Vanheylen BVBA

Particuliere bedrijvencommunicatie • Vanheylen BVBA
Private companiesCommunications • Vanheylen BVBA

Contactgegevens Vanheylen BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vanheylen BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vanheylen BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Osiers 27; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean), België

Telefoon (phone): 02 410 36 65; 02 425 54 15; 0475 23 93 71 (+32-02 410 36 65; 02 425 54 15; 0475 23 93 71) 02 410 36 65; 02 425 54 15; 0475 23 93 71 (+32-02 410 36 65; 02 425 54 15; 0475 23 93 71)

Fax (fax): 02 426 07 28; 02 425 54 15 (+32-02 426 07 28; 02 425 54 15) 02 426 07 28; 02 425 54 15 (+32-02 426 07 28; 02 425 54 15)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vanheylen BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vanheylen BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vanheylen BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vanheylen BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vanheylen BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vanheylen BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vanheylen BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vanheylen BVBA
Products information Vanheylen BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09456726074
Ondernemingsnummer: 7477813720
Hoofdstad (capital): 884,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 618,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in Vanheylen BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elevators

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vanheylen BVBA
(Get full report from official database of BE for Vanheylen BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vanheylen BVBA
Addition kinds of activities for Vanheylen BVBA

174199. Metselwerk en ander steenwerk, nec | Masonry and other stonework, nec
514904. Pasta en rijst | Pasta and rice
20219904. Melkvet, watervrij | Milkfat, anhydrous
20460302. Maïsstroop, gedroogd of niet gemengd | Corn syrup, dried or unmixed
35420000. Gereedschapsmachines, metaalvormend type | Machine tools, metal forming type
58120500. Familie restaurants | Family restaurants
63119906. Levensverzekeringsmaatschappijen | Life insurance carriers
84129902. Museum | Museum

Werken bij Vanheylen BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vanheylen BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vanheylen BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vanheylen BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • administratief medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - aannemen van nieuwe opdrachten en deze verwerken - aanmaken en verwerken van werkbonnen - algemene administratieve taken

  • Machine operator (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je monteert diverse onderdelen, zowel mechanisch, elektrisch als pneumatisch, van onze weefmachines in de voormontage of in de montageketting. Je zorgt ook voor het afregelen van de verschillende machineonderdelen; Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van het afgeleverde werk en voor het in orde houden van je werkpost.

  • Magazijnier (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Schelle zijn wij dringend op zoek naar een magazijnier met een technische achtergrond. Ook sta je in voor de levering naar de klanten en het monteren van meubels.

  • Techniekers Grondverzetmachines (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Overijse, zijn wij op zoek naar techniekers. Na een intensieve interne opleiding, ben je een volwaardig buitentechnieker en voer je zelfstandig interventies uit bij de klanten. De interventies bestaan hoofdzakelijk uit onderhoud en/of herstellen van grondverzetmachines. Trefwoorden : technieker - technicien - service - mechanieker - mecanicien

  • Winkelmedewerker supermarkt Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een supermarkt in Zoersel zijn we op zoek naar een voltijdse winkelmedeewerker. Het gaat om een functie met optie vast. Jouw takenpakket: je helpt met het laden en lossen van de vracht je vult de winkel aan en spiegelt volgens het FIFO-principe je rekent af aan de kassa je helpt klanten verder die vragen hebben je doet een kwaliteitscontrole

  • Jobstudent koerier (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: VERMEERSCH CATERING

    Type: Studentenjob

    Voor onze groot- en kleinhandel in voedingsproducten zijn we op zoek naar jobstudenten-koeriers. Je hebt volgende taken: Je levert met een bestelwagen voedingsproducten af bij onze klanten (bakkers, beenhouwers, restaurants en hotels) in de regio Knokke-Heist. Je laat de leveringsbonnen aftekenen en soms ontvang je de betalingen. Je staat in voor het laden en lossen van de bestelwagen. Je helpt binnengekomen goederen bij ons in het magazijn weg zetten.

  • Technieker (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: LILLY FOODS

    Type: Vaste Job

    Uitvoeren van preventief onderhoud Snel en efficiënt oplossen van technische storingen en pannes Verlenen van technische ondersteuning aan de verschillende afdelingen Ombouwen van installaties Zoeken naar technische verbeteringsacties, uitwerken en realiseren Meehelpen bij de realisatie van grotere technische investeringsprojecten

  • Senior Projectleider Bouw (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je volgt met trots je projecten op van A tot Z en draagt de verantwoordelijkheid t.a.v. planning, organisatie, budget en financiële opvolging. Op periodieke basis rapporteer je aan het management team. Je werkt constructief samen met architecten, opdrachtgevers en onderaannemers.

  • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ORATO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

  • Schrijnwerker Waals Brabant (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Verpleegkundige WZC regio Jette (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Als verpleegkundige sta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. - Je zet medicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgd wonden, doet bloedafnames, enz. - Je houdt hierbij rekening met elke bewoner als individu waarbij je jezelf verplaatst in hun leefwereld. - Je streeft een kwalitatieve detailzorg na met de nodige portie aandacht voor de bewoner zelf.

  • Hoofdarts (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: REGIONAAL ZIEKENHUIS HEILIG HART

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als lid van het directiecomité geeft u mee vorm aan de missie en de visie van het ziekenhuis. U neemt de organisatie en coördinatie van de medische activiteiten voor uw rekening met oog voor kwaliteit en samenwerking. U neemt initiatieven om de ziekenhuisartsen te betrekken bij een geïntegreerde werking via effectieve medische stafwerking. U werkt mee aan de uitbouw van het ziekenhuisnetwerk Oost-Vlaams-Brabant, en de verdere uitbouw van de transmurale zorg naar de eerstelijnszone. U werkt samen met alle belanghebbenden een regionaal zorgstrategisch plan uit. U ontwikkelt een duidelijke visie op de gezondheidszorg en denkt mee op strategisch niveau. Als lid van het directiecomité bent u nauw betrokken bij de voorbereidingen en realisatie van het nieuwbouwziekenhuis. U rapporteert aan de algemeen directeur.

Zoek naar antwoorden van Vanheylen BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Vanheylen BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vanheylen BVBA. Laat een reactie achter voor Vanheylen BVBA. Vanheylen BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vanheylen BVBA. Leave a respond for Vanheylen BVBA. Vanheylen BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vanheylen BVBA op de google maps. Adres en contacten Vanheylen BVBA
Location of Vanheylen BVBA on the google maps. Address and contacts of Vanheylen BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Vanheylen BVBA Vanheylen BVBA: COIFFURE STEFUN-STYLE | VDAB | HERMANS DAKWERKENS | ROTOM | Winters Lien

Other related companies as Vanheylen BVBA: COIFFURE STEFUN-STYLE | VDAB | HERMANS DAKWERKENS | ROTOM | Winters Lien

Vanheylen BVBA is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vanheylen BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09456726074. Het bedrijf Vanheylen BVBA bevindt zich op het adres: Rue des Osiers 27; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 884,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 618,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Elevators. Producten gemaakt in Vanheylen BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vanheylen BVBA is communicatie, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vanheylen BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vanheylen BVBA, openstaande posities, locatie van Vanheylen BVBA op de kaart.

Vanheylen BVBA is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vanheylen BVBA, company assigned to the tax number BE09456726074. The company Vanheylen BVBA is located at the address: Rue des Osiers 27; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 884,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 618,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Elevators. Products created in Vanheylen BVBA were not found.
The main activity of Vanheylen BVBA is Communications, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Vanheylen BVBA is not available. You also can look at reviews of Vanheylen BVBA, open positions, location of Vanheylen BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vanheylen BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vanheylen BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vanheylen BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vanheylen BVBA, employees, financial statistics.