DEMOBA CONSTRUCT

Contactgegevens DEMOBA CONSTRUCT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEMOBA CONSTRUCT: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEMOBA CONSTRUCT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AARD 2; 9260; WICHELEN, België

Telefoon (phone): 93679033 (+32-93679033) 93679033 (+32-93679033)

Fax (fax): +32 (84) 902-21-39 +32 (84) 902-21-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEMOBA CONSTRUCT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEMOBA CONSTRUCT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEMOBA CONSTRUCT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEMOBA CONSTRUCT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEMOBA CONSTRUCT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEMOBA CONSTRUCT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEMOBA CONSTRUCT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEMOBA CONSTRUCT
Products information DEMOBA CONSTRUCT

BTW identificatienummer (tax): BE07425628662
Ondernemingsnummer: 2516662597
Hoofdstad (capital): 476,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 567,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in DEMOBA CONSTRUCT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elektrische installaties voor woningen; Loodgieterij, verwarming and sanitaire installaties; Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEMOBA CONSTRUCT
(Get full report from official database of BE for DEMOBA CONSTRUCT)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEMOBA CONSTRUCT
Addition kinds of activities for DEMOBA CONSTRUCT

101101. Ijzererts mijnbouw | Iron ore mining
16230302. Rioollijnconstructie | Sewer line construction
32920400. Asbestvrije wrijvingsmaterialen | Asbestos friction materials
37130204. Buslichamen (motorvoertuigen) | Bus bodies (motor vehicles)
51729901. Ruwe olie | Crude oil
59320102. Huisinrichting, tweedehands | Home furnishings, secondhand
97219901. consulaten | Consulates

Werken bij DEMOBA CONSTRUCT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEMOBA CONSTRUCT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEMOBA CONSTRUCT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEMOBA CONSTRUCT. Looking for open vacancies in other companies

  • Projectvoorbereider afwerking (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature projectvoorbereider afwerking ben je bereid om volgende taken op te nemen: Opmaken van uitvoeringsplan en algemeen tekenwerk; Controle van budget en meetstaten; Advies geven aan voorcalculatieteam; Analyse van verloop van ieder traject.

  • Administratief Bediende Customer Service (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Start People Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Administratief Bediende op het departement Customer Service, zal hij of zij voornamelijk instaan voor het administratieve beheer van data. Meer specifiek: klantengegevens, contractbeheer en facturatie. Hij of zij beantwoordt af en toe telefonische oproepen en onderhoudt contact met de andere afdelingen. • Je werkt in een team van 7 personen • Je registreert contractgegevens • Je vergelijkt de ingegeven prestaties met de geldende tarieven • Je factureert uitgevoerde controles • Je klasseert documenten digitaal en manueel • Je behandelt eventuele klachten en helpt onze klanten zo goed mogelijk verder

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hofstade – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Boorsem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOORSEM)

    Regio: BOORSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent schoenenwinkel Sluis (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent in deze modernen schoenenwinkel ontvang je de klanten hartelijk help je de klanten met de juiste keuze help je de klanten met de juiste schoen maat help je de stock en de winkel op orde te houden

  • Bijlesgever statistiek (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor statistiek aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Verantwoordelijke Staal Atelier (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de planning en werkverdeling (dag planning, inplannen onderaannemers, inplannen inspecties, logistieke planning). Daarnaast betreft het een team van 8 eigen arbeiders (monteurs en lassers). Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het budget van de afdeling (Opvolging van de gewerkte uren). Je bewaakt over de veiligheid van je team. Je hebt aandacht voor kwaliteit (opvolgen van inspectieplan, eindinspectie vaten, zuiverheid van werken). Coördinatie met andere afdelingen (Engineering en voorbereidingsafdeling) o.a. wekelijkse werkvergadering. Je zoekt mee naar manieren om efficiënter te produceren. Je voert berekeningen uit mbt. tot het verplaatsen van lasten. Tenslotte ben jij verantwoordelijk voor het onderhoud van de machines van de afdeling, hierbij zijn eigen onderhoudstechniekers ter beschikking.

  • Verkoopmedewerker - Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: JYSK

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor: De verkoop in de store, je draagt bij aan de algehele prestaties van de store en het team Je eigen productgebied in de store, inclusief het aanvullen en ordenen van producten op zo’n manier dat het gebied er altijd netjes en inspirerend uitziet Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad Het overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Het opzetten van nieuwe acties en het maken van productpresentaties Kortom: Als enthousiaste verkoopmedewerker wil je elke dag het beste uit jezelf en uit je collega’s halen.

  • Field Service Technicus (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Jobfixing

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een distributeur en dienstverlener van een topreeks aan producten in het segment van de meetinstrumenten en registratiesystemen. Voor het vervolledigen van het service team, zoeken we een extra Field Service Technician (Vlaanderen): Als field technicus bent u (mede) verantwoordelijk voor de installatie, inspectie, reparatie en onderhoud van meet-en registratiesystmenen en instrumenten. Deze hoogwaardige apparatuur en instrumenten worden toegepast in onder andere de food, pharma, health en transport sector. Periodiek en bij storingen ben je bij onze klanten om - ofwel zelfstandig ofwel ism een collega - de herstellingen of (her)kalibratie uit te voeren. Daarnaast verzorg je de bijhorende administratie, alsook de opleiding of uitleg tov de klant mbt de gebruikssoftware.

  • Freelance Recruiter (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: MOoN Recruitment

    Type: Zelfstandige activiteit

    MOoN Recruitment is op zoek naar een freelance recruiter. Als taken heb je: Zoeken van CV's voor de openstaande opportuniteiten. Cv's screenen Gesprekken met potentiële kandidaten inplannen Selectiegesprekken voeren Terugkoppeling naar zaakvoerder J

  • Nachtverpleegkundige december WZC Ursel (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige in een WZC sta je in voor: - Allerlei verpleegtechnische taken zoals wondzorg, insuline, bloedafnames...  - Sanitaire- en hygiënische verzorging - Een warme thuis bieden aan de bewoners, luisteren naar hun noden - Een goede overdracht garanderen - ...  Je zal in december de volgende nachten werken: 3-4-5-6 december 17-18-19-20 december 26-27-28 december

Zoek naar antwoorden van DEMOBA CONSTRUCT in sociale netwerken
Look for responds of DEMOBA CONSTRUCT in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEMOBA CONSTRUCT. Laat een reactie achter voor DEMOBA CONSTRUCT. DEMOBA CONSTRUCT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEMOBA CONSTRUCT. Leave a respond for DEMOBA CONSTRUCT. DEMOBA CONSTRUCT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEMOBA CONSTRUCT op de google maps. Adres en contacten DEMOBA CONSTRUCT
Location of DEMOBA CONSTRUCT on the google maps. Address and contacts of DEMOBA CONSTRUCT

Andere gerelateerde bedrijven als come DEMOBA CONSTRUCT DEMOBA CONSTRUCT: LAURETTA SACCO | GARAGE VAN BATENBURG | SAAB-DANIEL CAR GARAGE | SACRE CH. | Vitrerie Mortier SC

Other related companies as DEMOBA CONSTRUCT: LAURETTA SACCO | GARAGE VAN BATENBURG | SAAB-DANIEL CAR GARAGE | SACRE CH. | Vitrerie Mortier SC

DEMOBA CONSTRUCT is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEMOBA CONSTRUCT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07425628662. Het bedrijf DEMOBA CONSTRUCT bevindt zich op het adres: AARD 2; 9260; WICHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 476,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 567,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Elektrische installaties voor woningen; Loodgieterij, verwarming and sanitaire installaties; Woningbouw. Producten gemaakt in DEMOBA CONSTRUCT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DEMOBA CONSTRUCT is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEMOBA CONSTRUCT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEMOBA CONSTRUCT, openstaande posities, locatie van DEMOBA CONSTRUCT op de kaart.

DEMOBA CONSTRUCT is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEMOBA CONSTRUCT, company assigned to the tax number BE07425628662. The company DEMOBA CONSTRUCT is located at the address: AARD 2; 9260; WICHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 476,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 567,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Elektrische installaties voor woningen; Loodgieterij, verwarming and sanitaire installaties; Woningbouw. Products created in DEMOBA CONSTRUCT were not found.
The main activity of DEMOBA CONSTRUCT is Primary Metal Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DEMOBA CONSTRUCT is not available. You also can look at reviews of DEMOBA CONSTRUCT, open positions, location of DEMOBA CONSTRUCT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEMOBA CONSTRUCT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEMOBA CONSTRUCT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEMOBA CONSTRUCT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEMOBA CONSTRUCT, employees, financial statistics.