ANTOINE VAN DEN EEDE

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • ANTOINE VAN DEN EEDE
Private companiesTransportation Equipment • ANTOINE VAN DEN EEDE

Contactgegevens ANTOINE VAN DEN EEDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANTOINE VAN DEN EEDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANTOINE VAN DEN EEDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GAVERSTRAAT 11; 9200; DENDERMONDE, België

Telefoon (phone): 52214683 (+32-52214683) 52214683 (+32-52214683)

Fax (fax): +32 (19) 171-31-32 +32 (19) 171-31-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANTOINE VAN DEN EEDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANTOINE VAN DEN EEDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANTOINE VAN DEN EEDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANTOINE VAN DEN EEDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANTOINE VAN DEN EEDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANTOINE VAN DEN EEDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANTOINE VAN DEN EEDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANTOINE VAN DEN EEDE
Products information ANTOINE VAN DEN EEDE

BTW identificatienummer (tax): BE05823272705
Ondernemingsnummer: 3944335937
Hoofdstad (capital): 939,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 208,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in ANTOINE VAN DEN EEDE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elektrische installaties voor woningen; Telecommunicatiesystemen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANTOINE VAN DEN EEDE
(Get full report from official database of BE for ANTOINE VAN DEN EEDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANTOINE VAN DEN EEDE
Addition kinds of activities for ANTOINE VAN DEN EEDE

343200. Armaturen armaturen en trim | Plumbing fixture fittings and trim
20150603. Pluimvee, verwerkt: gekookt | Poultry, processed: cooked
26310413. Transformer board | Transformer board
26740102. Verzending van zakken of zakken, inclusief multiwall en heavy duty | Shipping bags or sacks, including multiwall and heavy duty
30899907. Sluitingen, kunststoffen | Closures, plastics
34999918. Fotolijsten, metaal | Picture frames, metal
57340204. Software, computerspelletjes | Software, computer games
87480302. Telecommunicatie adviseur | Telecommunications consultant

Werken bij ANTOINE VAN DEN EEDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANTOINE VAN DEN EEDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANTOINE VAN DEN EEDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANTOINE VAN DEN EEDE. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediende verkoper Colruyt Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Leeggoedbehandelaars - Oostakker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Materialen die op de lijn nodig zijn om te assembleren worden o.a. in houten kisten aangevoerd door materiaalbehandelaars naar de verschillende zones in de fabriek. Wanneer deze kisten leeg zijn worden terug volle kisten aangeleverd en wordt het 'leeggoed' opgepikt en naar de leeggoedzone aangevoerd. Vanaf daar starten de activiteiten voor de leeggoedbehandelaars: afbreken van standaard verpakkingsmateriaal en sorteren volgens instructies verpakken van de verpakkingsmaterialen volgens instructies binden van de verpakkingen met strapmachine en labelen volgens instructie dagelijks opruimen van de leeggoedzone

  • Werken als huishoudhulp - koken Heist o/d Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Voor deze vacature zijn de meest voorkomende werkzaamheden: koken, strijken, boodschappen doen en de keuken poetsen. ONMIDDELLIJKE INDIENSTTREDING!!!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Essen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent weekend & december Cook&Serve Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: KIDS CARE NV

    Type: Studentenjob

    Cook & Serve is een Belgische kook- & lifestyle keten gevestigd in hartje centrum. Voor onze winkel in Mechelen zijn wij op zoek naar enthousiaste jobstudenten met een affiniteit voor koken en gastvrijheid. Hou je van het contact met klanten, draag je klantvriendelijkheid hoog in het vaandel en ben je bereid om je technische kennis op kookvlak door te geven aan onze klanten? Dan ben jij de jobstudent die wij zoeken. Vooral weekendwerk en ook in de week tijdens de maand december voor de eindejaarsperiode!

  • Student - Bakkerij Merelbeke (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende bakkerij regio Merelbeke, zoeken wij een enthousiaste student(e) die op zoek is naar een leuke weekendjob. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de bakkerij en de opkuis aan het einde van de dag. Je wordt ingeschakeld in het weekend, dit afwisselend op zaterdag en zondag. Je bent flexibel naar uren en vlot in omgang.

  • Student chauffeur B (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Voor een tof bedrijf zoeken wij een student chauffeur. Je gaat met de wagen en een kleine aanhangwagen op pad om op evenementen of feesten een photobooth af te leveren. Caravan plaatsen op de gewenste plaats, photobooth aansluiten en het decor in orde maken. Daarna blijf je als begeleider bij de photobooth gedurende het event. Je bent het rechtstreekse aanspreekpunt voor de klant en de gasten op het event.

  • Boekhouder - schoolverlater (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: EMD ACCOUNTING & TAX

    Type: Vaste Job

    Als financieel beheerder staat u in voor: - het inboeken van de aan- en verkoopfacturen en het financieel; - het verwerken van de BTW-aangiftes; - het voorbereiden van jaarafsluitingen van vennootschappen; - het voorbereiden van fiscale aangiften (personenbelasting en vennootschapsbelasting).

  • (VRACHTWAGEN) CHAUFFEUR BINNENLADER (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: ALDERS INTERNATIONAAL TRANSPORT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde vrachtwagenchauffeur die ervaring heeft in het rijden met binnenlader voor het leveren van allerlei betonconstructies in onze bouwafdeling.

  • Training Assistant - ANDERLECHT (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Vaste Job

    Voor onze opdrachtgever in Anderlecht zijn wij op zoek naar een Training Assistant. Je staat in voor de coördinatie van de interne opleidingen en je verzorgt alle nodige communicatie errond. Je neemt de administratieve organisatie van de verschillende opleidingen voor je rekening Je stelt een planning samen en zorgt voor het uitsturen van uitnodigingen Je houdt aan- en afwezigheden bij en geeft ze tijdig door Je beheert alle opleidingsdossiers Je beheert het overzicht van de verschillende mogelijke opleidingen in de database Je houdt de lijst bij van alle werknemers en klanten per opleiding Je zorgt ervoor dat alles aanwezig is en doet eventueel de nodige bestellingen Je ondersteunt alle initiatieven en events rond opleiding en permanente ontwikkeling Samen met je team overleg je welke opleidingsmodules aan bod kunnen komen bij events, beurzen, opendeurdagen,…

  • Enthousiaste, sportieve Promotor M/V (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: MiekBrebels.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen, die interesse hebben in BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE en SPORTIEVE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must.Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

  • flexi job (ZUIENKERKE)

    Regio: ZUIENKERKE

    Bedrijf: DE GROTE STOVE

    Type: Flexijob

    poetsen van het restaurant en de feestzaal

Zoek naar antwoorden van ANTOINE VAN DEN EEDE in sociale netwerken
Look for responds of ANTOINE VAN DEN EEDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANTOINE VAN DEN EEDE. Laat een reactie achter voor ANTOINE VAN DEN EEDE. ANTOINE VAN DEN EEDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANTOINE VAN DEN EEDE. Leave a respond for ANTOINE VAN DEN EEDE. ANTOINE VAN DEN EEDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANTOINE VAN DEN EEDE op de google maps. Adres en contacten ANTOINE VAN DEN EEDE
Location of ANTOINE VAN DEN EEDE on the google maps. Address and contacts of ANTOINE VAN DEN EEDE

Andere gerelateerde bedrijven als come ANTOINE VAN DEN EEDE ANTOINE VAN DEN EEDE: FISKAAL KANTOOR VEREECKEN | RUITERSCHOOL VAN DOOREN | ANDRE VANDAMME | MICH?LE BEAUPAIN | anthea languages sa

Other related companies as ANTOINE VAN DEN EEDE: FISKAAL KANTOOR VEREECKEN | RUITERSCHOOL VAN DOOREN | ANDRE VANDAMME | MICH?LE BEAUPAIN | anthea languages sa

ANTOINE VAN DEN EEDE is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANTOINE VAN DEN EEDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05823272705. Het bedrijf ANTOINE VAN DEN EEDE bevindt zich op het adres: GAVERSTRAAT 11; 9200; DENDERMONDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 939,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 208,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Elektrische installaties voor woningen; Telecommunicatiesystemen. Producten gemaakt in ANTOINE VAN DEN EEDE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANTOINE VAN DEN EEDE is Transportuitrusting, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANTOINE VAN DEN EEDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANTOINE VAN DEN EEDE, openstaande posities, locatie van ANTOINE VAN DEN EEDE op de kaart.

ANTOINE VAN DEN EEDE is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANTOINE VAN DEN EEDE, company assigned to the tax number BE05823272705. The company ANTOINE VAN DEN EEDE is located at the address: GAVERSTRAAT 11; 9200; DENDERMONDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 939,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 208,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Elektrische installaties voor woningen; Telecommunicatiesystemen. Products created in ANTOINE VAN DEN EEDE were not found.
The main activity of ANTOINE VAN DEN EEDE is Transportation Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ANTOINE VAN DEN EEDE is not available. You also can look at reviews of ANTOINE VAN DEN EEDE, open positions, location of ANTOINE VAN DEN EEDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANTOINE VAN DEN EEDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANTOINE VAN DEN EEDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANTOINE VAN DEN EEDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANTOINE VAN DEN EEDE, employees, financial statistics.