BAVER

Contactgegevens BAVER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BAVER: address, phone, fax, email, website, opening hours

BAVER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEIRBAAN 122; 9220; HAMME, België

Telefoon (phone): 52476628 (+32-52476628) 52476628 (+32-52476628)

Fax (fax): +32 (11) 934-20-81 +32 (11) 934-20-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BAVER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BAVER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BAVER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BAVER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BAVER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BAVER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BAVER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BAVER
Products information BAVER

BTW identificatienummer (tax): BE05420623779
Ondernemingsnummer: 3917419433
Hoofdstad (capital): 620,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 763,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BAVER
(Get full report from official database of BE for BAVER)

Aanvulling soorten activiteiten voor BAVER
Addition kinds of activities for BAVER

5043. Fotografische apparatuur en benodigdheden | Photographic equipment and supplies
5943. Kantoorartikelen | Stationery stores
8361. Woonzorg | Residential care
01739903. Filbert Grove | Filbert grove
02140101. Geitenboerderij | Goat farm
13890103. Uitgraving slush pits en kelders | Excavating slush pits and cellars
37110403. Brandweerwagens (motorvoertuigen), assemblage van | Fire department vehicles (motor vehicles), assembly of

Werken bij BAVER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BAVER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BAVER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BAVER. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een ervaren schrijnwerker voor het plaatsen van veranda's . Je komt terecht in een nationaal en groeiend bouwbedrijf . Onze klant is marktleider in de verandabouw . Als schrijnwerker plaats je aluminium veranda's bij particulieren . Je werkt steeds in een team van 3 plaatsers . Tewerkstelling regio Limburg . Het bedrijf hecht belang aan kwaliteit en nauwkeurigheid . Interne opleidingen . Afwisselende job met veel verantwoordelijkheid . Verloning volgens ervaring in de bouwsector .

  • Medewerker classificatie (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    FUNCTIE: - Je noteert het gewicht op het geslachte varken en wijst ze toe aan de leverancier. - Je assisteert de varkensklasseerder met het ingeven van de gegevens betreffende het klassement en de klant op het juiste moment in het systeem. - Na een interne en externe opleiding leer je hoe je werkt met het prikpistool om het vleespercentage te meten van elk varken, teneinde het varken officieel te kunnen indelen conform de wetgeving.

  • Logistiek verantwoordelijke (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze internationale klant te Grobbendonk zijn we op zoek naar een Warehouse Supervisor. Zet je jouw medewerkers graag centraal? Wil je graag ruimte voor jouw ideeën en genoeg kansen om te groeien? Dan is deze functie misschien wel iets voor jou! Als Warehouse Supervisor ben je verantwoordelijk voor het optimaal runnen van de warehouse operatie. Je geeft directe leiding aan de teamleaders en indirect aan de operators (ontwikkeling, opleiding, coaching). Je draagt bij tot een leuke, informele en professionele werksfeer. Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van de personeelsplanningen van jouw team (verlof en opleidingen). Plannen en coördineren zit in je bloed en je stimuleert je team om operationele targets met succes te behalen. ...

  • Verpakker: Tupperware Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: TEMPO TEAM TUPPERWARE inhouse

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als verpakker doe je visuele kwaliteitscontrole, monteer je stukken, verpakt ze in zakjes, ... Je werkt ofwel in een 2-ploegensysteem ( 6-14u / 14-22u ), ofwel in de vaste nachtploeg, van maandagnacht tot en met vrijdagnacht ( 22.00 - 6.00u ). Gelieve er voor de nachtploeg rekening mee te houden dat je gedurende een opleidingsperiode eerst enkele weken in 2 ploegen zou kunnen ingeschakeld worden. Dit wordt bekeken bij de opstart. Dit is een lange opdracht, maar afhankelijk van de drukte kan je per dag worden opgeroepen.

  • Chauffeur C (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als chauffeur C ? Help je graag een handje mee op de werf ? Dan ben jij de meewerkend chauffeur die wij zoeken ! Voor een bedrijf gespecialiseerd in bestratingen zoeken wij een meewerkend chauffeur . Je staat in voor het transport van stabilisé en zand met een vaste vrachtwagen (kipper) . Je helpt mee op de werf met het plaatsen van borduren, klinkers en riolering .

  • Poetshulp Wezemaal (WEZEMAAL)

    Regio: WEZEMAAL

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Zoutleeuw/Geetbets (ZOUTLEEUW)

    Regio: ZOUTLEEUW

    Bedrijf: WOON SCHOON

    Type: Dienstenchequebaan

    Woon Schoon is een jong en dynamisch bedrijf gelegen te Runkelen (Sint-Truiden). Voor onze klanten gelegen te Zoutleeuw en Geetbets, zijn we op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste huishoudhulp. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wil werken. Ervaring is geen vereiste, motivatie en inzet zijn noodzakelijk!

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Wevelgem (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Winkelmedewerker supermarkt Westmalle (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Westmalle zoeken we gemotiveerde werknemers die op oproepbasis willen werken. Deze job kan variëren van kassa tot aanvul tot bakkerij tot groenten en fruitafdeling. Na een periode van flexibiliteit, bestaat er een mogelijkheid tot een vast contract bij de klant zelf. taken: rekken aanvullen in de winkel kwaliteitscontrole van producten klanten bedienen kassawerk

  • Student vertaler/tolk (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Studentenjob

    Gezien onze herstructurering hebben wij heel wat nieuw versies van documenten, deze bestaan voorlopig enkel in het Nederlands. Wij zoeken een student om deze te vertalen naar het Frans. Het betreft ons arbeidsregelment, teksten vanop onze website en enkele losse documenten. Werkdagen kunnen vrij gekozen worden.

  • Psycholoog kinderen (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: THERAPIECENTRUM ZANDHOVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    U geeft therapie aan kinderen en jongeren en hun context. Het gaat om individuele begeleidingen, ouderbegeleiding, ondersteuning van anderen die betrokken zijn, zoals bijvoorbeeld de klasleerkracht. Belangrijke klachten waarvoor bij ons een hulpvraag wordt gesteld zijn emotionele problemen, verwerkingsproblemen (rouw, echtscheiding), ADHD, ASS, psychosomatische klachten, slaapproblemen, problemen in de sociale vaardigheden… Een expertise in hoogbegaafdheid is een meerwaarde. Er is in de praktijk mogelijkheid tot het geven van groepstrainingen.

  • Service Advisor (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: VERTOMMEN Rudy

    Type: Werfreserve

    U staat in voor het klantencontact, telefonisch en aan de ontvangstbalie. U maakt werkorders aan: u noteert welke herstellingen moet worden uitgevoerd aan de wagen. U maakt de planning voor de werkplaats op. U staat in voor de facturatie. U beheert ook het vervangwagenpark.

Zoek naar antwoorden van BAVER in sociale netwerken
Look for responds of BAVER in social networks

Lees alle opmerkingen voor BAVER. Laat een reactie achter voor BAVER. BAVER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BAVER. Leave a respond for BAVER. BAVER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BAVER op de google maps. Adres en contacten BAVER
Location of BAVER on the google maps. Address and contacts of BAVER

Andere gerelateerde bedrijven als come BAVER BAVER: ABDELOUAHED ZIAN | GERARD DE RUYCK | CR?CHE BOUT'CHOU | HUBERT DE LANDMETER | Schelstraete D

Other related companies as BAVER: ABDELOUAHED ZIAN | GERARD DE RUYCK | CR?CHE BOUT'CHOU | HUBERT DE LANDMETER | Schelstraete D

BAVER is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BAVER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05420623779. Het bedrijf BAVER bevindt zich op het adres: HEIRBAAN 122; 9220; HAMME. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 620,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 763,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van BAVER is Diversen Detailhandel, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BAVER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BAVER, openstaande posities, locatie van BAVER op de kaart.

BAVER is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is BAVER, company assigned to the tax number BE05420623779. The company BAVER is located at the address: HEIRBAAN 122; 9220; HAMME. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 620,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 763,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of BAVER is Miscellaneous Retail, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BAVER is not available. You also can look at reviews of BAVER, open positions, location of BAVER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BAVER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BAVER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BAVER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BAVER, employees, financial statistics.