GABRIEL DECAT

Contactgegevens GABRIEL DECAT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GABRIEL DECAT: address, phone, fax, email, website, opening hours

GABRIEL DECAT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUDERDOMSEWEG 64; 8970; POPERINGE, België

Telefoon (phone): 57333924 (+32-57333924) 57333924 (+32-57333924)

Fax (fax): +32 (9) 427-79-65 +32 (9) 427-79-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GABRIEL DECAT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GABRIEL DECAT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GABRIEL DECAT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GABRIEL DECAT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GABRIEL DECAT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GABRIEL DECAT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GABRIEL DECAT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GABRIEL DECAT
Products information GABRIEL DECAT

BTW identificatienummer (tax): BE09975280761
Ondernemingsnummer: 8101837158
Hoofdstad (capital): 448,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 802,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GABRIEL DECAT
(Get full report from official database of BE for GABRIEL DECAT)

Aanvulling soorten activiteiten voor GABRIEL DECAT
Addition kinds of activities for GABRIEL DECAT

138200. Oplossingen voor olie en gas | Oil and gas exploration services
324199. Cement, hydraulisch, nec | Cement, hydraulic, nec
30210200. Schoenen, rubber of plastic gegoten tot stof | Shoes, rubber or plastic molded to fabric
33990205. Tacks, nonferrous metaal of draad | Tacks, nonferrous metal or wire
51310110. Lace stoffen | Lace fabrics
51699906. explosieven | Explosives
61539902. Financiering van dealers door fabrikanten van automobielfabrikanten. | Financing of dealers by motor vehicle manufacturers organ.
76920000. Las reparatie | Welding repair
78190403. Studio verhuur, film | Studio property rental, motion picture
87419902. Bouwmanagement | Construction management

Werken bij GABRIEL DECAT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GABRIEL DECAT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GABRIEL DECAT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GABRIEL DECAT. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper bakkerij Gentse stadsrand (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van Konvert zijn we op zoek naar een winkelmedewerker voor een gekende bakkerij in de regio van Lochristi. Bedoeling is dat je de mensen aanspreekt, bedient en afrekent. Je zorgt voor een nette werkomgeving. Beleefdheid en klantvriendelijkheid zijn begrippen die nauw aan je hart liggen. Je hebt ervaring in een bakkerij of tenminste iets van opleiding bakkerij gevolgd. Let op! Je hebt er geen probleem mee om op zondagvoormiddag te werken.

  • LOGISTIEK BEDIENDE (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hays Response Gent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Schakel tussen klant, productie en transport * Tijdelijke opdracht tot zomer 2019 * Zeer aantrekkelijk verloningspakket Voor onze klant, een internationaal bedrijf in de metaalsector in de regio van Gent, is Hays Response dringend op zoek naar een logistiek bediende: Als logistiek bediende heb je een brugfunctie tussen de productieplanning en het orderbeheer. Je staat in voor de logistieke aansturing, communicatie en het verzenden van materiaal naar externe bewerkers , voornamelijk verfleveranciers. Hiervoor volg je nauwgezet de afspraken op ivm de productie, en sta je ook in voor de organisatie van de terugnames. Je bent verantwoordelijk voor de orderopvolging en het nakijken van bestellingen. Bovendien verzorg je ook het transport naar de eindklant

  • Smaaktesten medewerker - Halle - Colruyt Group (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als tester zal je de clienteel van de Colruyt-winkel aanspreken en hen vragen of zij wensen deel te nemen aan de smaaktest met onze huismerken en die van onze concullega's. Afhankelijk van het type product krijgt de klant max 4 producten te proeven. Adhv een tablet zal de klant per product 9-tal vragen beantwoorden. Een proefsessie van een tester neemt 5 tot 10min in beslag. Onze medewerkers bereiden ter plaatse de proefsessie voor (producten ompakken op schaaljtes of potjes, voorzien water en beschuiten, opkuisen proefhokjes) terwijl de andere collega potentiële testers aanspreekt en begeleidt indien nodig. Indien een de klant deelneemt krijgt hij/zij als bedanking na het invullen van de vragenlijst een staal van het in kwestie geproefde product van ons huismerk mee naar huis

  • Slager (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als slager ben je verantwoordelijk voor het bewerken en verwerken van vlees. Daarnaast bereid je ook kant-en-klare gerechten en salades. Je zorgt er voor dat de toonbank steeds aangevuld is. Je helpt bij het reinigen en schoonmaken van de materialen, de winkel en de keuken.

  • Grondwerker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Houthalen zijn we op zoek naar grondwerkers. Gespecialiseerd in nutsvoorzieningen, vooral in opdracht voor DE WATERGROEP.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent krokusvakantie verhuring fietsen en gocarts (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Verhuur gokarts en fietsen 38 u / week - zondag en maandag vrij.

  • Technisch jobstudent (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Om de verlofperiodes van onze vaste medewerkers op te vangen en de vraag van onze klanten toch te kunnen beantwoorden kijken we uit naar een jobstudent om technisch uitvoerend werk uit te voeren in de lijn van je technische opleiding. Takenpakket: meehelpen aan het mechanisch onderhoud van machines monteren/demonteren van machines lassen (indien dit tot je studierichting behoort) algemene technische werken

  • Kelners gezocht voor bijverdienste hartje Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Vaste Job

    Voor een prachtige toeristische en gekende plaats in hartje Brugge gaan we op zoek naar gemotiveerde kelners die op zoek zijn naar een bijverdienste. Hou je van klantencontact? Heb je een passie voor de horeca? Lees dan snel verder Taken van de gemotiveerde zaalmedewerker Bestellingen opnemen en ingeven in een digitale kassa Onthalen van de klanten, bedienen met een glimlach Suggesties voorstellen Bestellingen ophalen aan de bar en restaurant en doorvoeren naar de tafels Tafelfs afruimen afrekenen

  • Marketing & Sales Assistant - Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Internal Sales Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als Marketing & Sales Assistant staat communicatie in jouw job centraal. Je bent de spilfiguur tussen verschillende interne diensten en bent het aanspreekpunt voor klanten. Een greep uit jouw gevarieerd takenpakket: Aanspreekpunt voor sales en klanten: voorbereiden van degustaties en acties, contactpersoon voor promomateriaal; Organiseren van beurzen & events: praktische kant Marketing & Sociale Media : aanspreekpunt betreffende publiciteit, creatief meedenken, ondersteuning bieden aan de externe partner, ...; Organiseren van interne meetings, opmaken van rapporten en verkoopstatistieken; Bedrijfsprofiel: Onze partner is een toonaangevende producent in de voedingssector.

  • Freelance Projectingenieur Technieken (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ARTES ROEGIERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In eerste instantie zul je op een werf opgeleid worden door een ervaren collega in electriciteit, HVAC en sanitair. Daar leer je dus het reilen en zeilen van een werf, de kneepjes van het vak. Na deze opleidingsperiode, ben je in ruime mate verantwoordelijk voor de volledige praktische organisatie en totaaluitvoering voor het luik technieken van één of meerdere werven. Dit zowel op technisch, commercieel als financieel-administratief vlak. Na de door jou gevoerde onderhandelingsfase, stuur je onze onderaannemers aan om de projecten vlot te laten verlopen. Wekelijks vergader je met de bouwheer, architect, etc. over het verloop van de werken. Dit doe je in nauwe samenwerking met het bouwteam. Daarnaast word je ook in de voorbereidende fase van een dossier betrokken door de aanbestedingsdienst om optimaal gebruik te maken van jouw kennis en expertise. Je geeft jouw visie mee op de aanpak, de varianten, de offertes die aangevraagd moeten worden etc. Het doel is steeds om de gekende Artes kwaliteit te leveren binnen de vooropgestelde planning en met de gewenste financiële resultaten. Dit doe je voor één of twee grotere werven tegelijk en telkens in een constructieve samenwerking met het bouwteam.

  • Dentist/Orthodontist (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: POLIKLINIEKEN DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Investigate and correct the position of the teeth and jaws of patients.

Zoek naar antwoorden van GABRIEL DECAT in sociale netwerken
Look for responds of GABRIEL DECAT in social networks

Lees alle opmerkingen voor GABRIEL DECAT. Laat een reactie achter voor GABRIEL DECAT. GABRIEL DECAT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GABRIEL DECAT. Leave a respond for GABRIEL DECAT. GABRIEL DECAT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GABRIEL DECAT op de google maps. Adres en contacten GABRIEL DECAT
Location of GABRIEL DECAT on the google maps. Address and contacts of GABRIEL DECAT

Andere gerelateerde bedrijven als come GABRIEL DECAT GABRIEL DECAT: KBC | Raemaekers C | ASTRID PARK PLAZA | OPTIQUE OSIRIS-DAOUT | DELTRONICA

Other related companies as GABRIEL DECAT: KBC | Raemaekers C | ASTRID PARK PLAZA | OPTIQUE OSIRIS-DAOUT | DELTRONICA

GABRIEL DECAT is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GABRIEL DECAT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09975280761. Het bedrijf GABRIEL DECAT bevindt zich op het adres: OUDERDOMSEWEG 64; 8970; POPERINGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 448,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 802,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van GABRIEL DECAT is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GABRIEL DECAT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GABRIEL DECAT, openstaande posities, locatie van GABRIEL DECAT op de kaart.

GABRIEL DECAT is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is GABRIEL DECAT, company assigned to the tax number BE09975280761. The company GABRIEL DECAT is located at the address: OUDERDOMSEWEG 64; 8970; POPERINGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 448,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 802,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of GABRIEL DECAT is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of GABRIEL DECAT is not available. You also can look at reviews of GABRIEL DECAT, open positions, location of GABRIEL DECAT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GABRIEL DECAT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GABRIEL DECAT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GABRIEL DECAT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GABRIEL DECAT, employees, financial statistics.