GUSTAAF MEULDERS

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • GUSTAAF MEULDERS
Private companiesMiscellaneous Retail • GUSTAAF MEULDERS

Contactgegevens GUSTAAF MEULDERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GUSTAAF MEULDERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

GUSTAAF MEULDERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BEUKENDREEF 6; 2323; HOOGSTRATEN, België

Telefoon (phone): 33144084 (+32-33144084) 33144084 (+32-33144084)

Fax (fax): +32 (11) 934-20-81 +32 (11) 934-20-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GUSTAAF MEULDERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GUSTAAF MEULDERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GUSTAAF MEULDERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GUSTAAF MEULDERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GUSTAAF MEULDERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GUSTAAF MEULDERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GUSTAAF MEULDERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GUSTAAF MEULDERS
Products information GUSTAAF MEULDERS

BTW identificatienummer (tax): BE05420623779
Ondernemingsnummer: 3917419433
Hoofdstad (capital): 620,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 763,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GUSTAAF MEULDERS
(Get full report from official database of BE for GUSTAAF MEULDERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor GUSTAAF MEULDERS
Addition kinds of activities for GUSTAAF MEULDERS

072305. Boommoergewassen marktvoorbereidende diensten | Tree nut crops market preparation services
23230200. Heren sjaals | Men's and boys' scarves
23990404. Zitgordels, auto en vliegtuigen | Seat belts, automobile and aircraft
36990301. Tegenmaat simulatoren, elektrisch | Countermeasure simulators, electric
38270103. Cinetheodolites | Cinetheodolites
79991102. Baseball instructie school | Baseball instruction school
97119901. Luchtmacht | Air force

Werken bij GUSTAAF MEULDERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GUSTAAF MEULDERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GUSTAAF MEULDERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GUSTAAF MEULDERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch Productiemedewerker / Monteur - Zaventem - Daguren (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Zaventem GT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij technisch aangelegd en steek je graag de handen uit de mouwen? Ideaal dan ben jij misschien wel de "Technisch Productiemedewerker / Monteur (m/v)" die wij zoeken te Zaventem. Dit voor een klant actief in de productie van plofkoffers. Als technisch productiemedewerker vallen volgende zaken onder jouw takenpakket: Je wordt tewerkgesteld in de productie Je zorgt voor de opbouw van 'plofkoffers'. De koffers komen toe en je zal instaan voor de beveiliging te deassembleren- assembleren. Volgende zaken dien je te doen: boren, slijpen, monteren, demonteren

  • Winkelhulp (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bloemen en plantencenter gelegen te Lier, zijn wij op zoek naar 5 tijdelijke medewerkers voor de periode van 22 oktober tot en met 30 oktober. Je zal instaan voor het maken van verschillende bloemstukken (75% van de tijd) en de bloemstukken verplaatsen/vervoeren met de kruiwagen naar het kerkhof (25% van de tijd).   

  • HR Business Partner (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: t-interim Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een productiebedrijf te Evergem zijn wij op zoek naar een HR Business Partner. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de verwezenlijking van het HR-beleid en voor de ontwikkeling van werknemers. Je werkt samen met de supervisors en lijnmanagers en rapporteert aan de HR Manager. Jouw takenpakket?: Je realiseert samen met supervisors en lijnmanagers de werving en selectie van nieuwe arbeiders en bedienden. Je bent de go-to persoon voor alle employer branding activiteiten, campus recruitment, universiteiten etc. Je brengt in samenspraak met de supervisors en lijnmanagers trainingsnoden en competenties in kaart en werkt samen met interne en externe partners om adequate trainings- en ontwikkelingsprogramma’s op te zetten. Je geeft zelf ook interne opleidingen. Je fungeert als procesbewaker voor de verschillende HR-processen en HRIS-systemen, onder meer inzake onthaal van nieuwe medewerkers, het jaarlijks performance & development proces, etc. en coacht hierin medewerkers en leidinggevenden. Je onderhoudt positieve relaties met alle medewerkers en bevordert open communicatie. Je ondersteunt communicatieactiviteiten, beloningsprogramma’s en initiatieven rond medewerkerstevredenheid. Je lanceert verbeteringsvoorstellen en rolt deze uit. Je neemt actief deel aan verschillende HR-projecten die landoverschrijdend uitgerold worden, optimaliseert bestaande praktijken en processen en staat in voor KPI- en andere ad-hoc-rapportages.

  • Process engineer (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als proces engineer en ben je verantwoordelijk voor het initiëren uitvoeren en coördineren van verbeter- en optimalisatieprojecten (met focus op automatisatie) in productie en logistiek. Dit doe je veelal op basis van de door jou uitgevoerde arbeidsanalyses. Deze projecten kunnen zich in verschillende domeinen situeren zoals veiligheid kwaliteit innovatie capaciteit doorlooptijd kostreductie automatisatie milieu enz. Je denkt proactief na over innovaties. In de rol van proces engineer sta je in voor het specifiëren inkopen implementeren van de vooropgestelde productie-installaties rekening houdend met het budget. Je standaardiseert en schrijft processen en bent ook verantwoordelijk voor het optimaliseren van de veiligheids- kwaliteits- en milieuaspecten van de productieprocessen. Je werkt in deze job samen met de operationele productiemedewerker en je overlegt constant met de R&D- IT- en aankoopafdeling.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS GAVERE (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Gavere zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Student vakantie + weekends supermarkt 18+ m/v (357/17992) ('S GRAVENWEZEL)

    Regio: 'S GRAVENWEZEL

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Adecco Kapellen zoekt een student winkelbediende m/v voor kassa en aanvul voor een supermarkt te 's Gravenwezel. Het takenpakket van een winkelbediende ziet er uit als volgt: Je bent verantwoordelijk voor de aanvul van droge voeding. Je houdt de voorraad goed in het oog en vult aan waar nodig. Je doet kassa Je werkt op zaterdag, zondagen en/of feestdagen en vakanties.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Onderhoudsmedewerker afwerking (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: VESTRA

    Type: Vaste Job

    Functie: Als ervaren technieker sta je in voor het algemeen onderhoud en herstellingen van onze gebouwen en infrastructuur. Momenteel zoeken we een onderhoudsmedewerker die ruime ervaring heeft in afwerking : gyprocwerken, schrijnwerk, schilderen,… Je werkt steeds in teams van 2 tot 3 personen. In jouw vakdomein neem jij de leiding op en stuur je je collega’s aan. In domeinen die minder bekend zijn voor je, ondersteun je je collega’s. Je vertrekt elke dag vanuit het filiaal in Hasselt naar onze filialen over heel België. Wie zijn wij? Vestra is al drie generaties actief in vastgoed- ontwikkeling en sinds 2015 onder deze naam. Momenteel beheert Vestra meer dan 60 panden verspreid over heel het land met focus op zowel de residentiële markt – bestaande of nieuwbouw appartementen – als op de herontwikkeling van industriële sites.

  • Schrijnwerker regio Mons (Regio Mons)

    Regio: Regio Mons

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Freelance Projectingenieur Technieken (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ARTES ROEGIERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In eerste instantie zul je op een werf opgeleid worden door een ervaren collega in electriciteit, HVAC en sanitair. Daar leer je dus het reilen en zeilen van een werf, de kneepjes van het vak. Na deze opleidingsperiode, ben je in ruime mate verantwoordelijk voor de volledige praktische organisatie en totaaluitvoering voor het luik technieken van één of meerdere werven. Dit zowel op technisch, commercieel als financieel-administratief vlak. Na de door jou gevoerde onderhandelingsfase, stuur je onze onderaannemers aan om de projecten vlot te laten verlopen. Wekelijks vergader je met de bouwheer, architect, etc. over het verloop van de werken. Dit doe je in nauwe samenwerking met het bouwteam. Daarnaast word je ook in de voorbereidende fase van een dossier betrokken door de aanbestedingsdienst om optimaal gebruik te maken van jouw kennis en expertise. Je geeft jouw visie mee op de aanpak, de varianten, de offertes die aangevraagd moeten worden etc. Het doel is steeds om de gekende Artes kwaliteit te leveren binnen de vooropgestelde planning en met de gewenste financiële resultaten. Dit doe je voor één of twee grotere werven tegelijk en telkens in een constructieve samenwerking met het bouwteam.

  • Mystery Shopper (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

  • CNC-DRAAIER-FREZER (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Leercontract

    Voor een bedrijf in de regio zijn we dringend op zoek naar een cnc-draaier, iemand die kan bedienen en instellen. Een minimum aan ervaring (machines instellen) is vereist (goede schoolse voorkennis of concrete werkervaring). Gemotiveerde schoolverlaters komen dus zeker ook in aanmerking.

Zoek naar antwoorden van GUSTAAF MEULDERS in sociale netwerken
Look for responds of GUSTAAF MEULDERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor GUSTAAF MEULDERS. Laat een reactie achter voor GUSTAAF MEULDERS. GUSTAAF MEULDERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GUSTAAF MEULDERS. Leave a respond for GUSTAAF MEULDERS. GUSTAAF MEULDERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GUSTAAF MEULDERS op de google maps. Adres en contacten GUSTAAF MEULDERS
Location of GUSTAAF MEULDERS on the google maps. Address and contacts of GUSTAAF MEULDERS

Andere gerelateerde bedrijven als come GUSTAAF MEULDERS GUSTAAF MEULDERS: De Witten | BANCONTACT-MISTER CASH | De Voght W | BioX sc | Franimex CVOHA

Other related companies as GUSTAAF MEULDERS: De Witten | BANCONTACT-MISTER CASH | De Voght W | BioX sc | Franimex CVOHA

GUSTAAF MEULDERS is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GUSTAAF MEULDERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05420623779. Het bedrijf GUSTAAF MEULDERS bevindt zich op het adres: BEUKENDREEF 6; 2323; HOOGSTRATEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 620,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 763,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van GUSTAAF MEULDERS is Diversen Detailhandel, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GUSTAAF MEULDERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GUSTAAF MEULDERS, openstaande posities, locatie van GUSTAAF MEULDERS op de kaart.

GUSTAAF MEULDERS is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is GUSTAAF MEULDERS, company assigned to the tax number BE05420623779. The company GUSTAAF MEULDERS is located at the address: BEUKENDREEF 6; 2323; HOOGSTRATEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 620,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 763,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of GUSTAAF MEULDERS is Miscellaneous Retail, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GUSTAAF MEULDERS is not available. You also can look at reviews of GUSTAAF MEULDERS, open positions, location of GUSTAAF MEULDERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GUSTAAF MEULDERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GUSTAAF MEULDERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GUSTAAF MEULDERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GUSTAAF MEULDERS, employees, financial statistics.