FLGROOTHANDEL ENKELS NV

Contactgegevens FLGROOTHANDEL ENKELS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLGROOTHANDEL ENKELS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLGROOTHANDEL ENKELS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stationsstr. 11 3980 Tessenderlo - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-13-66-18-22 32-13-66-18-22

Fax (fax): 32-13-66-74-97 32-13-66-74-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLGROOTHANDEL ENKELS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLGROOTHANDEL ENKELS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLGROOTHANDEL ENKELS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLGROOTHANDEL ENKELS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLGROOTHANDEL ENKELS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLGROOTHANDEL ENKELS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLGROOTHANDEL ENKELS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLGROOTHANDEL ENKELS NV
Products information FLGROOTHANDEL ENKELS NV

BTW identificatienummer (tax): BE03645233154
Ondernemingsnummer: 9102966308
Hoofdstad (capital): 591,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 880,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in FLGROOTHANDEL ENKELS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Feathers for clothing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLGROOTHANDEL ENKELS NV
(Get full report from official database of BE for FLGROOTHANDEL ENKELS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLGROOTHANDEL ENKELS NV
Addition kinds of activities for FLGROOTHANDEL ENKELS NV

251500. Matrassen en beddenpringen | Mattresses and bedsprings
335402. Aluminium pijp en buis | Aluminum pipe and tube
461999. Pijpleidingen, nec, nec | Pipelines, nec, nec
36340504. Drogers, elektrisch: hand en gezicht | Dryers, electric: hand and face
37110105. Chassis, motorvoertuig | Chassis, motor vehicle

Werken bij FLGROOTHANDEL ENKELS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLGROOTHANDEL ENKELS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLGROOTHANDEL ENKELS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLGROOTHANDEL ENKELS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker tuinbouw (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt mee met het onderhouden van tuinen, opkuis, gras maaien, snoeien, beton gieten, steentjes aanvoeren, graven, ... Je start elke dag om 7u.

  • Installateur van bewakingsinstallaties (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Geboeid door anti-inbraak en-camerabeveiliging? Altijd al eens willen weten hoe badgesystemen werken? Actief Interim Aarschot is op zoek naar security monteurs en techniekers! Onze klant is een topper in de beveiligingssector. Je komt terecht in een vlotte toffe ploeg met fijne collega's waar een goede werksfeer de bovenhand heeft. Als monteur zal jij instaan voor het installeren van de beveiligingsinstallatie op maat van jouw klant. Tijdens jouw interimperiode word je helemaal ondergedompeld in de wereld van bewakingssystemen en intern opgeleid tot een volwaardig installateur. Heb je reeds ervaring binnen de sector? Super, wij zijn ook op zoek naar een technieker die instaat voor de dienst naverkoop!

  • Assistent eindafwerker - verzender (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met de eindafwerker zorg je ervoor dat de kraan met toebehoren (volgens bestelling), klaar staat voor transport naar de klant. Taken: Laden van vrachtwagens samen met heftruckchauffeur Transportstellen onder snelmontagekranen steken Kranen klaarzetten/klaarmaken voor transport Zorgen dat alle nodige onderdelen meegaan met de kraan (naar de klant) adhv checklisten en deze aanvullen Melden van defecten/ beschadigingen aan kraandelen *Orde op het terrein bewaken.

  • Tijdelijk medewerker (rekruteringsteam klinische studies) (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF ANTWERPEN OFFICE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een klinische onderzoeksafdeling in het Stuivenbergziekenhuis in Antwerpen. Zij doen beroep op vrijwilligers om deel te nemen aan klinische studies. Momenteel zoeken zij een tijdelijke werknemer om het rekruteringsteam te versterken. Het betreft een tijdelijke opdracht van enkele maanden. Mogelijk kan dit nog verlengd worden. - Je zal instaan voor het rekruteren van vrijwilligers die, tegen een vergoeding, deelnemen aan de klinische onderzoeken. Je onderhoudt telefonische contacten met deze kandidaten en plant hen in voor screenings. - Je zal de vrijwilligers onthalen en hen tijdens infosessies uitleg geven over de onderzoeken. Je staat in voor de screenings van de kandidaten. - Je volgt ook de volledige administratie op (vb. opmaak van planningen, versturen van uitnodigingen, etc.).

  • Technieker (elektrische kennis) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U heeft een basis elektriciteit en bent handig. U steekt graag de handen uit de mouwen en leert graag bij. Loon: 12 euro/uur en dagvergoeding Bereikbaar met het openbaar vervoer

  • Onderhoudstechnieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een groot bedrijf in de regio van Gent zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker die zal instaan voor volgend takenpakket: Je rapporteert aan de desbetreffende teamleader Je bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud van technische installaties Je analyseert technische storingen, stelt oplossingen voor en voert herstellingswerken uit Je bent creatief in het zoeken van oplossingen Je kent alle veiligheidsvoorschriften van de klant Vergaderingen bijwonen Bijdragen aan verbeteringen en probleemoplossing Administratieve ondersteuning.

  • HUISHOUDHULP PUTTE (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Putte zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Enthousiaste Thuishulp/ Huishoudhulp te Boechout (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • LESGEVER SENIORENGYM (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les seniorengym op 19 november 2018 (13:30-14:30) in Zeebrugge zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Junior Account manager - Digital sales (AWANS)

    Regio: AWANS

    Bedrijf: MCB BELGIQUE

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden: Samen met de andere leden van het digital salesteam boost jij onze E-commerce. Je bent verantwoordelijk voor een klantenportefeuille die je punctueel verzorgt. Je bouwt klantrelaties op door een proactieve benadering en commerciële ingesteldheid. Dankzij het gebruik van onze CRM tool voel jij je klanten perfect aan. Met behulp van onze productspecialisten bezorg jij de klant een technische oplossing waar nodig. Je hebt een geoliede samenwerking met onze sales managers on the road. Je denkt digitaal en brengt deze gedachte over naar je klanten.

  • Bediende Customer Care Duits/Frans (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office kijkt uit naar een Bediende Customer Care voor een bedrijf gespecialiseerd in e-commerce. Het bedrijf is dé partner waarop merken en producenten een beroep doen om online verkoopkanalen te ontwerpen, te bouwen en te beheren. Voor elke online shop die dat wenst worden de goederen opgeslagen en verzorgen ze de internationale distributie ervan. Voor anderen integreren ze het platform met hun SAP/ERP-backend. Met een minimum aan investeringen van de klant zijn kant wordt het klantenbestand uitgebreid, integreren ze de online en offline verkoopkanalen, verbeteren ze de marge en verhogen ze de verkoop. Functie: -Je bent het aanspreekpunt voor een aantal specifieke merken die klant zijn. -Je staat daarbij in voor alle administratieve taken rond orders, returns en sales activiteiten. Concreet wil dit zeggen dat je instaat voor de binnenkomende orders, je bestellingsbevestigingen verstuurt en deze orders opvolgt. -Ook onverwerkte bestellingen volg je nauwgezet op. -Je staat in voor het optimaliseren van de levering van goederen. -Je werkt volgens de bestaande procedures en voert taken uit naargelang de vereiste criteria.

  • KEUKENMEDEWERKERS (M/V) (Leuven) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Kitchenstaff is een onafhankelijke ploeg van vliegende koks, chefs en keukenmedewerkers die onze klanten (cateraars / eventkantoor / restaurant) ondersteunen op momenten van grote drukte. Je krijgt de kans om op zeer uiteenlopende plaatsen te werken Je komt terecht in een team van gedreven polyvalente horecaprofessionals. Door groeiende activiteiten zijn we op zoek naar KEUKENDAMES die graag broodjes maken en werken in een sandwicherie te Brussel!

Zoek naar antwoorden van FLGROOTHANDEL ENKELS NV in sociale netwerken
Look for responds of FLGROOTHANDEL ENKELS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLGROOTHANDEL ENKELS NV. Laat een reactie achter voor FLGROOTHANDEL ENKELS NV. FLGROOTHANDEL ENKELS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLGROOTHANDEL ENKELS NV. Leave a respond for FLGROOTHANDEL ENKELS NV. FLGROOTHANDEL ENKELS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLGROOTHANDEL ENKELS NV op de google maps. Adres en contacten FLGROOTHANDEL ENKELS NV
Location of FLGROOTHANDEL ENKELS NV on the google maps. Address and contacts of FLGROOTHANDEL ENKELS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLGROOTHANDEL ENKELS NV FLGROOTHANDEL ENKELS NV: FLETABLISSEMENTS TRACHET-SOBERAC SA | Vicindo NV | D. VAN HERZEELE | LUCY EICH | JEAN DELCUVE

Other related companies as FLGROOTHANDEL ENKELS NV: FLETABLISSEMENTS TRACHET-SOBERAC SA | Vicindo NV | D. VAN HERZEELE | LUCY EICH | JEAN DELCUVE

FLGROOTHANDEL ENKELS NV is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLGROOTHANDEL ENKELS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03645233154. Het bedrijf FLGROOTHANDEL ENKELS NV bevindt zich op het adres: Stationsstr. 11 3980 Tessenderlo - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 591,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 880,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Feathers for clothing. Producten gemaakt in FLGROOTHANDEL ENKELS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLGROOTHANDEL ENKELS NV is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLGROOTHANDEL ENKELS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLGROOTHANDEL ENKELS NV, openstaande posities, locatie van FLGROOTHANDEL ENKELS NV op de kaart.

FLGROOTHANDEL ENKELS NV is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLGROOTHANDEL ENKELS NV, company assigned to the tax number BE03645233154. The company FLGROOTHANDEL ENKELS NV is located at the address: Stationsstr. 11 3980 Tessenderlo - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 591,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 880,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Feathers for clothing. Products created in FLGROOTHANDEL ENKELS NV were not found.
The main activity of FLGROOTHANDEL ENKELS NV is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLGROOTHANDEL ENKELS NV is not available. You also can look at reviews of FLGROOTHANDEL ENKELS NV, open positions, location of FLGROOTHANDEL ENKELS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLGROOTHANDEL ENKELS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLGROOTHANDEL ENKELS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLGROOTHANDEL ENKELS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLGROOTHANDEL ENKELS NV, employees, financial statistics.