FLHARRIS SC

Contactgegevens FLHARRIS SC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLHARRIS SC: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLHARRIS SC

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): R. Eugene Toussaint 77 1090 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-24-20-19-00 32-24-20-19-00

Fax (fax): 32-24-20-22-10 32-24-20-22-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLHARRIS SC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLHARRIS SC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLHARRIS SC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLHARRIS SC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLHARRIS SC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLHARRIS SC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLHARRIS SC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLHARRIS SC
Products information FLHARRIS SC

BTW identificatienummer (tax): BE06958160400
Ondernemingsnummer: 2411743164
Hoofdstad (capital): 887,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 899,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in FLHARRIS SC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Knives and scissors for household and professional use

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLHARRIS SC
(Get full report from official database of BE for FLHARRIS SC)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLHARRIS SC
Addition kinds of activities for FLHARRIS SC

227399. Tapijten en tapijten, nec | Carpets and rugs, nec
346500. Automotive stampings | Automotive stampings
386102. Fotografische apparatuur en chemicaliën | Photographic processing equipment and chemicals
17420203. Isolatie, gebouwen | Insulation, buildings
28190921. Tin (stannic / stannous) verbindingen of zouten, anorganisch | Tin (stannic/stannous) compounds or salts, inorganic
34210202. Heggenscharen of trimmers, behalve kracht | Hedge shears or trimmers, except power
34440500. Metalen behuizingen, behuizingen, behuizingen en andere containers | Metal housings, enclosures, casings, and other containers
58120105. Duits restaurant | German restaurant
80699902. Oog-, oor-, neus- en keelziekenhuis | Eye, ear, nose, and throat hospital
87489906. Visserijconsulent | Fishery consultant

Werken bij FLHARRIS SC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLHARRIS SC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLHARRIS SC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLHARRIS SC. Looking for open vacancies in other companies

  • WERKVOORBEREIDER - PLANNER (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je verwerkt en analyseert de inkomende opdrachten, stelt de werkorders op en communiceert hierover met de collega’s (technisch/magazijn/administratie). Je beheert de werkplanning voor de techniekers en informeert hen over de uit te voeren werkzaamheden. Je zorgt voor een vlotte en correcte verwerking van de werkopdrachten, ter voorbereiding van een vlotte facturatie. Je volgt de materiaal noden van de techniekers en van de werkplaats op en verzorgt het inkoopproces.

  • Chocolatier sculpturen - tijdelijke functie (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Wij zoeken ene tijdelijk createur chocolatier ter ondersteuning van een project over sculpturen. Dit is voor de duur van minimaal 1 maand.   Je zal instaan voor het verwerken van de chocolade tot sculpturen.   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een bekende producent van pralines, chocolade en luxe roomijs, gelegen in Vlezenbeek.

  • Technieker vrachtwagens (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waregem zijn wij opzoek naar een Technieker vrachtwagens (m/v) Je staat in voor het onderhoud en het herstellen van vrachtwagens Je voert tevens allerhande controles uit rekening houdend met de richtlijnen binnen het bedrijf.

  • Magazijnier 2 ploegen regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend voedingsbedrijf regio Aalter zijn wij op zoek naar een magazijnier in 2 ploegen. Samen met jouw collega's sta je in voor een vlotte productflow van de binnekomende goederen. Hiervoor sta je in contact met de afdeling kwaliteit. Je zet bestellingen klaar met behulp van een voicepicking systeem. Ook help je met het laden en lossen van vrachtwagens. Je controleert ok de kwaliteit, kwantiteit en de temperatuur van de geleverde goederen. Je werkt afwisselend in een gekoelde (2°C) of diepvriesruimte (-18°C).

  • CHAUFFEUR C DISTRIBUTIE (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een vleesverwerkend bedrijf in de regio dat zich specialiseert in het portioneren en bereiden van vlees porties op maat van de klant zijn wij op zoek naar een Chauffeur met rijbewijs C voor de distributie van de vleeswaren. Takenpakket: - Je laadt correct en vlot in volgens een ritblad - Je controleert elke bestelling tijdens het in- en uitladen - Je past de registraties eventueel aan in een ERP pakket - Je verzorgt een vlotte distributie, rekening houdend met het verkeersreglement - Je ontvangt en geeft betalingen terug op een correcte manier - Je maakt correcte en verzorgde notities op leverbonnen - Je volgt de procedures met betrekking tot de voedselveiligheid op

  • Poetshulp - REGIO GROOT-AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Maaltijdcheques Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: START PEOPLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan in combinatie met Mol, Westerlo, Oevel of Meerhout indien vervoer geen probleem is. Start People Services wil graag rekening houden met de afstanden en de regio's die best bereikbaar zijn voor jou.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Bertem (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Elektrotechnieker (in daguren) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Je staat mee in voor de uitvoering van diverse installatie- en onderhoudsopdrachten. Je tekent elektrische schema’s uit, volgt de nieuwe en bestaande projecten mee op en stuurt op termijn  personen aan. Bovendien sta je in voor de nutsvoorzieningen, spoor je fouten op in verschillende netwerksystemen en beheer je mee de PLC sturingen. Je gebruikt bij het uitvoeren van je opdrachten jouw kennis van kortsluitstromen en AREI-wetgeving. Je zal meewerken aan de installatie en het onderhoud van netwerkbekabeling en verlichting, support van het camerapark, bewaking van de inbraakbeveiliging en brandcontrole en het ontstoren van het automatische magazijn. Daarnaast zal je bijdragen bij het beheer van de brandcentrales, HVAC-installaties, het compressorenpark en zal je kabelberekeningen maken. Tot je takenpakket behoren ook het maken van PLC-sturingen, uittekenen van elektrische schema’s en het samenstellen van elektrische kasten. In deze functie zal ongeveer 75% bureauwerk zijn en 25% hands-on, operationeel werk. Bedrijfsprofiel: Dit gezonde familiebedrijf is partner van de meubelindustrie.

  • Junior Solution Architect (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Katoen Natie

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van het Warehouse Management System (WMS) team verantwoordelijk voor alle IT projecten binnen de business unit. De projecten situeren zich binnen volgende domeinen: WMS, TMS, douane, automatisatie, EDI, rapportering en HR. Je evalueert en valideert bedrijfsprocessen welke werden ontworpen door process owners en business analisten Je ontwerpt de functionele analyse (BPMN en UML) vertrekkende vanuit de noden van de business en de bedrijfsprocessen Je valideert de technische oplossing die werd ontworpen door het ontwikkelingsteam Je overschouwt het ontwikkelingsproces en communiceert rechtstreeks met de software ontwikkelaars Je organiseert en coördineert de integratie testen met interne departementen en externe leverancier Werkervaring: 1 jaar

  • Electrical assembly supervisor (m/v) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Plannen van de werkzaamheden in samenspraak met planningsverantwoordelijke, projectleiding en Teamleader Mechanical Assembly. Opstellen van een detailplanning en de allocatie van het personeel naar de verschillende projecten en werven. Sturen en motiveren van de medewerkers binnen zijn team. Coördineren van de werfvoorbereidingen en beheren van de werfgereedschappen. Aanbrengen van ideeën i.v.m. met productie- en productverbeteringen en dit in samenwerking met zijn team. Feedback geven naar engineering i.v.m. fouten in schema’s. Verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afgewerkte producten binnen de afdeling. Waken over de veiligheid, de kwaliteit en de orde en netheid in zijn afdeling. Opvolgen/registreren van de realisaties (uren, …) Oplossen van storingen en onregelmatigheden in de productie. Opvolgen dat de onderdelen en materialen tijdig beschikbaar zijn. Beheer van de elektrisch installatie van BEP, inclusief de nodige keuringen, de nodige reparaties, … in samenspraak met de productie manager en projectmanagement. Het begrijpen, het kunnen uitvoeren en opvolgen van de nodige lanceringen voor de verschillende projecten aan de hand van de elektrische schema’s. Opvolgen van de expected returns per project en uitvoeren van de administratie voor terugname in het magazijn. Aansturen van een werkvoorbereider ten einde taken tijdig en correct uit te kunnen uitvoeren. Aansturen van onderaannemers die elektrische werken uitvoeren voor de projecten of aan de BEP facility. Medezeggenschap bij het selecteren van mensen die werken in detachering of op tijdelijke basis.

Zoek naar antwoorden van FLHARRIS SC in sociale netwerken
Look for responds of FLHARRIS SC in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLHARRIS SC. Laat een reactie achter voor FLHARRIS SC. FLHARRIS SC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLHARRIS SC. Leave a respond for FLHARRIS SC. FLHARRIS SC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLHARRIS SC op de google maps. Adres en contacten FLHARRIS SC
Location of FLHARRIS SC on the google maps. Address and contacts of FLHARRIS SC

Andere gerelateerde bedrijven als come FLHARRIS SC FLHARRIS SC: Algemene Bank Nederland, (Belgie) NV | RUITERSHOEVE RIDING CLUB | Conruyt E | C M C TRADING | Smily

Other related companies as FLHARRIS SC: Algemene Bank Nederland, (Belgie) NV | RUITERSHOEVE RIDING CLUB | Conruyt E | C M C TRADING | Smily

FLHARRIS SC is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLHARRIS SC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06958160400. Het bedrijf FLHARRIS SC bevindt zich op het adres: R. Eugene Toussaint 77 1090 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 887,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 899,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Knives and scissors for household and professional use. Producten gemaakt in FLHARRIS SC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLHARRIS SC is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLHARRIS SC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLHARRIS SC, openstaande posities, locatie van FLHARRIS SC op de kaart.

FLHARRIS SC is a company, that was registered 2009 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLHARRIS SC, company assigned to the tax number BE06958160400. The company FLHARRIS SC is located at the address: R. Eugene Toussaint 77 1090 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 887,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 899,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Knives and scissors for household and professional use. Products created in FLHARRIS SC were not found.
The main activity of FLHARRIS SC is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLHARRIS SC is not available. You also can look at reviews of FLHARRIS SC, open positions, location of FLHARRIS SC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLHARRIS SC, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLHARRIS SC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLHARRIS SC, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLHARRIS SC, employees, financial statistics.