'T EILANDJE GENT

Contactgegevens 'T EILANDJE GENT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T EILANDJE GENT: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T EILANDJE GENT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KOOPVAARDIJLAAN 1; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92234081 (+32-92234081) 92234081 (+32-92234081)

Fax (fax): +32 (19) 818-97-56 +32 (19) 818-97-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T EILANDJE GENT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T EILANDJE GENT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T EILANDJE GENT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T EILANDJE GENT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T EILANDJE GENT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T EILANDJE GENT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T EILANDJE GENT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T EILANDJE GENT
Products information 'T EILANDJE GENT

BTW identificatienummer (tax): BE06840332031
Ondernemingsnummer: 2956390380
Hoofdstad (capital): 787,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 201,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in 'T EILANDJE GENT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Action sociale avec hébergement

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T EILANDJE GENT
(Get full report from official database of BE for 'T EILANDJE GENT)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T EILANDJE GENT
Addition kinds of activities for 'T EILANDJE GENT

3944. Spellen, speelgoed en voertuigen van kinderen | Games, toys, and children's vehicles
34460401. Akoestische ophangsystemen, metaal | Acoustical suspension systems, metal
34790204. Coating van metalen en gevormde producten | Coating of metals and formed products
37310204. Patrouilleboten, gebouw en reparatie | Patrol boats, building and repairing
38510000. Oogheelkundige goederen | Ophthalmic goods
57310202. Video recorders, spelers, disc spelers en accessoires | Video recorders, players, disc players, and accessories
83999910. Verenigde fondsenraden | United fund councils
96210200. Licentiebureaus | Licensing agencies

Werken bij 'T EILANDJE GENT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T EILANDJE GENT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T EILANDJE GENT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T EILANDJE GENT. Looking for open vacancies in other companies

  • Medisch laboratorium technoloog bloedprikploeg (m/v) regio AZ Glorieux (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: vzw WERKEN GLORIEUX

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    vzw Werken Glorieux, met 1.100 medewerkers de grootste werkgever van Ronse, is actief in de sectoren gezondheidszorg, ouderenzorg en kind- en jeugdzorg. Ondersteund door een multidisciplinaire aanpak, biedt Werken Glorieux kwalitatief hoogstaande zorg aan alle leeftijden. Onze grootste instelling is het AZ Glorieux, een sterk regionaal ziekenhuis met 404 bedden, waarvan 56 bedden voor daghospitalisatie. Sinds 2003 behoort het ziekenhuis tot het Vlaams Ziekenhuisnetwerk KU Leuven. Zo bieden we 3 medische centra aan te Avelgem, Opbrakel en Lessen. Bovendien hebben we één van de grootste niercentra van Vlaanderen. Op vlak van ouderenzorg bieden we diverse woon– en zorgcentra aan te Ronse en Maarkedal. Binnen kind– en jeugdzorg zijn we voorzien van een NOK centrum en kinderverblijf. Ter versterking van het laboratorium, zijn we op zoek naar een verpleegkundige of medisch laboratorium technoloog die deel uitmaakt van de bloedprikploeg voor een tijdelijke opdracht (verlenging is mogelijk). Als medisch labo technoloog sta je - samen met jouw collega’s - garant voor de  kwaliteitsvolle en klantvriendelijke dienstverlening aan de ambulante en gehospitaliseerde patiënten. Hierbij wordt nadruk gelegd op onderstaande taken:  Je staat in voor het uitvoeren van bloedafname en het ophalen van stalen (zowel binnen als buiten het ziekenhuis) Vanuit jouw kwaliteitsgerichte visie werk je volgens aangeleerde methodieken en hulpmiddelen Je onthaalt en begeleidt patiënten vlot doorheen het onderzoek, kan hen tot kalmte brengen en staat hen te woord bij vragen Je communiceert vlot binnen jouw team van verpleegkundigen, klinisch biologen, MLT'ers en anderen Je hebt aandacht voor de noden van de patiënt en je past hierop jouw handelingen aan Je helpt mee met het uitvoeren van diverse administratieve taken (aanvullen elektronisch patiëntendossier, …) en andere dienst ondersteunende opdrachten Je bouwt mee aan het verderzetten van ons kwaliteitslabel JCI

  • Medewerker houtbedrijf (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt ingeschakeld binnen de productieomgeving. DAGUREN opstart: onmiddellijk. - opleggen en afnemen van de machine. - Helpen met kwaliteitscontrole. - Helpen met inpak.

  • Ervaren procesoperator (M/V) - Chemie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in de chemische sector is Actief Interim op zoek naar een ervaren procesoperator voor het bewaken van het geautomatiseerde productieproces. Als operator bij deze bioraffinaderij zal jij instaan voor een nauwkeurige aansturing, opvolging en optimalisatie van het productieproces. Bij afwijkingen in het proces zoek jij naar oplossingen! Jij neemt stalen, analyseert deze en voert ook controlerondes uit. Bovendien ben jij technisch aangelegd en zal jij ook instaan voor kleine onderhoudswerken. Je komt terecht in een volcontinu ploegensysteem.

  • Dringend 2 huishoudhulpen gezocht regio De Panne Quality Time Dienstencheques (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: QUALITY SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens het stijgend aantal nieuwe klanten, zijn we alweer dringend op zoek naar gemotiveerde, ervaren en betrouwbare huishoudhulpen. Je staat in voor het onderhoud van de woning van de klant : schoonmaken, wassen en strijken, ramen, eventueel eten klaarmaken, behoren tot het takenpakket. Je werkt steeds bij dezelfde klanten op dezelfde dagen. Ervaring in het poetsen is een absolute must. Het poetsen kent geen geheimen meer voor jou!

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Munte (MUNTE)

    Regio: MUNTE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Amands – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-AMANDS)

    Regio: SINT-AMANDS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Wiekevorst (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klant thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning, boodschappen doen, strijken en bereiden van maaltijden.

  • Elektricien (m/v) (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de technische support.  Je zorgt voor de geplande onderhoudswerken en de nodige herstellingswerken.  Je stelt een diagnose bij stoornis.  Je behoudt de energieproductie op peil.

  • Host/hostess jaarbeurs Roeselare (student) 1-11/11 (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor de jaarbeurs te Roeselare zoekt Randstad een communicatieve student om mee te helpen bij een standhouder. De standhouder is een gespecialiseerde groothandel in ICT en electromateriaal 1 tot 11 november telkens van 14.00h tot 19h. Donderdag 8 november tot 22h

  • Student in Digital Marketing (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Als Student in Digital Marketing, maak je deel uit van het marketing team. Je verzorgt de opmaak van flyers enzovoort in het kader van interne en externe communicatie en marketing communicatie. Als Student in Digital Marketing ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: Opmaak van flyers, video's Posts creëren voor social media en TV Administratieve ondersteuning

  • VERANTWOORDELIJKE CARROSSERIE (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: LAGROU

    Type: Vaste Job

    expertises van schadegevallen bestek opmaken via Informix planning en begeleiding van de werkplaats bestellen van de wisselstukken

  • Flexi-Job Keukenhulp koude keuken (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: IN HET KLEIN STADHUIS

    Type: Flexijob

    Je helpt als extra (flexi-job) mee in de koude keuken, dit tijdens de weekends en/of tijdens de week 's avonds, met het bereiden van de salades, garnituren en desserts, je helpt tijdens het service met het doorgeven van de gerechten en het garneren van de gerechten. Tijdens de dienst neem je eveneens de afwas van de keuken onder handen en reinig je de werktafels en werkomgeving. Je bent een sociaal persoon die nederlandstalig is, vlot en zelfstandig kan werken, een proper en net voorkomen... Wij bieden een correcte verloning volgens de officiële barema's.

Zoek naar antwoorden van 'T EILANDJE GENT in sociale netwerken
Look for responds of 'T EILANDJE GENT in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T EILANDJE GENT. Laat een reactie achter voor 'T EILANDJE GENT. 'T EILANDJE GENT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T EILANDJE GENT. Leave a respond for 'T EILANDJE GENT. 'T EILANDJE GENT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T EILANDJE GENT op de google maps. Adres en contacten 'T EILANDJE GENT
Location of 'T EILANDJE GENT on the google maps. Address and contacts of 'T EILANDJE GENT

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T EILANDJE GENT 'T EILANDJE GENT: KBC | F.G. Cycles | Centre de Cerfontaine | E I S | TOLLET

Other related companies as 'T EILANDJE GENT: KBC | F.G. Cycles | Centre de Cerfontaine | E I S | TOLLET

'T EILANDJE GENT is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T EILANDJE GENT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06840332031. Het bedrijf 'T EILANDJE GENT bevindt zich op het adres: KOOPVAARDIJLAAN 1; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 787,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 201,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Action sociale avec hébergement. Producten gemaakt in 'T EILANDJE GENT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 'T EILANDJE GENT is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T EILANDJE GENT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T EILANDJE GENT, openstaande posities, locatie van 'T EILANDJE GENT op de kaart.

'T EILANDJE GENT is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T EILANDJE GENT, company assigned to the tax number BE06840332031. The company 'T EILANDJE GENT is located at the address: KOOPVAARDIJLAAN 1; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 787,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 201,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Action sociale avec hébergement. Products created in 'T EILANDJE GENT were not found.
The main activity of 'T EILANDJE GENT is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T EILANDJE GENT is not available. You also can look at reviews of 'T EILANDJE GENT, open positions, location of 'T EILANDJE GENT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T EILANDJE GENT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T EILANDJE GENT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T EILANDJE GENT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T EILANDJE GENT, employees, financial statistics.