWAPFIETS BELGIE

    Type: Studentenjob

    Vacature: Swapper PART-TIME · (Gent-Leuven-Antwerpen) Ken jij de stad op je duimpie? Ben jij die multitasker die een klant vriendelijk te woord kan staan terwijl je een hellingproef doet voor een stoplicht? Ben jij op zoek naar een toffe bijbaan bij een snelgroeiende startup? Zoek dan niet verder! Het is onze missie om te zorgen dat fietsen alleen maar voordelen heeft. Hoe dan? Swapfiets is voor een vast bedrag per maand altijd een werkende fiets. Jij krijgt van ons een fiets en wij zorgen ervoor dat 'ie het altijd doet. Gaat je fiets stuk? Wij zorgen ervoor dat er binnen 12 uur een werkende fiets voor je deur staat. Dus nooit meer gedoe met je fiets! Jij bent verantwoordelijk voor de "te gekke" service die Swapfiets levert. Dit ga je doen: Het uitvoeren van Swaps Het uitvoeren van on site repairs Het opnemen van aangifte in geval van diefstal of vernieling Het uitvoeren van preventief onderhoud aan Swapfietsen Dit maakt jou beter dan goed: Je hebt minimaal 6 maanden je rijbewijs Het is handig als je minimaal 1.75 m lang bent (om fietsen van de auto te kunnen tillen) Je kent de algemene voorwaarden van Swapfiets uit je hoofd Je hebt affiniteit met fietstechniek Je bent de vrolijkheid zelve Wil je dit? Kan gewoon! We zoeken momenteel alleen Swappers in: Leuven Antwerpen Gent Solliciteer nu! https://www.jobs-swapfiets.be/swapper-belgie/nl

  • HR Manager (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: INDEPENDENT HOSPITALITY

    Type: Vaste Job

    HR Manager gezocht voor een Belgisch vakantiepark! In deze functie ben je verantwoordelijk voor het wel en wee van alle 150 medewerkers van het park! Daarnaast ben je zijdelings betrokken bij een tweede park en treed jij als overkoepelende manager. Als HR Manager heb je zowel een leidinggevende, uitvoerende als adviserende rol. Zo voorzie jij de verschillende managers van advies over het te voeren personeelsbeleid voor hun eigen teams, creëer je draagvlak op elk niveau binnen de organisatie en lever je een actieve bijdrage aan operationele werkzaamheden zoals recruitment. Heb jij minimaal zes jaar ervaring als HR manager? Beheers je naast Engels en Nederlands in perfecte mate ook redelijk de Franse taal? Ben je ondernemend en ga je resultaatgericht te werk? Dan ontvang ik graag je CV

  • (Assistent) Architect (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een architectenbureau regio Gent is dringend op zoek naar een (assistent) architect om op zelfstandige basis in hun bureau aan de slag te gaan. Als (assistent) architect zal je takenpakket er als volgt uitzien: Ondersteuning van de project-architect Opmetingen en uittekenen van bestaande gebouwen Bouwaanvraagdossiers Aanbestedingsdossiers Bijstand bij opvolging van de uitvoering Contact met klanten Bedoeling om door te groeien naar project-architect

  • Flexiwerkers Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Als flexiwerker ben je gedurende de hele periode van 5/11 tot 14/12 beschikbaar van maandag t.m. vrijdag. Je werkt 8 uren op een dag, of tot dat het werk gedaan is.  Je vervangt de oude vuilnisbakken naar de nieuwe versie bij mensen aan huis. Hiervoor wordt je een techniek aangeleerd, dat je de vuilbakken per 4 kan verplaatsen. Eveneens werk je met een scansysteem om iedere vuilbak aan het huis te koppelen waar je hem levert.  De job zal plaatsvinden in de regio Noorderwijk.  Bedrijfsprofiel: Een bedrijf die specifieke diensten en producten levert aan openbare besturen, inzamelbedrijven en product- en technologieleveranciers met als inzet een betere, schonere en vooral afvalarme wereld is opzoek naar 4 flexiwerkers.  

  • FLEXIJOB VERKOOPSMEDEWERKER (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Bakkerij Stefaan

    Type: Flexijob

    Voor onze bakkerij zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal instaan voor onder andere volgende taken: bedienen van de klanten kassawerk aanvullen van de winkel verpakken van chocolade eventueel ook de afwas in het atlier verzorgen ...

Zoek naar antwoorden van JACQUES DUPIRE in sociale netwerken
Look for responds of JACQUES DUPIRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor JACQUES DUPIRE. Laat een reactie achter voor JACQUES DUPIRE. JACQUES DUPIRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JACQUES DUPIRE. Leave a respond for JACQUES DUPIRE. JACQUES DUPIRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JACQUES DUPIRE op de google maps. Adres en contacten JACQUES DUPIRE
Location of JACQUES DUPIRE on the google maps. Address and contacts of JACQUES DUPIRE

Andere gerelateerde bedrijven als come JACQUES DUPIRE JACQUES DUPIRE: Promo Piscine sa (ex Promo Jardin) | ROBERT LEJONG | KRIBBE PRIKBALLON | CHR. STILMANT | Jadot C

Other related companies as JACQUES DUPIRE: Promo Piscine sa (ex Promo Jardin) | ROBERT LEJONG | KRIBBE PRIKBALLON | CHR. STILMANT | Jadot C

JACQUES DUPIRE is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JACQUES DUPIRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07979064941. Het bedrijf JACQUES DUPIRE bevindt zich op het adres: RUE DE BRAINE 15; 7110; LA LOUVIERE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 646,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 810,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van JACQUES DUPIRE is Tabaksproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JACQUES DUPIRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JACQUES DUPIRE, openstaande posities, locatie van JACQUES DUPIRE op de kaart.

JACQUES DUPIRE is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is JACQUES DUPIRE, company assigned to the tax number BE07979064941. The company JACQUES DUPIRE is located at the address: RUE DE BRAINE 15; 7110; LA LOUVIERE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 646,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 810,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of JACQUES DUPIRE is Tobacco Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JACQUES DUPIRE is not available. You also can look at reviews of JACQUES DUPIRE, open positions, location of JACQUES DUPIRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JACQUES DUPIRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JACQUES DUPIRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JACQUES DUPIRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JACQUES DUPIRE, employees, financial statistics.