ELECTRO-BOBINAGE LEURS

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • ELECTRO-BOBINAGE LEURS
Private companiesTransportation Equipment • ELECTRO-BOBINAGE LEURS

Contactgegevens ELECTRO-BOBINAGE LEURS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ELECTRO-BOBINAGE LEURS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ELECTRO-BOBINAGE LEURS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROTE BAAN 323; 3530; HOUTHALEN-HELCHTEREN, België

Telefoon (phone): 11521423 (+32-11521423) 11521423 (+32-11521423)

Fax (fax): +32 (58) 687-99-57 +32 (58) 687-99-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ELECTRO-BOBINAGE LEURS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ELECTRO-BOBINAGE LEURS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ELECTRO-BOBINAGE LEURS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ELECTRO-BOBINAGE LEURS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ELECTRO-BOBINAGE LEURS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ELECTRO-BOBINAGE LEURS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ELECTRO-BOBINAGE LEURS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ELECTRO-BOBINAGE LEURS
Products information ELECTRO-BOBINAGE LEURS

BTW identificatienummer (tax): BE01977508544
Ondernemingsnummer: 4350280761
Hoofdstad (capital): 767,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 309,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in ELECTRO-BOBINAGE LEURS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elektrische installaties voor woningen; Motoren, transformatoren and generatoren Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ELECTRO-BOBINAGE LEURS
(Get full report from official database of BE for ELECTRO-BOBINAGE LEURS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ELECTRO-BOBINAGE LEURS
Addition kinds of activities for ELECTRO-BOBINAGE LEURS

3489. Ordnance en accessoires, nec | Ordnance and accessories, nec
16290103. Dam constructie | Dam construction
26110102. Neutrale sulfietpulp | Neutral sulfite pulp
30890320. Raamkaders en sash, kunststoffen | Window frames and sash, plastics
31999907. Handgrepen, zweep of bagage: leer | Handles, whip or luggage: leather
34430801. Ruiten, metalen plaat | Chutes, metal plate
50850106. Cooperage voorraad | Cooperage stock
51719901. Petroleumcentrales | Petroleum bulk stations

Werken bij ELECTRO-BOBINAGE LEURS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ELECTRO-BOBINAGE LEURS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ELECTRO-BOBINAGE LEURS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ELECTRO-BOBINAGE LEURS. Looking for open vacancies in other companies

  • 2 TIJDELIJK BEDIENDEN MET KENNIS DUITS (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een internationaal voedingsbedrijf regio groot Kortrijk, zijn wij op zoek naar 2 tijdelijke krachten op customer service met kennis Duits. Er zijn 2 opties: - klachtenopvolging op customer service, opdracht van 3 maanden (met mogelijks verlenging van nog eens 3 maanden) - tijdelijke ondersteuning DUITSE markt, tot eind maart.

  • Orderpicker M/V voor Fluvius te Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker sta je in voor het picken, uitsorteren en klaarzetten van materialen voor onze transporteurs. Taken: - Je voert pickingopdrachten uit (handscanner en magazijntrucks) - Je sorteert en maakt pakketten klaar voor verzending - Je laadt vrachtwagens voor onze aannemers met een heftruck

  • Werken als huishoudhulp Heist o/d Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Opwijk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp Regio Moorslede (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Agilitas Roeselare

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende klanten zijn we op zoek naar huishoudhulpen regio Moorslede Ervaring met huishoudelijke taken, voornamelijk poetsen en strijken is een pluspunt. Je begint deeltijds, opbouwen naar meer uren is zeker mogelijk. Bedrijfsprofiel: t-groep is de 5e grootste HR-dienstverlener in België, gekend voor zijn merken t-interim, Amplo en Ascento. Daarnaast is t-groep ook actief in Nederland en Polen. Onze ambitie is een waardevolle partner te zijn voor onze klanten en kandidaten, én een specialist op het vlak van human resource management. Door de integratie van verschillende activiteiten binnen één groep is onze dienstverlening innovatief en efficiënt. Bij onze 75 kantoren en meer dan 500 experten in België staat een persoonlijke aanpak centraal.Ben jij gedreven, heb je een passie voor HR en vooral véél goesting om elke dag het verschil te maken? Dan ben jij de collega die we zoeken!

  • Winkelmedewerker meubelzaak m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Voor een meubelzaak in Lokeren zoeken we een winkelmedewerker. Je vult rekken aan, helpt bij het uitladen van leveringen,... Je adviseert, helpt en begeleidt de klanten bij de keuze van hun aankoop. Je voert kassaverichtingen uit. Je verzorgt de presentatie van de winkel.

  • Vertaler tolk gezocht! (student) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ASAP

    Type: Studentenjob

    Onze klant is op zoek naar een student voor vertalingen Nederlands-Frans Mogelijkheid om vanuit thuis te werken Interesse ? Neem asap contact met ons op 056/48.37.07

  • Jobstudenten verkoop M/V - Mechelen (Battel) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BAKKERIJ CARL

    Type: Studentenjob

    Bakkerij Carl is steeds op zoek naar gemotiveerde studenten M/V die graag een centje willen bijverdienen. Voor onze winkel te Mechelen (Battel) zijn we op zoek naar studenten die kunnen werken op zaterdag en/of zondag, alsook tijdens vakantieperiodes Waaruit bestaan je taken: Bedienen van de klanten aan de bakkerij en in de verbruiksruimte (opdienen) Op orde houden van de winkel Aanvullen van de stock ... Op welke dagen kan je bij ons werken: Keuze in uren om te werken Op weekdagen, indien je geen school hebt Tijdens de weekends Tijdens schoolvakanties

  • CNC Frezer (526-257) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Ken jij iets van Heidenhain sturingen? Dan ben jij de CNC Frezer die wij zoeken voor onze klant! Onze klant is een engineeringbedrijf dat ook actief is in de machinebouw. Zij bouwen voornamelijk prototypes maar leveren ook stukwerk in kleine tot middelgrote oplages. Voor de groei van hun activiteiten zoeken ze vandaag een CNC FREZER. Je staat in voor het frezen van machineonderdelen en kleine tot middelgrote series van stukwerk.

  • Meetings and Events Consultant (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Zaalmedewerker (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Flexijob

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar zaalmedewerkers. Dit voor enkel in de weekends!

  • flexijob (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: VOLLEBERGH

    Type: Flexijob

    Verkopen van schoenen en accessoires. Onderhoud van de winkel. Uitpak van nieuwe collectie.

Zoek naar antwoorden van ELECTRO-BOBINAGE LEURS in sociale netwerken
Look for responds of ELECTRO-BOBINAGE LEURS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ELECTRO-BOBINAGE LEURS. Laat een reactie achter voor ELECTRO-BOBINAGE LEURS. ELECTRO-BOBINAGE LEURS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ELECTRO-BOBINAGE LEURS. Leave a respond for ELECTRO-BOBINAGE LEURS. ELECTRO-BOBINAGE LEURS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ELECTRO-BOBINAGE LEURS op de google maps. Adres en contacten ELECTRO-BOBINAGE LEURS
Location of ELECTRO-BOBINAGE LEURS on the google maps. Address and contacts of ELECTRO-BOBINAGE LEURS

Andere gerelateerde bedrijven als come ELECTRO-BOBINAGE LEURS ELECTRO-BOBINAGE LEURS: JEAN-MARIE DELINCE | RAYMOND ALBINOVANUS | BUREAU DIERCKX | Kuypers J | JEAN-FRAN?OIS SALMIN

Other related companies as ELECTRO-BOBINAGE LEURS: JEAN-MARIE DELINCE | RAYMOND ALBINOVANUS | BUREAU DIERCKX | Kuypers J | JEAN-FRAN?OIS SALMIN

ELECTRO-BOBINAGE LEURS is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ELECTRO-BOBINAGE LEURS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01977508544. Het bedrijf ELECTRO-BOBINAGE LEURS bevindt zich op het adres: GROTE BAAN 323; 3530; HOUTHALEN-HELCHTEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 767,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 309,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Elektrische installaties voor woningen; Motoren, transformatoren and generatoren Fab. Producten gemaakt in ELECTRO-BOBINAGE LEURS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ELECTRO-BOBINAGE LEURS is Transportuitrusting, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ELECTRO-BOBINAGE LEURS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ELECTRO-BOBINAGE LEURS, openstaande posities, locatie van ELECTRO-BOBINAGE LEURS op de kaart.

ELECTRO-BOBINAGE LEURS is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is ELECTRO-BOBINAGE LEURS, company assigned to the tax number BE01977508544. The company ELECTRO-BOBINAGE LEURS is located at the address: GROTE BAAN 323; 3530; HOUTHALEN-HELCHTEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 767,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 309,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Elektrische installaties voor woningen; Motoren, transformatoren and generatoren Fab. Products created in ELECTRO-BOBINAGE LEURS were not found.
The main activity of ELECTRO-BOBINAGE LEURS is Transportation Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ELECTRO-BOBINAGE LEURS is not available. You also can look at reviews of ELECTRO-BOBINAGE LEURS, open positions, location of ELECTRO-BOBINAGE LEURS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ELECTRO-BOBINAGE LEURS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ELECTRO-BOBINAGE LEURS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ELECTRO-BOBINAGE LEURS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ELECTRO-BOBINAGE LEURS, employees, financial statistics.