MICROMECA-PLUMIER

Contactgegevens MICROMECA-PLUMIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MICROMECA-PLUMIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

MICROMECA-PLUMIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Francois Lef猫bvre 119; 4000; Li猫ge 1 (Rocourt), België

Telefoon (phone): 04 263 06 38 (+32-04 263 06 38) 04 263 06 38 (+32-04 263 06 38)

Fax (fax): 04 247 48 32 (+32-04 247 48 32) 04 247 48 32 (+32-04 247 48 32)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MICROMECA-PLUMIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MICROMECA-PLUMIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MICROMECA-PLUMIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MICROMECA-PLUMIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MICROMECA-PLUMIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MICROMECA-PLUMIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MICROMECA-PLUMIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MICROMECA-PLUMIER
Products information MICROMECA-PLUMIER

BTW identificatienummer (tax): BE08697296142
Ondernemingsnummer: 8470703125
Hoofdstad (capital): 471,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 752,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Electric contractors - Housewiring

Product categorie (product category): Elevators

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MICROMECA-PLUMIER
(Get full report from official database of BE for MICROMECA-PLUMIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor MICROMECA-PLUMIER
Addition kinds of activities for MICROMECA-PLUMIER

7335. Commerciële fotografie | Commercial photography
205102. Taarten, taarten en gebakjes | Cakes, pies, and pastries
23710103. Petten, vacht | Caps, fur
24410100. Dozen, hout | Boxes, wood
35779903. Decoders, computer randapparatuur | Decoders, computer peripheral equipment
35779907. Input / output apparatuur, computer | Input/output equipment, computer
52110505. Stenen | Paving stones
72180206. Werkkleding levering | Work clothing supply

Werken bij MICROMECA-PLUMIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MICROMECA-PLUMIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MICROMECA-PLUMIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MICROMECA-PLUMIER. Looking for open vacancies in other companies

  • PLC Technieker (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf uit Arendonk zijn we op zoek naar een PLC Technieker. Vanuit je passie voor techniek ga je aan de slag met storingen, oplossingen bedenken en deze vervolgens ook uitvoeren. Verder denk je mee met het bedrijf en doe je voorstellen tot verbetering en optimalisatie.

  • ELEKTRICIEN (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA CONSTRUCT WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als elektricien instaan voor het werken binnen het atelier, dit voor het afwerken van veranda's, het plaatsen van spotten, stopcontacten, elektrische zonnewering, voorzieningen voor airco, verwarming, ... Allround zal je ervoor zorgen dat de veranda, bijgebouw van alle elektriciteit voorzien is.

  • Plooibankbedienaar (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als plooibankbedienaar sta je in voor het instellen en bedienen van de CNC plooibank en dit aan de hand van een plan. Het programmeren van de machine behoort niet tot jouw takenpakket.

  • Huishoudhulp (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: t-interim Puurs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij t-dienstencheques aan het juiste adres!! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp (M/V) in de regio Bornem/Puurs/Sint-Amands. Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp Assistentiewoningen (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is al jaren actief in de zorg en -welzijnssector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Voor onze nieuwbouw Budalys zijn wij op zoek naar een huishoudhulp bij klanten aan huis in het kader van de dienstencheques voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt bij bejaarde klanten en zorgbehoevenden in het centrum van Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Jobstudent (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • TALENT MANAGER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf in de regio van Ieper gaan wij op zoek naar een talent manager. Jij zal: - instaan voor de ontwikkeling van de competenties van de medewerkers en werkt een beleid uit hierover. - behoefteanalyses uitvoeren rond opleidingen. - loopbaanpaden uitstippelen. - de interne doorgroei van medewerkers stimuleren. - rapporteren aan de HR manager.

  • ICT–netwerk en databasebeheerder (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: STEGMANN MEDICA SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Als netwerk- en databasebeheerder ben je verantwoordelijk voor de uitbouw, het beheer en de ontwikkeling van de hardware en software-elementen (tools, netwerken, databanken, e-mailsysteem, …) van de organisatie/community. Je staat ook in voor de samenhang, toegankelijkheid en veiligheid van de informatiegegevens Je rapporteert en legt verantwoordelijkheid af tegenover de operationeel verantwoordelijke. Je geeft zelf geen leiding, maar je kan functionele richtlijnen geven aan teamverantwoordelijken en/of medewerkers.

  • Maintenance supervisor (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office is voor een klant actief in de voedingssector op zoek naar een maintenance supervisor (M/V). Als Maintenance Supervisor neem je de dagelijkse leiding van het maintenance team bestaande uit techniekers en hulptechniekers die instaan voor het verhelpen van storingen en uitvoeren van een preventief/ predictief onderhoud. Jouw takenpakket: - organiseren van de personeelsplanning naar een optimale bezetting - bijdragen tot de ontwikkeling van het team: geven van trainingen, up-to-date houden en ter beschikking stellen van de nodige procedures, werkinstructies, documentatie - aanbieden van operationele ondersteuning en oplossen van eventuele problemen aan installaties - acties uitwerken en uitvoeren omtrent performantie, veiligheid-, kwaliteit en milieubewustzijn - zelfstandig uitvoeren van kleine projecten ter verbetering, upgrading en uitbreiding van machines en installaties - optimaliseren van de beschikbaarheid van installaties - rekening houden met de departementale doelstellingen dmv een KPI dash-board

  • Consulente voor homeparty's (België)

    Regio: België

    Bedrijf: THE WORKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een zelfstandige consulent (m/v) (in bijberoep) voor de verkoop van artikelen van Fun Factory op cataloog en via home party's in eigen regio. Naast onze vrouwvriendelijke boetiek hebben we ook een webshop en kunt u bij ons terecht voor workshops. Neem gerust een kijkje op onze website: www.loveware.be en www.lovewareparty.be

  • Gentis - Junior Security Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    A very big client operating in the energy sector provides Junior engineers with the opportunity to learn and grow both individually and collectively. Role Implementing and monitoring security measures for the prevention of breaches in the company's systems, networks and information. Identifying and defining system security requirements. Contributing to the design of security architecture. Profile Autonomous worker with team spirit Eager to learn. Enjoys sharing knowledge. Excellent written and verbal communication skills. Flexible: very able to adapt to a changing environment. Able to take initiative and drive change. Technical aptitude to assimilate new learning quickly. Offer Freelance mission: 6 months + extension Attractive rate for Junior standing Opportunity to grow inside the company Positive environment Big company

Zoek naar antwoorden van MICROMECA-PLUMIER in sociale netwerken
Look for responds of MICROMECA-PLUMIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor MICROMECA-PLUMIER. Laat een reactie achter voor MICROMECA-PLUMIER. MICROMECA-PLUMIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MICROMECA-PLUMIER. Leave a respond for MICROMECA-PLUMIER. MICROMECA-PLUMIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MICROMECA-PLUMIER op de google maps. Adres en contacten MICROMECA-PLUMIER
Location of MICROMECA-PLUMIER on the google maps. Address and contacts of MICROMECA-PLUMIER

Andere gerelateerde bedrijven als come MICROMECA-PLUMIER MICROMECA-PLUMIER: LUCKX WILLY NV | KBC | FEMAPRINT | 'T EILANDJE GENT | TANGHE STEPHAN BVBA

Other related companies as MICROMECA-PLUMIER: LUCKX WILLY NV | KBC | FEMAPRINT | 'T EILANDJE GENT | TANGHE STEPHAN BVBA

MICROMECA-PLUMIER is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MICROMECA-PLUMIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08697296142. Het bedrijf MICROMECA-PLUMIER bevindt zich op het adres: Rue Francois Lef猫bvre 119; 4000; Li猫ge 1 (Rocourt). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 471,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 752,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Elevators. Lijst met producten zijn Electric contractors - Housewiring.
De hoofdactiviteit van MICROMECA-PLUMIER is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MICROMECA-PLUMIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MICROMECA-PLUMIER, openstaande posities, locatie van MICROMECA-PLUMIER op de kaart.

MICROMECA-PLUMIER is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is MICROMECA-PLUMIER, company assigned to the tax number BE08697296142. The company MICROMECA-PLUMIER is located at the address: Rue Francois Lef猫bvre 119; 4000; Li猫ge 1 (Rocourt). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 471,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 752,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Elevators. List of products are Electric contractors - Housewiring.
The main activity of MICROMECA-PLUMIER is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MICROMECA-PLUMIER is not available. You also can look at reviews of MICROMECA-PLUMIER, open positions, location of MICROMECA-PLUMIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MICROMECA-PLUMIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MICROMECA-PLUMIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MICROMECA-PLUMIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MICROMECA-PLUMIER, employees, financial statistics.